|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
27.7.2010 12:43:16   
dvojčica6
bcljka morje za tolk časauser posted image -fouššššš

IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Dobro jutroo!

Vem, da ste me pogrešale
jaaaaaauser posted image

1. se mati pogovarja z mojim otrokom, jaz pa valjda vstran. Če se le nekdo ukvarja z otrokom in mu ustreza, grem jaz rajš.. ne vem... jest, pit, čitat cajtnge... :D

hvala enako

No, v glavnem ful je vesela, da je shujšala, sam ta ženska res ne vklaplja možganov, preden kaj zine...user posted image Drugače sem prepričana, da ne misli slabo, sam bogpomagaj, taka je, moja je in s tem živimo

moja je nek podoben kaliberuser posted image ki češuser posted image mormo pazit da me ne bomo takeuser posted image

V glavnem, preživela 2 dni pri moji over protective mother... Zdaj ima da me nema tam kak mesec, da si odpočijem user posted image .

mene še čaka prvi obisk pr mami... ma bomo tut to prežveli... najhujš je blo k me je zapsihirala, da tamala ne dobi dovolj mleka, ker ni kakala dovolj na začetku... pa da lohk da mam js salbo mleko al pa da ga ni dovolj...user posted image user posted image user posted image pustmo stat zdej touser posted image

misaaaar, tebe tut pogrešalaaa... pa gajke ni več gor... kje je pa innes4 pa pik ipoki...

Dobro, da se ne preveč raznežimuser posted image js se še vedno dajem s hendlingom... in me boli roka če jo pravilno držim... a vas tudi al to pomeni da jo ne prav držim? joj, sem vam prav mal fouš za te tećaje - vsaj za neki da je LJ dobra...

Še eno vprašanje - kako so kaj vaši user posted image dobrovoljčki? Js mam filing da moja skoz joče-na volji je le zjutro in mogoče kdaj na previjalni, če ma še za kakat... Drgač pa je takoj jok, ko ji kaj ne ustrezauser posted image user posted image

Grem gledat mojo princesko - zakinkala brez podret kupčka - spet bo trebušček boleluser posted image ... aja - a vi podirate kupček na rami al jo držite v rokah glih da ma malo glavico dvignjeno nad trebušček???

Spet miljarda vprašanjuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 676
27.7.2010 12:54:41   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

misaaaar, tebe tut pogrešalaaa... pa gajke ni več gor... kje je pa innes4 pa pik ipoki...

user posted image user posted image user posted image ufff to je pa lepo prebrat...grem trotka nahranit, pridem še naokroguser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 677
27.7.2010 13:05:05   
meymey

bcljka morje za tolk časauser posted image -fouššššš

U, jaz bi tudi šla na morje, pa da mam skoz dragega pri roki... ful se pozna ko sva dva z malim :D.

mene še čaka prvi obisk pr mami... ma bomo tut to prežveli... najhujš je blo k me je zapsihirala, da tamala ne dobi dovolj mleka, ker ni kakala dovolj na začetku... pa da lohk da mam js salbo mleko al pa da ga ni dovolj...user posted image user posted image user posted image pustmo stat zdej touser posted image

Eh, jaz ji niti ne dovolim kaj preveč brihtarit user posted image .

UUU, to je prilika za anekdoto s taščo. Mi reče zadnjič - joj kak so mu lasje potemneli, pa jaz odgovorim, da je to samo olje na glavici. In ona mi v največji vročini pribije: "Ja, pa a ga ne zebe z oljem na glavi, bi moral met kapico!!!"
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Res nisem vedela kaj naj ji rečem, sem rekla da še nisem imela mastnih las in da ne vem če ga zebe. In pol fiul resno vprašala mojega če njega kdaj zebe če ma mastne lase...user posted image . In ženska ne popusti in spet začne kak ga bo zeblo... Pol pa jo debelo pogledam in rečem: Halooo, zunaj je 34 stopinj!!!

Sem se pol hecela z mojim, da mi je vroče in da najbolš, da se namažem mal z oljem po glavi, da me ohladi user posted image .

Dobro, da se ne preveč raznežimuser posted image js se še vedno dajem s hendlingom... in me boli roka če jo pravilno držim... a vas tudi al to pomeni da jo ne prav držim? joj, sem vam prav mal fouš za te tećaje - vsaj za neki da je LJ dobra...

Po moje si sam malo preveč nervozna še s tem Handlingom, pa si zakrčena, da te boli. Drugače ne bi smelo user posted image . Ti kr lepo naprej to izvajaj, pa se boš že navadila. Pa tudi če kdaj otroka "po starem" gor dvigneš, ne bo nobene katastrofe :D.

