zoey
|
Oooo, pozdravljene dopustnice, preseljene in vrnjene Pa čestitke 5 in 6-mesečniku akrobatu No, v soboto sem počivala, včeraj pa nič več. Mali kašlja. In potem moja mati prijavi, če zaradi prahu In potem se splaši in obrne celo spalnico okol, in potem pač nisem mogla ležat in ga gledat. Tako da sem na gospodov dan ornk garala. Dans pa spet komiram, ju3 pa nazaj v svet, dost bo Je pa mali spal danes do pol 7h Zaspal je šele ob pol 10, drugače najkasneje ob 9ih, se še parx zbudil, ker je kašljal, potem ga je pa zgleda ob pol 11h ful nekaj zvijalo in je grozno jokal, pa ga je mamin mlekomat potolažil in potem je model spaaaaal. Zvečer mu dajem zdaj riževo kašico in jo je pojedel iz 80 ml vode, precej gosto. Saj verjetno je bila ta noč izjema, ampak je pasalo Jessy - tebi pa sožalje za nočko, sem bila tudi jaz nekaj časa na tem ritmu in je ubijalski Ampak itak se mi zdi da je vsake par dni kaj drugega, tako da upam, da ga bo hitro minilo. Sem mu postavila prenosno posteljico, pa je že demoliral vse loke in napeljane igrače notri, je pravi divjak O hranjenju in svinjanju pa tudi ne bi izgubljala besed. Da ga zavijem v pleničko, ne pali več, roke morajo nujno zraven v usta, potem pa povsod okrog, tudi v lase. Zdaj imam že par plenic, rezerviranih za korenček in blitvo Včeraj sem mu dala korenček pa piščanca, ker je glih babi skuhala, pa ni bilo navdušenja. Mogoče je pa po mami Komaj čakam, da bo sedel, da ga dam v stolček in ga tam pitam. To so moje skromne želje Stolčka še nimam, sem pa premišljevala, da bi šla kar po tistega v Ikeo, za kasneje pa trip-trapa, ker ni ful prostora v kuhinji. Zdaj je mali zaspal, mu grem delat družbo