|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
30.7.2010 18:32:32   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

ja Nadka, da ne boš mislila - lani junija jih je res primanjkovalo okoli lune; smo bile nekaj časa 4 v sobi in tudi v porodni smo bile po porodu le kako uro in pol...

zanimivo, bomo videli kako močna bo tokrat polna lunauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Potem ste imeli pa gužvo na polnouser posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
30.7.2010 19:00:22   
bambinca
takrat itak vidiš samo svojega otročka in te niti ne zanima okolica...problem je bil samo, ker smo okoli postelj in posteljic komaj prišle do wc-jauser posted image user posted image user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
30.7.2010 19:08:41   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

takrat itak vidiš samo svojega otročka in te niti ne zanima okolica...problem je bil samo, ker smo okoli postelj in posteljic komaj prišle do wc-jauser posted image user posted image user posted image

ja wc je pa zgodba zase, si me zdajle spomnila na super zgodbo, ker jaz sem imela carski rez in potem tisto tekočino napelano v žile in to na tisti visečem drogu in potem ko se klačiš na tisti njihov zelo, zelo velik wc.V galvnem moraš biti zelo dober v eksperimentiranju da ti vse skupaj ratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
30.7.2010 19:14:10   
bambinca
ja, si te predstavljam - še dobro, da so wc-ji res veliki a neuser posted image user posted image user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
30.7.2010 19:21:37   
NiNiBo
Dianatal gel: tko jaz sem prebrskala internet, prebrala objavljeno studijo na kateri temeljijo rezultati in sem se odlocila, da ne bom sla v nakup. Ce katero zanima pdf objavljene studije jo lahko najde na spodnji povezavi in si same ustvari mnenje.  

http://www.dianatal.com/platform/content/element/130/jpme.36.2.129%20final.pdf

PS Sem sla pa gledat tudi za cene v drugih drzavah (Svica, Nemcija in Nizozemska) cene so priblizno iste.

tinkatonka cestitke za kopalnico.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
30.7.2010 19:50:29   
nadka30
punce da vam povem zanimivost in kako dobre smo me v klepetanju.Pravkar sem si malo ogledovala italjanski ringaraja-zastopim tako nič, in potem iščem njihove septemberke in ko jih končno najdem ugotovim da so one do sedaj naklofale 17 strani in potem seveda iščem njihov seznam da vidim koliko jih je in kaj mislite koliko sem jih našla 5user posted image .Jaz sem pa pričakovala da so tudi tako pridne kot me in potem sem malo gledala še druge mesece in tudi ni nič kaj boljšuser posted image user posted image user posted image .
Torej smo me slovenke klepetulje na kvadratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
30.7.2010 20:07:06   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

IZVIRNO SPOROČILO: LoveLove

No...pustmo se presenetit!! Bom javila če je mali kar skliznil ven!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

heheuser posted image user posted image user posted image user posted image le javiuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Zala, Hana, Zoja, Tara

Super imena. Meni je blazno všeč Hana, ampak moji desci niso za

uuuuuu meni je pa zoja...pa se moj upira z vsemi dvajsetimiuser posted image

bambinca - seveda ne bomo nobenmu scvekale spola...a ne da....sej ves na kaj ciljamuser posted image

tinkatonka - super da ste vecino porihtal - a si se fajn namatrala k si pucalauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

Torej smo me slovenke klepetulje na kvadrat

se podpisem pod toleuser posted image user posted image user posted image

jogi doma,moz doma - to pomeni koncno dopust....jutri nakupovalno delovni dan...jaz pa sedaj veselo v pizamo in spat...lahko nocuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
30.7.2010 20:07:58   
katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

IZVIRNO SPOROČILO: LoveLove

No...pustmo se presenetit!! Bom javila če je mali kar skliznil ven!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

heheuser posted image user posted image user posted image user posted image le javiuser posted image user posted image user posted image

Zala, Hana, Zoja, Tara

Super imena. Meni je blazno všeč Hana, ampak moji desci niso za

uuuuuu meni je pa zoja...pa se moj upira z vsemi dvajset_imiuser posted image
pa to ne pomeni avtomaticno da bomo imeli puncko - da ne boste mislile da sm se zagovorila..hehe

bambinca - seveda ne bomo nobenmu scvekale spola...a ne da....sej ves na kaj ciljamuser posted image

tinkatonka - super da ste vecino porihtal - a si se fajn namatrala k si pucalauser posted image

Torej smo me slovenke klepetulje na kvadrat

se podpisem pod toleuser posted image user posted image user posted image

jogi doma,moz doma - to pomeni koncno dopust....jutri nakupovalno delovni dan...jaz pa sedaj veselo v pizamo in spat...lahko nocuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 30.7.2010 20:08:15 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
30.7.2010 20:09:36   
katrinka
user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
30.7.2010 21:41:24   
tejči28
lahko noč katrinka in ostalim.

