|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
29.7.2010 16:32:52   
nikita*
ojla,

Danes je pa prav jesensko vreme, tudi malo ne podobno poletnem. Kaj čmo, tudi dež mora bit.
Mi smo včeraj še ujeli vreme, smo šli v Fieso, da sta moja dva riti namočila. Jaz pa user posted image sva uživala na kopnem user posted image . Je bil full priden, prav užival je, no je pa danes tolk bolj sitenuser posted image . Komaj je zaspal me zanima koliko minut bo miruser posted image .

Morje: gremo konec avgusta Filip i Jakov pri Biogradu v prikolico, komaj čakamo user posted image

Bcljka:
full sta dobri, Piki pa očala prav lepo pristajajo user posted image , le naj zaščiti oči pred soncem user posted image .

Aspirator: jaz imam tudi tega za na sesalec vendar ga še nisem sprobala, bom danes, ker se mi zdi da bom imela kaj ven za potegnit user posted image . Koliko kapljic fiziološke pa date v vsako nosnico?

Hujšanje: moja prijateljica je začela hujšati, med dojenjem in je izgubila mleko. Tako, da ja kot pravite zdrava prehrana. Ampak meni trenutno tako slado paše,....upam da napad kmalu mineuser posted image

Danes postavila rekord mojih mlekaren, 180ml iz ene user posted image . Bcljka zgleda, da res pivo dela svoje. Trenutno sem na novem radlerju, tudi 1l na dan user posted image user posted image .

Nič grem še mal srfat po netu dokler naš lump spi.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 726
29.7.2010 16:48:12   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: nikita*
Hujšanje: moja prijateljica je začela hujšati, med dojenjem in je izgubila mleko. Tako, da ja kot pravite zdrava prehrana. Ampak meni trenutno tako slado paše,....upam da napad kmalu mineuser posted image

Mene tut tak sladko mami, nonstop hodm v omaro kjer so spravljeni piškoti user posted image . Se tega trebuščka ne bom nč rrešla, če bom tok sladk žrla in piva pila. Ja tut men pivo (dizel, radler) paše. Tut skor vsak dan vsaj 3dcl spijem,

Morje gremo 16.8 v Maredo za 10 dni.

Bcljka: super zgledata
Tavlka je šla k moji sestri zdej pa čakam mojga, da peljemo tamalo na slikanje, če ne bo spet kaj vmes pršlo.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 727
29.7.2010 21:24:46   
ninkica
čer
Leja že panča,jaz vas na hitro mal pokomentiram potem greva pa še midva z možem proti postelji.
Danes je res pravo jesensko vreme,midve sva zjutraj ujeli še sprehod prred dežjem zdej par dni se bomo pa kar notri držali dokler ne poneha deževat.
Glede hujšanja sem se odločila,da ne bom nič na diati zato,ker nočem reskirat da bi s tem izgubila mleko.
Jaz na dan spijem nekje največ 1 dl piva,ker se več ne upamuser posted image user posted image
bcljka full luškana slikcauser posted image Pika je prava lepotičkauser posted image
Smo danes izbrali botra za Lejo in sva oba z možem zelo vesela,botra pa še bolj.user posted image
Lepo pančkajte,nočko

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 728
29.7.2010 21:26:03   
bcljka
user posted image

