|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
28.7.2010 12:51:49   
branka81
hehe,ne smem se pritoževat nad malo,kr je res angelček,kok poslušam kolegice se njihovi otročki še vedno zbujajo ponoč...kaj češ vsak otroček je drugačen.
jz sm ji zdej probala dat po žlički korenčkov sok-namreč flaške ne mara,raje iz kozarčka pije,no u glavnem se je tok kremžla ampak je spila par žličk,ostalo bo pa spet mami...čeprav ni nč kej dobr tale sokec ,bo treba še kašno jabolko not zmešat...
A zobk že imate kej? men se ćist zdi,da jih bo moja imela kmal,kr ima taka dva bela flekca na dlesnih in mislim da ji zobki vn rinejo..upam sam da nebo vroćine fasala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
28.7.2010 13:16:26   
Anonimen
jst morem tudi našega škratka pohvalit, ker po novem brez zbujanja ali hranjenja spi od 9h pa tja do pol 7h, potem poje 150 in zaspi do 8h, potem imava previjanje in je buden celo dopoldne ob 13h gre pa spat za cca 2-3 urce, potem je pa do večera buden.

(odgovor članu branka81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2077
28.7.2010 13:34:41   
girl79
čao mamice user posted image ,

Ja naše dete je pa šlo včeraj prvič brez večerje spat, pa to na lastno željo da ne bo pomote user posted image user posted image ....Nazadnje je jedla ob sedmih zvečer, potem pa sem jo hotela okrog 21.30 podojit, pa sploh ni hotla jest, pa kr drla se je itd... v glavnem je potem zaspala okrog 22.15 in sem bila prepričana da bo že okrog polnoči pokonci za jest....in kaj se zgodi....dete je spalo do 5.30!!!!!user posted image user posted image user posted image ....no jaz sem vmes ene 3x preverila če še diha, pa ker tako dolgo ni jedla sem si morala ob treh zjutraj it sčrpat mleko ven, ker so mi celo tiste ta fine želirane blazinice za prsi premočile...sem v parih minutah načrpala skoraj 2 dcl mleka!!! Ja moje joške so bile navajene da je Neža jedla okrog 1ih zjutraj in potem spet ob 4ih zjutraj, zdaj pa kar naenkrat takole poležavanje ponoči user posted image user posted image ....

Sicer je pa včeraj prvič jedla z žličko, sva se tolk presmejala z mojim zraven, no ampak je kar hitro pogruntala da je riževa kašica z mojim mlekom fina stvar, tako da sem ji mogla it še naredit in je vse zmazala, no še lepše je pa bilo da je vmes skoraj zaspala...so se ji kar učki začeli zapirat ko je imel žlico v ustih, tako da ko je vse pojedla sem jo samo za minutko vzela v naročje da je čisto zaspala, potem pa lepo v posteljico spat user posted image user posted image user posted image ...

Sicer se mi pa že par dni nekaj upira pri dojenju, imamo cele borbe da jo uspem prepričat da kaj poje....ne vem mogoče ve da ima jutri tehtanje pa se je gospodična odločila da bi rada malo shujšala pred tehtanjem user posted image user posted image .... no malo me sicer skrbi da bi dehidrirala, ker še vedno spije čajčka ali pa vode zgolj za vzorček, tako da jo kar silim na joško, da vsaj malo spije...

štrumf- user posted image user posted image za vašega bogega čmrlčka, upam da se čimprej pozdravi

lepo se mejte

Aja, pa super za lep seznamček, mi imamo jutri uradno merjenje in tehtanje pa bom pol probala sama dopolnit z našimi merami če bom znala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
   [Brisano sporočilo]
28.7.2010 16:58:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu girl79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2079
   [Brisano sporočilo]
28.7.2010 17:01:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu strumf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2080
28.7.2010 17:13:51   
rožca26
Ahoj!

