|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
30.7.2010 14:50:23   
dvojčica6
IZVIRNO SPOROČILO: innes4

moj je čez dan the best ati, ampak ponoč bi pa najrajš kr prespal moje prošnje o pomoči uspavanja
haha... to je pa opis mojga

pa še eno vprašanje, a daste kapico vašim user posted image ko greste ven?
js tut sam zdej dam... še k smo na vikendici k je zunaj trenutno 13 stopinj jo zavijem k bubico s kapico, prej pa sploh ne, razen prvi teden k smo hodile ven pol je blo že itak prevroče...

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 751
30.7.2010 14:52:55   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: innes4

user posted image kako pa kej vaši user posted image ponoči, a vam priskočjo na pomoč, al se delajo da ne slišijo? user posted image  

a daste kapico vašim user posted image ko greste ven?

moj mož se se prej odzove ponoč k jst... no, učeri je pediatrinja povedala da noč se smatra med polnočjo in peto... torej potem je to že zjutraj (6:00) user posted image ... jo vzame in jo nahrani po flaški, ker 90% je flaška s 150ml mojga mleka na zalogi... tko da men sploh ni treba ustajat... se pa zbudim in na en uč na pol pogledam kaj počneta user posted image  ampak je pa res da pol mesca dela nočne tko da takrat sm pa itak sama pa je to moja naloga...
čez dan se pa 70% budnega časa on okvarja z njo 30% pa jst... (sej se vid k skos na računalniku visimuser posted image )

kapco sm jst čeri prvič dala na glavo glede na to da je kazal 16*C, pa dons jo bom tud... ampak to mislm na sprehodu...

mimgrede... učeri pr P je bla ena v čakalnici k je mela svoja user posted image  v uni zmiski vreči... naša je bla pa u kratkih rokavih user posted image  pol smo se pa čudn gledal... midva njega user posted image  ona našo user posted image ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 752
30.7.2010 14:56:50   
meymey
Pih, ponoči ni šans da ga zbudim, mi je ravno zjutraj pripovedoval kako je zvok otroškega joka ponoči že uspel dati na ignore user posted image

Smo enkrat poskusili prakticirati nočno hranjenje po flaški in da jaz spim, pa smo vsi trije celo noč bedeli user posted image , drugače pa ga moram pohvalit, da je tudi on super priden. Pospravlja, kuha, pride sorazmerno hitro domov (ob 6huser posted image ).

Čez vikend mamo pa gužvo, obisk iz ZG, dva RD in še en obisk v nedeljo. Bomo videli kako mi bo šlo to skozi user posted image .

Glede obvladovanja motorja pa je tako, da rabiš samo kilometre in pamet v glavi (in ne v roki). Sem izgubila kar nekaj prijateljev na motorju, vendar sem še vedno prepričana, da če si pameten, je motor samo malo nevarnejši kot avto. Tista slika pa je iz dirkališča, po cesti nikoli ne vozim fuuul hitro (ajd, še zdaleč ne po omejitveh, razen v naseljih strogo po omejitvah). Komaj čakam da se usedem na motor, ker mi pomeni ventil za vso negativno energijo in stres. Na motorju sem osredotočena samo na eno in vse ostalo je za nekaj uric v ozadju...

aha, kapica... naš je nima, ker dobi živčni zlom če mu dam kaj na glavo, tako da prakticiramo druge možnosti zavarovanja pred vetrom in mrazom.