Še eno vprašanje - kako so kaj vaši user posted image dobrovoljčki? Js mam filing da moja skoz joče-na volji je le zjutro in mogoče kdaj na previjalni, če ma še za kakat... Drgač pa je takoj jok, ko ji kaj ne
ustrezauser posted image user posted image

Boš vidla da bo s časom vedno boljše volje. To mi se komaj zdaj lepo nasmeji in se veselo pogovarja, pa še to ne skoz. Ko je buden in spočit ga je prav užitek gledat, včasih pa se sam kisa med enim in drugim spanjem, sem tak srečna ko ga dam spet spat. Ravno te dni mamo spet poskok v rasti, ker je mali živa kislica, pe na joški se joka, pa kr ni dovolj mleka zanj pa take... sej bo...
Grem gledat mojo princesko - zakinkala brez podret kupčka - spet bo trebušček boleluser posted image ... aja - a vi podirate kupček na rami al jo držite v rokah glih da ma malo glavico dvignjeno nad trebušček???

Spet miljarda vprašanjuser posted image user posted image user posted image

Jaz podiran na rami, na roki in na blazini za dojenje (tako da ga položim preko blazine na trebušček in ga božam ali trepljam po hrbtu). Tako vsaj bruhanje pada na tla, ko pa sem ga podirala na rami, sem enkrat dobila direkt v spodnje hlače!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 678
27.7.2010 15:17:08   
gajka

Uf, sem že med pogrešanimi! user posted image Smo bili na podaljšanem vikendu na Gorenjskem pri starših od mojega. Ta večji je bil cel teden tam na počitnicah, v soboto smo se mu še mi 3je pridružili, pa v nedeljo smo še tam imeli orng fešto za rojstni dan od ta večjega, se je pa malo zavleklo in smo šele včeraj popoldan domov prišli (no, moj je šel dopoldan še v službo, pol smo jo pa skupaj proti domu mahnili).

Kupček - podiram na rami, če ne podre v doglednem času (nekaj minutah, odvisno koliko časa se mi da čakat), ga pač ne podre in se ne obremenjujem. Pa zelo redko, da kaj iz ust priteče, je pa včasih kupček tako glasen kot pri enem orng dedcu user posted image !

Krči - o, ja, jih imamo, pozno popoldan in zvečer je orng fešta. user posted image Sem začela uporabljat dudo, ker je pravo odrešenje in se vsaj začasno umiri. Mah, upam, da ta user posted image hitro mine, ker jo je prav sitno zvečer futrat, ker se samo zvija, krega z joško in jo hoče pretepst! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 27.7.2010 15:19:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 679
27.7.2010 15:26:44   
bridget3
Handling the baby : očitno pa ga mi eni izmed redkih dvigujemo po "domače" - pomeni, da pri tem pazimo, da je podprta hrbtenica in glavica. Na začetku me je malce skrbelo, zdaj pa se ne obremenjujem s tem - tega handlinga nekoč ni bilo, pa sva jaz in moj brat lepo zrastla gor, nimava težav s hrbetnico in podobno.

Vsem, ki pa ga izvajate pa čestitam  - je lepo, da se trudite.user posted image

Podiranje kupčkov:
najprej povem, da ATIJU TO GRE BOLJE! user posted image  PRI meni včasih podre, včasih ne. Podiramo ga najprej tako, da ga prislonimo k sebi na prsa in nosimo naokoli ter malo trepljamo. Včasih rigne takoj ... če ne, ga položim na roko na bok ... tu ponavadi bruhne ... če ne rigne, gremo dalje... položim ga krepko čez ramena, da na drugi strani nekoliko visi dol ... če to ne uspe, ga malo še nosim v naročju ... če ne gre, žal obupam in ga položim spat. Pri tem pa pač moram pazit, da se ne zalije, ko bruhne. Včasih ne bruhne ... to je pri nas čisto tako ... kako mu je user posted image  zato ne spimo na trebuhu --- polivanje in spanje na trebuhu je meni malce zastrašujoče.

Danes smo ga tudi mi slikali za potni list .. bilo je prav hecno, ker ga doma še ne nosimo tako, pred samo (kot bi bil v kengurujčku)... no, na koncu sta uspeli dve lepi fotki - ena za potni list (zaprta usta, kjer zgleda malce debeluškastouser posted image ), druga pa za osebno, kjer bolj lepo gleda ...

pOZDRAVČEK VSEM.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 680
27.7.2010 18:27:21   
Honey26
IZVIRNO SPOROČILO: misar

user posted image user posted image user posted image ufff to je pa lepo prebrat...grem trotka nahranit, pridem še naokroguser posted image

jest sm te tud pogrešala (misar) danes na sprehodu, no, upam da nama rata jutri...

