|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
23.7.2010 10:12:37   
marjetka
Evo pa da se še jaz pridružim, spremljem vas pa že kar nekaj časa, to je moja 2 nosečnost, doma imam 3 letno frklo, PDP 10.2.2011, NS 4.8.2010, aja pa stara sem 28 let.
V primerjavi s prvič me sedaj dosti bolj matra, slabost in utrujenost sta še vedno prisotni v zelo intenzivni obliki, kljub temu  da se bližam 12 tedno, no upam da kmalu mine.
Glede negativnih občutkov so bili pri meni prisotni v prvi nosečnosti, sedaj pa tega ni, verjetno tudi zato ker če pogledam za nazaj so bili čisto neutemeljeni. Je pa res prvič čisto drugače, saj ne veš kaj te čaka.
LP

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 951
23.7.2010 10:25:07   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

teyla, še eno vprašanje bi imela zate, če veš mogoče, do katerega leta se lahko ponovno (drugič) vpišeš na faks? Ker pri meni je podobna situacija.

mislim da je zastonj do 26 leta, če nimaš nobenega faxa končanega. Izredno pa leta niso pomembna ;)

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 952
23.7.2010 10:26:35   
hayabusa
Jane77-lepo!user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 953
23.7.2010 10:31:11   
hayabusa

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS: 15.7., P: 11.8.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , NS: 29.7., P: 6.8.
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted imageuser posted image , NS: 28.7., P: 4.8.

2.2.
user posted image bella, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Oxer, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , NS: 20.7., P: ___
user posted image sara1986, __, _______, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , NS:___, P: 28.7.
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , NS: 15.7., P: ___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image , NS:___, P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted image , user posted image , NS: 2.8.,P: ___
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image suzy29, 29, 4.user posted image , user posted image , user posted image
,NS___ P: 23.7.
user posted image  urshy*,26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS + P: 22.7.

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image ,
NS:___, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image ,  NS: 27.7., P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , , NS:___, P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1user posted image user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. ,user posted image , user posted image , NS:___, P: 10.8.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , NS: 2.8., P: 2.8.

6.2.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image  , user posted image , NS:___, P:___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS: 21.7., P: 25.8.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image , NS+P: 27.7.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , NS:29.7, P:17.8.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 9.7.

8.2.
user posted image jekica
, 32, Miklavž, 3.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , NS: 29.7.,P: ___

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image ,user posted image , user posted image , NS: 29.7. P: 10.8.
marjetka, 28, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS: 4.8.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , NS: 4.8., P: 16.7.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 7.7.
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 23.7.

13.2.

14.2.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor, 1.user posted image , user posted image user posted imageuser posted image user posted image , NS:___, P: 2.8.
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted image ,user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image user posted image ,NS:___, P: 13.7.

15.2.
user posted image huda83, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 2.8
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , NS:___, P: 26.7.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS: 9.8., P: 14.7.
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , NS: 11.8.,P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1.user posted imageuser posted imageuser posted image , NS:, P: 20.7.

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , NS: 9.8., P:___

19.2.
user posted image Registrirana
, __, ________, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS: 9.8.; P:___

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS: 7.8., P: 30.7.

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana 3.user posted image , user posted image , user posted image , NS:4.8., P: ___.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS: 6.8., P: 29.7.

22.2.

23.2.
user posted image
IsabellaLana, __, ______, ___, user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1 user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , NS: 12.8., P: 3.8.

24.2.
user posted image babynitka, 25, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 15.7. 

25.2.
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 2.8.
user posted image samsara04
, 27, Piran, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: 3.8.
user posted image pinwheel
, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , NS:___, P: ___

26.2.

27.2.

28.2.

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image
user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

< Sporočilo je popravil hayabusa -- 23.7.2010 10:32:20 >

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 954
23.7.2010 10:42:26   
jekica
Tudi jaz sem imela te črne, negativne misli zelo močno prisotne v prvi nosečnosti. Vse do prvih udarcev v trebuhu, potem se je vse obrnilo na boljše. sedaj vem da so bile neutemeljene. Je pa res, da je zelo fajn, če je partner pri porodu zraven in vidi kaj moramo vse doživet. Res te potem gleda z drugimi očmi, te bolj spoštuje... ti več pomaga. Tako,da probajte čim bolj odgnat te misli in se veselit nosečnosti.

Meni je vsak dan manj slabo, le utrujenost je še močno prisotna in ker smo na dopustu, moj nikakor ne razume, da bi samo ležela in nič delala. On bi se pa samo potepal. Upam, da bo naslednji teden boljše, ko bomo na morju.

Naj vas vročina ne zmuči preveč.

