Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 31.7.2010 14:12:24
|
|
|
|
mamamajča
|
Dober dan! Morrak, čestitam Veste, jutri bo pa eno leto od atove nesreče Se mi zdi prav, da smo jutri tam, bolj mami v oporo, ker vem, da ji bo hudo. Tako da počasi pakiramo in enkrat proti večeru odrinemo. V pon. pa imam na Ptuju pregled, komaj čakam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.8.2010 9:05:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 1.8.2010 22:10:24
|
|
|
|
ada2
|
u ste načvekale danes no, jaz sem delala, sicer samo pol šihta, ampak, nekaj pa je pa še zdaj mi gre na smeh, ... morrak, tvoja mama je pa kriva za to aja, pa pohvalila se je, da je šla gledat Žana zdaj sem pa iz bane prilezla... smo namreč po 5 letih dobili spet bano....no, dobili smo kopalnico v medetaži, ker imata moja starša zdaj novo.
|
|
[Brisano sporočilo] 2.8.2010 20:59:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 2.8.2010 21:10:36
|
|
|
|
ada2
|
pa saj ni nič všpičla, samo fajn je delat z njo.... mi bo kar hudo oktobra kdaj boš pa ti kaj prišla okoli? no, da boš Žana prišla pogledat....
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2010 22:26:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.8.2010 20:20:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2010 20:49:52
|
|
|
|
zlicka
|
pozdravljene :) kako kaj? Še malo pa bo naša pikica stara 1 mesec:) so se pa tudi krči že začeli zvečer ob7 , pol pa spet ob kakih 10 11, pa od 3 naprej tud malo težje spimo :( Ni zdaj tak hudo da bi se full drča, jo pa matra. kapljice dam samo, jo vseeno še malo matra. Maste kak nasvet za povečanje količine mleka v eni dojki ?? Ker desna je bolj prazna, saj jo pristavljam, sam se ne polni tko hitro ko leva.tak da papcamo bolj na levi. Včeraj smo se prvič kopali :) je full uživala, nič jokala :) Danes pa se je tipica tak posračkala ko sem jo previjala da je bla skor do vrata :) Tak da smo na hitro okopali:) Spet uživalii :) Nič lepo bodite z vašimi sončki:))
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2010 21:10:39
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem komaj zdaj iz službe prišla.... in me tak hudo glava boli, da se mi bo utrgalo.... sem celo 1 lekadol pojedla v službi, pa nič ne pomaga bo treba hitro spat... žlička če hočeš več mleka potem pij vodo zala z okusom bele breskve - vsebuje tudi aloe vero, ta pa ima kot kaže učinek na mleko, samo ne pretiravaj, ker meni je ta voda vedno izzvala mastitis. nikakor ne več kot pol litra dnevno. drugače pa za količino mleka še vedno velja veliko tekočine in počitek. aja, pa izogibaj se pijačam s CO2, te bi naj sušile mleko . zdaj pa letim pod tuš pa v posteljo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2010 21:39:16
|
|
|
|
zlicka
|
ooo to za to vodo pa nisem vedla hvala :) ne pijem sploh nič gaziranega. sem misla da je med prepovedanimi pijačami :) tak da glede tega ne grešim, čeprav se mi včasih zlušta kaka dva deci mešano coca cole in fante-špeci :) no saj že prej nisem nekaj dosti gaziranega pila, ko pa se mi je zluštalo pa sem :) Počivam pa pač kolko se da, občudujem mamice ki že imaste ene sončke doma in še zdaj nove:) kako vam uspe?? :) uf
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.8.2010 22:11:07
|
|
|
|
ada2
|
aja, pa še pivo uh, kak lije zunaj....