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 681
27.7.2010 22:04:15   
bcljka
innes4 tud jst pogrešam tlele, vidm pa na FB da so super user posted image  sicer pa jih kar nekaj ni... čeb Maja, annie, mumu itd.... al pa se javlajo tko redko... za majkl vem da prebere ampak bl redko kej napiše user posted image

k sm sprašvala za peno/jogi... smo zvedl kje režejo peno po meri, tko da če še katero zanima, jutr gremo iskat pa bom točno vedla kako se reče, ker zdej samo vem kje je user posted image

sicer pa sem mela dons pregled pr G... ker pol gre na dopust, mene pa tud ne bo user posted image  vse BP, kontracepcije nisem nobene uzela bomo pač pazl... itak je še en v planu, sam ne čist takoj user posted image  joj, mi je pa bris uzela in se mi je zdel kt da mam vse zaliman tm spodi, al so me pa preveč zašil user posted image  me zanima kako bo prvi sex zgledu... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 682
27.7.2010 22:12:26   
nikita*
Hej,

meymey sem se nasmejala tvoji mami, no tašči še bolj user posted image

Mi smo bili danes pri tašči in sem kar ošpice dobila, ko je user posted image govorila: gledaka, smejka, papa, panča,....grrrrrrrrrruser posted image . Sem imela na jeziku, da bi jo vprašala po kosilu, če se je napapkala in če bo kaj pupkala. Če česa ne maram so pomajševalnice.

Danes je že drugi dan, ko naš user posted image ni popoldan spal tako kot ponavadi, je želel biti skoz na joški, malo je jedel in velkkkk se je cartal. Sam sem mislila, da nimam mleka, sem si ga šla črpat,...mlekarne obratujejo user posted image . Je bil pa tako utrujen, da se sploh ni mogel umiriti, potem je končno zaspal ob 19h.

bcljka: aspirator za sesalec dobiš v baby centru v btc-ju v LJ, sem jih ravno včeraj gledala.

Jutri gremo na morje za en dan, gresta moja dva mal riti namočit user posted image , jaz pa user posted image bova pa lenarila in dolge sprehode delala user posted image .

Zdaj grem pa spat, ker ne vem kdaj bo prvi alarem.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 683
27.7.2010 22:28:46   
majkl
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

innes4 tud jst pogrešam tlele, vidm pa na FB da so super user posted image  sicer pa jih kar nekaj ni... čeb Maja, annie, mumu itd.... al pa se javlajo tko redko... za majkl vem da prebere ampak bl redko kej napiše user posted image
maš prou BCLJka-boljl malo pišem (sej zato mam sam eno zvezdicouser posted image )..berem pa tut več ne tok redno....kr neki ne hodm več tok na računalnik
Itak se mi tut zdi, da čist nč več druzga ne delam in počnem (še časopisa več ne preberem, k sem ga prej vedno), razen vse kar se vrti okrog dojenčka. Ni časaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

k sm sprašvala za peno/jogi... smo zvedl kje režejo peno po meri, tko da če še katero zanima, jutr gremo iskat pa bom točno vedla kako se reče, ker zdej samo vem kje je user posted image
še nam povej..jst sem lih dons dubla za darilo prenosno pojstlco, peno bom pa tut rablauser posted image user posted image user posted image user posted image

sicer pa sem mela dons pregled pr G... ker pol gre na dopust, mene pa tud ne bo user posted image  vse BP, kontracepcije nisem nobene uzela bomo pač pazl... itak je še en v planu, sam ne čist takoj user posted image  joj, mi je pa bris uzela in se mi je zdel kt da mam vse zaliman tm spodi, al so me pa preveč zašil user posted image  me zanima kako bo prvi sex zgledu... user posted image user posted image user posted image
tut mene zanima kako bo prvi sex...punce a je res to k pravjo, da je pol ful ozko in da je prvič po porodu sex-at kot  prvi sex

a majo vaši user posted image tut oranžno okrog obrvi-a je treba to kej pucat al pa mazat?????

naš Jan je pa dons buden že skor čist cel dan in tut super tečen-vsaj zdej zvečer je vrhunec (no medtem ko pišem tale post vidim da je zaspal pri mojmu v naročju)...juhuuuuuuuuuuuu
Je bil na joški uro in pol-čim sem ga dol vzela vik in krik-joške itak prazneuser posted image samo crklanje očitno-pol sm mu še AM nardila pa tut nč bolje-je spil 100 ml pa še vedo tlačil prste v usta
Aja kolk vaši zdej pojejo v ml (me prou firbec matra, ker jst mojmu vsakič nardim 100 ml in tok tut spije)