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 955
23.7.2010 12:42:20   
antoninap
Danes sem uradno noseča polne tri mesece user posted image In zadnjih nekaj dni zelo živčna ... v torek imam pregled nuhalne in upam, da je pikica še vedno z nama. Znaki so še vsi user posted image Kako si bom oddahnila!

Lep pozdrav vsem, še posebej novim srečkam user posted image .

(odgovor članu jekica)
Neposredna povezava do sporočila: 956
23.7.2010 13:38:38   
sara1986
Punce, mene je pa tako strah ker imam šele v sredo nuhalno, so me preplavile črne misli, ko berem kolikim se je zgodilo, da je plod odmrl .. Jaz nimam nobenih simptomov, da bi bilo kaj narobe, tudi na prvem pregledu v 9tednu je bil srček jasno viden in moja pikica, tako kot je treba. UPAM da je vse okuser posted image user posted image   Ve tudi kdaj razmišljate tako črno? user posted image

(odgovor članu marjetka)
Neposredna povezava do sporočila: 957
23.7.2010 14:57:40   
cukica
Tud mene obdajajo čudni občutki na momente,kaj če je z mojo pikico vse v redu,je zadost velika,kaj bo na NS v četrtek,...???Ja tud jaz se to vse sprašujem pa sem vesela,da mam ob sebi ljudi,ki so pozitivni in,ki mi dajajo pozitivno energijo,VEM DA BO VSE V REDU Z MENOJ IN PIKICO,....

(odgovor članu marjetka)
Neposredna povezava do sporočila: 958
23.7.2010 15:36:24   
ina5505
Ojla drage moje !
Dolgo se nisem javila.user posted image Bilo mi je precej slabo, ponoči ne spim, tako kot opažam tudi nekatere obdajajo čudne misli - mene tudi sanje in skoraj nič ne spim, a ko vidim, da nisem osamljen primer je res lažje.
Drugače pa sem bila danes na pregledu, kjer je je malček že velik 4,5 in baje raste normalno, user posted image srček hitro bije in sem se kar raznežila ko se je začel obračati in mi mahati.. res čudovit občutek.user posted image

Ne vem katera dopolnjuje seznam, a bi lepo prosila, da se dopolni, da sem iz Celja in imam NS 9.8., za amniocintezo pa še ne vem - jo bom pa morala delat glede na moja leta.
Skratka spet sem pomirjena in bom kakšno noč prespala, saj sem jih sedaj kar nekaj zaradi slabosti in čudni sanj prebedela. Enuser posted image vsem

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 959
23.7.2010 15:48:55   
lil_
ojla punce!
jst sm prsla mal pojamrat...nemorm vec...mi je tok slabo. dons sm bruhala ze osemkrat pomoje. popijem vodo bruham, pojem jogurt bruham, kar kol dam v usta zbruham. ce dve ure ne pojem nc, bruham zolc. zejna sm fuuul, pa nc ne ostane v men. grozn mi je. doma se prekladam in hodm od postle do wcja in se smilm sama sep. no spet sm sla bruhat...zdej so ble sam pene. res nevem kako bom zdrzala.

a slabosti trajajo do zacetka al konca tretjega mesca? ja sej vem, 14 dni gor al dol, sam tole me res ubijauser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 960
23.7.2010 17:10:07   
maurica
lil_, boga si! To mora biti pa res grozno user posted image . Ne vem kaj naj ti svetujem. A z ingverjem si poskusla? Ti pošiljam enuser posted image . Ja, načeloma so slabosti do konca prvega trimesečja.

Očitno smo pred NS vse iste in se bojimo, če bo kaj narobe. Sem vesela, da nisem sama v tem. Punce, moramo biti optimistične, itak ne moremo nič spremeniti. Meni je ful hudo, ker mojega ni doma tko da zna bit, da vam bom malo jamrala naslednih 10 dni user posted image

marjetka, welcome in club user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 961
23.7.2010 18:41:43   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

ojla punce!
jst sm prsla mal pojamrat...nemorm vec...mi je tok slabo. dons sm bruhala ze osemkrat pomoje. popijem vodo bruham, pojem jogurt bruham, kar kol dam v usta zbruham. ce dve ure ne pojem nc, bruham zolc. zejna sm fuuul, pa nc ne ostane v men. grozn mi je. doma se prekladam in hodm od postle do wcja in se smilm sama sep. no spet sm sla bruhat...zdej so ble sam pene. res nevem kako bom zdrzala.

a slabosti trajajo do zacetka al konca tretjega mesca? ja sej vem, 14 dni gor al dol, sam tole me res ubijauser posted image

glede na to kdaj maš kontrolo bi jaz na tvojem mestu poklicala G. in povedala da full bruhaš. Moja sodelavka je tudi imela težave s tem pa so jo dali za dan ali dva v bolnišnico za infuzijo ker je preveč hujšala. Pač svetujem ti, da pokličeš in vprašaš če je to v mejah normale.

