lučka 25
|
Ohoj. Se vidi, da je dragi na dopustu, da ni prav veliko časa za računalnik. Preberem še, napišem pa ravno ne. Sorči. Vidim lana, da te skrbi. Pri nas je bilo tam okoli 4 mesca podobno, ampak mene je svakinja pomirila, ker je mela s tem večjo prakso pri sinu, pa je povedala, da je to bolj firbčnost. Delal smo hendling, pazili da za sabo ni mela prav veliko stvari, ki jo zanimajo. se je izkazalo,da je to le ženska radovednost. Upam, da je tako tudi pri vas. Kruce, ma vaša princeska je pa prav fletna. Da o očkih ne govorim, za stopit. Reby, dobrodošla nazaj. Vidim, da ste uživali na morju, da je Tomi šarmiral (kar je bilo za pričakovati). Noupam, da bo pri nas tudi to rundo na morju dobro spala. Samo zdaj gremo v šotor v privat kemp, kjer je polno akcije (smo vsako leto isti ljudje), pa da vidim koliko jo bo to kaj zanimalo ali pa motilo. Semper*, naj bo na morju idealno, a ne? gapi, kako je bilo kaj na gorenjskem? V katerem koncu pa ste bili? Ma saj pri nas je povsod lepo miška, heloooo. Kako ste? Neža že mal pogreša voja šarmerja. Ker starejši jo itak vsi nekaj ljubčkajo, mlajše pa si lahko vsaj v miru ogleda sonček, uživaš n dopustu, a ne? Je zdaj L spet v polnem teku, poln energije? kimsy, s katerega konca si že ti? Ker pri nas na goenjskem se calgela ne da za dobit. Moj gre pa jutri na Štajersko in Prekmurje pa me zanima če katera ve, če se da tam dobiti calgel? Saj ne vem več kaj je katera napisala. Ah, me že emšo daje. Drugače je pa pri nas prav fletno, mami se kar topi, ker me zdaj Neža ves čas kliče mama, se ji tako fino zdi, meni pa tudi.
|