Drugač sem pa ugotovila, da so tele vetrovne kapljice res čudež-dostkrat mu dam kapljico do dve na dudo in pol da mir-no parkrat to nardim in velikokrat kr zaspi medtem ko cuclja dudo-se počutim kr mal slaba mama, ker "hvatam krivine"-ampak kaj čem-če pomagauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa brez dude nam tut živeti ni-še ena super razvadauser posted image

jao jao - kolk zmeden sem pa zdej tale post napisala

punceeeeeeeeeeee-še zdej nismo šle nč na kavo

aja sem že zadnjič vprašala-a ma kera al pa če pozna kakšno ugodno varianto apartmajev v Istri (tle bl Umag, Novigrad, Poreč-ta relacija)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 684
27.7.2010 22:34:32   
bcljka
nikita* - hvala! grem kr jutr kupt user posted image

sm pa pozabla tašče in mame komentirat... očitno sm jst edina k sm zadovolna z obema??! s taščo greva zdej na morje ker moj še dela, pride šele pol po 9.8... in se nimam kej prtožt, ker je zakon user posted image  sej enkrat sm že pisala, vzgojitlca v vrtcu in to s srcem... in tud k ona zna vse z dojenčki, k je čuvala Piko k sva šla midva v kino je vse vprašala če je to ono tretje Ok, pa sm rekla da kaj me sprašuje k ona itak bolj zna k jst user posted image  moja mami je pa itak mela samo mene, tko da mi nč ne pametuje še če kej vprašam pravi da nima več pojma in da se je zdej tkoaltko vse spremenil user posted image

se pa seveda nasmejem vsaki taki zgodbi user posted image  jst mam bl z mojimi babicami in dedki/ zdej Pikinimi pra... take težave k mi pametujejo... ampak jst kr ostro nazaj povem da bo tko k bom jst rekla in da nej prec utihnejo... sej vem da sm nesramna (to me mož skos napizdeva) ampak ne morm bit tih k kr rdeča ratam v glavo če ne povem user posted image

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 685
27.7.2010 22:41:48   
bcljka
majkl - a ne prideš k men na morje???

hrana - 3 dni nazaj sm ji za foro dala vse po flaški k me je prou zanimal kok poje - 660ml v celem dnevu od polnoči do polnoči... men se je zdel ful velik user posted image  sam nasledn dan je občutno manj pojedla... sicer pa poje prbližn 90ml/obrok, ma jih pa med 5 in 7 odvisno od dneva ...

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 686
27.7.2010 22:46:46   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: majkl

maš prou BCLJka-boljl malo pišem (sej zato mam sam eno zvezdicouser posted image )..berem pa tut več ne tok redno....kr neki ne hodm več tok na računalnik
Itak se mi tut zdi, da čist nč več druzga ne delam in počnem (še časopisa več ne preberem, k sem ga prej vedno), razen vse kar se vrti okrog dojenčka. Ni časaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
morš si nrdit tko kompenziraš da se vrti tud okol tebe in tistih stvari k si jih prej počela... jst recimo igram naseljence otoka katan s piko v naročju k jo dojim user posted image  

še nam povej..jst sem lih dons dubla za darilo prenosno pojstlco, peno bom pa tut rablauser posted image user posted image user posted image user posted image
zravn Astre nekje...ti jutr povem...

tut mene zanima kako bo prvi sex...punce a je res to k pravjo, da je pol ful ozko in da je prvič po porodu sex-at kot prvi sex

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 687
27.7.2010 22:49:17   
majkl

majkl - a ne prideš k men na morje???

Pridem pridem, sam jst bi bla cel avgust na morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -moj itak skoz dela, tko da jst bi MORJE
Sicer mam varjanto tut pri sestrični v Lanterni, ampak oni bojo vsak vikend pršl, tko da mi je mal brez veze čez vikend pa hodit nazaj v LJ (ker tolk placa pa ni, da bi bli vsi)

Kam greste kej ostale na morje?????-bi lahk vozičkal na morju

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 688
27.7.2010 22:50:47   
Maxica

Še eno vprašanje - kako so kaj vaši user posted image dobrovoljčki? Js mam filing da moja skoz joče-na volji je le zjutro in mogoče kdaj na previjalni, če ma še za kakat... Drgač pa je takoj jok, ko ji kaj ne ustrezauser posted image user posted image

Naša res zelo malo joka. Že mora biti ful zaspana ali utrujena, da joka. Lačna je malokrat, ker jo jaz kar pristavim, ko se mi zdi, da bi bil čas, pa tudi sicer ne protivi kar nekaj v tri dni.