Zdej mam na hitr malo časa, ker se Vid in Ela skupaj igrata - mama pa za računalnikom user posted image

Včeraj je naša princeska dopolnila 5 mesecev user posted image user posted image user posted image  VSE NAJ NAJ ZA TINI MINI 5 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ima pa zdej, k sm jo tehtala 6540g. Od prejšnjega meseca se ni zredila ravno veliko, saj je zelo malo jedla - vročina je kriva user posted image

Sm se pa oglasila, da lunki1 napišem katere sokce lahka narediš:

Za začetek pridejo v poštev sokec iz marelic, breskev, jabolka, hrušk, pa tudi ni nič narobe, če še katero drugo sadje ponudiš, če imate to seveda doma. Od zelenjave pa korenček. Aja, pa da ne pozabim še na slive. Lahk ji pa narediš tudi sokec jabolko/banana, če to skupaj naribaš, pol pa čežano daš v gazo in stisneš.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
28.7.2010 19:01:26   
lunka1
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Za začetek pridejo v poštev sokec iz marelic, breskev, jabolka, hrušk, pa tudi ni nič narobe, če še katero drugo sadje ponudiš, če imate to seveda doma. Od zelenjave pa korenček. Aja, pa da ne pozabim še na slive. Lahk ji pa narediš tudi sokec jabolko/banana, če to skupaj naribaš, pol pa čežano daš v gazo in stisneš.

A zelenjava pa nobena druga? user posted image  Jaz bi tako rada začela tudi z zelenjavnimi sokovi, da se bo navadila na vse okuse, ne samo na sladke. Smo ji danes dali sokca od lubenice in ji je bil noro všeč. Do tzdaj je probala korenčkovega, ki ji je bil še kar všeč, pa jabolčnega, ki ji je bil še najmanj, in danes lubenico. Ful bi ji rada zelenjavico dala na začetku... Kar razmišljam, da bi vseeno začela s kakšnimi kašicami, kaj pa vem...

Jaz sem sokce delala kar tako, da sem naribala na najmanjšo možno velikost, potem pa z vilico spasirala skozi tamali cedilček, da je samo voda pritekla ven. Imamo tudi sokovnik, ampak je fuuuuuuuuuul pucanja in pacanja z njim. A vse uporabljate gazico?

Banano bom dala nazadnje, ker sem brala, da je najbolj sladka in da ko se enkrat navadi na sladko, potem noče nič drugega poskusit user posted image

GH: kako jo delate? Skuhate in spasirate? Še kaj drugega? Recimo cvetačko, krompir? Kaj mešate z mlekom? A lahko dam svojega?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
28.7.2010 21:23:03   
zoey
Čer!
Čist sem gotova, grlo in glava bolita, vsa zmatrana sem, ne morem verjet da me malo mrazka tako vrže ... prava vusi pusi sem user posted image Pa še zgodaj sva morala vstat, švignila v Kranjsko po naši 2, pa takoj nazaj, da sem se šla spet malo evrčkov k zobarju znebit, potem sem komirala ob cvilkotu, ko pa je lubo prišel domov, sem mu ga predala, šla eno odspat in sem mičkn bolje. Zdaj pa že oba drnjohata, jaz pa po stari grdi navadi pred tv in kompom.
Strumf - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Matevžka in mamico.
Jessy - za skutke in jogurte ne piše natančno, piše samo da kravje mleko kot glavni obrok po .1 letu, v manjših količinahpa lahko mleko in mlečne izdelke uvajamo že prej. Sem ti ful pomagala, a user posted image
Girl - spet naju bo teden prehitel in naju na bo na vajin konec. Ampak vaju imava v mislih user posted image Pa bravo za zaspanko, naš še ni na tej fazi. Je tko lušno jest ponoči.
Danes sem mulčku naredila pire s svojim mlekom in je kar šel v promet user posted image Sem mu pa naivno dala samo slinček in je bil pire povsod, sva se samo preoblekla potem user posted image Jutri bo verjetno padla kombinacija korenje-krompir, pa ameriške borovnice bova spet cuzala user posted image Ga pa malo bolj zavija, pa kdaj se zbudi v joku in potem prda, ampak se hitro pomiri. Ma so revčki s temi črevci user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
28.7.2010 21:26:31   
branka81
nisi edina tud jz sm že dans cel dan nekam zmatrana,vse me boli,od glave,nog,rok...k mamca 80 let se počutim hehe...miška moja že aja od osmih,tko da bom lahko šla kmal ajat k atiju aaaauser posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
28.7.2010 21:46:23   
Jessy
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image , kaj sem jezna!!!! Sem očitno tako utrujena, da sem hotela stisniti gumb POTRDI, pa sem stisnila PREKLIČI. Ma, od kod mi to!?!??!

