|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.7.2010 22:01:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu donna22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3426
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
25.7.2010 22:56:52   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: morrak

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

če bi dojenčki bili take nebogljene male štručke vsaj eni 2 leti, ne pa samo kake 3 mesece, bi takoj imela še enegauser posted image user posted image

Hehe, se strinjamuser posted image user posted image

A to pomeni, da lahko kljub temu pričakujemo kaj?user posted image

he he donna misliš, da je še za akcijo-mogoče bi pa res lahko še Nuši nabavla družbo user posted image

Ja saj, ravno zato user posted image user posted image

Pa ko ima tako lepo deco, bi blo škoda ne naredit še kateregauser posted image

Hmmmm, če so lušti, lahko še marsikaj pride iz tegauser posted image

Je pa res, da je prve 3 mesece še najlažje ... Vsaj meni je blo, če gledam nazaj - sem imela dovolj časa za vse, ko je spala po cele dneve ... Potem pa niti ne veš, kdaj je šlo to obdobje mimouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
26.7.2010 7:47:58   
mamamajča
Dobro jutro!

mi se pa počasi spravljamo v vrtec, potem pa jaz v akcijo.... sem jezna kot user posted image user posted image user posted image user posted image

mamo v ulici enega mulca, 13let, pa je izredno problematičen in nam vsem po vrtsi živce žre- npr. zvonenje ob 23.00 na vratih, uničuje naša igrala pred blokom itd. Nakr ugotovim, da vsako igračo, ki mojemu pade z balkona, ta šmrkelj odnese domov.

Pa ne bi šla glih takoj njega obtožit, so mi pa včeraj gospe s sosednjih blokov povedale, da ga že dolgo opazujejo in se čudijo, zakaj mu nič ne rečem.
No in.... označila sem en avion in ga vrgla z balkona in ga že ni, tak da.... bog pomagaj mulcu in njegovim staršem!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
26.7.2010 7:50:01   
mamamajča
Joj ko bi ga vidle.... Saj po eni strani je bogi, ker mora pri 13. skrbet za triletno sestrico, mama je cele dneve zaprta v stanovanje, ata v zaporu....

Ampak vseeno, neke meje morajo bit...

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
26.7.2010 10:06:45   
mamamajča
še to.... voziček za novorojenčka, FANTKA, kupim takoj! No, ne takoj, ko bo dnar :)

Ne bi rada šla po čisto novega, zato ker mam športnega še od Markija, pa mi je brezveze, da dam zdaj 400eur........

Ma kera, pozna kera?

Neposredna povezava do sporočila: 3430
26.7.2010 13:05:00   
Remaja

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

še to.... voziček za novorojenčka, FANTKA, kupim takoj! No, ne takoj, ko bo dnar :)

Ne bi rada šla po čisto novega, zato ker mam športnega še od Markija, pa mi je brezveze, da dam zdaj 400eur........

Ma kera, pozna kera?

Ojla!

Mi prodajamo voziček, ogledaš si ga lahko na tej povezavi
http://www.bolha.com/oglas1272256709/jane-nomad-otroski-vozicek

Neposredna povezava do sporočila: 3431
   [Brisano sporočilo]
26.7.2010 20:32:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Remaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3432
26.7.2010 20:36:59   
mamamajča

tečnoooooooooooooooooooooooooooooooooooo
joj kako je hudo  ko so 3 sitni

kaaaaaaaaak si boš enkrat vrnila....
NMK glej, kot jaz, mi je prav fajn po dooolgem času.

a, pa to... prvič v življenju mam herpes in me ubija!