Pa lepo soboto vam želim.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
30.7.2010 22:58:43   
lillchy123
porodnišnice- ko so naju odpustili je ta nova kar na hodniku čakala, kdaj bom spokala user posted image

jst sem bla tud pridna dons- sem en kup stvari v sobici sortirala in pospravila, tko da sem čist fertik

še eno ?- a ktera ve, kakšno je pravilo za mnogorodke, na koliko minut morajo biti popadki, ko je čas za v P? vem, da je za prvorodke med 5-10 min...pač odvisno od oddaljenosti...čeprou jst resno upam, da se bo porod pri men začel tko kot v prvo- z odtekanjem plodovnice...

sladoled sem pojedla, zdej pa nina nana. joj kok bo pasal user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
31.7.2010 6:23:50   
mala2001
Dobro jutro!

Mi user posted image že od 3-h ne da spat. Sem bila že v pekarni in sedaj uživam v kavici....  Samo za informacijo, če gre katera na morje proti hrvaški smeri. Sem se peljala mimo mejnega prehoda Obrežje in je kolona že ob 6-ih, da ne vidiš konca.... Pejte raje na Bregano ali Dobovo čez.... Gužva, gužva.... Zato gremo mi najraje v Septembru na morje, ampak letos to odpade...user posted image

Lep začetek dneva vam želim....user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
31.7.2010 6:54:59   
corfu
Dobro jutro

Danes sem tudi jaz spala do 6.30 in se očitno naspala, danes ponoči za spremembo nisem šla nič na wc, zjutraj pa sem sedela na wc-ju pol ure, me je kr trebuh bolel...gela tudi jaz ne bom kupovala.

Včeraj sem kupila nekaj malega plišastih zadev, kako je majhno pa luškano, sem že pozabila, kakšna štručka bo to user posted image
Počutje zaenkrat ok...danes morava pa z mojim kakšen pameten avto poiskat, da bova vanj spravila tri otroške sedeže user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
31.7.2010 7:00:18   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

porodnišnice- ko so naju odpustili je ta nova kar na hodniku čakala, kdaj bom spokala user posted image

jst sem bla tud pridna dons- sem en kup stvari v sobici sortirala in pospravila, tko da sem čist fertik

še eno ?- a ktera ve, kakšno je pravilo za mnogorodke, na koliko minut morajo biti popadki, ko je čas za v P? vem, da je za prvorodke med 5-10 min...pač odvisno od oddaljenosti...čeprou jst resno upam, da se bo porod pri men začel tko kot v prvo- z odtekanjem plodovnice...

sladoled sem pojedla, zdej pa nina nana. joj kok bo pasal user posted image

Glede popadkov....meni je rekla, glede na to, da sem se pri obeh porodih hitro in lepo odpirala in je bil maternični vrat prožen, vlažen...naj nikar ne čakam doma, da si lahko v porodnišnici tuširam in perem glavo user posted image  no, jaz vsekakor ne bom dolgo doma vztrajala, je šlo dvakrat izredno hitro, pa upam, da bo tudi tokrat tako.

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 4439
31.7.2010 7:33:11   
tinkatonka
Dobro jutro!!

