|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.7.2010 14:46:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zlicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3476
   [Brisano sporočilo]
28.7.2010 14:48:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zlicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3477
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
28.7.2010 15:17:48   
zlicka
morrak...saj zunaj smo že uff bli od 2 tedna :) al še prej sej ne vem :) v ležalniku nisem vedla če je lahko, pa sajjo dam za max 15 min. tolko da se najem zraven al pa kaj :)

JE uporabljala kera od koroških lekarn vetrovne kapljice proti krčem?? piše 8-10 kapljic v čaj. Jaz jo izključno samo dojim, če ji dam kero kapljico na dudo al naj dam na žličko??? sam seveda ne take količine, ker je pol presladko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
28.7.2010 16:14:21   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: zlicka

dan.....

mi smo včeraj bli do 11h zvečer bolj v jokuuser posted image  pol je le zaspala, ponoči sam dvakrat zbudlauser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa tak na vlko polivamo vsakih 5 minuser posted image user posted image user posted image user posted image  ne folgam preoblačit, kak zapnem nov bodi že lahko slačim :)

Pa spet neki jokavi :((( malo sem jo dala v ležalnik da je lahko zraven mene. Eni sicer pravijo da ne pred 1 mesecom, ampak saj ji nima kaj bit. Nebo cel dan not :) ali???user posted image user posted image user posted image

Mislim, da pravijo, da naj ne bi bili pred 3 meseci v ležalniku, ker ni ravna podlaga. No, po moje ji teh nekaj minut dnevno ne more nič škodit. Jaz sem itak mnenja, da z vsemi temi navodili in prepovedmi že vsi po vrsti pretiravajouser posted image

Aja, te koroške kapljice sem ji jaz lepo na dudo dala in je to blo to.

Če boste zbrale dovolj šparovih točk za ado, se pa potem še jaz za kake nadaljnje priporočamuser posted image

(odgovor članu zlicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 7:44:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu donna22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3480
29.7.2010 9:38:20   
zlicka
Morrak dobro jutro , dober dan:)

Jaz tud z glavobolom, pa ne zato ker mi moja pikica nebi dala spat,user posted image amapk so sosedi skoraj skozi padli kak so ružli pa metali neke do 2 vjutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pol pa zaspim ,te pa se mala zbudi lačna user posted image

Če bojo še danes ruuser posted image žli nebojo meli več potem s čem ružit...grrrrrrrrrrrrrrruser posted image ...vsak dan vsako popoldan , te pa še ponoči...to te zuje user posted image user posted image . Takih sosedov pa še ne:)

Mi smo včeraj preizkusli kapljice od koroških lekarn. Sem ji dala eno na dudo pa malo na žličko z vodo, pa morem rečt da je bil mir:) torej so jo res začeli že matrat krčeki. Bogica mala

Lepo bodite, jaz upam da se boma danes kopali.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3481
29.7.2010 10:28:01   
mamamajča
zlicka, ko smo se mi vselili v stanovanje, sem mislila, da se mi bo zmešlao. Stene, kot da so s papira!
Mali ni spal nič, ker ga je zbudila vsaka hoja po stopnicah, da ne govorim o tistih nad in pod nami. Katastrofa.
Evo, zdaj smo tri leta tu in smo imuni na vse zvokeuser posted image
Edino mene še zbudi tovorni vlak, ki se vsako sredo ob dveh ponoči pelje skozi Šmarje, ostalega pa ne slišimo večuser posted image

(odgovor članu zlicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
29.7.2010 11:14:29   
zlicka
saj jaz sem tudi imuna, ko sem že tolko let v bolku doma:) sam to včeraj je pa blo too muchuser posted image  pa lahko norijo pa se smejijo pa mi nič ne naredi, razumem:)

ampak do dveh ponoči so tak ružli da so res skoraj skozi padli :))

Upam da bo danes kaj bolje, če ne me majo na vratih :)

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
29.7.2010 13:24:45   
trezika
Jaz sem tudi bla 22 let doma v bloku.....tako da je to življenje tu v hiši pravi luksus... user posted image user posted image

(odgovor članu zlicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
29.7.2010 14:08:02   
mamamajča
ahahaha, trezika, frajerka ena.... jaz sem pa iz hiše šla v blokuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 17:51:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3486
29.7.2010 18:29:40   
zlicka
Pa ni bil bil za malo problem, itaq ko spi spi kot top...jaz sem ko zombi z glavobolom danes user posted image