nick
IME
DR (PDP)
mere ob rojstvu

Kiya
user posted image JULIJA
19.3.2010 (11.6.)
35 cm, 860g, 25 cm

2. mesec: 40 cm, 1610 g, 30.5 cm
3. mesec: 45 cm, 2510 g, 33 cm

4. mesec: 48 cm, 3200 g, 37 cm

meymey
user posted image TOMI
17.5.2010 (9.6.)
49 cm, 2850 g, 35 cm

1. mesec: 52.5 cm, 3260 g, 37 cm

mumu
user posted image TIT
20.5.2010 (4.6.)
3340 g, 51 cm, 36 cm

1. mesec: 4830 g, 53.5 cm, 38 cm

2. mesec: 5970 g, 56 cm, 39.5 cm

Bonnie_RR
user posted image VITA
24.5.2010 (17.6.)
48 cm, 2780 g, 34 cm

1.mesec: 53 cm, 4030 g, 37 cm

innes4
user posted image TIM
29.5.2010 (4.6.)
50 cm, 3170 g, 35 cm

1. mesec: 54 cm, 3800 g, 38 cm

pik ipoki
user posted image ŽIGA
1.6.2010 (11.6.)
50 cm, 3300 g, 34 cm

1. mesec: 52.7 cm, 4000 g, 36 cm

Zoja83
user posted image ALJAŽ
3.6.2010 (6.6.)
54 cm, 3660 g

1. mesec: 58 cm, 4600 g

novakatja
user posted image TJAŠA
6.6.2010 (7.6.)
51 cm, 3440 g, 34 cm

1.mesec: 53 cm, 4330 g, 37 cm

bridget3
user posted image TIM
10.6.2010 (21.6.)
48 cm, 2870 g, 33 cm

1. mesec: 55 cm, 3655 g, 37 cm

Maxica
user posted image HANA
12.6.2010 (12.6.)
51 cm, 3410 g, 34 cm (ob odpustu 36.5 cm)

1. mesec: 54.5 cm, 4100 g, 38 cm

Sonček in poletje
user posted image STAŠ
12. 06. 2010 (30.5.)
57 cm, 5120 g, 40 cm

1. mesec: 63.5cm, 6780 g, 43 cm

Bubika26
user posted image ALEKSEJ
13.6.2010 (6.6.)
50 cm, 3490 g, 33 cm

gajka
user posted image ZARA
15.06.2010 (21.6.)
3850 g, 53 cm, 36.5 cm

1. mesec: 5550 g, 59 cm, 39 cm 

ninkica
user posted image LEJA
15.6.2010 (8.6.)
3400 g, 50 cm, 34 cm

1.mesec: 5020 g, 56 cm, 37.5 cm

misar
user posted image NEJC
15.6.2010 (21.6.)
2860 g, 49 cm, 33 cm

1.5 mesec: 4700 g, 56 cm, 35 cm

majkl
user posted image JAN
18.6.2010 (13.6.)
55 cm, 4290 g, 37 cm

nikita*
user posted image NAL
20.06.2010 (15.6.)
3950 g, 54 cm, 37 cm

1. mesec: 4960 g, 58 cm, 40 cm

miki23
user posted image GABRIEL
21.6.2010 (19.6.)
52 cm, 3670 g, 35 cm

1. mesec: 54.5 cm, 4430 g, 36 cm

dvojčica6
user posted image AJDA
21.6.2010 (14.6.)
50 cm, 3380 g, 35 cm

1. mesec: 54 cm, 4460 g, 37 cm

honey*
user posted image BRINA
22.6.2010 (23.6.)
3380 g, 51 cm, 34 cm

1. mesec: 4350 g, 54 cm, 36 cm

naraščaj
user posted image AJDA
23.6.2010 (14.6.)
4050 g, 53 cm, 35.5 cm

Honey26
user posted image VIDA
24.6.2010 (21.6.)
50 cm, 3180 g, 34 cm

bcljka
user posted image PIKA
25.6.2010 (18.6.)
52 cm, 3640 g, 36 cm (35 cm)

1. mesec: 55 cm, 4340 g, 37.5 cm

nikcaa
user posted image ARNE
26.6.2010 (28.6.)
58 cm, 4660 g, 38 cm

Inika84
user posted image ANŽE
29.6.2010 (25.6.)
2600 g, 47 cm, 33 cm

1.mesec: 3680 g, 51 cm

annie
user posted image KLARA
2.7.2010 (24.6.)
50 cm, 3720 g, 34 cm

čeb Maja
user posted image ŽIGA
2.7.2010 (15.6.)
54 cm, 4370 g

1. mesec: 61 cm, 5600 g, 40 cm

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 729
29.7.2010 21:32:53   
bcljka
hvala za lepe komentarje na fotko user posted image  

evo, sm uredila seznamček... do nedelje mi loh še kej sporočite pol bom pa šele konc avgusta spet on-line... ampak bom pa takrat za nazaj vse dopolnila user posted image

sicer pa se med preletanjem opazla da nisem povedala kaj je blo pol z uno peno... tm pr Astri, k še zdej ne vem kako se reče, ker je šel mož... režejo peno na metre, ne morjo pa odrezat recimo 60 al pa 90... kr neki user posted image  tko da na konc smo kupl jogi user posted image