< Sporočilo je popravil meymey -- 30.7.2010 15:02:16 >

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 753
30.7.2010 18:23:24   
ninkica
ojla
moj user posted image  je še od začetka k se je tamala zbujala na 3 ure(prvi teden)vedno vstal z nama in vedno mi jo je pomagal previt.Zdej se vstanemo nekje med 4 in 6 uro zjutraj prvič in se tudi vstane in pomaga previt jo mal pocrklja,ker potem gre počasi že v službo ,ob 6h zjutraj začne.Čez dan smo pa skupaj če ni kakega dela okoli hiše.Moram rečt da mi moj user posted image  res fulll pomaga.Smo pa dopoldan do 14h same doma,ampak rata men že kar dolgčas ko tamala tok časa spi jaz mam pa vse narjeno.user posted image
Leja je zaspala svojo popoldansko rundo,ampak nekako ji najbolj paše spat na trebuščku.Jaz jo dajem čez dan tako spat ponoči pa nisem sigurnauser posted image
Za ven damo naši kapco gor k je tako vreme kot je v teh dneh,da je popoldne pod 20C drugače pa ne.Kako mate user posted image oblečene notri?Jaz jo imam v dolgem bodiju,žabcah in nogavičkah pa pokrita je z dekco,če ne spi.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 754
30.7.2010 18:44:25   
nikita*
Čisto na hitro,

no danes je pa user posted image čisto nekaj drugega. Spet je na svojem tiru. Lepo smo spali in smo dobre volje.
Kar se pa rutine tiče sem jaz za. Saj ga še mi potrebujemo.Pri mični se mi je rutina full obrestovala. Naš user posted image hodi spat zvečer okol 20h, je sam zahteval in zdaj je to rutina. Čez dan pa je 1 uro in pol  buden potem pa gre spat.

Grem, ker je čas za kopanje.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 755
30.7.2010 19:30:21   
Zoja83
Večer!
Dans pa zadnji dan na Štajerskem, gremo jutri domov. Sem se čist razvadila doma, dedi (v penziji) ALjaža z veseljem čuva, nosi okrog, potem ob treh pride mami iz službe, se še ona igra z njim, zvečer ko so krči, pa si ga spet samo podajamo iz naročja v naročje...user posted image pa naj ne reče katera, da ga bom razvadla, ker dvomesečnega otroka po mojem res še ne moreš razvadit...user posted image preveč ljubezni škodi?! user posted image (se pardoniram za intermezzo)
torej kakal še ni (osmi dan)-sm klicala dans pediatrinjo in pravi naj ga zvagam, če se je dost zredil, lahko da je moje mleko premalo kakovostno in vse telo sproti porabi....JEB**A ga bom jutri, ko pridemo domov
kontracepcija jemljem cerazettte
pomoč user posted image ponoč če je fejst neprespan in ima nasl.dan službo, ga probam pustit pri miru (ne rata vedno), drugače mu pa kr potisnem flaško, sama pa črpam...velikokrat sta onadva prej konc kot jaz user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=gBzJGckMYO4

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 756
30.7.2010 20:38:55   
Zoja83
pokakal se je user posted image user posted image user posted image user posted image je celo bodi premočil... user posted image that`s my boy user posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 757
30.7.2010 21:52:12   
Sonček in poletje
Zoja83 - kako pa si kaj zadovoljna s cerazette??? Jaz imam še kar zaprto škatljico.

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 758
30.7.2010 22:14:36   
Sonček in poletje
Aja, še tole sem hotla vprašat.

Moje puščanje mleka je postalo ˝malce˝ moteče in sem začela uporabljati blazinice. Pa me zanima tiste, ki jih uporabljate. Kako pogosto jih menjate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 759
31.7.2010 0:31:16   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: Sonček in poletje

Aja, še tole sem hotla vprašat.

Moje puščanje mleka je postalo ˝malce˝ moteče in sem začela uporabljati blazinice. Pa me zanima tiste, ki jih uporabljate. Kako pogosto jih menjate user posted image user posted image user posted image

men edin chiccotove dost zadržijo, ostale mi vse premočjo... te pa zamenjam 4x v 24ih urah... pač k je že ful težka jo zamenjam...