Kupček najlažje podre, če ima glavico, ali pa še bolje, skoraj trebušček, čez mojo ramo. Je pa kakor kdaj. Kakšen dan jih ful težko podira, kdaj ga pa podre že "na poti" v prej omenjeni položaj.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 689
27.7.2010 22:52:57   
Maxica

a majo vaši user posted image tut oranžno okrog obrvi-a je treba to kej pucat al pa mazat?????

Sploh ne vem, kje oz. kako to misliš, oranžno? user posted image  Naša nima nič. Od česa bi to imeli? user posted image

Aja kolk vaši zdej pojejo v ml (me prou firbec matra, ker jst mojmu vsakič nardim 100 ml in tok tut spije)

Midve se samo dojiva, tako da pojma nimam, koliko poje. Že dosti, če je skoraj 2 kg pridobila v slabih 7 tednih. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 690
28.7.2010 7:05:40   
Honey26
Prva jutranja user posted image za vse, (čeprav bi lahko diskutiral o tem kdaj je že jutro :)

Danes je noč minila presenetljivo lepo (kar se male tiče), zaspala ob desetih in spala do 4-ih user posted image . No druga runda je bila občutno krajša, ampak je že previta in mal odžejana in pridno drnjoha naprej. Jo pa imam na sumu da ne za dolgo user posted image . Bilo bi pa idealno, če me ne bi tlačile more ponoči... user posted image .

Hrana: Pije čist kolkr se ji zazdi.. od 30 -50 pa do 100 -140. Nisem pa še nikoli štela kolkrat zares je na dan... V glavnem redi se ko šus.

Kupčki: Ah, tega pa res rada ne počnem (ne vem zakaj mi je to tolk zoprno), ampak kar je treba se more user posted image . Jo pa dam čez ramo in tapkam 5 min. če ni efekta jo dam pa še na levi bok (kot da bi jo hotla sede dojit) kr v naračju ali na blazini za dojenje. V tem položaju mi tud med samim dojenjem kr sama podre kupček. Je pa tudi odvisno, včasih jo samo vzdignem pa že kr konkretno rigne, včasih pa noče in noče.

tašče: obe mami sta zelo vredu in nimam pripomb sploh. Je pa eno malo dlje stran, tako da jo za pomoč še nismo ponucali, druga je malo bližje in je en dan že pomagala (ampak to v prvem tednu po porodu, ko sem bila čist adijo), enkrat je kosilo prinesla... Ampak trenutno niti ne rabim(va) kej dost pomoči. Bi pa počasi že prav pršu kak fraj večer in kino pod zvezdami...

sex: a da je prvič pol spet bolj na tesno? Jest sm pa misnla da sm(o) čist raztenjene in da sicer gre nazaj, samo da bo pa vsaj prvič vseen še zmer mal širš user posted image . Do prvega pregleda mam jest še kr dolgo, in ta j*** čišča še kr traja. Sm že pozabla kaj sex sploh je.user posted image . Kontracepcija... jah pomoje bo kr pazi varjanta...

morje: Ja, se tud men lušta morskega zraka zeloooooooo, sicer gremo septembra v Piran, ampak jest bi šla že kej prej vsaj na enodnevni izlet prej pogledat če je še tam. Gremo pa takole za izlet ponavadi kar v Piran,Portorož... Lahko naredimo izletni Re na obali. user posted image

Lep dan vsem.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 691
28.7.2010 7:30:25   
mumu
Preden odrineva na sprehod, samo informativno, jaz sem jogi - peno za v prenosno posteljico kupila v Baby centru cene se točno ne spomnim, mislim pa da je nekje od 25 - 30 €, sem tudi jaz hotela kupit peno ki jo režejo pa bi ful dražje prišlo, je pa super ker se lahko zloži na tretjine.

bom pol kej več načačkala, če bo uspelo

< Sporočilo je popravil mumu -- 28.7.2010 7:31:17 >

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 692
28.7.2010 7:34:21   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Sploh ne vem, kje oz. kako to misliš, oranžno? user posted image  Naša nima nič. Od česa bi to imeli? user posted image

Naš škratek ima tudi, mislim, da so ti temenčka, jst mu samo z vodo čitim, je imela hčerka tudi pa je počasi izginilo.