pa spomnla sm se da morm tud jst potrdit kaj pomaga še za mleko, kot je že meymey omenjala ... masaža mmmmhmmm masaža... konkretne moške roke in ust user posted image user posted image user posted image  sam pozor moj je pol tud kr neki mleka spil in se je skor zadušu ker je blo tok ogabno... sva se smejala še 2 uri user posted image  je poplaknu s pol litra cedevita pa prav da ma še vedno okus po tem ogabnem mleku... zdej ga kličem MLEKOSES user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 730
29.7.2010 22:01:50   
nikita*
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

pa spomnla sm se da morm tud jst potrdit kaj pomaga še za mleko, kot je že meymey omenjala ... masaža mmmmhmmm masaža... konkretne moške roke in ust user posted image user posted image user posted image  sam pozor moj je pol tud kr neki mleka spil in se je skor zadušu ker je blo tok ogabno... sva se smejala še 2 uri user posted image  je poplaknu s pol litra cedevita pa prav da ma še vedno okus po tem ogabnem mleku... zdej ga kličem MLEKOSES user posted image

Kako sem se zdaj nasmejala. Sem mojmu brala je bil navdušen, dokler nisem prišla do pitja user posted image user posted image user posted image

A je še kater user posted image danes cel popldan prebedel? Jaz sem našega uspavala od 15h pa mi je šele ob 19h uspelo. Tolk je bil zaspan, da se ni mogel umiriti, skoz bi bil na joški se cartal, zadremal za 5min pa ponovi vajo. No upam, da bo jutri ok. Se mi zdi, da čim zamudim uro k bi mogel it spat, je potem cel projekt da ga uspavam.

< Sporočilo je popravil nikita* -- 29.7.2010 22:09:17 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 731
29.7.2010 22:20:04   
čeb Maja
A je še kater user posted image danes cel popldan prebedel? Jaz sem našega uspavala od 15h pa mi je šele ob 19h uspelo. Tolk je bil zaspan, da se ni mogel umiriti, skoz bi bil na joški se cartal, zadremal za 5min pa ponovi vajo. No upam, da bo jutri ok. Se mi zdi, da čim zamudim uro k bi mogel it spat, je potem cel projekt da ga uspavam.

Naš je bil pa danes glih kontra, spal ko bubica. Tut spat sem ga dala ob 21.00 in je zaspal brez čivkanja - že 3. večer zapored imamo ''rutino'' in res pali očitno - jutri bo pa spet vse drugač user posted image user posted image user posted image

bcljka - user posted image user posted image user posted image

dokumenti -
a mi poveste kako pridem do davčne št.? Pa moj je nesu v službo da ga zavarujejo tamalega in rabijo poleg davčne še potrdilo o stalnem bivanju - wtf??? user posted image user posted image user posted image
A kakšna kaj ve?
Pa kaj mormo še - oddat za otroški dodatek v roku 90ih dni a ne... a je še kej???

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 732
29.7.2010 22:36:03   
nikita*
IZVIRNO SPOROČILO: čeb Maja

dokumenti -
a mi poveste kako pridem do davčne št.? Pa moj je nesu v službo da ga zavarujejo tamalega in rabijo poleg davčne še potrdilo o stalnem bivanju - wtf??? user posted image user posted image user posted image
A kakšna kaj ve?
Pa kaj mormo še - oddat za otroški dodatek v roku 90ih dni a ne... a je še kej???

Davčno številko smo dobili po pošti. Moj je tudi Nala zavarval po sebi in je odnesel sam kopijo rojstnega lista. Nobene davčne ni rabil prinest in potrdila o stalnem bivanju tudi ni priložil, pa čeprav je moj prijavljen na drugem naslovu. Zdravstveno izkaznico pa smo dobili prej k v enem tednu. Mi je pa na pošti komplicirala, k je prišla zdravstvena na Nala in mi je rekla da mi naslednjič ne bo dala pošte,če ne bom imela njegovega rojstnega lista v dokaz da gre za mojega otroka - kr nekiuser posted image
Ja doklade pa le oddaj,....tebi pametujem pa jih še sama nisem oddalauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nikita* -- 29.7.2010 22:38:45 >

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 733
29.7.2010 22:40:04   
Kiya
IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

Kje pa je Kiya?? Me zanima kako napreduje kaj naša Julijauser posted image

Sem tukaj, samo sem malo bolj aktivna pri nedonošenčkih user posted image , so vsi neki zaprti in tudi nas to daje user posted image

Julija je super, ima že 3700g. Je pa zaprta zadnje dni, tako da menjavamo mlečno formulo user posted image , upam da bo Aptamil Comformil ok, drugače bo treba spet menjat.
Ko sem kombinirala s svojim mlekom je bilo vse ok, odkar pa je le na AM je bilo kakanje le 1x dnevno zdej še to ne. Moj zmrznjen mlek ji pa ne gre, tako da je ne matram še s tem.