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 760
31.7.2010 7:29:21   
misar
kalimerasas  user posted image user posted image user posted image

ja mal mi seka, letos spet pogrešam Grčijo...bo treba recimo next year spet mal potovat v to meni prekrasno deželico neverjetne lepote in krasnih ljudi. bcljka ti si tud večkrat tam delala ne? se te še spomnim z lastnega absolventa pre nekaj leti user posted image

kavica za vse sotrpinke v tem vremenu user posted image

noč klasika, budnica na 3 ure.ampak je to kar cool, se ne pritožujem, sploh, ker je včeraj cel dan prespal, nikakor ni mogel imeti oči odprtihuser posted image user posted image ..sem mela bolj kot ne cel dan zase.

blazinice za dojke: jaz uporabljam DMove babylove. men so fajn, ker so kar velike in mehke. sem probala chiccotove, pa se mi zdi da takoj, ko mi pricurlja mal mleka, da ful čuden vonj razvijejouser posted image user posted image , probala sem tud aventove, pa so tud fajn, sam so cenovno veliko dražje od DMovih. menjam po potrebi, ko ratajo neprijetne za kožo al pa ko so polne.

kontracepcija: se še nisem odločila. razmišljam o mireni  in navadnem materničnem vložku, ker ta pa nima nobenih hormonov. G mi bo valjda predlagala mireno, ker mi je že po prvem porodu to predlagala, ampak smo se šli takrat raje pazi varianto, ki je bila sicer uspešna, ampak ni ravno dobra za živce, če nimaš namena imeti več otrokuser posted image user posted image sploh, ker pri nama se je obakrat pri pazi varianti takoj v prvem mesecu prijelo, ko sva pazi varianto ukinila.

pomoč user posted image : ponoči mi ne pomaga, ker imava tako dogovorjeno. razen, če je dost gajsten teden, ponoči za vikend on eno rundo nahrani tamalega, tako, da jaz spim vsaj 5 ur v kosu. dragi je zadolžen v večji meri za frčafelco, ki se še vedno 1x ponoči zbudiuser posted image če ve pravite, da komaj zdržite, ko dragi pride domov ob 2-3h popoldan, kaj naj jaz rečem, ko gre od doma ob 6h in pride domov v najboljšem primeru ob 19 uri zvečer. ja dostikrat mi to preseda, sam ni kaj, ima pač tako službo.

kapica za ven: mojemu trotku se zmeša, če ima kaj na glavi. sem mu včeraj dala kapuco gor in je tako vrtel glavo, da sem mislila, da mu bo odpadlauser posted image user posted image user posted image čist se mu zrola, tako, da mu nič ne smem na glavo štulit in to že od prvega dneuser posted image

rutina:
ja se počasi kaže sploh ponoči, ko ne rabi (trkam) nobenih posebnih uspavalnih tehnik, ko se zbudi in naje. enostavno ga odložim v posteljico in spimo dalje. le tako naprej.

evo zdaj pa grem zajtrk pripravit, potem se pa zrihtamo in gas po frčafelco k moji mami...jo že pogrešam, full.

lep dan vsem junijčkom

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 761
31.7.2010 10:22:07   
nikcaa
hei,hoi.. kako smo kaj?...