Neposredna povezava do sporočila: 3433
26.7.2010 20:42:02   
mamamajča
Vam povem, kak mam pametnega otroka?
Ker je malenkost obseden z dinozavri, se odloči že danes božičku napisat pismo- naj prinese dinozavra, jasno.
In, pameten kot je, v šilček potisne prstek in zavrti.... Pa si je ošilil polovičko nohtka
Bogi.... po eni strani bi ga kregala, kak mu to sploh na pamet pade, ker smo mu že neštetokrat povedali, da je ostro, po drugi se mi je pa tak zasmilil... smo  namazali z bepanthenom, zavili in lubčkali ene pol ure, zdaj je pa ok.....

Neposredna povezava do sporočila: 3434
26.7.2010 21:03:30   
ada2

tečnoooooooooooooooooooooooooooooooooooo
joj kako je hudo  ko so 3 sitni

pridi k meni... bova kofetkaliuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3435
26.7.2010 21:10:23   
ada2
joj mamamajča, se mi zdi, da je tvoj mark čist tak nabrit, ko naš adam.... no, upam, da je prstek že okuser posted image

pa btw... mi še nismo prav preboleli božiča.... vsak večer pred spanjem se namreč poslušajo božične pesmi in tako čez dan večkrat zapoje jingle bells....user posted image
bo očitno ot lani, božično vzdušje ga je držalo nekje do oktobra, potem ga je pa novembra spet prijelouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
26.7.2010 22:48:18   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

joj mamamajča, se mi zdi, da je tvoj mark čist tak nabrit, ko naš adam.... no, upam, da je prstek že okuser posted image

bo držalo... user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 8:39:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3438
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 8:41:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3439
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 8:42:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3440
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 8:43:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3441
27.7.2010 8:53:11   
mamamajča
ja saj če je fajn zluftana, da ne pika, itak ni neke panike. Ja ja, palčke, to pri nas tudi vedno govorijo.

Sicer pa, nam dežurni stari zdravnik predpiše hudo dieto (ob rotavirusu recimo), ta mladi pediater pa mi vedno reče, naj je, kar mu paše, samo da nekaj spravi v sebe. Ne pa mleka, ker baje še poslabša. Pa jogurti in to.

Jaz mislim, da itak otroci že ko so zdravi, radi pojejo kako tako stvar, saj tak škodijo pa spet ne.... Zdaj pa če ji dejansko pomaga, zakaj ne? Če ji le pomaga.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za celo družino!

Neposredna povezava do sporočila: 3442
27.7.2010 8:58:47   
zlicka
Jutro :)

Res je eno čudno vreme....ne veš bi šel ven ali ne. No danes počakam še patronažo da vidim če se bomo končno kopali ali ne. Smo danes strai 3 tedneuser posted image user posted image

So se pa nam menda že začeli krčeki :( upam da ne bo prehudo in predolgo trajalo.

Je pa glavno da lepo pridobivamo na teži :)

Mami je pa izčrpana malo :) bo me en dan samo vrglo. Se pozna da sem bla te tri tedne sama doma, ker moj ni šanse da je cel tedn fraj, je pa bil zdaj čez vikend doma, pa je prav pasalo, da nisem rabla jaz za vsak jok skočit. user posted image

Zdaj pa spet sami, ati pride šele proti večeru domovuser posted image  pa tak je fajn ko smo vsi 3-je user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič morem it še kaj pšospravit pa naredit, preden se zbudi.

Lepo se imejte user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3443
27.7.2010 9:04:27   
zlicka
aja zdaj sem vidla. bobipalčke in coca cola...je svetovno znano domače zdravilo pri driski in bruhanju. Svetovno zato, coca colo najdeš vsepovsod na svetu, bobipalčke pa tud skoraj v večini dežel :)

Meni je to do dzaj svetovalo za mene par medicinskih sester z kar dolgim stažem, babica pri porodih, ter zdravnik. tako da nekaj že je na tem. sama še nisem poizkusila, hvala bogu še ni blo treba. Baj epa pomaga fulluser posted image user posted image