Pa še ena slikca user posted image

user posted image

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 734
30.7.2010 1:46:35   
bcljka
davčno in zdravstveno kartico dobiš na ime in priimek otroka in ne sebe, tko da se prepričite če mate vse priimke na nabiralniku (naslovu) katerem je otrok prijavljen user posted image  pa davčna je k nam sama pricapljala 14 dni po rojstvu v nabiralnik...

sicer pa za nobenga od teh papirjev ne rabš davčne! jst sm vse sama urejala in je nisem nikjer rabla, čeprou sem jo že mela... zdravstvena je pa k nam pršla 8 dni po tem k sm oddala obrazec...user posted image

otroški dodatek - tukile http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=424  si lahko sprintate obrazec za odtroški dodatek katerga pol pošljete al pa odneste na CSD

baje se dobi na netu za sprintat tud obrazec za zavarovanje, sam jst ga nisem našla tko da sm ga kupla na ZZZSju... če katera to sama ureja...

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 735
30.7.2010 8:44:09   
nikita*
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

davčno in zdravstveno kartico dobiš na ime in priimek otroka in ne sebe, tko da se prepričite če mate vse priimke na nabiralniku (naslovu) katerem je otrok prijavljen user posted image  pa davčna je k nam sama pricapljala 14 dni po rojstvu v nabiralnik...

Pri meni je na pošti komplicirala, ker je bila pošta naslovljena na otroka in ne name oz moža, da moram imeti dokazilo - rojstni list.  Ko bom dala osebno delat bom pa na šaltarju rekla naj pošto naslovijo name, ker ne mislim rojstnega lista okol nosit, če bi mogla prevzet na pošto seveda.user posted image

Da pa davčno in zdravstveno dobiš na ime in otroka je pa res. user posted image user posted image Sem res mal smešen napisala user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 736
30.7.2010 9:10:46   
majkl

Evo jst mam čist isto...in to že tretji večer zapovrstjo...od ene sedmih pa do polnoči (tko da čist nč ne morem zvečer, ker je tak sitko)
Mogoče neumno vprašanje-a jih je možno že zdej navadit na kakšno uro za spanje-da bo stalnica pol

Jst sem mela včer ginekologa prvič po rojstvu-ni mi jasno zakaj vzame bris????
Je rekla, da če bo voda v redu, se vidva čez tri leta (če vmes ne zanosim). Sm kr pogledala. Je pa še rekla da sem mela res velkega otroka (glava 37 cm ji ni šla iz glave).
Punce a delate kaj Keglove vaje. user posted image user posted image user posted image
Aja še to-sem jo vprašala, kolk časa rabi trebušček da gre nazaj-ker jst ga mam še kr velik (in je rekla da do 8 mesecev-prav tako črta Linea Negra-sej verjetn nism prav napisala). A ve mate še trebušček in črto prisotno ????(no sprašujem vse razen Bcljke-k nosi že vse stare hlače nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 737
30.7.2010 9:20:47   
bcljka
majkl lih mislm nate... morva se dobit dons da se zmenmo kdaj pricapljaš na morje, te rufnem user posted image pa lih gledam vn če dežuje tok da bi šla z vozičkom vn al tok da ne bi user posted image big dilema user posted image ni problem v vozičku k ma itak plahto ampak o tem kok smotan je držat dežnik in porivat voz... sm pa najdla pelerino z miki miško, mogoče pa sprobam kako se obnese user posted image

jst tud ne vem zakaj jemljejo bris po porodu, pomoje so taka navodila user posted image

lineo negro mam pa tud jst, ampak se že manj vid k takoj po porodu... tko da enkrat bo že šla nazaj... sej bi rekla da do poroke, pa sm poročena... user posted image

sm zgodna dons, se mi zdi kt da je sred noči user posted image morm spakirat vso tono prtlage za na morje ker se dons odpelje... bom mela vsaj v nedeljo par skrbi manj al bom pa še enkrat tok natrogala user posted image user posted image

