Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 22.7.2010 22:21:39
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka povejte, kdaj se dobite na Zbiljah, morda, če nama bo čas dopuščal, prideva zraven ...mogoče pa res "rata" še nam..
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 22.7.2010 22:24:40
|
|
|
|
Goldy
|
Reby - jap, mogoče bi se pa dalo zmeniti. Javim. Čudna P, kaj. bibon - a ti bi rada spoznala naše mlado meso??? Mogoče ti pa ustrežemo. Ti pošljem sporočilo na FB. ajsi - pikepoke za M. seren* - smrkk...., welcome back! lučka - upam, da je N ok? Uživajte na morju. sonček - naša ima tudi pikice po zatilju. Pozdravček ostalim.....
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 22.7.2010 23:11:53
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Semper, recept? Jaz bi ga tut mela, sej zato sem vprašala Zdej pa ne vem kaj imata v mislih: bučke, mezgo ali vegeto Danes kuham polpete iz čičerike, pečen krompirček z bučami pa tatarsko omako. Njami. A tatarsko nardiš sama? Mmm, jaz bi pa jedla pohan sir s tatarsko. Jaz bi tudi pohan sir ... njami. Ga res že dolgo nisem jedla. Paniranje je meni eno tako pacanje Drugače pa tatarsko jaz tudi kdaj sama naredim. Je ful dobra, taka domača. IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity semper* ta novi Radler ruuuleeeessss. Ga pravkar srkam Jaz tudi Zaspana sem. Ful. Bom šla počasi kar spat. Naš mali ma spet ene fore, da se ponoči ful zbuja. Pol ga pa kar naprej na joško dajem, v upanje, da bo uspavalo Pa ne rata vedno In zdej mu že kar nekaj noči plenička čist premoči, da ga moram ob 4 zjutraj še previjati No, včeraj sem ga morala že malo čez 2 Ah, na morje pa še nismo šli. Reby, a ste vi kampirali? Me zanima kako se kaj obnese ... Mi smo se odločili, da bomo šli tudi kar v kamp. Midva sva itak že skoz hodila, samo zdaj s tamalim nimam pojma kako bo šlo Pa še šotor morava nabavit ... Luštn bodte
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 22.7.2010 23:13:54
|
|
|
|
Sempervivum
|
Joj, kako sem pa zdaj tole napisala ...
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 22.7.2010 23:34:42
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy semper* - že vse spakirano??? Jaz imam tako mal več kot pol. Mah, nič spakirano Saj vidiš, odhod preložen Drugače pa sploh ne vem, kako bo meni tole pakiranje laufalo ... saj sploh ne vem, kaj vse je treba vzet Najboljš bi bilo kar doma ostat, al pa celo kuhinjo pa še previjalno s sabo vzet
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.7.2010 6:56:57
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: Goldy semper* - že vse spakirano??? Jaz imam tako mal več kot pol. Mah, nič spakirano Saj vidiš, odhod preložen Drugače pa sploh ne vem, kako bo meni tole pakiranje laufalo ... saj sploh ne vem, kaj vse je treba vzet Najboljš bi bilo kar doma ostat, al pa celo kuhinjo pa še previjalno s sabo vzet Semper, nč komplicirat. Res je, da smo mi bli v mobilni hiški, ki ima svoj komfort (kuhinja, kopalnica, wc), drgač pa ti povem, da je na Hrvaškem hrana ceneje kot pri nas in smo hodili vsak dan na kosilo. Mali itak že vse je (enkrat piščanček, drugič ribice - te smo največkrat jedli, pizza itd.). Za oblečt sem vzela za vse 3 en kovček, pa še od teh oblek več kot pol nismo rabili. Mali je bil itak skoz samo v plenički, zvečer kakšen bodi ali majčka, odvisno od vremena. Je pa res, da smo bli mi tisti teden, ko je bilo ful vroče. Mela bi lepo prosim recept za vegeto
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.7.2010 9:02:12
|
|
|
|
lučka 25
|
Dobro jutro. Majo pa zgled zdaj kar vsi otroci pikice po zatilju od te vročine. Neža je super, upam da ne hvalim prehitro. Spakirano....mi še nič.....samo na spisku.... ......ne vem kaj vzet za kampirat. Jah, mal bodijev dolg, kratek rokav, majčke, hlače,.....pa saj bo itak al v plenički al pa nagica. No, kaj toplega za vsak slučaj moram vzet, pa rečmo da ne bomo rabili. Semper* o previjalni pa lahko samo sanjam. Za jest mamo tam 3 obroke (to je namreč privat kemp, kjer so 4 izmene, v šotorih so postelje, jogiji,...imamo 3 obroke, svoj šank s cenami kot v trgovini (ker je pač to pod okriljem ŠD),....športna igrišča, isti folk tko da varušk bo dost . Edino za hrano bo mal problem pri Neži, ker sem mislila, da semo se že rešil alergije na jajca, pa nam ni uspelo. Bomo že improvizirali.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.7.2010 9:36:13
