zoey
|
Čer! Naš Joško še vztraja, je čist koma, ma še kar rogovili po zibki, je zdaj ata pri njem in se mu samo reži. Duracell na polno. Jaz pa lepo za kompom s kozarcem Guinnessa. Se mi zdi, da imam upad mleka in sem takoj intervenirala Verjetno se tudi pozna, da sem prehlajena, samo tole pumpanje je ubitačno, sem včeraj samo 60 ml nabrala zvečer Jaz bi še dojilaaaa Zjutraj še vedno je kašico z mojim mlekom, za kosilo sva zdaj 2x imela korenje + krompir, za večerjo sem mu pa danes dala še riževo kašico z vodo. Ga je pa mal zaštopalo, 2 dni ni sračkal in se mi zdi, da ga malo baše. Ma bo že, pa takrat ornk Od sadja pa sva poskusila ameriške borovnice, pa za okus breskev, melono in hruško, sem mu samo po jezičku malo podrgnila. Bom poskusila najprej več zelenjave uvest, se mi zdi, da s sadjem ne bo težav Včeraj sva šle s Pikonogavičko, ki vas by the way vse lepo pozdravlja, se je zdaj preselila in je še brez neta, k 3. cimri iz P in sva se kar naselile tam Tko da naju ni glih za na obisk vabit Je nafutrala naju in najina otročka, pa še Pikonogavičko je postrigla. Smo se imele res lušno Jessy - a polentico kuhaš instant ali ta dolgo varianto? Riž navaden ali un v kosmičih za ? Pa z zamudo - vse najlepše tvoji 5-letni princeski Bejbe, kaj je najboljš za fleke od korenja ven spravljat? A varekina za plenice pali, da vsaj tistega ne bi drgnila? Ker varekine pa res ne uporabljam, nazadnje v srednji šoli ko smo si majce barvali/razbarvali Pri nas je svinjarije ohoho, ker sekunde ni pri miru Roke itak šibajo v usta, zdaj mu jih dajem pod pleničko, ampak potem gre pač plenička v usta, je že od tega poflekano, včasih kak brrrr naredi s polnimi usti, ker je pač špasno, noge pa tudi delajo 100 na uro in ni variante, da mu zaščitim vsa oblačila. Najboljše da je nag v banji Girl - meni je tudi 1x ful spal in nisem vedela, kaj bi sama s sabo Ampak je bilo samo 1x, tako da nimam več težav. A Nežka bi pa kar dejtala, lisička mala Bravo za pikico in manekenske mere NM - pa ti si čisto divja Kdaj se bosta kaj umirili, da spoznamo štruklčke Mulc še kar ne spi, grem še jaz malo v izvidnico Ah, še prej pa si en čokolino s piškotki umešat