Midve se samo dojiva, tako da pojma nimam, koliko poje. Že dosti, če je skoraj 2 kg pridobila v slabih 7 tednih. user posted image

moj je star dobra dva meseca in poje 160 ml - katastrofa, bomo bankrotiral user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 693
28.7.2010 8:56:10   
misar
dobro jutro

honey26 najprej oprosti za včeraj, sem bila popoldan taka koma, da sem šla s tamalim spat. ja ta dopust me je čist izmozgal. sem spala z njim kar 3 ure v kosuuser posted image danes sem definitivno za kak sprehod imava pa posvetovalnico ob 13 uri. bi ti pasalo popoldan al dopoldan. jaz imam popoldan čas do 19 ure, ker je ta teden frčafelca ostala z mojo mamo na morjuuser posted image men bi blo popoldan skoraj boljše, če pa ne bo pa tud dopoldan ok.

sicer sem se naspala danes ko raketa. tamali je imel budnico ob polnoči, treh, petih, potem sva pa zategnila do osmih. pa če to ni čisti porničuser posted image user posted image user posted image user posted image je pa točen kot švicarska ura. vedno se zbudi točno 3 ure od zadnjega hranjenja, ne vem kako ga prepričat, da bi potegnil mal dlje. a premaknem uro??user posted image user posted image user posted image
bcljka je napisala, da ima Pika od 5-7 obrokov na dan. mi jih imamo od 8-10 in takrat poje od 90- 150ml na obrok. tako da mislim, da poje na dan okoli 1l mleka, če ne več. ga ne tehtam več redno. no ja, saj zato se je pa zredil kar 2kg v 6 tednihuser posted image user posted image

oranžno na obrveh: temenca. pri kopanju namočit, potem pa s frotirasto rokavico nežno zdrgnit. ponoviš 3x ob kopanju in bo izginilo. je pa vseeno treba redno čistit,ker se pojavi nazajuser posted image to je mela naša frčafela in sem tud jaz ko čuk gledala to čudouser posted image user posted image

pena za prenosno posteljico:
moja mama jo je dobila nekje pri Postojni. če kero zanima kje lahko vprašam. obstaja pa 10 ali 8 cm, narežejo jo pa po potrebi.

dobrovoljčki: naš trotek je ful dobrovoljček. opažam ,da je to precej povezano 1.s polnim trebuščkomuser posted image in 2. mojim počutjem.  ja prav ste prebrale, mojim počutjem. če sem jaz nervozna, slabe volje je tud tamali tečen in obratno, če sem jaz ok, je načeloma tud on ok, seveda pa mora bit un prvi pogoj izpolnjen.frčafelca je bila ful bolj jokav dojenček, pa skoz na rokah in nemirna. ampak sem bila tud jaz čist adijo. sem bila kar en mal depresivna mamica. saj veste zadovoljna mati = zadovoljen otrok... ni za lase privlečena trditev

podiranje kupčka: na prsi si ga prislonim, ko sedim. če ne rata vstanem, mal pohodim. če ne rata, si ga vržem preko rame, če ne rata ponovim prve korake, če še kar ne rata ga odložim. potem ponavadi postane čez par minutk nemiren in tečen, ga dvignem in spet prislonim na prsi in skoraj vedno podre kupček. potem se navadno umiri

pa še nekaj zabavnega: sexuser posted image user posted image   čišča se je bolj kot ne poslovila, saj je bil čas, je že 6 tednov okoli. do konca tedna sva brez frčafelce in bova spet preizkusila to čudouser posted image user posted image včeraj mi ni zneslo, sem bila popolna koma, sem bila v postelji že pred 9 zvečer. me je mojuser posted image samoiniciativno poslal spat in popazil na tamalega do prvega hranjenja, ko sem ga seznanila, da čišče ni več user posted image user posted image user posted image user posted image moški user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo zdaj sem pa enda končala, sem prav pol ure packala ta post user posted image

lep dan vsemuser posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 694
28.7.2010 9:40:42   
gajka
Pena za prenosno posteljico - imamo nekaj takega in se nam zaenkrat fajn obnese.

Sex po porodu - v spominu imam, da je res vse bolj na tesno spodaj, podobno kot prvič, zdaj še nismo preverjali, ker sva oba zvečer kot dve ožeti cunji user posted image .

Količina hrane - koliko naša dejansko poje, pojma nimam. Enkrat sem jo pustila pri naših za 3 ure (prej sem jo še podojila), pa je pri njih pojedla vseh 160 ml mleka. user posted image To je bilo ca. 14 dni nazaj.
Drugače pa se približna količina mleka izračuna po formuli. user posted image naj bi dnevno pojedel v povprečju 150 ml mleka na kilogram telesne teže. Torej, če ima npr. 5 kg, potem je to dnevno 150 ml × 5 kg = 750 ml/dan. To potem deliš s številom obrokom, npr. če je 8 obrokov, je to 750 ml : 8 = 94 ml/obrok.

