|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
26.7.2010 9:14:38   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Mislim....očitno pri zmajčicah neki razsaja...zdej je šel še moj pomivalc user posted image user posted image user posted image

ma šit no, to je pa zoprno! je vsaj še v garanciji?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
26.7.2010 9:16:18   
petrazg
Joj, ledenka držimo pesti, da vam rata....

Maja... sej jaz še vedno nimam popravljenega... čakam eletroniko, ker se to še na nobenem stroju ni naredilo...user posted image Boš po moje ti prej pomivala user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
26.7.2010 9:23:03   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Mislim....očitno pri zmajčicah neki razsaja...zdej je šel še moj pomivalc user posted image user posted image user posted image

ma šit no, to je pa zoprno! je vsaj še v garanciji?

Je ja...še eno leto.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
26.7.2010 9:35:56   
majana79
ledenka, držim pesti user posted image pa da vam res končno uspe it na dopust

aja, jutro user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
26.7.2010 9:48:20   
koala.cek
pri nas je tudi trajalo preden so prišli popravit. je pa baje cel kup ljudi glave vkup tiščalo, ker niso vedeli zakaj se to pokvari. in baje, so imeli kar nekaj takih primerovuser posted image  no na koncu so zrihtali...

ledenka - think positive ! enkrat se mora zrihtati !!!

jutro !!! joj, kako gredo vikendi prehitro !!! še 14 dni, pa gremo spet na dopust !!!!user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
26.7.2010 10:02:09   
petrazg
user posted image user posted image user posted image Koalček še malo...

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
26.7.2010 10:04:21   
koala.cek
petrazg - bosta kej na zbilje hodila ? ta teden bo kar luštno, ker ne bo vroče...se lahko kdaj dobimo tam okoli 16 ure user posted image .

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
26.7.2010 10:20:22   
ivanamdb
jutrcek punce.
mam tonsilitis, in vegetiram doma. ne grem v sluzbo, no way!

drugac pa za piknik, ma saj ni obvezno da mora bit ta vikend, jaz sm sam predlagala, ker nobena ni rekla kater vikend bo.
anyhow, mi smo tukaj v nedeljo (v ponedeljek ze sibamo nazaj), ne vem, postojncanke a kaj delate? bi na en kofe ali sladoledcek?

koal.cek - za dunaj poglej tudi ce je kaksen holiday inn, oni su tud fajn, in se zna dobit zelo poceni. strinjam se s lake, u-bahn je boljs kot avto, mi smo tudi zadnjic vse s ubahnom okol sli.

Neposredna povezava do sporočila: 2933
26.7.2010 10:32:15   
koala.cek
hvala za nasvete. bomo šli z avionom. v soboto zjutraj gor, pa zvečer nazaj. še ubahn povezave moram najt iz letališča do zooja.user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
26.7.2010 11:25:36   
petrazg
Koalčka... včeraj smo bili na Zbiljah, pa nisem imela tel. zraven...user posted image Sem se spomnila na tebe... Daj se z mojim zmenim kako in kaj , pa ti javim... samo v torek ne ker grem v Celje, v petek pa tudi ne , ker peljeva mladičke na počitnice k babici in dediju... Kdaj bi pa vam odgovarjalo? Pa kako je bilo z avtom, imaš novega?

Neposredna povezava do sporočila: 2935
26.7.2010 12:03:51   
koala.cek
petrazg - meni je vseeno. zaenkrat nimamo nekih planov, razen čertek in petek napovedujejo neko slabo vreme. jutri bomo zagotovo tam, da se fant malo nakolesari. user posted image  aja, pa nimam več tvoje telefonske. sem tko smotana, da sem zbrisala imenikuser posted image user posted image

bi še katera mogoče prišla ?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
26.7.2010 14:19:49   
KatMat

user posted image

Dolenja vas pri cerknici-Farbarjev kozolec

29.8.2010

- KatMat banda
- Flaska in bandauser posted image
- Dudica family
- Petrazg family
- Maja 1488 family
- Ledenka family (tudi možek,ki bo delu družbo ostalim možekom)
- Leela family
- K.tja family
- Lake family
- Tanja family
-

< Sporočilo je popravil KatMat -- 26.7.2010 14:23:28 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
26.7.2010 14:20:35   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

petrazg - meni je vseeno. zaenkrat nimamo nekih planov, razen čertek in petek napovedujejo neko slabo vreme. jutri bomo zagotovo tam, da se fant malo nakolesari. user posted image  aja, pa nimam več tvoje telefonske. sem tko smotana, da sem zbrisala imenikuser posted image user posted image

bi še katera mogoče prišla ?
prides na piknik z svojim dragim???