Sem hotela povedati, da sem tudi sama čisto uničena, fertik do amena. Sem peljala otroka ven ob 16h, domov pa smo prišli malo čez 19. uro. Sem tako zmatrana, da sem že malo zaspala na sedežni, a mi Neja ni dala več miru, ker je želela, da jo jaz umijem. Grrrrr....

Nič...vam jutri napišem kaj bolj učinkovitega, ker zdaj ni nič od mene.

nočko

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
28.7.2010 22:40:40   
Anonimen
jst GH nič ne mešam z mlekom, samo na strgalo in voila. Recimo dans sem skuala bučkein krompir v malo vode in samo z paličnim premiksala in je to jedel-tako delam vse kašice, jaolko recimo naribam, banano z vilico speštam- pa naj samo omenim da ima vse ostalo raje kot banano-se mi kremži ko jo je da je joj-res čudno ko je pa sladkauser posted image

Nč grem spat. Tamal že od 9h spi, zdej sem pa še jst na vrsti...
....nočkooouser posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2086
28.7.2010 22:57:01   
lucika
samo malo vas pozdravljam...

se mi zdi da skoraj nimam kaj napisat. smop ok, mali je vsak dan večji falot; vedno več bedi in mora biti seveda v središču pozornosti, najraje v središču naročja...čeblja, se smeji, se obrača, da ga komaj lovim...

edino pije še samo mojega mlekca, tak da bom čez kak mesec te vaše debate nazaj iskala:) bom počakala, da korenček še malo zraste....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
28.7.2010 23:10:57   
lakaya
hej bejbike

še js napišem naše dogajanje user posted image

GH mi2 sva poiskusle: korenje, krompir, bučke - vse to kuhano, pa sveži paradižnik in papriko- v zelo malih količinah. Od sadja pa : jabolko, hruška, marelica in grozdje. Ji pa js stvari le naribam oz. pretlačim, pasiram ji sploh ne!!! Nej se kr navadi, da malo melje z dlesnijo, je kolegica vse tamali pasirala do ne vem kdaj, pol so pa meli ful probleme, če je bil kdaj kje kakšen mali košček

Spanje tu lahko nardim samo user posted image user posted image  k spimo najprej do 7h oz 8h zjutri pol pa do 10 h wiiiiiiiiiiiiiiiiiii uživam user posted image  čez dan mi pa že neki časa spi 2x, prvo rundo od pol ure do 1 uro, popoldan pa okol 1,5h, tko da je tud fino...

Drugač je moja Tara krasno bitjece, edin še kr se histerično joka pri tašči user posted image  in to vsakič,  takoj samo da jo vzame naročje, z mojim sploh ne morva verjet user posted image  pa ona je najino edino možno varstvo, tko da sva za 1x čist pečenke user posted image  nikamor ne morva sama it...

Obračanje, je bolj lene sorte, ji je že vse ratalo, sam tega noče kej dost početuser posted image
Sedenje mi že skori sedi čist brez opore, res ji manka sam še pikica, tko da jo je zdej že ful lažje kje odložit user posted image

Bodite fanj vi in vaši user posted image

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
29.7.2010 9:40:30   
branka81
dobro jutrooo mamice...mm dragi mi je skuhal kavico...mala je včeri zaspala ob osmih pa do šestih zjutri,pol pa še od osmih do devetih..zdej pa igranjeuser posted image

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
29.7.2010 14:42:28   
Jessy
Dan!

Se pokorno javljam, ker sem včeraj zletela le še pod tuš in spat. V postelji sem bila točno ob 22.22! user posted image user posted image  Seveda me moj mladiček voha, ker je hotel čez 5 minut že jesti, če pa bi prišla pozneje, bi pa pozneje jedel. Grozen je! Pa z dudo sploh ni bil zadovoljen!

Danes praznuje moja deklica 5. roj. dan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, že 5 let je od takrat!!! user posted image  Pišuka, gre hitro! Ker smo praznovali že v soboto, sva danes vseeno naredili eno pecivo in povabili obe noni in oba nonota, da bo glih mal drugače.