Morje - uf, pa kako rada bi šla! Prvi plan je bil za začetek septembra, pa sva zdaj plan prestavila na drugo polovico avgusta, ker gre ta večji septembra prvič v vrtec in da ne bomo imeli zmešnjave z vrtcem in potem takoj vmesnim dopustom... Bomo pa šli v Izolo.

< Sporočilo je popravil gajka -- 28.7.2010 9:43:05 >

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 695
28.7.2010 9:42:19   
innes4
heloo user posted image

zdej sm si rekla,da pa že morm kej napisat, da ne bom več med pogrešanimi user posted image user posted image sej berem vas vsak dan, sam za pisat kej pa že zmanjka časa user posted image

mi smo ok, kakat smo normalno začel, vmes celih 8dni ni kakal, smo bli pr dohtarju, je dala svečke, pa smo sam eno porabil, poj smo pa sladke kamilce prakticiral in deluje user posted image user posted image

pa kupl smo malemu čebrička in je ZAKON!!! user posted image tko uživa not da je noro, prej v banci je non stop jokal user posted image

aja, dva dni nazaj sem čist pop**** zarad ročne črpalke Tommy Tippee, obup...sem si hotla mal za sabo spumpat, k sva šla na daljši sprehod, pa mi kle na Jesenicah ni za dojit v javnosti, je folk še mal zadej in bi bli ziher kkšni komentarji, jest se pa ne znam brant...no se znam poj doma se spomnem kaj bi lohk nazaj prbila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) no in sm si na obe spmpala celih 30ml...haloooo!!!???sm vedla da mlek mam, sam ta pumpca je zanič!!! Sva šla z mojim koj v Lj v Baby center po električno medela mini in je SUPER!!!!!!!!!! Spumpam okol 70ml na eno in še to mi roka zravn NE odpade user posted image user posted image

zdej pa da mal pokomentiram na hitrco user posted image

temenca na obrveh...moj jih nima, jih je mel mal na glavi, sm kupla šampon od Mustele in je šlo vse preč, je res fajn ta šampon user posted image

no pa morm it malega previt, se je nekej slišal da je ustvaru user posted image user posted image

se oglasim še kej popoldan, papa user posted image

evo še slikca mojga fanta ko čebrička :
user posted image

29.5.2010 je zame začel sijati sonček Tim***
21.5.2011 pa sem postala žena***
Vse lepe stvari se mi dogajajo maja <3<3

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 696
28.7.2010 9:57:52   
gajka
Aja, sem pozabila povedat, da sem včeraj dobila odločbo z Ministrstva za visoko šolstvo..., da imam od zdaj naprej svoj magisterij iz ZDA priznan tudi v Sloveniji! user posted image Sem ga končala že avgusta 2006, pa sem šele letos začela vsa dokazila zbirat in dala vlogo šele nekaj dni po Zarinem rojstvu. Ja, sem bila hitra! user posted image

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 697
28.7.2010 10:12:22   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: Honey26

Prva jutranja user posted image za vse, (čeprav bi lahko diskutiral o tem kdaj je že jutro :)

Pri meni je bila ob pol 6h, ko sem ugotovila, da bomo sračkali... sva skupaj pritiskala, pol pa je bil buden kot čuk po previjanju :D.

Dam glavo bek da sem prej komentirala nekaj, pa mi ni objavilo user posted image .

glede sexa - jaz sem prvič 4 tedne po porodu in je blo kr neki. Tista dva šiva, ki jih ni bilo več sta me špikala ko hudič, pa še zdaj moram malo pazit, ker mi vsaka poza ne paše.

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 698
28.7.2010 10:28:35   
čeb Maja
Hej,
no tolk da še jaz oddam svoj glas, sej erem skoz za pisat sem pa lenobica. Ko imam kej frej grem pospravljat pa knjigo brat pa lenarit user posted image

Mi smo fajn, včeraj sem doživela prvi nasmeh in od takrat naprej se kr smeji in kriči user posted image user posted image user posted image
Ko je utrujen pa še vedno jokaaa in krili in tolk praska s tistimi nohtki, da mislim da si bo oči ven spraskal. Pomaga duda ali pa joška.