Mi je zelo žal če katero moti, ko napišem da je moja prijateljica ali sodelavka imela to ali ono (se že butasto sliši ko pišem) ampak je zadnje leto bilo okrog mene toliko nosečnic z toliko različnimi zgodbami, da je joj, pa pač napišem, čeprav ni moja izkušnja.

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 962
23.7.2010 19:09:23   
Anonimen
ZVIRNO SPOROČILO: lil_

ojla punce!

a slabosti trajajo do zacetka al konca tretjega mesca? ja sej vem, 14 dni gor al dol, sam tole me res ubija

Po moje res najbolje, da pokličeš , ker to res ni normalno in tudi za pikico to ni ok, ko sem bla v bolnici je bla ena nosečnica z dvojčki in je bla na infuziji, ker tudi nenormalno bruha in jo dajo vsake toliko na infuzijo, da pride malo k sebiuser posted image
user posted image

glede na to kdaj maš kontrolo bi jaz na tvojem mestu poklicala G. in povedala da full bruhaš. Moja sodelavka je tudi imela težave s tem pa so jo dali za dan ali dva v bolnišnico za infuzijo ker je preveč hujšala. Pač svetujem ti, da pokličeš in vprašaš če je to v mejah normale.

(odgovor članu hayabusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 963
23.7.2010 21:34:31   
cukica
Maurica ti kr jamrej jaz sem tud že 3 teden sama moj dela in še to ne ve ,če bo dobil frej v četrtek,da gre z mano na NS tako,da ja vem kako ti bo,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 964
24.7.2010 8:27:40   
Teyla
Ojla  hvala za čestitke. Menda je res fantek, ker vsi znaki kažejo na to, še neki kromosomski izračuni in najini občutki. Bomo videli malce kasneje, če bo res fantek. Meni je važno, da je zdrav.

maurica ja, tako kot je povedala hayabusa. Do 26.leta se lahko vpišeš brezplačno, izredno pa ni omejitve. Se ti pa bolje splača vpisati znotraj faksa, če imaš več smeri, ker za to veljajo druga pravila. Jaz se bom najverjenteje vpisala na eno drugo smer na mojem faksu, pa upam, da bo ok.

(odgovor članu marjetka)
Neposredna povezava do sporočila: 965
24.7.2010 9:51:39   
trsica

ojla punce!

lil_ sočustvujem s tabo. tudo jaz že malo obupujem. jaz pa niti jesti ne upam, da ne bi slučajno potem bruhala. včeraj se v službi jedla samo krekerje in pila vodo. doma sem si skuhala juho s korenčkom in žličniki in to je vsa hrana od včeraj. user posted image  tudi meni je grozno slabo, trebuh me boli za znoret, dol mi pritiska, trebuh mi otrdeva. user posted image  včeraj sem šla dve uri prej domov, ker nisem več zdržala. resnično upam, da bo kmalu minilo.

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 966
24.7.2010 16:41:31   
ninchi9
Ja, meni se tudi zdi, da mi je iz tedna v teden bolj slabo.... Groooznooo.. Pa saj niti ne upam kam, niti ne morem... user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 967
24.7.2010 21:15:41   
Mišyka
Res ste boge tiste ki ful bruhate in vam je ves čas slabo. Vem približno kako vam je.
Pri meni so se slabosti zaenkrat umirile in moram rečt, da se počutim odlično v primerjavi z obdobjem slabosti, razen utrujenosti in včasih bolečin v trebuhu zaradi prebave.

Črne misli... se mi sliši znano. Zdej ko mi ni več slabo mi je že spet sumljivo, da ni kej narobe... Res, dokler ne čutiš premikov, nikol ne veš če je vse ok. Potem je lažje, ker veš in čutiš vsaj da je otrok živ in živahen (potem se pa začnejo vprašanja, če je dovolj živahen, zakaj ga že tolk časa nisem začutila...). Vsekakor upajmo na najboljše, ker večina nosečnosti vseeno poteka čisto normalno.

Uživajte v hladnem vremenu!