Tobija je danes "potegnil" s spanjem skoraj do 7h. Sem mislila, da se mi je prikazala Marija! user posted image user posted image user posted image  No, ja, saj morda ga pa naučim, da se zjutraj spi ob taki uri! Ali pa ga peljem k Lakayi, da ga nauči?!? user posted image user posted image user posted image  Neja je tako pridna, da jo ob 10h grem budit!!!user posted image  Čisto je po nama! Sam Tobija ne vem, po komu je, ker očitno ni zaspanec. Morda je imel poštar kaj vmes. user posted image
Ker sem danes bolj lena, sem mu za malico ponudila kar mlekomat in sem takoj dobila zahvalo za tako pester zajtrk, ker me je pobruhal. Sem ga kar 4x preoblekla!user posted image   Zato sem takoj dala kuhat krompir in korenje za njegovo kosilce, da se ne bo spet preveč zahvaljeval. To zelenjavo sem mu kar skozi stiskalnico stisnila, ker pridejo ven taki fini koščki, da je ravno prav zrnato,user posted image pa eno žličko kuskusa sem mu zakuhala v tisto juhco. Še meni je bilo dobro, ampak mali falotek se s tem ni strinjal in je močno protestiral, delno že z "dežkom", tako da sem imela še kup čiščenja po končanem obedu in seveda so posledično spet delali mlekomati. user posted image Tokratna zahvala je bila majhna, ampak brez nje očitno ne gre. user posted image

Za malico mu nameravam nastrgati hruško, ker jo je včeraj tako z veseljem papcal, da je pojedel tri četrt hruške (viljamovke). user posted image

Lunka, jaz mu sadje dajem surovo (jabolko, hruška, grozdje, borovnice, banana, lubenica), zelenjavo pa kuham (krompir, korenje, stročji fižol, koleraba, bučke, cvetača (njo sumim za pikice in je zdaj nekaj časa ne bo dobil)). Mislim, da sem napisala vse, kar sem mu dala. Pa 2x je že dobil meso (1x piščančje in 1x puranje).
Do zdaj sem vse miksala s paličnim, po novem tega ne počnem več in tlačim z vilicami ali strgam na steklenem strgalu. Aja, pa med sadje sem mu že večkrat dala razmočene baby piškote.
Z mlekom lahko mešaš vse, kar želiš (tudi s svojim), ampak jaz se pri Tobiji temu izogibam, ker sem Nejo preveč navadila na to, da mora biti povsod mleko in mi je potem težko sprejela hrano, ki smo jo mi jedli. Pri Tobiji raje redčim z vodo, v kateri se je kuhala zelenjava, sadje pa sem redčila s prekuhano vodo. Edino pire naredim z mlekom (aptamilom), nazadnje pa sem namesto mleka dala kar res majhen košček masla in 1 žličko kisle smetane.

Valen, vidim, da tvoja deklica res dobro napreduje!!! user posted image  Veš, da se moj dečko obrača samo preko levega boka na trebuh in niti pod razno se ne prevrne nazaj na hrbet, niti ne nakazuje, da se bo v bližnji prihodnosti. On enostavno začne jamrat, tako da ga potem jaz obračam nazaj. Za plazenje nakazuje s tem, da ko je na trebuhu se hoče kar odriniti z nogami, pa rokice steguje naprej proti predmetom, ki so pred njo.
Plazili se bodo šele okrog 7. ali 8. meseca. Mislim, da bo najprej na vrsti sedenje.

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
29.7.2010 16:29:08   
branka81
vse najboljše tvoji hčerkici!!user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
29.7.2010 16:40:35   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: branka81

vse najboljše tvoji hčerkici!!user posted image user posted image

Hvala lepa!!! user posted image

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
29.7.2010 16:45:31   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

A zelenjava pa nobena druga? user posted image  Jaz bi tako rada začela tudi z zelenjavnimi sokovi, da se bo navadila na vse okuse, ne samo na sladke. Smo ji danes dali sokca od lubenice in ji je bil noro všeč. Do tzdaj je probala korenčkovega, ki ji je bil še kar všeč, pa jabolčnega, ki ji je bil še najmanj, in danes lubenico. Ful bi ji rada zelenjavico dala na začetku... Kar razmišljam, da bi vseeno začela s kakšnimi kašicami, kaj pa vem...