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 738
30.7.2010 9:33:58   
misar
DOBRO JUTRO

ena kavica?? user posted image user posted image kar dve kavici za to zaspano vremeuser posted image

noč solidnauser posted image zvečer je zaspal že kmalu po 8 uri, tako, da sva imela z dragim še mal večer zaseuser posted image sva prvič po porodu sprobala sex user posted image . je bilo kar mal čudno user posted image , občutek nekako ni bil čisto pravi, vsaj meni, on se ni nič pritoževal user posted image user posted image user posted image

zavarovanje otroka: jaz sem v službo kar po mailu poslala samo kopijo rojstnega lista in so vse uredili. niso rabili niti davčne ne potrdila o kakem stalnem bivališčuuser posted image user posted image

A je še kater danes cel popldan prebedel? Jaz sem našega uspavala od 15h pa mi je šele ob 19h uspelo. Tolk je bil zaspan, da se ni mogel umiriti, skoz bi bil na joški se cartal, zadremal za 5min pa ponovi vajo. No upam, da bo jutri ok. Se mi zdi, da čim zamudim uro k bi mogel it spat, je potem cel projekt da ga uspavam.

tak komplikator sem bila jaz pri frčafelci, sem bila sposobna tud 3, 4 ure se ukvarjat z uspavanjem, zdaj pa enostavno ne kompliciram. malo ga nosim, pa odložim, pa v glavnem se dosti ne sekiram, ko bo bo, si mislimuser posted image nikakor ne delam projektov iz uspavanja, mi tud ne znese ob frčafelci, ki zahteva svoj LEVJI delež pozornostiuser posted image user posted image - pa brez zamere, ni bilo mišljeno kot kritika, sem samo našla sebe v tem postu...

hujšanje: ni priporočljivo, prav tako pa ni priporočljivo, da požremo ves junk, ki ga vidimo, verjetno je to še manj priporočljivouser posted image user posted image ...vendar ne zmorem brez vsaj dveh kepic sladoleda dnevnouser posted image tako, da sokile obstale na 2kg + kot pred nosečnostjo. moram mal zreducirat ta futr, pa uvest mal več polnovrednih živil, da mi ne bo toliko cukr nihal in posledično tud grozna želja po sladkem.

bcljka_-21km- LJ maratonuser posted image user posted image čestitke, nimam jajc, da bi se prijavila, sploh pa se mi zdi premalo časa, da se pripravim. bo pa mogoče letos še kakšna desetka padla, to pa. obožujem tek in pred obema nosečnostima sem zelo veliko športala(kolo, tek) in celo tekla maraton v Logarsko dolino.

grem zdaj, mali trotek se buniuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 739
30.7.2010 9:38:41   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: majkl

Jst sem mela včer ginekologa prvič po rojstvu-ni mi jasno zakaj vzame bris????

bris vzamejo, ker po porodu lahko pride do kakšnih anomalij, ki sploh niso tako redkeuser posted image user posted image , dvem mojim kolegicam bris ni bil ok, so imeli sum na rakave tvorbe. ja kriza, ta porod in hormoni sploh niso taka nedolžna zadeva

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 740
30.7.2010 9:47:53   
gajka
majkl - prvič mi je linea negra res ostala kar nekaj mesecev, je bila pa veliko bolj vidna kot sedaj (jo še tudi imam). Tudi trebušček je še, čeprav nekaj prednosečniških cunj pa že spravim nase. Mogoče je bris vzela, ker je od prejšnjega brisa minilo že 3 leta (navadno ga med nosečnostjo ne jemljejo, razen, če je nujno)? user posted image

bcljka - maraton? Ja, je že par let moja želja, ampak bo najbrž kar pri tem tudi ostalo. user posted image Bi mogla začet pridno trenirat, pa ne najdem nobenega kompanjona, ki bi se tudi v to podal, sami se mi pa ne da. Dober izgovor, kaj? user posted image Vsekakor pa letos ne, ker povečan trening lahko spremeni okus mleka (zaradi tvorbe mlečne kisline), lahko se pa celo proizvodnja zmanjša...

