|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
30.7.2010 10:11:14   
Anonimen
marš kak sem huda zdaj... hotla potolažit katrinko, ji napišem celo zgodbo, kliknem potrdi in mi vrže ven error... tepla ga bi pm user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nenka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 4376
30.7.2010 10:20:51   
Anonimen
katrinka: bom mal v krajši različici napisala zdaj, ampak bistveno kot mora bit user posted image
skratka, jaz se nebi sekirala na tvojem mestu in se obremenjevala s tem, kake mere in kilaže imamo me... pri meni je že tak, da je moj mišek nad povprečjem in mislim da veš kaj to pomeni... ali se bo prej rodil, ali pa bo velik dojenček... pa si me lahk predstavljaš 160 cm vlko tetkico, ki jo je trenutno sam trebuh, da na svet spravim nekje 4 kg otroka? jaz niti mislim ne na to user posted image se tolažim, da imam bolečinski prag kar visoko in da sem vsaj v bokah fajn široka... v najslabšem primeru mi pa bodo itak cr naredli... torej ni panike bi rekla jaz...
pa da še ti to povem... jaz sem bla kot dojenček ist primer tvojemu bebiju... rodila sem se pa z 2800 g, ni slabo kaj ne da? pa še kakega hudiča sem le ob porodu naredla, ampak nebi o tem, da katere ne prestrašim user posted image
pa če gledam na to, da je moj dragi ob porodu mel 4500 g, zdaj pa je od mene večji za slabih 15 cm, po postavi izgleda še bolj suh kot jaz, je to tak...
če bi tvoj bebi zaostajal in to oring zaostajal, pi ti zdaj že bila na močni vitaminski infuziji, to pa nisi user posted image
tak da ne se sekirat, lepo naprej razmišljaj, čimbolj pozitivno in boš vidla da bo vse ok...
pa skoraj upam stavit, da bo tvoj dojenček tehtal tam nekje 3000 g user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4377
30.7.2010 10:30:11   
nenka7
katrinka, poročaj potem, kaj ti je ta G rekel, mene prav zanima, koliko se bo razlikovala številka od prej. se pa strinjam, čim manj sekirancije, čeprav mi je gladko jasno, da se to ne da... ampak me tukaj ti želimo vse najboljše, pa da bo ta zdej ugotovil, da je čisto ok, pač malo bolj drobčkano dete, to je pa to. poročaj v glavnem, me pa držimo pestke!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
30.7.2010 10:41:36   
corfu
Dober dan

Tejči28, bolj slabo se počutim, sedaj ko pijem sirup za železo, ga slabo prenašam.

Včeraj sem si privoščila dva topa za dojenje, da pozimi ne bom ledvic kazala user posted image

Za mano je gora zlikanih cunj, sedaj pa malo počitka user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
30.7.2010 10:50:53   
Klemcy
Katrinka tut jaz mislim, da te mere niso prenizke. Po moje je moja user posted image  tut ful lahka, sem pozabla zadnjič vprašat. No jaz sem se rodila malo čez rok, torej po 40. tednu, pa sem tehtala 2900, tako da si lahko misliš kolk sem jih mogla met v 34. tednu. Zadnji mesec pa itak baje samo na kilaži pridobivajo, tako da se bo bebi zdaj komaj začel bliskovito redit user posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
30.7.2010 11:34:58   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: LucRezia

Še eno informacijo bi prosila... iščem kakšne lušne nalepke ali bordurce risanih junakov... pa jih še nikjer nisem zasledila...

Lp

http://www.acte-deco.fr/
http://www.lepke.si./nalepke

IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

a se bomo še kej zmenile, preden nas peljejo v deželo ... ? nekej smo Ninibo obljubljale, da bi se lahko kaj zmenile. sicer ne vem, kako ste ve kaj navdušene še nad druženjem, jaz nisem popoldan skoraj za nobeno rabo več, tale služba mi res ne paše več in še dobro, da me mož ven zvleče, drugače bi se kar zasedela doma... ne vem, povejte ve, če se kateri ljubi kaj organizirati. sicer mislim, da ima Ninibo trenutno obiske, ampak recimo... no, bo ona povedala, če bo kaj gor...