mem eno uprasanje... moj je pol mozoljckov... ne vem pa od koga... sm klicala pediatrinjo.. pa nism nc novega zvedla...user posted image rekli so mi da mozoljcki ko se koza cisti pridejo sam po obrazu? je to  res?.. moj ma po prsih in po hrbtu... enkat so bolj rdeci enkrat manj, enkrat jih je vec enkrat manj?... kaj naj..? pocakam?
mogoce je od hrane? vrocine?.. nc ne vem...?user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 762
31.7.2010 10:52:13   
ninkica
dan ,ena user posted image  za vse
Mis mo danes spali od 21.45 pa do 6.30h  brez kakršnih koli zbujanj vmes.user posted image user posted image Kar nisem mogla vrjet ko sem pogledala na uro.Moj mož je rekel,da jo je šel gledat če še diha sam ona je spala kot angelčekuser posted image
Mi gremo zvečer spat nekje ob21.30h najkasneje do 22h zaspi in potem se zbudi med 4 in 6 uro zjutraj.Sem zelo zadovoljna zato,ker se oba naspiva zraven in jaz sem super spočita.user posted image
Jaz uporabljam Mullerjeve prsne blazinice pa so mi kar ok jih menjam  pogosto posebej ponoči je problem,ker mi vse ven buš ko tok časa ne dojim.So pa tudi cenovno ugodne.
nikita te mozoljčki so normalni,če jih ima ker to pomeni,da se mu koža čisti.Leja je imela po prsnem košu pa sem mislila,da je od hrane pa je rekel P da se koža čisti,je pa zginlo v parih dneh.
Mam eno vprašanje:Leja je 1 teden po porodu dobila take rdeče pikice po ritki in to nikakor ne spravimo stran sem probala že vse živo a nič ne pomaga.Pediater mi je predpisal Dermazin ampak imam občutek da je še slabšeuser posted image Je pa rekel,da je to normalno zato,ker je dojena in ker je za vsako pleničko pokakana.Prosim za nasvete.
Leja spi jaz grem pa kej narest ta čas.

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 763
31.7.2010 10:53:02   
ninkica
sem se zatipkala sem mislila nikcaa in ne nikita-se opravičujemuser posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 764
31.7.2010 10:56:22   
čeb Maja
IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa

hei,hoi.. kako smo kaj?...

mem eno uprasanje... moj je pol mozoljckov... ne vem pa od koga... sm klicala pediatrinjo.. pa nism nc novega zvedla...user posted image rekli so mi da mozoljcki ko se koza cisti pridejo sam po obrazu? je to  res?.. moj ma po prsih in po hrbtu... enkat so bolj rdeci enkrat manj, enkrat jih je vec enkrat manj?... kaj naj..? pocakam?
mogoce je od hrane? vrocine?.. nc ne vem...?user posted image

Tudi Žiga ima polno mozolčkov po glavici. Sem bila na 1. pregledu pri pediatrinji in mi je rekla spotoma, da je to hormonsko čiščenje, ki traja od 6 do 8 tednov in potem samo po sebi izveni. Z ničemer mazat, samo normalno z vodo umivat (lahko tudi z fiziološko - samo jaz imam občutek da mu je potem slabše, ker se mi zdi da ga začne srbet - rata znerviran čist).
So pa k mozolčki z belim vrhom, isto enkrat ful rdeči, drugič k da jih ni, enkrat jih je ful, čez 12 ur ful manj...

rutina - jaz ne vem al to že res vejo te ta majčkeni ampak mi se zdej to gremo 5 dni in totalno pali... Včeri je bil siten ko vrag zvečer (od 18.30 do 20.00) ko pa je videl da se je začelo je bil takoj mir in dobra volja, ob 21ih spal ko bubica do 3eh potemp a do 6ih in potem do 8ih... Ne vem ali je to to al kaj je - samo naj trajaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 765
31.7.2010 11:17:53   
Bonnie_RR
Našo pa danes nekaj muči... Se je zbudila ob pol 6h in potem kar nekaj jokcala in jamrala. Eno uro je trajalo preden nama je uspelo malo za silo zaspat (do devetih). Sedaj je pa tud nekaj nemirna... Izgleda pa ful zaspana.

blazinice... Nukove ali Dm-ove, menjujem pa vsake toliko (ko opazim, da je malo težja...user posted image ).

cerazette... Js jih zaenkrat brez težav jemljem. Trenutno sem na pol škatle.

kapica...
Ne.

oblačila... Sedaj jo imam noter v dolgem bodiju in pajacku z naramnicami, za ven je pa včeraj imela bodi z dolgimi rokavi, trenirko in nogavičke.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 766
31.7.2010 12:10:53   
Zoja83
cerazette sm pri koncu škatlice, edin "problem" je bil, da sem prvi teden dobila zelo močno menstruacijo (v 24urah porabla cel paket vložkov in tako dalje), drugače nimam nobenih problemov....
lp