hranjenje - pojma nimam kolk poje k se skoz samo dojiva. zanč enkrat sem si spumpala in je bla cela štala k se niso joške tolk hitr nazaj nafilale, da je jokal k pr norcih k je bil še lačen. Sploh ne vem, kdaj vmes naj bi si spumpala, da bi si delala rezervo, ker ta naš skoz tolk je, dani vmesnega časa k bi to lahko naredila??? user posted image user posted image user posted image

laski in kožica  -  po vrhu glave je ostal brez las in ful se mu lupi kožica. Ima tut ful belih mazoljčkov po obrazku. Ga po glavici namažem kar z olivnim oljem, po obrazku se pa ne upam kaj pacat, samo z vodo umijem. je pa ful smešen, k da bi bil plešast izgleda, ob strani ful črnih lask, po vrhu pa čist gol user posted image

spanje - zaspi tam od 21.30 do 22.30 in potem po navadi ob 2eh, 5ih, 8ih. Danes sva vstala ob 8ih in zdele spet spi. Ko se je ohladilo je to čist neki drugega. Sej popoldan je tudi ful pokonc, samo kr odspi po navadi 1 ali 2x po 3ure/čez dan. Tko da super zaenkrat.

sex - kaj je to user posted image user posted image user posted image Ma ta čišča... kr kapljice krvi so še. Pa tut me je kr strah kako bo - čeprav komiii čakava že oba. Mi je pa cca. 10 dni nazaj odpadel zadnji šiv in zdej normalno sedim in hodim user posted image user posted image user posted image

prenosna posteljica -  našega imam pa plan kr v vozičku v košari imet ko bomo kam šli. Se je ful navadil da spi notri in mu je ful fino, tko da sploh ne vem če bomo zaenkrat posteljico kupovali. Si pa pripeljem vozek kr v stanovanje in notri spi čez dan (al pa na kavču - redkeje). Zvečer gre pa v posteljico, ga odloživa budnega in greva kar ven pa pridno zaspi - bomo vidl kolk dolg bo še ta lepota trajala...

Po moje, da sem vse obdelala user posted image user posted image user posted image

aja.... smo šli v soboto v btc v šoping pa na kavooooo, civilizacijaaaaa. Do zdej sem bla kr na easy okol bajte pa se nič nisem potepala - sem bla še vsa adijo tam dol spodi... In je toooooolk pasala una kava z mojim (in še z enim mojim, ki je na srečo spal).

no sej bom bl pridna ratala....
uživajte na morju tiste k šibate.... potunkite se še za nas, ki še čakamo na morski zrak user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 699
28.7.2010 11:02:16   
mamimo
Ojla!

A mene ni pa nobena pogrešala? user posted image user posted image user posted image   Že prav! user posted image user posted image

Saj vas berem, ampak pisat mi pa res ne znese. Upam, da bo bolje, ko bo večji šel v vrtec. Čeprav me je že kar groza... Privajanje, bolezni, ipd.

Spanje: ma, sem že naveličana tolikokrat vstajat. V najboljšem primeru spi 5 ur v kosu, naslednje runde so pa po 2 uri ali manj. In to na dobro noč - te pa so rare and far between... Čez dan pa itak nič ne spimo; ne tavečji ne mali in posledično tudi jaz ne...

Hranjenje: pojma nimam, koliko poje, ker se samo dojiva in si tudi nikoli ne črpam. Ampak napreduje lepo, tako, da se ne obremenjujem. Se pa dojiva 8-10- krat na dan; navadno hoče jesti na dve uri, izjemoma na tri, bolj pogosto pa tudi ne.

Prenosna posteljica: mi jo imamo še od prvega in jo uporabljamo, če gremo na morje. Imamo pa kar jogi ne pene. Ni pa pa to ravno praktično. Letos pa sploh ne vem, kako bomo vse spravili v avto.

Morje: gremo konec avgusta. Bi sicer šli septembra, a gre večji v vrtec. Šli bomo pa nekam v Istro. Moramo pa še prej dat narediti osebno.

Sex: mene je pa prvič zategoval presredek, ki je bil šivan, sicer pa večjih težav ni bilo user posted image

Tašče, mame: mene je tašča ob živce spravljala pri prvem, ko smo še živeli skupaj, zdaj imam pa mir. Moja mami pa ne pametuje. Sicer te pa znajo tudi drugi spraviti v jok; sedaj v drugo mislim, da sicer ne več, prvič so me pa prav hitro. Tiste izjave, ko otrok joka, čeprav se je ravno dojil: "sigurnio imaš premalo mleka." Da bi jim glavo odtrgala!

Kupčki: meni je bila to muka prvi mesec, ko ni in ni podiral kupčkov, imel pa je krče. Grozljivka. Sedaj jih pa pridno podira, le sem ter tja ne. Dam si ga pa na ramo tako, da z rokicama visi čez ramo; včasih pa ga podre kar sam še v položaju za dojenje.

D-vitamin: jaz mu dajem Plivit D3 po eno kapljico, jeseni bomo pa prešli na polno dozo (3 kapljice) in zaenkrat jih dobro prenaša.

No, dost za dons. Da ne bom napisala romana.

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?