lunka1
|
dobro jutro, babn'ce! za mano je že plodno (pridno) jutro, če lahko tako rečem. sem šla v moje novopečeno stanovanje, celega presesala, zdejle pa sem popila kavico in pojedla skutin zavitek. zdaj nafutram še malo in gremo na sprehod. je treba do cvetličarne pogledat za šopek za poroko, ki jo imava čez 9 dni... mater je drago!!! sem pa čisto zaljubljena v moje novo gnezdece in komaj čakam, da se vselimo... čeprav je kar nekaj stvari še za popravit, ampak bo že. letos sigurno moram pa pohvalit mojo malo žabico, je spala ponoči v kosu 8,5 ur. od 20h do 4:30. me je skoraj kap zadela, ko sem videla, koliko je bila takrat ura. rekord, ni kaj, upam, da bodo odslej vse noči take. verjetno je pripomogla tudi ohladitev ponoči, kaj pa vem... kako jih imate oblečene ponoči? mi smo imeli doslej pižamice s kratkimi rokavi in nogicami, včeraj sem ji pa dala s kratkimi rokavi in dolgimi hlačkami, pa čez rjuhico in dekico. in se mi zdi, da je imela kar mrzle rokice (rokice, ne dlani), tako,da danes dobi pižamico z dolgimi rokavčki. GH - mi sicer goste hrane še nismo dali, sem ji pa naredila nekaj žličk sokca iz korenčka, ji dala dva dni zapored, nato pa iz jabolčka. in jabolčni ji ni bil nič kaj všeč, je kar jokat začela, korenček pa ful. se mi pa zdi, da jo je sprememba ful "pognala", ker je imela oba dneva tak pritisk, da je bilo treba posteljnino menjat Saj bi ji ful dala že kakšno kašico, ampak bom še vsaj en mesec dajala samo sokec za okus, po par žličk, ravno toliko, da se okusov navadi... se mi zdi, da še vedno jeziček ven daje, sploh zdaj opazim, ko se doji, da bradavico prav poliže od spodaj navzgor. iz česa (in kako) še lahko napravim sokec?
|