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 741
30.7.2010 10:50:56   
dvojčica6
nikita* fiziološka...js dam po par kapljic če mi rata... po moje zadost 2-3...še zmiri se pa odločam kaj nabavit al elektronski aspirator al tega ustnega k je rekla naraščaj... Kako ste pa kej z elektronskim zadovoljne?
mleko in sex... si nisem nikoli mislila da bom v istem stavku to omenjalauser posted image go bcljka in tvoj pogumni možuser posted image user posted image user posted image

dokumenti...ajajajaj moram še otroški dodatek zrihtatuser posted image user posted image user posted image tako da hvala za link! Ostalo je prišlo kar hitro, res pa da na ime otroka in da nje na davčni pisalo naj odpre samo naslovnikuser posted image user posted image user posted image

Kiya - lepa tvoja miška - kok se že smejka!

linea negra
...tut še vztraja, res pa že manj vidna... je pa trebušček kar lepo že zginil, sam js mam še vedno filing da mi opleta ... trebušnjaki hir aj kam! Sej lahk že delamo trebušnjake ne?

maraton... hja, že oddelala enga v Radencih sam dvomim da bom takoj letos sposobna...

še eno vprašanje - moja mala ima take male rdeče pikice po prnem košu - no na vrhu prsnega koša bolj... a to je kaka alergija na pralni prašek mogoče???

js grem zdej spit tisto kavo če bo tamala dopustilauser posted image ve pa uživajte!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 742
30.7.2010 10:58:08   
meymey
Hej...
Maraton letos zame ne pride v poštev... bom pa začela tečt in bom šla na kolo... enkrat :D.

Zdaj edino upam, da bom šla toliko skupaj, da bom v avgustu lahko spet zajahala mojega jeklenega konjička.
Evo mene v akciji :D, sam motor ni moj, sem ugotovila, da sploh nimam slik od tega, ki ga mam zdaj user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 743
30.7.2010 11:07:31   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Hej...
Maraton letos zame ne pride v poštev... bom pa začela tečt in bom šla na kolo... enkrat :D.

Zdaj edino upam, da bom šla toliko skupaj, da bom v avgustu lahko spet zajahala mojega jeklenega konjička.
Evo mene v akciji :D, sam motor ni moj, sem ugotovila, da sploh nimam slik od tega, ki ga mam zdaj user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image  meymey, jst sem tut včasih uživala na motorju, samo jaz sem bla vedno "kufer", odkar pa imam otroke me je pa čisto minilo

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 744
30.7.2010 11:20:15   
mumu
Midva sva pa bila danes pri meni v službi, je bil mali na koncu že kar malo siten k je tolk novih obrazu in glasov registriral. Zdej sva se pa že lepo najedla, mali spi jst pa na RR user posted image .

Dokumenti, joj sem pozabljiva vsak dan si rečem, danes se greva pe res slikat pa nikol ne rata, mogoče pa jutri. Zdele ne vem točno katera je napisala da bo dala delat osebno in potni list - zakaj pa k ni dost samo ena stvar. Mi bomo dal samo potni list.

Linea negra-  se še kar dobro pozna, pa tut trbušček še kar konkretno visi, sicer mam samo še 1,5 kg plusa sam očitno je to vse na trebuhu, bo treba kakšne trebušnjake delat, sam se ne upam ker sem imela CR (vsak izgovor je dober sam da ga najdeš user posted image ).

A ima mogoče katera Mireno, jst si jo bom dala pa me mal zanima kaj in kako, kolk ste zadovoljne z njo

Sex in mleko, kaj naj rečem samo še kakav manja pa bi blo popolno user posted image .

maraton: Bclja svaka čast js bi rajš lukno v koleno zvrtala kot pa maraton šla tečt, pa sej nisem kaskader. Vsem ki ste tako šortno aktivne kapo dol, ker jst sem za te stvari lena ko user posted image .  Z vozičkom bi lahko pa sel dan okrog hodila.

