Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 9:21:19
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis maussii, tega Tončka jaz raje pustim na miru, da jih ne bom dobila po prstih, se še spomniš fajtov Gretke in Fide. uf, pozabila...ma, sej ju oba vrnem nazaj...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 9:43:31
|
|
|
|
Fidolina
|
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 10:14:26
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa kaj Zarči, a bomo začele dan s tem, da bomo očke počivale na kakšnem postavnem mladcu? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 11:06:23
|
|
|
|
mismis
|
ja no, če pa jaz ne bi znala poskrbeti zase, bi pa bilo res čudno ravnokar se mi na TV diagonale 127 cm vrti tole... a se vam že svita, no kakorkoli že, jaz imam in vizuelno in glasovno stimulacijo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 11:15:23
|
|
|
|
mismis
|
vidim, da pa prav zgovorne niste, pomoje je to zaradi vročine še dobro, da jutri moj Žižek pride domov
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 11:34:24
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis vidim, da pa prav zgovorne niste, pomoje je to zaradi vročine še dobro, da jutri moj Žižek pride domov ahaaaaaa tako bomo zdaj - v jok pa na drevo....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 11:35:53
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a se vam že svita noup, kaj je to?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 11:36:41
|
|
|
|
zarja1
|
še en pristižen cuker....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 11:46:40
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis a se vam že svita noup, kaj je to? tale svita je moj Gerry, v Phantomu, s tem mjuziklom mi je prirastel srcu, zelo. Vidim pa, da se ti že ogrevaš za Žižetkin prihod, lepo to, pridna. P.s. a zdaj veš, katerega dr. sem imela v mislih?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 11:50:48
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis vidim, da pa prav zgovorne niste, pomoje je to zaradi vročine še dobro, da jutri moj Žižek pride domov aja, kaj smo pa me? perje od ovce??
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 11:52:19
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 še en pristižen cuker.... hudiča, že tko mi je vroče...še dobr da grem danes mal prej domov...mogoče mi celo uspe mojega ujeti preden mi zbriše v službo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 11:55:30
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: mismis vidim, da pa prav zgovorne niste, pomoje je to zaradi vročine še dobro, da jutri moj Žižek pride domov aja, kaj smo pa me? perje od ovce?? a ovca ma perje, damn se mi zdi, da ne bi smela v šoli špricati biologije
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 12:09:42
|
|
|
|
mausikaa
|
to mi je prvo padlo na misel, da nisem napisala nekaj drucga, sej veš uno, ki se začne na k in konča na c
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 12:19:11
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis a se vam že svita noup, kaj je to? tale svita je moj Gerry, v Phantomu, s tem mjuziklom mi je prirastel srcu, zelo. Vidim pa, da se ti že ogrevaš za Žižetkin prihod, lepo to, pridna. P.s. a zdaj veš, katerega dr. sem imela v mislih? ja Gigi je moj slovarček .......in odkablovnik..... Ne, ne vem kateri DR je tak lep.....daj malo poguglaj MB UKC....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 12:19:33
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: mismis vidim, da pa prav zgovorne niste, pomoje je to zaradi vročine še dobro, da jutri moj Žižek pride domov aja, kaj smo pa me? perje od ovce?? a ovca ma perje, damn se mi zdi, da ne bi smela v šoli špricati biologije
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 12:43:40
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa to mi je prvo padlo na misel, da nisem napisala nekaj drucga, sej veš uno, ki se začne na k in konča na c ja, ja sem dojela
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 12:45:09
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Ne, ne vem kateri DR je tak lep.....daj malo poguglaj MB UKC.... ma saj ni lep, ampak je zelo simpatičen in ne google MB UKC ne najde nič, kako tudi bi, če ne vem imena pa tudi bolje, da se ne spuščam v to
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 12:49:45
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Ne, ne vem kateri DR je tak lep.....daj malo poguglaj MB UKC.... ma saj ni lep, ampak je zelo simpatičen in ne google MB UKC ne najde nič, kako tudi bi, če ne vem imena celotno osebje preklikaš..... ......Ni lep je simpatičen.....hmmmmm čudna kombinacija
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 13:08:13
|
|
|
|
zarja1
|
a je bil ta? al ta?
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 23.7.2010 13:09:29 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 13:15:12
|
|
|
|
zarja1
|
Mausi zdaj pa dolge luči pa gas gas domov..........
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 13:30:18
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mausi zdaj pa dolge luči pa gas gas domov.......... ka me že doma čaka? si mi ga poslala? joj, spet bom izpadla kot najhujša...bemo babe...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 13:43:04
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mausi zdaj pa dolge luči pa gas gas domov.......... ka me že doma čaka? si mi ga poslala? joj, spet bom izpadla kot najhujša...bemo babe... ah ne.... , tvojega boš ujela preden spiči v službo al ne?
|
šampon in ostalopiuleali kupujete lsno kozmetiko pri frizerju?da (
8%)
ne (
83%)
šampone (
4%)
lake,utrjevalce (
2%)
balzame (
1%)
maske (
2%)
Število vseh glasov: 439Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!