NiNiBo
|
IZVIRNO SPOROČILO: LucRezia Še eno informacijo bi prosila... iščem kakšne lušne nalepke ali bordurce risanih junakov... pa jih še nikjer nisem zasledila... Lp http://www.acte-deco.fr/ http://www.lepke.si./nalepke IZVIRNO SPOROČILO: nenka7 a se bomo še kej zmenile, preden nas peljejo v deželo ... ? nekej smo Ninibo obljubljale, da bi se lahko kaj zmenile. sicer ne vem, kako ste ve kaj navdušene še nad druženjem, jaz nisem popoldan skoraj za nobeno rabo več, tale služba mi res ne paše več in še dobro, da me mož ven zvleče, drugače bi se kar zasedela doma... ne vem, povejte ve, če se kateri ljubi kaj organizirati. sicer mislim, da ima Ninibo trenutno obiske, ampak recimo... no, bo ona povedala, če bo kaj gor... Jaz bi bila seveda za to, da se se kaj srecamo. Sem pa sedaj od jutri naprej 2 tedna doma. Zjutraj sem na MS, popldan moram pa delat na clankih, ker bi rada se par stvari dokoncala. Sicer pa mislim, nenka7 da se vidino na MS v ponedeljek? Izabelina in tinkatonka gresta tako kot jaz dopoldan, a ti tudi? zalcy cestitke za pupiko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No, pa semo tudi me zacele-saj kar ne morem verjeti. eva2010 dobrodosla!!! izabelina cestitke za izpit, super sedaj bos pa lahko mobilna!! katrinka drzim pesti zate. Mislim, da je tudi najino detece bolj majhno in sicer sem imela v 30 3/7 tednu ocenjeno telesno tezo 1400 g. Pocasi prezivela obiske, jutri odhajajo nazaj. No sem se mal v ta'zadnjo brcnila in sem si rekla, da se ne bom vec tolk natancna in sem raje uzivala, da imava z mojim malo vec casa eden za drugega. Drugace pa je bilo na Kozjanskem res lepo. Sedaj sva pa 2 tedna doma, moj zacne slovenscino jaz MS. Ker sva "sluzbene" obeznosti zaradi selitve postavila na stranski tir, pa bosta predvsem popoldan ta dva tedna delovna. Sem pa ta teden uspela rezervirati dopust-in sicer v Primostenu. Se ze tolk veselim, iti po 5 letih spet na Hrvasko obalo. In ce se bom pocutila uredu, sva se dogovorila bova dopust podaljsala se za en teden in se bova mal potepala se po Bosni. Jaz moram potrkat-res nimam nobenih tezav z nosecnostjo in se pocutim odlicno. Ok malo bolj sem utrujena in rabim kaksno urico vec spanja-to je edino, kar je drugace. Nasa strucka brca in to zelo intenzivno, v cemer pa tudi zelo, zelo uzivam. In ko berem koliko tezav imate nekatere, bi vam takoj odstopila kaksen moj dan, da bi lahko malo bolj uzivale. Jutri pa upam, da bova pocasi zacela delati na otroski sobici-juhuuuuuu
|