Kiya in bcljka - luštne slikice user posted image

Zdej bo pa dost, grem rajš še kej konkretnega nardit.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 745
30.7.2010 13:27:29   
ninkica
Hojla
Lineo negro imam tudi jaz in sicer je že mal zginla,ampak je pa še vedno vidna.In tudi še mal trebuščka imamuser posted image Bo treba v boj s temi odvečnimi kilamiuser posted image user posted image user posted image
Noč je bila super kakor je vsaka druga zjutraj sva vstali mal čez 9 uro se najedli,zrihtali,..
Leja spi že od 11h jaz sem vmes napekla nekaj piškotov,kosilo kuham pa v planu imam še nekaj malega pospravt.user posted image
bcljka si me prav nasmejala s tem MLEKOSESOMuser posted image user posted image
Jaz imam pregled pri G čez slabih 14 dni skoraj 2 meseca po porodu in mi bo tudi vzela bris.Vzamejo ga zaradi tega,da vidijo če je vse ok in da ne nastajajo kakšne rakave tvorbe.Vzamejo ga pa na vsake 3 leta.A vam je G na pregledu delala tud UZ??
Kiya-Julija je fullluškana in se že zelo smeji-lepouser posted image
meymey-huda slikcauser posted image Jaz nisem tip za motorje me to čist nič ne privlači,se raj v avto vsedem in peljemuser posted image
dvojcica6-leja je mela tud take pikice po prsnem košu in smo imeli naslednji dan glih P in nisem neke panike zganjala jo je pogledal pa je rekel da so to pikice ki nastanejo pri čiščenju kože.
Jaz dam Leji po eno kaplico fiziološke v nos mi je tko tudi patronažna svetovala,če ni prehlajena če se nosek samo čisti.
Grem še kej narest potem pa pride že mož domovuser posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 746
30.7.2010 13:29:07   
ninkica
Še nekaj o zaščiti po porodu:Jaz ne bom vzela nič,bova šla na ziher varjatno.Imava v planu  drugo leto otročka tko,da se ne mislim filat s tistimi tabletkami.

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 747
30.7.2010 13:37:15   
dvojčica6
IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Hej...

user posted image
[/quote 
hudo!svaka čast tako mrcino obladat... je težko?

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 748
30.7.2010 13:54:07   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

bcljka - maraton? Ja, je že par let moja želja, ampak bo najbrž kar pri tem tudi ostalo. user posted image Bi mogla začet pridno trenirat, pa ne najdem nobenega kompanjona, ki bi se tudi v to podal, sami se mi pa ne da. Dober izgovor, kaj? user posted image Vsekakor pa letos ne, ker povečan trening lahko spremeni okus mleka (zaradi tvorbe mlečne kisline), lahko se pa celo proizvodnja zmanjša...

sm se že pozanimala kako je z mlekom in kaj morm nardit... popolnoma spraznt dojke pred vsakim treningom, lih zato ker se res lahko "skisa" mlek umes... pa pol k neham... med samim športanjem ga pa itak ne nastane tolk user posted image

morm pa od septembra do maja odlaufat 3x 21km na neki množični prireditvi, pač za faks rabmo to (loh pa zbiraš med tekom in tekom na smučeh)... pa glede na to da obožujem tek po cesti se tega že noro veselim user posted image  me pa zanima kakšn cajt bom mela... rekord mam 1:31 user posted image  tko da za letos računam okol 1:50 da bi mogla laufat... bomo vidl, se pustim presenett user posted image

meymey - waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 749
30.7.2010 14:37:31   
innes4
ohoj user posted image

mi smo bli pa včerej 2 mesca stari user posted image mamo pa spet poskok v rasti...mali je skos na joški, se sploh nimajo cajta napovnt user posted image user posted image pa že dva dni mi slabo spi, dons sm bla od 2h do 4h pokonc, poj sm pa kr mojga zbudila, da je šel on v akcijo uspavanja, jest pa spat v dnevno user posted image mojmu sicer ni blo čist prov, da ni mogu spat, ampak sori, tut js rabm bit spočita čez dan. moj je čez dan the best ati, ampak ponoč bi pa najrajš kr prespal moje prošnje o pomoči uspavanja user posted image to mi ni všeč user posted image kako pa kej vaši user posted image ponoči, a vam priskočjo na pomoč, al se delajo da ne slišijo? user posted image

pa še eno vprašanje, a daste kapico vašim user posted image ko greste ven? Jest mu zdej k je mal hladno pa dež, dam kr kapuco od jopce gor, drugač pa nč, ker se mi zdi, da če jih preveč razvadš s kapcam, so poj  koj prehlajeni k mal popiha. Pa še patronažna mi je rekla, da ne rabjo kapice poleti.

29.5.2010 je zame začel sijati sonček Tim***
21.5.2011 pa sem postala žena***
Vse lepe stvari se mi dogajajo maja <3<3

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?