Jaz bi bila seveda za to, da se se kaj srecamo. Sem pa sedaj od jutri naprej 2 tedna doma. Zjutraj sem na MS, popldan moram pa delat na clankih, ker bi rada se par stvari dokoncala. Sicer pa mislim, nenka7 da se vidino na MS v ponedeljek? Izabelina in tinkatonka gresta tako kot jaz dopoldan, a ti tudi?

zalcy cestitke za pupiko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  No, pa semo tudi me zacele-saj kar ne morem verjeti.

eva2010 dobrodosla!!!

izabelina cestitke za izpit, super sedaj bos pa lahko mobilna!!

katrinka drzim pesti zate. Mislim, da je tudi najino detece bolj majhno in sicer sem imela v 30 3/7 tednu ocenjeno telesno tezo 1400 g.

Pocasi prezivela obiske, jutri odhajajo nazaj. No sem se mal v ta'zadnjo brcnila in sem si rekla, da se ne bom vec tolk natancna in sem raje uzivala, da imava z mojim malo vec casa eden za drugega. Drugace pa je bilo na Kozjanskem res lepo.

Sedaj sva pa 2 tedna doma, moj zacne slovenscino jaz MS. Ker sva "sluzbene" obeznosti zaradi selitve postavila na stranski tir, pa bosta predvsem popoldan ta dva tedna delovna. Sem pa ta teden uspela rezervirati dopust-in sicer v Primostenu. Se ze tolk veselim, iti po 5 letih spet na Hrvasko obalo. In ce se bom pocutila uredu, sva se dogovorila bova dopust podaljsala se za en teden in se bova mal potepala se po Bosni.

Jaz moram potrkat-res nimam nobenih tezav z nosecnostjo in se pocutim odlicno. Ok malo bolj sem utrujena in rabim kaksno urico vec spanja-to je edino, kar je drugace. Nasa strucka brca in to zelo intenzivno, v cemer pa tudi zelo, zelo uzivam. In ko berem koliko tezav imate nekatere, bi vam takoj odstopila kaksen moj dan, da bi lahko malo bolj uzivale.

Jutri pa upam, da bova pocasi zacela delati na otroski sobici-juhuuuuuuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LucRezia)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
30.7.2010 11:35:50   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Katera danes pride na srečanje gorenjk v slaščičarno v Planet Tuš ob 11h?

Jaz bom ziher tam. A to se dobimo spodaj, tam k majo tortice?

Ah, jaz sem pa gledala in cakala zvecer, ce se bo katera se oglasila, pa nic. Zjutraj pa nisem mogla za racunalnik in zdaj mi je se tole srecanje Gorenjk uslo user posted image . Sem pa malo predalec, da bi se sedaj spravila v KR.

No ja, sicer pa upam da se se kaj zmenimo v kratkem. Mogoce bi pa naredili kaksno 'vmesno' varjanto, kot so bile ze enkrat v planu Zbilje, ki ne vem, ce so se takrat 'zgodile' ali ne. Pa bi bilo mogoce ugodno tako za Lj kot za te iz SZ konca.

Je pa ena sprasevala za po Jesenice. Jaz imam sicer ze dolgo casa povsem resen namen rodit v Postojni (ker imajo edino oni moznost v vodi), druga izbira pa bi bile definitivno JE, ceprav sem 'originalno' se vedno iz Lj. Obstaja celo kak % moznosti, da na koncu res koncam tam (JE), ce bi nas kaj presenetilo. Definitivno pa si ne zelim prit niti blizu KR (porodnisnice). Kaj pa vem, sem slisala ze toliko 'neugodnih' zgodb da...

Skratka, Gorenjske user posted image , kar se vas je uspelo zbrat zdajle, uzivajte, pa zares upam, da se enkrat nekje najdemo.

