naraščaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6 Mam pa še en drug problem - čiščenje noska - moja mala se dere kot bi jo s kože dajali še preden sploh kanim kako kaplco... ne vem al že zavoha al kako ji rata... pol pa ponavadi kako košček vatke zvijem, ga pokapam s fiziološko in zrinem v nosek... reakcije mi verjetno ni treba opisovati .... enkrat sem probala s aspiratorjem (ročnim) ma je blo še slabše... Ima kjira kak bolši sistem??? Ker naša pa nujno rabi to pucanje noska... se mi zdi, da jo slišim da kar težko diha Probi z ustnim aspiratorje od Gorkič - isti proizvajalc kot fiziološke. Dobiš v lekarni. Pr nas se ful obnese in ful ven spraviš. Men ga je patronažka svetovala ko smo na začetku mel nahod. Zdej pa kr redno čistim ven te suhe bibe in vse kar pač nastane (pri polivanju gre večkrat tut čez nos pol pa ma zamašen) nikita tole s spanjem in dojenjem je blo pr nas pa včer podobno. Vse skupi je čez dan spala 3x po pol urce in ful jo je neki črvičl, nonstop je jedla. Sem bla zvečer ko cunja. meymey, vidim, da maš pestro z mamo. SMO SE NSMEJAL. Mi smo pa danes stari 5t. v Petek mam posvetovalnico. me prav zanima kok jo bodo natehtal in zmerl. Sva jo par dni nazaj sama in je pokazal 5,2kg, kar pomen 1,150kg več od porodne Tale handling dela tut men ful težave. Sem tok nerodno drvasta, da groza. Mi je sosedal kazala osnove, ko je s tamalim hodla na fizioterapijo. Katastrrofa. Sicer je tavlka čist OK, ko ga nismo izvajal, sam ..... IZVIRNO SPOROČILO: meymey Jaz podiran na rami, na roki in na blazini za dojenje (tako da ga položim preko blazine na trebušček in ga božam ali trepljam po hrbtu). Tako vsaj bruhanje pada na tla, ko pa sem ga podirala na rami, sem enkrat dobila direkt v spodnje hlače!!! Dobra ideja tole z blazino. ker jst sem ene 3x na dan pokozlana in mm več cot za prat kot kdajkoli prej. Tamalo pa itak tut nonstom preoblačim, ker je mokra od kozlanja IZVIRNO SPOROČILO: gajka Krči - o, ja, jih imamo, pozno popoldan in zvečer je orng fešta. Sem začela uporabljat dudo, ker je pravo odrešenje in se vsaj začasno umiri. Mah, upam, da ta hitro mine, ker jo je prav sitno zvečer futrat, ker se samo zvija, krega z joško in jo hoče pretepst! Pr nas zgleda isto, se zraven joške tok dere in kremži in klomoter z glavo levo in desno, da ji komi not porinem. Pol pa sam duda pali pa še tisto ji komi v usta potisnem, ker tok opleta sem in tja.Po kopanju oz na konc pr oblačenju se vedno začne tok živalsko dret in hoče jest, pa tut če je komi urca mim