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka povejte, kdaj se dobite na Zbiljah, morda, če nama bo čas dopuščal, prideva zraven ...mogoče pa res "rata" še nam.. A se če Bibon podvizat in samoiniciativno štartat tole Zbiljsko organizacijo? Ok, torej: prednost pri izbiri datum imajo najbrž ta pridni - Ajsi, kdaj bi vam najbolj ustrezalo (pa pikicepokice za Mjčka)? Aha, okviri so pa odvisni od dopustnikov: Goldy, kdaj ste na Gorenjskem? Lučka, kdaj zapuščate Gorenjsko? Pa še par fiksnih limit: Hermi in PDP. Nam bi načeloma najbolj pasalo čez teden (ker ni gužve), ampak smo pa prav ljubeznivo fleksibilni
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.7.2010 11:16:44
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka povejte, kdaj se dobite na Zbiljah, morda, če nama bo čas dopuščal, prideva zraven ...mogoče pa res "rata" še nam.. A se če Bibon podvizat in samoiniciativno štartat tole Zbiljsko organizacijo? Ok, torej: prednost pri izbiri datum imajo najbrž ta pridni - Ajsi, kdaj bi vam najbolj ustrezalo (pa pikicepokice za Mjčka)? Aha, okviri so pa odvisni od dopustnikov: Goldy, kdaj ste na Gorenjskem? Lučka, kdaj zapuščate Gorenjsko? Pa še par fiksnih limit: Hermi in PDP. Nam bi načeloma najbolj pasalo čez teden (ker ni gužve), ampak smo pa prav ljubeznivo fleksibilni hm, mi gremo, vsaj upam, če bomo zdravi, naslednji teden na morje... za ene 2-3 tedne po tem pa kadarkoli, nama tudi bolj ustreza med tednom, ker vikendi so družinski
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.7.2010 13:24:42
|
|
|
|
sonček33
|
ajso, kam jo mahnete?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.7.2010 13:33:35
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ajso, kam jo mahnete? v okolico Savudrije
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.7.2010 13:35:12
|
|
|
|
sonček33
|
U fajn, pa za 3 tedne, to boste užval ...pa zdravi bodite
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.7.2010 13:35:32
|
|
|
|
biba007
|
Ajsi, super, ne vem pa, koliko je tole kompatibino s Hermi? Mah bomo že, itak smo uber-super&hot-mamas (poleti še posebej, bi rekla )... Evo, še nekaj na temo uber-super&hot-mamas. Tole že vsaj 2 meseca intuitivno slutim: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042375815
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.7.2010 14:47:33
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Ajsi, super, ne vem pa, koliko je tole kompatibino s Hermi? Mah bomo že, itak smo uber-super&hot-mamas (poleti še posebej, bi rekla )... Evo, še nekaj na temo uber-super&hot-mamas. Tole že vsaj 2 meseca intuitivno slutim: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042375815 sej sem rekla, da uletiva, če bo šlo ni panike!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.7.2010 18:44:14
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sej sem rekla, da uletiva, če bo šlo ni panike! ..ah, če bi pa Bibon tako rad M.ja videl še od blizu (no, pa mamico tudi ). Sicer pa - wee-pee za morje!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.7.2010 19:43:09
|
|
|
|
BarbiG
|
Pozdravček vsem mamicam. Sem rekla, da je čas, da se še tuki pofočkam. Zdajle princeski lepo spita in imam malo časa, pa spet ne veliko, ker moram še mal k fantoma k sta res potrpežljiva v teh dneh, ko se navajamo en na drugega. Kaj naj rečem? Imamo se super, jemo na 3-4 ure, tko da se da vmes tud kej spat. Sta pa začeli zavračat stekleničko, mami pa še nima dost mleka za dva polna obroka hkrati. Ampak bomo že. Včeraj mi je patronažna odstranila šive, pa moram rečt, da je zdaj kr nek čuden občutek tam na rani. Pa srbi k sto .