T.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
30.7.2010 11:55:21   
eva2010
Pozdravljene punce. Sem imela pokvarjen računalnik,zdaj pa spet dela user posted image
Sem pa žalostna. user posted image  Predvčerajčnjim sem imela rahel krvav izcedek. Sem šča takoj k G in mi je rekla, da izgleda, da je smo površinska, se mi je pa otroček user posted image  čisto spustil in zato me tudi vse tišči in boli, če sem pokonci. Tako, da imam strogi počitek, nič delati in po trgovinah hodit. Jst sem se pa komaj spravila rihtat za dojenčka user posted image . G pravi, da moram vsaj še tri tedne zdržati, da pa sem sicer že ven iz najhujšega. Tako, da ležim in razmišljam kaj vse moram še narediti in kako bom to izvedla. Mojga se pa tut ne upam več obremenjevat, saj je že tako prevzel skrb za Evo in kuhinjo, trgovino.... Pa bomo že te tri tedne preživeli, samo, da ne bojo krči, ki me spremljajo postali redni. Držite pesti.

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
30.7.2010 12:00:05   
tejči28
Evo mene iz pregleda! Spet je bila ena druga g,zdaj že 4 različna.Mi pa je naredila UZ user posted image user posted image user posted image . Sem v 35t in tehtamo 2400g.je rekla,da je čisto vse štima kot mora bit in da lahko grem že čez 10 dni rodit.user posted image user posted image user posted image To se je malo hecala,ker tak hitro pa mi še ni za it,še nismo psihično pripravljeni. Je pa imel Dominik en teden kasneje 2880g pa je tudi bilo vredu.Ko se je rodil pa je imel 3510g.Tak da punčke so itak malo lažje,katrinka,če imaš ki punčko pol je to tak ok.
Ja,pa obrnila se je na glavico,ker pred kratkim je še bila v med. legi.user posted image user posted image

Dobila sem napotnico za P in kontrolni listek za gibe,si morem štet vsaki dan,pa vse izvide od tokse in krvi sem dobila in jih morem met vedno v MK.Ojej,zdaj gre pri meni zares. V sredo nastopim porodniško.No,saj sem že zdaj doma,to je uradno.user posted image

Glede magnezijevih šumečk je rekla,da cca 10 dni jih še lahko pijem,pol pa več ne.

eva2010 počivaj te tri tedne,saj bo hitro minlo,probaj zdržat,vsaki dan več je boljši za user posted image ,ki ga preživi v tebi.Pa delaj malo po obrokih al pa koga prosi mamo,taščo,saj bodo z veseljem pomagale cotike oprat in zlikat.Držim pesti za tebe.user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte.

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 30.7.2010 12:03:02 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

Neposredna povezava do sporočila: 4384
30.7.2010 12:03:14   
tejči28
user posted image   Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

02.8. nadka30,natalija28
03.8.
T.Z.,blanči
04.8. tpmc,mala2001,klemcy,lilchy123 APN
         bambinca
05.8. lenca78,Jinx,LucRezia,laliela
06.8. tannya
10.8. katrinka,sanje2,NiNiBo,Gala4
         benika-APN,maca29,SOncIca
         LoveLove
11.8. almera ,malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie,hanizali,corfu
17.8. božička09
18.8. inčy,mala
19.8. nenka7
20.8. eva2010,izabelina
23.8. katrinka
25.8. teodora75

user posted image     UZ pregledi    user posted image

29.7. benika
02.8. nadka30,nenka7
04.8. tpmc
05.8. laliela
06.8. Jinx,katrinka
10.8. sanje2
12.8. archie

user posted image      CTG      user posted image

03.8. T.Z.
10.8. katrinka,tejči28
11.8. malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie,hanizali
20.8. malecka_mateja,tinkatonka
23.8. katrinka