(odgovor članu zlicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
27.7.2010 9:27:15   
mamamajča
Ja saj po moje se gre bolj za to, da vsak zdravnik ne pove mirne duše, da daj otroku kokakolo za pit, ker vemo, kak je z njo. Ampak ko pa že res več ne veš, kaj bi dal otroku, pa dobiš tak nasvet, bi ga jaz brez razmisleka upoštevala. če bi to vedla, ko je mel naš mark rota, mogoče ne bi pristali v bolnici.
Samo po moje itak lahko daš samo kak požirak, če ne tak vse zbruha.....

zlicka, niste se še kopali? midva sma pa mela tako srečo, da se je malemu popek že v porodnišnici čisto posušil, je bla babica bolj navdušena kot jaz. Ko bi le blo pri drugem takuser posted image

(odgovor članu zlicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
27.7.2010 10:05:28   
zlicka
nažalost se še nismo ne:((( Upam da res danes, je P včeraj rekla da danes bi pa menda že lahko :)) Je mela debelo popkovino. Tak da:) Odpadel je hitro sam rosi se še.

Ja itaq da neboš dal otroku celega litra coca cole. Malo po malo pa še to zluftano, samo da pomaga, pa če gledaš tak enostavna stvar :))

Neposredna povezava do sporočila: 3446
27.7.2010 10:42:34   
mamamajča
hehe, ja. pri roki in obična, samo pomisliš ne na to.
zlicka, kaj si jemala al pa še jemlješ železo? jaz skoraj bruham! Od prve nosečnosti naprej sem jemala ferrum lek tablete, pa so ble dokaj znosne, zdaj mi je pa napisala šest (6!!!!!!) sirupov in so user posted image user posted image user posted image , mam vseskozi ta okus v ustih... pa ne pomaga sok in nič.....

(odgovor članu zlicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 10:50:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3448
27.7.2010 11:04:35   
trezika
Dobro jutro, dober dan! 

Dopusta je konec...kaj naj rečem... glavno, da je Maruša uživala milijon na uro...no, saj je bilo super, ampak sva se z mojim že zmenla, da drugo leto gremo sami trije....pa tast in tašča nonstop z nekimi svojimi forami in pripombami, da sta mi že živce pošteno nakravžlala....  eh, ne bom se jaz s tem na dopustu več ukvarjala....
Torej, Maruša je v vodi razturala.... norela in tunkala do onemoglosti spala podnevi in ponoči lepše kot kdajkoli doma...
Jaz sem mela v sredo neka dva napada mrzlice... zunaj je blo 35 stopinj, v apartmaju klima narejena na 26 stopinj, mene pa je kar naenkrat začelo tako zebst, da sem se tresla, dobla vijolčaste ustnice, v prste me je zanohtalo kot sredi najhujše zime pol pa sn se šla z vročo vodo stuširala, pa 2 l vročega čaja spila, dragi pa me je s 4 kocami pokril in sem v 10 minutah tako zašvicala da adijo.... pa sn bla potem super....
Aja, na poti domov pa smo se ustavli še v ZOO-ju v LJ.... Maruša je bla čist navdušena... pri vsaki živali bi stala pol ure...no, opice so jo sprva malo prestrašle, ko so tako norele, ampak je blo vse ok....

Neposredna povezava do sporočila: 3449
27.7.2010 14:39:21   
ada2
joooj morrak, a nisem jaz že pred leti pisala o cocacoli? ko sem bila v rakičanski bolnici na praksi jo je tam en star pediater kar naprej predpisoval... pa banane zraven. bobi palčke so pa itak edina svar, ki pri nas dobi odziv. pa mogoče kakšna naribana postana jabolka, samo mora res tako dolgo stati, da porjavi.  no, bobi palčke so pa še za eno stvar dobre - tolko so solene, da so potem otroci žejni po njihg in pijejo, kar preprečuje dehidriranost.

ampak pri mojih otrocih ne dobiš cocacole po grlu doluser posted image , tudi, če je fajn zluftana ne.... torej pri nas pijemo čaj iz suhih borovnicuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?