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 767
31.7.2010 13:57:01   
dvojčica6
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja83

pokakal se je user posted image user posted image user posted image user posted image je celo bodi premočil... user posted image that`s my boy user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo superman našuser posted image

Eh ja babe, men pa počasi menjuje tamala nočni ritem... sem bla že kar hepi ko je nardila od 22./23.00 do 3./4.00 prvo rundo... zdej bi ona hodila spat že ob 21.00 najbolj pozno in pol se zbujala ob 1.00  al 2.00 user posted image mama pa cela sitna zravenuser posted image user posted image nič, bo treba ubogat malo sršenko in spremenit ritem...

nikcaa
moja tut ma malo pikic po prsnem košu in obrazu... niso pa bele povrhu... ne vem, zdej enkrat moram do P zaradi dihanja in bom še to omenila, lahko je res samo čiščenje kože- vročino sem izločla ker smo že en lep cajt bolj na hladnem, tako dauser posted image  

prsne blazinice... od Tosame...  niso slabe... jih pa vedno manj rabim, na začetku nisem mogla nikamor brez njih, zdej je problem le ponoči in vedno pred vsakim hranjenjem začne tečt še iz druge mlekarne...mam filing da sta se povpraševanje in ponudba že dobro uskladiliuser posted image

aja - zdej dojim še vedno nekako na obe joški, začnem na tisti kjer smo končale, podrem kupček (glih vsakih 5 let če ratauser posted image ) in pol dam svežo sisouser posted image ... kako bi uvedla enojoškovni sistem hranjenja? Ker mam pa filing da bi ji samo ena bila mal premalo...

kontracepcija
... pazi varianta... do zdaj se je obnesla... za mireno pa nimam pojma

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 768
31.7.2010 14:06:28   
mamimo
Ojla!

Imam čas za RR, ker je mož doma user posted image user posted image

kapica: naš mali jo dobro prenaša; oblečem mu jo le v teh dneh, ko je bolj mrzlo in piha ter po kopanju. Naš tavečji je pa čisto znorel, ko sem mu oblekla kapico; skoraj ni bilo hujšega joka kot takrat.

blazinice za dojenje: jaz sem imela pri tavečjem in tokrat na začetku DM-ove ampak zdaj so pa dali na police neke nove, izboljšane, ki pa se mi zdijo čisto zanič. Zato preizkušam druge; imela sem Tosamine in NUK-ove in so mi Tosamine boljše. Zakon so pa Chiccotove! Ampak drage.

pomoč: meni moj kar pomaga ponoči, kadar je slaba noč. Podnevi po službi ima pa čez bolj tavelikega.

kontracepcija: pri nas trenutno kondomi. Metoda pazi: po tej metodi sem jaz dobila (najmanj enega) nečaka! Toliko v opozorilo... To ni ravno metoda, ampak bolj ruska ruletauser posted image

No, grem, dojim pa še vedno samo jaz user posted image

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 769
31.7.2010 14:07:37   
mamimo
A ja nikcaa: poskusi zamenjati plenice.

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 770
31.7.2010 14:28:04   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: misar

kalimerasas  user posted image user posted image user posted image

ja mal mi seka, letos spet pogrešam Grčijo...bo treba recimo next year spet mal potovat v to meni prekrasno deželico neverjetne lepote in krasnih ljudi. bcljka ti si tud večkrat tam delala ne? se te še spomnim z lastnega absolventa pre nekaj leti user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uuuuuuuuuuu, a res user posted image user posted image user posted image zihr si nisi misnla da bomo tkole skp na forumu čvekale user posted image kdaj si bla??
oh, ta nora leta user posted image letos bi mogla na svojga absolventa, sm se že ful veselila da enkrat ne bom delala, pa ga mam zdej kr doma privat s Piko user posted image

men je pa mala spala v kosu od 20:30 pa do 5:30 user posted image ampak seveda jst sm šla spat šele ob 3h user posted image tko da sm ser šele zdej skobacala iz postle user posted image  

zdej morm pa turbo vklopt k sva na kosilo najavlene ob 15h user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 771
31.7.2010 16:27:26   
pik ipoki
no pa še od mene en lep pozdrav po dolgem času!
SKOZ MAL BEREM... SAM PISAT SE MI PA NE DA!