Jaz sem sokce delala kar tako, da sem naribala na najmanjšo možno velikost, potem pa z vilico spasirala skozi tamali cedilček, da je samo voda pritekla ven. Imamo tudi sokovnik, ampak je fuuuuuuuuuul pucanja in pacanja z njim. A vse uporabljate gazico?

Banano bom dala nazadnje, ker sem brala, da je najbolj sladka in da ko se enkrat navadi na sladko, potem noče nič drugega poskusit user posted image

GH: kako jo delate? Skuhate in spasirate? Še kaj drugega? Recimo cvetačko, krompir? Kaj mešate z mlekom? A lahko dam svojega?

Lunka - govorim za zelenjavo, ki jo otrok naj bi smel jesti do 6 meseca, pa je ni potrebno prekuhati. drugač pa lahko narediš še sok od nekuhane rdeče pese, paradižnikov sok in špinačni sok. Čeprov špinača ni ravno primerna za dojenčke - je boljša blitva. Za sokce sem jest uporabljala gazico, ker sokovnika nimamo.

Glede banane - jest je otrokoma nisem nikoli ponujala posebej - vedno sem jo kombinirala z drugim sadjem, ker zelo rada zapira in ni ravno osvežilna. Pa kombinacija melona-banana je fuuuuuuuuuuuuul dobra. Naš tamalček teh dveh sadežev sploh ni hotel drugače jesti user posted image  Pa glede tega, da se pol navadi sam na sladko - vse je odvisno od otroka. Naš je začel s sadjem, pa obožuje zelenjavo (beri: zelo rad ima tudi česen in čebulo user posted image  - kdo bi ga razumel user posted image )

Kar se pa tiče zelenjavce sem pa jest pri našemu Vidu opazila, da je najbolje začeti z zelenjavno juhico, ker krompirčka ni maral, pol pa k sm pa ga začela pripravljat kt juhco, ga je pa začel mlatit - na 1000 in 1 način. Je pa zelo dobra kombinacija krompir in brokoli skuhan na sopari, pa ga pol sam pretlačiš. Še soli ne rabiš dajati, ker je tako okusno. Lahko samo malo zabeliš z maslom. Pa rižek tudi lahko skuhaš, pa ji ga pol malo pretlačiš, zraven pa še zakuhaš kakšno zelenjavco. Upam,da sem ti dovolj natančno opisala user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
29.7.2010 16:49:42   
rožca26
Moram povedati - Vid in oči se žogata z balonom, Ela pa kravce pase in se reži kt pečen maček. Jo je prav zabavno poslušati user posted image  Med žoganjem pa je Vid tudi rekel - tli, stili zaj user posted image  - PA SE DELA, DA NE ZNA GOVORIT - ti lump mali user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
29.7.2010 17:00:46   
branka81
pol uživate aa...alina se je pa zdej zbudila,jz sm pa med tem mal pospravljala pa cunje obesla,zdej pa jz mal na netu visim ona pa zravn u ležalniku brca in grize igračkouser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
29.7.2010 22:36:34   
3Sonček3
Punce dejte mi prosm pomagat za katerega bi se ve odločile???

http://www.salonlepote.si/masazni-aparati/masazna-banjica-hydro-mass.html
ali
http://www.ideo.si/a/masazna_kad_WBM_MEDISANA

Rada bi ga kupila lubiju za rojstni dan k sanja o njem usak dan ko pride iz šihta, pa še taka čudna stopala ma ful trdo kožo, med prsti učasih žive rane (vrjetno zarat nogavic+delavskih čevljev, ki mimogrede niso niti najmanj zdrava, noga v njih zelo švica ni nobenga dihanja, teški so...) Če pa katera pozna še kakšno bolšo varjanto bi bla pa tut vesela.
Hvala, brala vas bom pa vrjetno jutri, sm bla zdej kr lumpa par dni nism pršla nč prebrat, ni blo časa, se bom oddolžila z enim dolgim postom user posted image da boste mele materjal za dougčas preganjat ko vaši spijo user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
30.7.2010 0:08:51   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: girl79

Sicer se mi pa že par dni nekaj upira pri dojenju, imamo cele borbe da jo uspem prepričat da kaj poje....