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2010 22:12:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.8.2010 12:47:18
|
|
|
|
katka37
|
ojla kot je že ada poročala smo se videli na morju, morje je zdaj že mimo, doma pa itak vidim samo delo, bele stene....še tin je v sredo dobil vročino 40 in smo šli k dežurnemu pa včeraj potem še na dodatne preiskave, zaenkrat se sumi na angino ali pljučnico, danes je končno brez vročine, amoksiklav očitno pomaga morrak, čestitke za malčka mamamajča, ti se le pridno pripravljaj in bodi raznežena zlicka, dobrodošla ada, ne vem če bo ratalo jutri, odvisno od razpoloženja našega gospodiča sem pa kar nekaj časa brala za nazaj, ste bile kar pridne, ada pa itak da vam je manjkala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2010 20:58:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2010 20:59:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.8.2010 21:34:08
|
|
|
|
zlicka
|
Ne se mi je pa zdelo da sem vidla Jesen it mimo Res je hladno :( človek ne ve kaj bi navlekel nase, niso mi všeč te temperaturne razlike . Kako kaj vaši pikeci ?? Naša pupika je danes stra en mesec, krči pa se stopnjujejo . Ampak še jih krotimo uspešno :) Upam samo da se mi ne navadi preveč na te kapljice, so se mi zdi kar sladke :(
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.8.2010 21:40:35
|
|
|
|
ada2
|
ojoj, katka, upam, da bo tin hitro zdrav. ok, bomo prestavili, saj mi2 bi tak mogla jutri k andrejevemu bratrancu iti, pa glede na to, da nama je praktično zastonj naredil ograjo na balkonu, mu andrej ni mogel odreči. poleg vsega pa imam jutri popoldne naročeno eno žensko na masažo, oz. ona ima naročeno mene.... (BTW - lahko rečeš svojemu, da grem spet fušat ) aja, pa ko si napisala, da smo se videli na morju, zraven pa smajlije, ki jočejo, sem že mislila, da je bilo tako grozno . no, pol sem pa vidla, da je vejica vmes morrak upam, da bosta sis in Žan hitro doma. nisem ta teden nič mame vidla, ker sem bila popoldne. no, bo že drugi teden poročala kako in kaj
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.8.2010 21:42:16
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak aja, kaj je katera srečala poletje, pri nas je prav mrzlooooo jap, totalno poletno vreme.... vročinska nevihta aja, pa lepo je čut, da me nekdo pogreša
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.8.2010 9:30:53
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! me je adam prej malo bolj grobo prijel in sem rekla "au", pa je rekel: "saj to nič ne boli..." in jaz : "ker imaš ti lubice tri..." je en čas gledal čudno, potem pa rekel: " ne, imam babico, pa eno mamo, pa eno lubico." in ga vprašam katero lubico pa ima, pa reče: "ja mojo nušo!"
|
|
[Brisano sporočilo] 7.8.2010 9:46:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.8.2010 9:48:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.8.2010 15:48:51
|
|
|
|
trezika
|
Dan! Kaj vam lahko malo pojamram moja pikica ima slinavko in je tako boga da joj že 4 dni ne spimo, samo se joka pa jamra, nič ji ne paše, v ustih ima vse v mehurčkih pa dlesni otečene ful... sva bli pri zdravniku ker sn prvo sumila kakšno angino...ji namreč ful iz ust smrdi...ja grdo se sliši ampak je res.... ADA ti marsikaj veš.... š čim ji še naj pomagam??? ji mažem s calgelom kolikor lahko ker itak ne pusti... vsake toliko ji dam svečko... P mi ni nič drugega predpisala, samo vročemu in kislemu se mora izogibat, pa čimveč mlečnih jedi jest....
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.8.2010 18:27:18
|
|
|
|
ada2
|
ojoj trezika, to pa res ni fajn. pa še jaz te bom zdaj razočarala, ker ti nimam kaj dosti pametnega svetovati... žal. bolezen je virusna, se pravi, da lahko samo blažiš simptome, kar pa že delaš s calpolom. lahko bi tudi kak gengigel, ali tantum verde. ena bolj kruta varianta je izpiranje s slano vodo, ampak pri vas to ne bo šlo, 1. ker še ne zna izpirat/grglat, in 2. ker jo bo preveč peklo. dajaj ji za jesti sladoled, najbolje kak mlečni okus (vanili ali smetana), navadni jogurt, pa pije naj veliko, da ne bo dehidrirala, pa bosta še kje v bolnici pristali. za piti pa tudi najbolje voda, jo bo najmanj peklo, če pa bo hotela kak sok, pa tolko bolje. jedla bo verjetno zelo slabo ali celo nič. bilo pa bi tudi fajn, če bi jo nahecala za kak požirek žajblovega čaja, ali pa da ji s krpico namočeno v žajbljev čaj umivaš usta. pa veliko sreče in potrpljenja
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.8.2010 19:08:15
|
|
|
|
ada2
|
tak, miha spi, adam je pripravljen, da gre nadstropje niže na igranje, mi2 pa grema k A. bratrancu. se kar veselim "večera z odraslimi" katka kako je tin? poslala sem ti nekaj slik na mail, ampak so nekam "velike"
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.8.2010 20:56:13
|
|
|
|
mamamajča
|
hoj..... če želi katera, lahko pogleda na 24ur.com, na črno kroniko- je mel najin sosed, od mojega sošolec prometno in se bori za življenje..... stiskamo pesti...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?