Moj A. spi pri mojih starših in namesto, da bi jaz spala, spala, spala, sem budna že od 6h. user posted image  Pa sem šla ob polnoči spat. Mislim halooooo, potem bom pa spet crknjena sredi dneva. No kakorkoli že, po drugi strani pa kr mal paše tole sobotno jutro s toplim kakavom ob sebi presedeti ob računalniku v miru in tišini, še ptičke slišim peti in svež zrak mi lepo vije po stanovanje, ker zračim. user posted image

Danes nimam nič posebnega v planu. Okrog kosila nekje pride mojstr zmontirat še par stvari (pipo in sifon). Pa na  RD 8 in 10.letnika gremo k sosedom, se mi zdi da bo sobota minila tik tak.

dianatal...ga ne bom kupila. Za lažji porod bom tako kot prvič pila malinov čaj, pa mogoče se lotim jest še laneno seme, ki naj bi tudi mehčalo MV.

user posted image user posted image  vsem za vse nakupe in priprave za user posted image , ja tudi mi smo malce pohiteli te dni in od včeraj, ko so mi starši dostavili posteljico in jogi, mi od teh večjih stvari manjka  samo še banjica, ki pa jo tudi že imam, samo dostavit jo je treba. Zdaj ko bo več časa, ker bo A. v vrtcu pa začnem s pranjem in zadnjimi nakupi kozmetike ipd. Mi je pa včeraj moj oče smrtno resno vprašal, kje imam torbo za P, da naj si jo kr pripravim. Mož seveda zraven takoj "ja, ja, kr pripravi, pa za dojenčka, pa zate, kaj ti prinesem, pa za A. za 1 teden za oblečt, ko te ne bo." user posted image user posted image  Očitno njih bolj panika grabi kot mene. user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

Jaz sem šla prvič v P, ko so bili popadki že na 5 min in mi je že doma odteklo nekaj vode. Ampak popadki so bili čist taki za predihat, nič hujšega. Tja sem prišla 4 cm odprta. Zdaj v drugo planiram nekako podobno. Imam cca 10min do P, želim biti čimdlje doma, da bo tam hitreje konec. Upam, da se bo porod začel spet z mojimi popadki, pol moram pa itak poskrbet najprej za A. varstvo (da bom mirna), šele nato grem lahko rodit. user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 31.7.2010 7:40:20 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
31.7.2010 7:35:39   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

Samo za informacijo, če gre katera na morje proti hrvaški smeri. Sem se peljala mimo mejnega prehoda Obrežje in je kolona že ob 6-ih, da ne vidiš konca.... Pejte raje na Bregano ali Dobovo čez.... Gužva, gužva....

jao, jao....HB, da je letos morje že za nami. Jaz pa na morje najraje hodim konec junija in prvi teden julija. Ko je že vroče, pa še ni take gneče. Septembra je pa tudi lepo ja, ampak letos odpade, naslednje leto pa tudi, ker se bomo uvajali v vrtec/varstvo.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
31.7.2010 8:52:45   
benika

Men je G včeraj takole rekel (pa vzemi v obzir, da se moram pripeljet iz KR v LJ)- ko to trebuh otrdeval vsaj za pol minute na vsaki 2-3 minuti vsaj 1 uro, takrat je čas za iti.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4442
31.7.2010 9:38:23   
NiNiBo
mala2001 uh to pa je guzvauser posted image user posted image

Tudi jaz vstala za ob 5.00, sva peljala obiske na Brnik in potem nazaj v posteljo se se mal stisnit. Moj se vedno sladko spi, jaz sem pa pocasi zacela prat, ter pospravljat.
Bom sla pa sedajle mojemu lepo sobico odpakirat, da bo lahko ko vstane zacel sestavljat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Eno lepo soboto, ter lep vikend vam zelim.

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
31.7.2010 9:38:59   
tinkatonka

Men je G včeraj takole rekel (pa vzemi v obzir, da se moram pripeljet iz KR v LJ)- ko to trebuh otrdeval vsaj za pol minute na vsaki 2-3 minuti vsaj 1 uro, takrat je čas za iti.user posted image

Samo glede na to, da gre za tvoj 3. porod bi jaz šla kr prej. Ko bi bli popadki redni tm na 5-6 min, ne glede na dolžino popadka. Jaz že pri A. nisem merila kok dolg je bil popadek, ampak samo čas.razliko med pričetkom enega in drugega.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
31.7.2010 10:04:22   
mala2001
Oj srečke ve k se vam je začelo s popadki. Men je pa prvič voda ob pol dveh zjutri odtekla, sem šla takoj v P, me je babca pregledala in nagnala spat (si morte mislit kolk sem od razburjenja spala), ob 5. ko sem svoje popadke dobila sem pa morala pod mus ležat, pa bi mi pasalo v hoji predihavat - me hudič babji ni pustil iz pojstle, da ne bi rabla v njeni smeni rodit (zakaj bi si ona še delo ponoč delala....user posted image user posted image ). Tako da upam, da me tokrat nič ne prehiti in bom na naročen datum priracala na CR.