mal komentirat treba tole debato:
kontracepcija - sm dobla tut te tabletke na c... pa si jih ne upam začet jest. mal me ta rak pa to ovira. pa sej sm prej bla tut 4 leta na kontracepciji pa nevem kaj mi je zdej. user posted image me pa zanima kok učinkuje metoda dojenje a si res kao zavarovan, ker midva edinkrat ko sva od poroda nisva nč pazla, kao dojenje pa to da še ni menstre nej bi učinkoval... kaj pravte????user posted image
blazinice za dojenje - jest jih v milerju kupujem, so mi čist ok, menam jih pa tko 3x dnevno.
pomoč moža - čez vikend on kšnkrat vstane ponoči in ga na flaško, čez tedn ga pa pustim, ker zjutri dela.

več se pa ne spomnem user posted image

zdej pa v postojno mal mali dvojčici pogledat user posted image

lep sončn dan vam želim, končno se je pokazal sonček, da gremo lahko vn user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 772
31.7.2010 21:35:09   
Zoja83
Večer!
Eto, bcljka za seznam in pred nedeljo (!):

2.mesec: 5450g in 62cm, sem pa pozabila obseg glavice: ob rojstvu 34cm, 1.mesec 36cm, zdaj pa nisem merila user posted image

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 773
31.7.2010 22:19:42   
ninkica
čer
kje pa ste vse??
Leja spi jaz sem se že stuširala.user posted image In bom šla tudi počasi proti postelji.
Leja je danes zelo pridna je skoraj cel dan prespala in jaz sem vse pospravla,kopalnico sem zribala ,popoldne smo bili pa uzunaj.Zvečer sva jo skopala v banjici sem jo podojila in sedaj sladko pančka.
pikipoki glede metode pazi pri dojenju ni ziher,poznam ogromno kolegic ki je tko zanosilo.Če imata namen imeti še otročka kmalu ti jo svetujem drugače pa da jemleš kontracepcijo kot si jo do sedaj.
lahko noč

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 774
31.7.2010 23:06:05   
bcljka
zoja - user posted image user posted image user posted image

evo, naju pa cel dan ni blo doma... sva šle k prababici in pradedku na kosilo... (se morm prou navadt da nista več babica in dedek) pol pa sva mele turo po LJ... Kodeljevo-Šiška (kjer sva obiskale ta drugo prababico) potem pa Šiška-Tivoli-Center (obvezno na sladoled v Cacaco)-čez staro LJ na LJ.Grad pa potem nazaj na Kodeljevo user posted image  ... najbolš pa je blo k sm jo dojila sred Celovške, na enem robniku od pločnika user posted image user posted image user posted image  druga runda je bla bolj normalna - na klopci na Lj.Gradu user posted image

zdej pa pijem prisluženo pivo (že ta drugo)... Pika pa standard - SPI user posted image user posted image user posted image

možek pa tašča sta bla pa že na vikendu na morju ker sta pridno pucala (moja mami ma namreč psa in je vikend dejansko njegova koča in je bil res svinjski)... da bo za našo malo Hipolino vse pripravljeno (še preplaskala sta) user posted image

jutr pa gremo, juhu user posted image user posted image user posted image  no jst pa Pika pa tašča gremo, mož bo pa doma ostal ker more delat, ampak sej pride kmal...

skratka, tm ni neta... razen če si je medtem kkšn sosed wireless umislu... čeprou težko vrjamem... torej, od jutr dalje sem odklopljena od sveta... ne preveč napisat v nasljednih treh tednih... podatke za seznam pa le pište, bom popravla/dopolnila ko se vrnemo user posted image

lep pozdrav user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?