Meni drugač ni problem bit v blokuuser posted image  je bil mojemu user posted image  problem, ko sma bla en čas pri njih v bajti, pol pa na svoje v stanovanje:) he he

Ampak cilji v prihodnosti ( to je še daleč ob takih plačah) je enkrat spet živet v bajto user posted image . Sam saj tudi v bajti lahko imaš nadležne sosede, ki imajo nadležnega psa,ki laja ob nemogočih urah :)

Al pa sosed kosi ko se ti spraviš spat :) he he  Vsepovsod so neki moteči faktorji. Razen če imaš bajto na samem :)

No upam da bomo danes kaj spali user posted image

Joj kaj kavo pijete?? No jaz drugač belo kavico, sam zdaj še nisem nič od poroda

Neposredna povezava do sporočila: 3487
29.7.2010 20:06:17   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: zlicka

Joj kaj kavo pijete?? No jaz drugač belo kavico, sam zdaj še nisem nič od poroda

meni je v porodnišnici na ptuju že drugi dan rekla, da če sem rada pila kavo, si lahko grem na avtomat po njo al pa mi jo ona prinese.
po moje lahko zjutraj kako spiješ, mislim, da nima kaj bit

(odgovor članu zlicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
29.7.2010 20:16:05   
mamamajča
Veste, kaj sem delala?
Sortirala sem cotike za novorojenčka, jooooj, komaj čakam!
mam tri velike škatle Markijevih in nečakovih cotik št.50, 56, 62, bele, plave in rjave, vse je kot novo. Mehko, nič sprano....
Kaj naj sploh kaj kupujem? Nekaj bom itak, ker se ne bom mogla upret, ampak rajši prišparam dnar za potem, ko bomo bolj rabli....
Joj, prav lepše se počutim, čist razneženouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3489
29.7.2010 21:33:37   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Veste, kaj sem delala?
Sortirala sem cotike za novorojenčka, jooooj, komaj čakam!
mam tri velike škatle Markijevih in nečakovih cotik št.50, 56, 62, bele, plave in rjave, vse je kot novo. Mehko, nič sprano....
Kaj naj sploh kaj kupujem? Nekaj bom itak, ker se ne bom mogla upret, ampak rajši prišparam dnar za potem, ko bomo bolj rabli....
Joj, prav lepše se počutim, čist razneženouser posted image

sn ti kr malo fovš user posted image user posted image jaz b tudi še mela, samo čas še ni tapravi....

Neposredna povezava do sporočila: 3490
   [Brisano sporočilo]
30.7.2010 11:21:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3491
30.7.2010 12:04:15   
zlicka
morrak ...čestitke tebi ...in novopečeni družinici :))user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3492
30.7.2010 13:09:10   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

no da se pohvalim

SPET SEM TETA MALEMU ŽAN-u

sestrica čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3493
   [Brisano sporočilo]
30.7.2010 13:28:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zlicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3494
30.7.2010 14:39:07   
ada2

no da se pohvalim

sestrica čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem slišale od ponovno novopečene babiceuser posted image

čestitke tvoji sestri, pa, da bi se Žan tudi tako prisrčno smejal, kot se Žigauser posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3495
30.7.2010 15:03:58   
donna22
Čestitke še tukajuser posted image user posted image

No, jaz pa sem glih zvedla, da bom dobla sestrično ali bratrancauser posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
   [Brisano sporočilo]
30.7.2010 20:01:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3497
   [Brisano sporočilo]
30.7.2010 20:02:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu donna22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3498
30.7.2010 20:34:40   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

no da se pohvalim

sem slišale od ponovno novopečene babiceuser posted image

čestitke tvoji sestri, pa, da bi se Žan tudi tako prisrčno smejal, kot se Žigauser posted image user posted image

ja itak, da se je pohvalila, samo jaz sem mislila, da je ona dopoldan v službi
po moje bo Žanko nabrihan še bolj-je takoj začel zafrkavat user posted image

zakaj? a zato, ker je malo pohitel?

sicer pa, a ti ni mama povedala kak je nuša rekla takrat, ko smo bili pri vas ( ko smo se iz šopinga v MS prislinili k vam na kosilouser posted image )?

no, je rekla, da ji je bilo zelo fajn spet videt alexa i lano, ki ju že pozna, ampak tisti mali fantek (žiga) se pa tak prisrčno smejčkauser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3499
   [Brisano sporočilo]
30.7.2010 21:52:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?