e!! enako se nama dogaja zadnje dni!!! user posted image   

kriči,odmika...   sem danes šla od sile nastavke za dojenje kupit.. sem mislila,da sem ga razvadla s flaško,ker sem si pumpala im nu več krat dala še za pojest po dojenju. user posted image   tak da zadnji teden pumpam kot norc in mu po flaši dajem po vsakem neuspelem poskusu kreganja.

in ker tud to ni pomagalo...  sem se odločila,da ne gledam na uro in MOJ čas kdaj bi naj jedel,ampak ga pustim in čakam,da bo lačen in sam dal znak.  ne boš verjela - CEL DAN sva bila na zizi brez problema!! je pa jedel namesto na moje 3h na  svoje 4h al pa tud na 2,5h kak kdaj.

upam,da bo tak ostalo! flaške pa sem kr skrila!!  ..razen one za čaj.

sem že mislila, da je mogoče krivo to,ker ima močno vnetje ušesa in da zato štrajka - ampak če bi ga pustila,pol ne bi nič jedel-samo s čajem se bi nacejal!?

v soboto gremo na morje..me prav zanima kako bo..  ker če neha vlečt in si še moram samo pumpat pol vem, da bo počasi zmanjkalo mleka..  user posted image     sem pa za ziher nabavila škatlo Aptamila-ker spumpam si ne vsakič tolko, da bi bilo dovolj.  včasih 200ml včasih pa tud samo 40ml - ne vem kako to - mi ni jasno??!!??

do zdaj se je redil vsak mesec +/- 1kg  torej je mleka dovolj,ko sam vleče.

res si ne želim, da bi že morala nehat dojit...  user posted image user posted image

močno upam, da je to samo faza in da bo minila!!

Lin@

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
30.7.2010 10:06:03   
NM
Ojla!

Mi smo se v sredo vrnili s 3-tedenskega dopusta. Je blo kr dovolj. Sem vidla po vrečah umazanega perila. V sredo smo imeli pri nas pralnicouser posted image .
Včeraj je bil pa ful zaspan dan, sva ga z našo pikico kr v večini prespali. Je prav pasala ohladitev, pa se skrit pod kovter z malim čmrljem.

Zdaj pa z Niko že hitiva naprej k mojim na Štajersko.  imam 20 kg breskev za vlagat - marmeladka, kašice , sok - tudi za _Niko bo kaj.

GH -
midve sva probali naribano jabolko in kuhane bučke ter par kapljic soka od lubenice - VSE OBOŽUJE. Bom še malo počakala, le tam pa tam kakšna žlička za okuse. Se pa strašno jezi. če slučajno jem z njo v naročju, ona pa mora samo gledat.user posted image
user posted image user posted image -
sem fasala že drugo tardečo - je blo boljš brez nje.

7lina7
- držim pesti, da pikec začne spet pit. Je pa mela tud Nika te težave, ko je bilo vroče.

Jessy - Neji čestitke za rojstni dan. Leta pa res hitro tečejo.

Valen - sem vesela, da Valentina, prava borka, tako lepo napredujeuser posted image user posted image user posted image

Strumf - smola, da ste morali v bolnico in držim pesti, da je zdaj ok.

Zoey - pesti za zdravje, ki ti nekako ni naklonjeno.

En kup komentarjev bi še pisala, pa pikica že gruli, je treba šibat.

Lepo se imejte, zdaj bom mela 5-dnevni premor.

N.

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
30.7.2010 10:17:54   
Jessy
Ku-kuc!

Da bi videle, kakšna Marija se mi je šele danes pokazala!!! Vstala sva ob 7.30!!!! 7.30!!! Kar ne morem verjeti!!! Je pa res, da mi je ponoči 1 uro vriskal v posteljici in je najbrž zaradi tiste izgubljene ure zjutraj potegnil. user posted image

NM, tebi se pa dogaja! Si stalno leteča! Tistih vreč umazanega perila ti pa nisem nič fovš!

Rožca, prav zdaj sprobamo tvojo predlagano kombinacijo melone in babane. Šibam, ker se je ravno zbudil, da ga nahranim!

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
30.7.2010 10:29:57   
7lina7
aja, pa v sredo smo dopolnili 5 mesecev!! 

danes sledi tehtanje in meritve... ke nama z atijem rata.. user posted image

Lin@

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?