tinkatonka
|
Dobro jutro!! Moj A. spi pri mojih starših in namesto, da bi jaz spala, spala, spala, sem budna že od 6h. Pa sem šla ob polnoči spat. Mislim halooooo, potem bom pa spet crknjena sredi dneva. No kakorkoli že, po drugi strani pa kr mal paše tole sobotno jutro s toplim kakavom ob sebi presedeti ob računalniku v miru in tišini, še ptičke slišim peti in svež zrak mi lepo vije po stanovanje, ker zračim. Danes nimam nič posebnega v planu. Okrog kosila nekje pride mojstr zmontirat še par stvari (pipo in sifon). Pa na RD 8 in 10.letnika gremo k sosedom, se mi zdi da bo sobota minila tik tak. dianatal...ga ne bom kupila. Za lažji porod bom tako kot prvič pila malinov čaj, pa mogoče se lotim jest še laneno seme, ki naj bi tudi mehčalo MV. vsem za vse nakupe in priprave za , ja tudi mi smo malce pohiteli te dni in od včeraj, ko so mi starši dostavili posteljico in jogi, mi od teh večjih stvari manjka samo še banjica, ki pa jo tudi že imam, samo dostavit jo je treba. Zdaj ko bo več časa, ker bo A. v vrtcu pa začnem s pranjem in zadnjimi nakupi kozmetike ipd. Mi je pa včeraj moj oče smrtno resno vprašal, kje imam torbo za P, da naj si jo kr pripravim. Mož seveda zraven takoj "ja, ja, kr pripravi, pa za dojenčka, pa zate, kaj ti prinesem, pa za A. za 1 teden za oblečt, ko te ne bo." Očitno njih bolj panika grabi kot mene. IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 še eno ?- a ktera ve, kakšno je pravilo za mnogorodke, na koliko minut morajo biti popadki, ko je čas za v P? vem, da je za prvorodke med 5-10 min...pač odvisno od oddaljenosti...čeprou jst resno upam, da se bo porod pri men začel tko kot v prvo- z odtekanjem plodovnice... Jaz sem šla prvič v P, ko so bili popadki že na 5 min in mi je že doma odteklo nekaj vode. Ampak popadki so bili čist taki za predihat, nič hujšega. Tja sem prišla 4 cm odprta. Zdaj v drugo planiram nekako podobno. Imam cca 10min do P, želim biti čimdlje doma, da bo tam hitreje konec. Upam, da se bo porod začel spet z mojimi popadki, pol moram pa itak poskrbet najprej za A. varstvo (da bom mirna), šele nato grem lahko rodit.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 31.7.2010 7:40:20 >