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
30.7.2010 12:26:37   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7
sicer pa prebiram tele sezname kaj v P nesti zase in za user posted image  pa upam, da bom imela dovolj zanj za obleči, bomkar kaj več vzela, za vsak slučaj, če bo mraz, kot je recimo danes, čeprav meni full paše... moja sestra je pa na morju, pa ima menda morje med 16 in 20 stopinj!?!?

a res...tok mrzel...brrrrrr
ja jaz bom dala zraven tudi malo vec ce bo bolj mrzlo...za vsak slucajuser posted image

neka in lalilea
- imata prav,sej probam odmislt vse da se ne sekiram, najbolj hudo pa je po pregledu k so vsi crnogledi in pol jz cist obupam...pol pa rabm dan dva da se spet poberem,ej te mere meni sploh vec ne gredo v glavo...sej vem da so priblizki a bi raje vidla da ma skor kile k se 2 ne,
drugace se pa zavedam da tudi 4kilsko dete ni fajn rodit - sama sm jih mela 4 in moja mami je bla kr boga, sicer sem drugi otrok a je brat 11 let starejsi in so jo obrovnaval k da bo prvic rodila - jaz mislim da je od 3000 do 3500 gramov zlata sredina,
jaz upam da jih bomo imeli 2000g,ce bo pa res 3000 - super bi bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eva - pocivaj zdaj res...vem da te matra kaj vse se kpit in narest a ti moras nujno pocivatuser posted image

ninibo - dobrodosla spet nazaj...hehe..kako je bilo na kozjanskemuser posted image

sem besna - prej je prsu serviser za stedilnik pa je vec racunal kot sem mislila,zdaj mi je pa zmanjkalo za jogi - in preden bi sla loh na bankomat je postar ze tu...bom sla pa pol k moj domov pride...

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
30.7.2010 12:31:50   
LoveLove
Ojlaaaa!!
AQ se je kera odločla za Dianatal?? Jaz sem ga že nabavila.... user posted image user posted image user posted image

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
30.7.2010 12:33:13   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: LoveLove

Ojlaaaa!!
AQ se je kera odločla za Dianatal?? Jaz sem ga že nabavila.... user posted image user posted image user posted image

kok ze stane?

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
30.7.2010 12:44:34   
LoveLove
Jaz sem dala v lekarni Murgle 95 eur!!user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
30.7.2010 13:43:45   
benika
a nobena ne bo šla rodit na jesenice? archie, boš šla ti v kranj, pa ti benika tudi verjetno?

Benika bo šla kr v LJ, po sili razmeruser posted image Bi pa najraje rodila v KR, to pa ja. Ampak v LJ so strokovnjaki in če pride do stiske otročka je potem bolje, da sem tam.

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
30.7.2010 13:52:03   
benika
Kaj pa vem, sem slisala ze toliko 'neugodnih' zgodb da...

Samo tole bi pokomentirala...za vsako P se slišijo tako dobre kot slabe stvari. In povsod se svašta dogaja. Tudi za PO je bilo tako rečeno, ko so tam umirali novorojenčki, pa za JE iste, da ne govorim, kakšen sloves imata P v MB in MS. Veliko je odvisno od same porodnice, kako jemlje stvari. Če misli, da je prišla v hotel, kjer bodo stregli samo njej in njenim željam, potem niti Feldbach ne bo dober. Če pa se znaš vsaj malce prilagodit, upoštevat babico med porodom in poslušat sestre na oddelku (ob tem pa nikakor ne dovolit, da kdorkoli hodi po tebi), potem je izkušnja iz P prijetna.

Jaz sem 2x rodila v KR in ravno tamkajšnje sestre so zaslužne, da nisem po 2. porodu padla v hudo poporodno depresijo. In mi je blazno hudo, da tokrat ne bom. Ampak vem, da mi bo v LJ tudi prijetno, govorice gor ali pa dol.

Se pa strokovne napake dogajajo povsod, tako v KR kot drugje.