Neposredna povezava do sporočila: 2938
26.7.2010 15:16:58   
ledenka
mojega bi spravle na piknik? user posted image user posted image user posted image  japaja user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
26.7.2010 17:58:58   
KatMat
ne vem zakaj ne....kaj jih ne mara?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
26.7.2010 20:19:23   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ne vem zakaj ne....kaj jih ne mara?
user posted image user posted image user posted image  ne, čez vikend ma on rad mir, je doma zabubljen. še tiste 3x letno, ko mamo družinska kosila, se komaj spravi... pred ene 16h se sploh ne moremo spravit od doma, hujši je kot 3 babe v kopalnici. user posted image  

sem uspela danes naredit vraga in pol... neki za šiht, it na CSD in banko, nove nohtke mam, pa še končno sem šla CleCle paket iskat user posted image  mam dvoje nove sandale, Uggice, so super user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
26.7.2010 20:26:23   
majana79
ledenka, sej ob njegovem delu mene to nič ne čudi user posted image jaz imam dnevno opravka z ljudmi v službi in komi čakam mir in tišino (ok, tišine ni več pri nas user posted image )

a uggice praviš da so kul? meni so bile ene njihove gladiatorke všeč

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
26.7.2010 20:26:59   
majana79
aja, dudi pogrešam user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
26.7.2010 20:29:20   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

aja, dudi pogrešam user posted image

tut jst...upam da so otroci pridni.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
26.7.2010 20:29:20   
ledenka

ledenka, sej ob njegovem delu mene to nič ne čudi user posted image jaz imam dnevno opravka z ljudmi v službi in komi čakam mir in tišino (ok, tišine ni več pri nas user posted image )

a uggice praviš da so kul? meni so bile ene njihove gladiatorke všeč

sandali so super, natikači pa so tudi ok user posted image  

še eno jakno sem si naročila, pa mi ni všeč, moram jutri vrnit

Dudi ziher uživa, sam zdaj se ji kolcaaaa user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
26.7.2010 20:32:43   
majana79
kr naj se ji mal user posted image

ej ledenkica, a sva midve še edini mlekarici? user posted image lih prej sem razmišljala kdaj ju bova odvadli tega, predvsem pa kako user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
26.7.2010 20:37:24   
ledenka
em, ko bo star ene 8, me boš vidla na National Geographicu... kot čudno mat, ki še kar doji user posted image user posted image user posted image  nimam pojma, kako ga bom odvadila. ampak zaenkrat se ne sekiram, k sreči se je zdaj toliko dojil, da ni dehidriral.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
26.7.2010 20:39:46   
majana79
ma sej, pri J. je isto... zdele ko je bil 2x tako bolan, ni hotel nič pit niti jest... že tako premalo pije, če se ne bi dojil, bi pa že prej pristal na infuziji user posted image

bova že nekako user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
26.7.2010 20:41:30   
ledenka

ma sej, pri J. je isto... zdele ko je bil 2x tako bolan, ni hotel nič pit niti jest... že tako premalo pije, če se ne bi dojil, bi pa že prej pristal na infuziji user posted image

bova že nekako user posted image user posted image

če ne druga, po moje, ko bom začela okol hodit, da bo nehal.

zdaj bi rada, da ponoči gremo spet na sam eno pitje, ker zdaj se je hranil vsake 2 uri. kot novorojenček user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
26.7.2010 20:43:29   
majana79
meni je zadnjič moj rekel, da je J. sredi noči lepo dudo ven dal, se priklopil in zaspal nazaj... jaz nimam pojma o tem user posted image  user posted image

tako da po pravici povedano sploh ne vem kolkokrat na noč on pije, samo se vidi da nadoknadi ponoči, ker je plenica zjutraj čisto premočena, čez dan vse skupaj niso tolk

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?