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 968
24.7.2010 22:39:00   
ninasiki
ojla nosečke

se opravičujem ker uderam na vašo stran ampak rada bi vam samo sporočila da prodajam voziček babyboom in sleepy wrap če katiro zanima vsa vprašanja na zs

lp in lepo nosečnost vam želim

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 969
25.7.2010 15:12:17   
hel32
Pozdravljane, srečkeuser posted image

Kaj berem jaz tukaj neke črne misli in to, dajte no, saj bo vse v redu, ne rečem, da me ni malo strah, ampak, malo optimizma pa le more ženska imet v sebi, a ne?
Sicer bom tudi sama bolj mirno spala, ko bom dala pregled NS čez.
Drugače, pa razen utrujenosti drugih, večjih težav nimam, sicer ne vem, kako je to, ampak meni se po malem zdi, da tu in tam čutim take rahle metulčke, sicer vem, da pri mnogorodkah je možno, da začutijo premike prej, ampak, v 12 tednuuser posted image , ne vem.
Sicer, pa imam jutri pregled, in bom uprašala, in tudi poročala.

Lepo se imejte in lep dan, vsem user posted image , pa malo več pozitivizmauser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 970
25.7.2010 19:55:14   
lil_
mam samo eno vprasanje na hitro. a mislite, da ce ne jem folne, da je to fuuul narobe? ker glede na to kok bruham in nemorm nc jest, tut nemorm vzet folne. ce pa jo vzamem med jedjo jo itak zbruhamuser posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 971
25.7.2010 19:57:26   
sisi8
Ahoj, no pa nisem edina ki čuti mehurčke.To je moja tretja pikica.Tako kmalu se mi je kar malo čudno zdelo da bi lahko že kaj čutila, zato sem prvič, drugič in celo tretjič to ignorirala, sedaj pa se pojavljajo pogosteje včasih kar malce zavibrira.Drugega otročka sem prvič začutila v 14-15 tednu, prvega pa pri 18 tednu. user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 972
25.7.2010 20:04:33   
sisi8
Moja mami je imela štiri otročke pri nobenem ni jedla folne. Vsi štirje smo ok. Jaz je nisem jedla pri prvih dveh, sedaj pa sem pojedla dve škatliciuser posted image

(odgovor članu sisi8)
Neposredna povezava do sporočila: 973
25.7.2010 20:27:57   
sisi8
Ivanjščica, meni je tudi g. pri drugem narobe izračunala rok, mislila sem ona že ve in pustila vse skupaj. Ko je prišel datum 13.4.sem šla v Celje in potem hodila vsake dva dni na ctg, po tednu dni pa vsak dan.Po desetih dnevih so me zadržali v bolnišnici in čez štiri dni naj bi sprožili popadke, če seveda nebi prej nastopili sami.Skoraj sem znorela. Drugi dan sem podpisala da grem na lastno odgovornost ven in zahtevala naj še enkrat izračunajo. Za 11 dni se je zmotila-so dognali, me spustili domov in zopet sem hodila vsake dva dni na ctg. Pikec je prišel 4.5., tako da sem zaradi tega njenega računanja hodila v Celje skoraj ves mesec. Moj me je vozil tja in porabil skoraj ves porodniški dopust.Ko sem svoji g. to povedala mi je rekla nazaj "pa sem se res užgala za par dni"user posted image

(odgovor članu sisi8)
Neposredna povezava do sporočila: 974
25.7.2010 20:48:18   
trsica

mam samo eno vprasanje na hitro. a mislite, da ce ne jem folne, da je to fuuul narobe? ker glede na to kok bruham in nemorm nc jest, tut nemorm vzet folne. ce pa jo vzamem med jedjo jo itak zbruhamuser posted image

Zgleda, da sva midve z dvojčki res med najbolj bogimi. user posted image  Tudi jaz ne jem folne kisline. Mi je slabo že samo, da pomislim, da bi jo vzela. user posted image
Sem se danes že hotela pohvalit, da mi že dva dni ni slabo, pa trenutno spet komaj zadržujem v sebi. Trebuh mi še vedno otrdeva, sploh ko kaj delam, npr. dvignem kakšno stvar.
Tudi meni se zdi, da že čutim "metuljčke". user posted image  Sem mislila, da samo jaz haluciniram. user posted image Prvega sem namreč začutila v 19. tednu, pa še to je kao prehitro.

Ta teden sem na "prisilnem dopustu". Menjali bodo wc, pa so nas čim več poslali na dopust. Na začetku sem bila proti, ker grem itak potem še za tri tedne in bom tako porabila 20 od 24 dni letnega dopusta. Zdaj pa ugotavljam, da je to čisto ok. Ker na šihtu težko zdržim.

Zanima me, kaj se dogaja z HoneybeeMaja, ker imava obe dvojčke in obe isti dan rok. Upam, da je boljše, kot midve z lil_.user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.