Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.7.2010 14:39:54
|
|
|
|
ada2
|
aja, jutri imam pa prost dan
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.7.2010 14:40:29
|
|
|
|
zlicka
|
mamamajča.....nisem jedla nekaj dosti železa mi ni blo dobro lih nekepo tem, se mi je pač malo vrtelo:) je kar hitro minlo, pa ko sem bla v službi sem pazla da kje ne padem skuapj :) morrak... orpsti:( jaz sem to zvedla pred tremi leti na morju mi je ena medicinska z dolgoletnim stažem povedla, pol pa še kar številni.Sama nisem nikol uporabla. Baje pa res pomaga ja. Tako da super če boste lahko s tem rešli ali vsaj omilili situacijo . Aja saj ne vem če sem napisala, da je bla patronažna tukaj, ampak še zmeraj nič s kopanjem. Popek se še rosi, še dobro da mi je včeraj P napisala kar napotnico za patronažo, ker je danes se mi zdi bil že 8 obisk:(( sicer vsak traja niti 5 min ne:) Nič grem malos pat zraven male, če ji bo ratalo, že cel dan kar nekaj pojokavle, pa polivle...pol pa je lačna in spet...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.7.2010 14:44:52
|
|
|
|
mamamajča
|
Pri nas še kaka prežganka gre.... ko smo mi meli vsi trije rota virus- katastrofa! po enem tednu se mi je zaluštalo hrane, brez da bi jo zbruhala. In to ne karkoli, ampak sem mela strašno željo po big macu pa se je moj peljal pol ure do celja, da mi je v mcdonaldsu priskrbel kosilo....
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.7.2010 14:45:30
|
|
|
|
mamamajča
|
zlicka..... saj bo, mala je še. Saj se bo porihtalo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.7.2010 16:24:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.7.2010 16:25:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.7.2010 16:26:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.7.2010 16:27:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.7.2010 16:28:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.7.2010 16:29:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.7.2010 17:42:42
|
|
|
|
zlicka
|
Morrak brez skrbi, moj je ful na hece, tak da ne zamerim nič, pa preresno vzamem tud ne. Sicer zamerim tud ne, odmerim pa zelo rada :) ja obiski so zelo kratki, pride dam malo na previjalno, pogleda popek, sčisti in to je to :) ostalo pravi da je vse ok. Naša pikica je začela kazat da ona pa zna tud fajn zajokat in bit glasna:) Ker prej je samo ko je bla lačna pa še to je blo : eh he eh he eh ehe eh ehe eh eh , kot da bi se smejala :) sami ehi :) mamamajča..tega sem jaz tud gledla:) meni je zelo lep :) sem pol gledla tudi od implasta...majo take lepe barve, na koncu pa imamo jane slalom pro . mi zdaj lepo malo pančkamo:) upam da bo zvečer tud ok in da nebo tolko polivala:)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.7.2010 18:59:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.7.2010 19:01:58
|
|
|
|
mamamajča
|
zlicka, vi ste še dobli lupinico zraven, ne? no, jaz mam pa dve, lahko izbiram :)) mata sestri leto stare nečake, pol veš.... ne rabim nič...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.7.2010 19:03:39
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak torej se da izgubiti 12 kil v par dneh. aha, misli si. saj potem, ko pa jih zares hočeš zgubit, pa ne grejo nikamor
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.7.2010 19:05:17
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak lep voziček mamamajča Jaaa, hvala! Meni je tak všeč, pa še ful poceni je! Mi smo pa pešačili zdaj do starega gradu, pa smo komaj še suhi prišli nazaj, oz. nas je že malo dobilo. Zdaj smo pa 5 min doma, pa se je tak vlilo, da se sploh nikamor ne vidi grmi pa tudi 100 na uro
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.7.2010 19:50:45
|
|
|
|
ada2
|
mamamajča lep voziček, pa res ugoden miha spi, adam se igra z lego kockami (že stuširan in v pidžami), nuša je šla prespat k moji sestri (itak, da je zdaj, ko imajo male kužke več tam kot doma ), jaz pa se malo švercam tu po računalniku.... ampak mislim, da bom šla raje kar v kuhinjo pomit posodo.... saj ni dosti - bom verjetno hitro nazaj aja, če bo katera imela odveč nalepke zvestobe iz špara za lego kocke, se toplo priporočam
|
|
[Brisano sporočilo] 27.7.2010 20:26:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.7.2010 20:28:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.7.2010 20:30:40
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, če bo katera imela odveč nalepke zvestobe iz špara za lego kocke, se toplo priporočam jaz sem danes že žicala od sodelavk, tako, da če se bo kj nabralo (upam, do oktobra je kar nekaj časa) ziher dobiš
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.7.2010 20:43:03
|
|
|
|
zlicka
|
mamamajča...ne midva nisma kompleta kupla, samo športni del, pa pol sma naročla še košaro, lupinico mam peg perego in jo uporabljam sam za v avto drugač pa košaro. mi smo se pa zgleda na dudo navadli, tak jo išče da joj, kak ven pade pa grozen jok
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.7.2010 20:47:33
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: zlicka mi smo se pa zgleda na dudo navadli, tak jo išče da joj, kak ven pade pa grozen jok jaz sem vedno s kako zmučkano tetra plenico podložila dudo, da ni ven padala
|
|
[Brisano sporočilo] 28.7.2010 8:40:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.7.2010 9:11:09
|
|
|
|
mamamajča
|
Dober dan! Morrak
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.7.2010 10:48:31
|
|
|
|
zlicka
|
dan..... mi smo včeraj bli do 11h zvečer bolj v joku pol je le zaspala, ponoči sam dvakrat zbudla Zdaj pa tak na vlko polivamo vsakih 5 min ne folgam preoblačit, kak zapnem nov bodi že lahko slačim :) Pa spet neki jokavi :((( malo sem jo dala v ležalnik da je lahko zraven mene. Eni sicer pravijo da ne pred 1 mesecom, ampak saj ji nima kaj bit. Nebo cel dan not :) ali???
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?