Sicer pa se tokrat itak ne dam več zaj****at! Ene pravite, da babco poslušat. Moj prvi porod so 2 babce zafurale in ga je komi tretja poštimala in se k sreči še prav cajt odločila za CR ( naš S. je že imel zateklino na glavici, ker sem ga pritiskala skozi preozko medenico in zatečen MV - je takoj ko me je pregledla to vidla, una prejšnja pa celo šihto ni nič narobe vidla).

In mi pol dva dni po porodu pride ta šmrkla od babce, ki naju je skori na un svet spravla samo na vrata sobe in v opravičilo vsa nasmejana reče: "Ja gospa, pač ni šlo, ne..." Ti user posted image user posted image frdamana si niti v sobo ni upala.... No sej mislim, da sedaj več ne dela v naši P, ker jo nisem nič videla.

Torej mene če prehiti user posted image že od vrat P kričim da ZAHTEVAM CARSKI REZ!!!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
31.7.2010 10:20:59   
Klemcy

punce da vam povem zanimivost in kako dobre smo me v klepetanju.Pravkar sem si malo ogledovala italjanski ringaraja-zastopim tako nič, in potem iščem njihove septemberke in ko jih končno najdem ugotovim da so one do sedaj naklofale 17 strani in potem seveda iščem njihov seznam da vidim koliko jih je in kaj mislite koliko sem jih našla 5user posted image .Jaz sem pa pričakovala da so tudi tako pridne kot me in potem sem malo gledala še druge mesece in tudi ni nič kaj boljšuser posted image user posted image user posted image .
Torej smo me slovenke klepetulje na kvadratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sej sem napisala, ko sem se vrnila iz potovanja po Italiji, da tam sploh ni nosečk, sem edina s trebuhom okoli hodla, pa sva obiskala vsa velika mesta. Ful je blo čudno. Po moje ni da se jim ne da gor pisat, ampak jih sploh ni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
31.7.2010 13:23:15   
Izabelina
danuser posted image !

kr uredu, da ne dežuje... dans ma stara mama rojstni dan, tko, da grem na praznovanje... po tem je pa na vrsti kopalnica, ki jo je treba mal pomit, pobrust, pobarvat pa še enkrat pomit... da bo use pripravljen, ko pride mojstr!!

upam, da bo jutr tut lepo vreme! šla bi na kšn izlet... bomo vidl, kaj nam bo prneslo...

user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
31.7.2010 13:26:35   
lillchy123

ok, men tole ni nič jasno user posted image jst sem mela takšne popadke sam zadnje pol ure, pol je pa Luka na ta svet prijokal? pol glih v avtu na lj obvoznici rodim user posted image user posted image user posted image

tiste k boste šle v MŠ, dejte mal vprašat, pliiizzz. za nas, ko bomo drugič al  pa tretjič rodile user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
31.7.2010 13:35:16   
benika
ok, men tole ni nič jasno user posted image jst sem mela takšne popadke sam zadnje pol ure, pol je pa Luka na ta svet prijokal? pol glih v avtu na lj obvoznici rodim user posted image user posted image user posted image

Srečnica. Jaz sem imela take popadke 16 uruser posted image itak pa računam, da me bodo še pred rokom obdržali v P, tako da mi najbrž ne bo potrebno prav daleč hodit.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4449
31.7.2010 16:25:11   
lillchy123

Srečnica. Jaz sem imela take popadke 16 uruser posted image itak pa računam, da me bodo še pred rokom obdržali v P, tako da mi najbrž ne bo potrebno prav daleč hodit.user posted image

uf..user posted image jst sem bla psihično pripravljena da bojo takšni popadki trajal 19 ur (tko kot pri moji mamiciuser posted image ) in sploh nisem dojemala ko so mi po slabih 4 urah popadkov (zadnji dve uri je blo treba globoko dihat user posted image ) rekli, da bomo rodili. sem mislila, da me hoče sam mal potolažt, šele ko je dragi reku, da glavico vidi, sem pomislila, da mogoče gre pa zares.user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?