Neposredna povezava do sporočila: 4391
30.7.2010 14:13:50   
mala
gel - ga ne bom kupovala, ker je to neka marketinška fora. Pri 4 kilskem dojenčkuuser posted image ti nič drugega ne pomaga kot prerez presredka. So tudi izjeme....
Je pa čisto dobra volja babice oz. zdravnika, če ti ga bodo dali...jest bolj dvomim, da to kaj pomaga...

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
30.7.2010 14:43:00   
LoveLove
No...pustmo se presenetit!! Bom javila če je mali kar skliznil ven!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
30.7.2010 14:50:24   
corfu

No...pustmo se presenetit!! Bom javila če je mali kar skliznil ven!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
30.7.2010 14:52:27   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: mala

gel - ga ne bom kupovala, ker je to neka marketinška fora. Pri 4 kilskem dojenčkuuser posted image ti nič drugega ne pomaga kot prerez presredka. So tudi izjeme....
Je pa čisto dobra volja babice oz. zdravnika, če ti ga bodo dali...jest bolj dvomim, da to kaj pomaga...

Čist moje misli. In kot je dejal en porodničar...nožnica sama poskrbi za zadostno vlažnost, brez raznoraznih preparatov.

< Sporočilo je popravil benika -- 30.7.2010 14:53:27 >

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
30.7.2010 15:35:32   
eva2010
Hvala za tolažbo in dobrodošlice.

Sem vesela, da obstaja internet.user posted image  Sem ravnokar naročila preko spleta stvari, ki jih rabim iz lekarne. Poiskala sem tudi spletne strani, kjer lahko naročim še preostale manjkajoče stvari.user posted image
Sreča je ta, da večino stvari še imamo od Eve in rabimo samo še nekaj malenkosti. Pol pa še za cunjce poskrbimo, vse ostalo bo pa počakalo.

GEL - tudi jaz ga ne bom kupila. Pravijo, da gre v drugo hitreje. Sicer pa sem že prvič rekla, če je že toliko žensk rodilo bom pa še jaz - naravno. No, proti koncu sem babico vseeno prosila za nekaj proti bolečinam in dobila masko, ampak še danes nisem prepričana, da mi je kaj pomagala.user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
30.7.2010 15:38:03   
Klemcy

Ojlaaaa!!

Škodit ne more. Babica v MŠ nam je povedala, da z Dianatalom še ni rodilo dovolj veliko število porodnic, da bi lahko rekli, da je res tako super, ampak tiste, ki pa so, so pa vse imele res lahek porod in brez rezanja. Tako da zaenkrat kr verjamejo v to, dokler se pač pri kateri ne izkaže drugače.
Meni je mal predrag, razen če se bom lahko v eni lekarni, kjer imamo znance, zmenila, da bi ga potem lahko vrnila, če ga ne bi uporabila. No ti pa le javi, da vidimo user posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
30.7.2010 15:48:21   
LoveLove
Ja sej je meni tudi predrag,samo sem rekla da če pomaga da je pa vreden tega denarja..ahha sem že pri cunjicah in vseh zadevah toliko prisparala ker sem vse dobila da bom pa za to reskirala!! marsikaj vem da je precenjeno...vem da tudi to ampak...sej pravim...bomo vidl kako bo... *=O)

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
30.7.2010 16:21:50   
bambinca
gel že imam, ampak ga bom vrnila,če ga ne bom potrebovala - sem obakrat imela težave z MV

Kožico so mojemu ta prvemu operirali, ker ni šla dol nikakor

imena-končno imamo ožji izbor ( je moj videl, da ni več za čakatuser posted image ) Zala, Hana, Zoja, Tarauser posted image

Kri v izcedku se mi je danes spet pojavila; ampak tako po malo, kot kak tanek lasek in glede na podobno dogajanje lani bi rekla, da bo res kmalu...

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
30.7.2010 16:28:44   
benika
Zala, Hana, Zoja, Tara

user posted image user posted image user posted image Super imena. Meni je blazno všeč Hana, ampak moji desci niso zauser posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?