|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
27.7.2010 14:39:54   
ada2
aja, jutri imam pa prost danuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
27.7.2010 14:40:29   
zlicka
mamamajča.....nisem jedla nekaj dosti železa mi ni blo dobro lih nekepo tem, se mi je pač malo vrtelo:) je kar hitro minlo, pa ko sem bla v službi sem pazla da kje ne padem skuapj :)

morrak... orpsti:(  jaz sem to zvedla pred tremi leti na morju mi je ena medicinska z dolgoletnim stažem povedla, pol pa še kar številni.Sama nisem nikol uporabla. Baje pa res pomaga ja. Tako da super če boste lahko s tem rešli ali vsaj omilili situacijo .

Aja saj ne vem če sem napisala, da je bla patronažna tukaj, ampak še zmeraj nič s kopanjem. Popek se še rosi, še dobro da mi je včeraj P napisala kar napotnico za patronažo, ker je danes se mi zdi bil že 8 obisk:(( sicer vsak traja niti 5 min ne:)

Nič grem malos pat zraven male, če ji bo ratalo, že cel dan kar nekaj pojokavle, pa polivle...pol pa je lačna in spet...user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
27.7.2010 14:44:52   
mamamajča
Pri nas še kaka prežganka gre....

ko smo mi meli vsi trije rota virus- katastrofa! po enem tednu se mi je zaluštalo hrane, brez da bi jo zbruhala. In to ne karkoli, ampak sem mela strašno željo po big macuuser posted image
pa se je moj user posted image peljal pol ure do celja, da mi je v mcdonaldsu priskrbel kosilo....user posted image

(odgovor članu zlicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
27.7.2010 14:45:30   
mamamajča
zlicka..... saj bo, mala je še. Saj se bo porihtalouser posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 16:24:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3455
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 16:25:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3456
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 16:26:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3457
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 16:27:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zlicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3458
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 16:28:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3459
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 16:29:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3460
27.7.2010 17:14:41   
mamamajča
Jaz sem pa našla vozičekuser posted image user posted image user posted image
Evo link: povejte, da je lep

http://www.otroska-trgovina.com/products/Vozi%C4%8Dek-trikolesnik-s-prenosno-ko%C5%A1aro-%C4%8Drne-barve.html

Neposredna povezava do sporočila: 3461
27.7.2010 17:42:42   
zlicka
Morrak brez skrbi, moj user posted image  je ful na hece, tak da ne zamerim nič, pa preresno vzamem tud ne. Sicer zamerim tud ne, odmerim pa zelo rada :)

ja obiski so zelo kratki, pride dam malo na previjalno, pogleda popek, sčisti in to je to :) ostalo pravi da je vse ok. Naša pikica je začela kazat da ona pa zna tud fajn zajokat in bit glasna:) Ker prej je samo ko je bla lačna pa še to je blo : eh he eh he eh ehe eh ehe eh eh , kot da bi se smejala :) sami ehi :)

mamamajča..tega sem jaz tud gledla:) meni je zelo lep :) sem pol gledla tudi od implasta...majo take lepe barve, na koncu pa imamo jane slalom pro .

mi zdaj lepo malo pančkamo:) upam da bo zvečer tud ok in da nebo tolko polivala:)

Neposredna povezava do sporočila: 3462
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 18:59:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zlicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3463
27.7.2010 19:01:58   
mamamajča
zlicka, vi ste še dobli lupinico zraven, ne? no, jaz mam pa dve, lahko izbiram :))
mata sestri leto stare nečake, pol veš.... ne rabim nič...

(odgovor članu zlicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
27.7.2010 19:03:39   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

torej se da izgubiti 12 kil v par dneh.

aha, misli si. saj potem, ko pa jih zares hočeš zgubit, pa ne grejo nikamoruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3465
27.7.2010 19:05:17   
mamamajča

lep voziček mamamajča

Jaaa, hvala! Meni je tak všeč, pa še ful poceni je!

Mi smo pa pešačili zdaj do starega gradu, pa smo komaj še suhi prišli nazaj, oz. nas je že malo dobilo. Zdaj smo pa 5 min doma, pa se je tak vlilo, da se sploh nikamor ne vidiuser posted image grmi pa tudi 100 na uro

Neposredna povezava do sporočila: 3466
27.7.2010 19:50:45   
ada2
mamamajča lep voziček, pa res ugodenuser posted image

miha spi, adam se igra z lego kockami (že stuširan in v pidžami), nuša je šla prespat k moji sestri (itak, da je zdaj, ko imajo male kužke več tam kot domauser posted image ), jaz pa se malo švercam tu po računalniku.... ampak mislim, da bom šla raje kar v kuhinjo pomit posodo.... saj ni dosti - bom verjetno hitro nazajuser posted image

aja, če bo katera imela odveč nalepke zvestobe iz špara za lego kocke, se toplo priporočamuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3467
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 20:26:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3468
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 20:28:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3469
27.7.2010 20:30:40   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

aja, če bo katera imela odveč nalepke zvestobe iz špara za lego kocke, se toplo priporočamuser posted image

jaz sem danes že žicala od sodelavk, tako, da če se bo kj nabralo (upam, do oktobra je kar nekaj časa) ziher dobiš

user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3470
27.7.2010 20:43:03   
zlicka
mamamajča...ne midva nisma kompleta kupla, samo športni del, pa pol sma naročla še košaro, lupinico mam peg perego in jo uporabljam sam za v avto drugač pa košaro.

mi smo se pa zgleda na dudo navadli, tak jo išče da joj, kak ven pade pa grozen jokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
27.7.2010 20:47:33   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: zlicka

mi smo se pa zgleda na dudo navadli, tak jo išče da joj, kak ven pade pa grozen jokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem vedno s kako zmučkano tetra plenico podložila dudo, da ni ven padalauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu zlicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
   [Brisano sporočilo]
28.7.2010 8:40:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3473
28.7.2010 9:11:09   
mamamajča
Dober dan!

Morrakuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3474
28.7.2010 10:48:31   
zlicka
dan.....

mi smo včeraj bli do 11h zvečer bolj v jokuuser posted image  pol je le zaspala, ponoči sam dvakrat zbudlauser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa tak na vlko polivamo vsakih 5 minuser posted image user posted image user posted image user posted image  ne folgam preoblačit, kak zapnem nov bodi že lahko slačim :)

Pa spet neki jokavi :((( malo sem jo dala v ležalnik da je lahko zraven mene. Eni sicer pravijo da ne pred 1 mesecom, ampak saj ji nima kaj bit. Nebo cel dan not :) ali???user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?