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.7.2010 20:07:00
|
|
|
|
sonček33
|
Barbi, dobrodošla. Sem te že težko čakala. Super, da ste super. Kako je ime punčkama? Pa bravo za fantina, ki sta kavalirja, itak. A dobimo kakšen posladek?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.7.2010 20:16:37
|
|
|
|
Reby
|
sunshine - pejt na Borke (saj veš, kateri forum) pogledat mali princeski bibon - jaz lahko prletim že drug teden kaj na Zbiljsko al pa kam drugam, mam cel teden fraj, zaenkrat še nč v planu.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.7.2010 20:18:58
|
|
|
|
sonček33
|
Dejte ve men povedat, a vaši otroci so vsi tako radi v avtih? Reby, grem pogledat, čeprav-jaz se tem čist nič ne znajdem
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.7.2010 20:43:20
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Dejte ve men povedat, a vaši otroci so vsi tako radi v avtih? Reby, grem pogledat, čeprav-jaz se tem čist nič ne znajdem Naš mali je priden, če se peljeva sama, če je pa ati zram, pa misli, da se ima nekdo čas ukvarjat z njim in je tečn. Npr. ko smo šli z morja, se je drl in tečnaril od meje do Postojne, pol pa omagu.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.7.2010 20:46:48
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Dejte ve men povedat, a vaši otroci so vsi tako radi v avtih? Reby, grem pogledat, čeprav-jaz se tem čist nič ne znajdem Naš mali je priden, če se peljeva sama, če je pa ati zram, pa misli, da se ima nekdo čas ukvarjat z njim in je tečn. Npr. ko smo šli z morja, se je drl in tečnaril od meje do Postojne, pol pa omagu. Pri nas je isto Pa sem se prejšnjič, ko smo šli v MS razp* in odšla sedet naprej pa je bil mir barbi - čestitke & dobrodošla!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.7.2010 20:56:05
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Dejte ve men povedat, a vaši otroci so vsi tako radi v avtih? Reby, grem pogledat, čeprav-jaz se tem čist nič ne znajdem Naš mali je priden, če se peljeva sama, če je pa ati zram, pa misli, da se ima nekdo čas ukvarjat z njim in je tečn. Npr. ko smo šli z morja, se je drl in tečnaril od meje do Postojne, pol pa omagu. Pr men bi se ustavla na eno pijačko, pa bi blo IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Evo, še nekaj na temo uber-super&hot-mamas. Tole že vsaj 2 meseca intuitivno slutim: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042375815
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.7.2010 20:57:22
|
|
|
|
lana70
|
aja, pa barbi dobrodošla med nami in čestitke za princeske
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.7.2010 23:46:16
|
|
|
|
Goldy
|
Drage moji in dragi moj! Mi jutri odrinemo na Gorenjsko tako, da ta teden uživajte in se tipkamo. No, mogoče se s katero kje srečamo.... reby - ti pa lepo praznuj in vse naj, naj.....!!! Barbi - dobrodošla!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 24.7.2010 7:34:38
|
|
|
|
sonček33
|
Reby, vse najboljše. Da bi tale sreča trajala v nedogled.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?