|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
21.7.2010 11:09:25   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Hermy (mimogrede, a je to okrajšava za Hermiono iz Harryja Potterja? user posted image  To je ta prva asociacija, na katero sem pomislila user posted image ), nič ne skrbi glede user posted image  Jaz sem pričakovala rakca (ker naj bi bili bolj družinski, pa ta drugi nečak je tudi rakec - super srček) in bila kar malo žalostna, ker je tolk zavlačeval, da je potem pristal med levčki, ampak to je en tak angelček, da mu ga ni enakega user posted image  Tudi tvoj/a bo daleč od user posted image , boš videla. Samo še malo počakaj user posted image
Vsem ostalim pa lep pozdravček in mahljajček user posted image

Ne, ni iz Harryja...sem pa hotela dat mali ime Hermiona (po očkotu!!), pa se hišni svet ni strinjal  user posted image !
Kruce, Reby, tko lepo je gledat take lepe srčke user posted image  user posted image  user posted image !!!

Lana70 za obračanje se pa ne sekiraj preveč...pravi hendling ji v nobenem primeru ne bo škodil, če ti pa še prave vaje pokažejo, je pa samo koristno. Z našo drugo smo morali zelo veliko telovadit, pa je potem zelo hitro shodila  user posted image  (sedela je pa res dosti kasneje kot ostali otroci, ker jo je zanašalo v eno stran). To se da vse uredit.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 176
21.7.2010 14:45:44   
Goldy
lana - jaz sem tudi en večer brla mal o tem ekstenzijskem vzorcu in šla sredi noči klicat moža (je že spal), da je z našo A najbrž nekaj hudo narobe. user posted image user posted image  Ker se je tudi zvijala nazaj, v položaj lunce. Mal zmešana mama. user posted image  Res sva pol izvajala handling, pa P vprašala in je tako preverila in rekla, da je vse v najlepšem redu. Sam sva bila pa tudi čist panična.user posted image  No, vsaj jaz.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 177
21.7.2010 16:54:31   
Reby
Dan. Kako ste kaj v tem vročem dnevu? Mi2 s Tomijem se ohlajava v bazenčku, zraven kakšen Uni al sladoled in je kar bolje.
lana - kot sem ti že rekla, po mojem pri 4 mesecih ni to-to, ampak babja firbčnost. Tako da brez panike. Vse bo ok user posted image
hermy - sem že mislila, da si rodila, ko sem te zagledala tuki, pa vidim, da nisem nč zamudla. Ste pa padli pod 1 mesec, bomo kmalu dihal. Kar se tiče levčkov, pa sem jaz hotela levčka in Tomi naj bi bil levček (kot mamica), pa me je zafrknil in potegnil v devičko (kot ati) user posted image
barbi - upam, da najdeš čas, ko boš bolje in se še kaj tukaj pofočkaš. Komi čakam, da pridem pocartat mali princeski.
Goldy - a vi šibate na Gorenjsko? Bi se lahko kaj ustavili v LJ, ko greste nazaj. Kdaj ma možek veliko fešto?
sonček - spanje brez zbujanja se nadaljuje, tokrat sicer v malo krajšem ciklu, ampak je 9 ur čist solidno. Tolk še nisem bla nikol naspana user posted image  Upam, da je L zdrav. Pošiljam lupčka!
podganca - vidim, da ste dočakali zobek. Superca.
blanči - kje se skrivaš?
Semper - kdaj pa šibnete vi na morčka? Dej mi povej, a ti delaš doma vegeto al mezgo, sem že pozabla user posted image  
kimsy - lepo, da ste tudi vi uživali na morčku. A je mala pupika imela preveč energije, da še ponoči ni spala?
lučka - vi pa tut v soboto na lepše. Uživajte, kolikor se da. Sobota je en tak lep dan oz. datum? user posted image   Potem pa v avgustu velja za date z Nežo in Zojo, mojsonček je že potrdila. Pa še sonček bi tut lahko prišla. A ste dobili Calgel?
gapii - dej, če greš še kaj na Gorenjsko, se javi, pa se prpelem do Zbilj, to sploh ni daleč.
Bumo - pogrešam kakšne nove slikce Lane.
Bibon - LB je cuker od cukra, večkrat pošpegam filmček, ja ja.
Fargi - ja kako sem pa jaz zgrešila slikce na FB? Morm hitr it počekirat user posted image
Ajsi - kako je v vrtcu? Maks uživa?
Kruce - čestitke za 1. zobek. Ste se pa načakali.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 178
21.7.2010 17:24:01   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

hermy - sem že mislila, da si rodila, ko sem te zagledala tuki, pa vidim, da nisem nč zamudla. Ste pa padli pod 1 mesec, bomo kmalu dihal. Kar se tiče levčkov, pa sem jaz hotela levčka in Tomi naj bi bil levček (kot mamica), pa me je zafrknil in potegnil v devičko (kot ati) user posted image

Ne, Reby žal še nisem šla rodit...pa ne upam še preveč pri vas špegat...da ne kličem slabe karme...kot bi naša mati rekla!!! Ne bi pa imela zdaj počasi (mogoče še kakšen teden) prav nič proti user posted image !!

Ja, jest sem si res želela devičkico, zdaj se mi pa zdi, da mi je tudi levinjica vedno bolj všeč user posted image !! Mal mora še zdržat, da ne bo na koncu še rakica user posted image !

Lubčke vsem!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 179
21.7.2010 21:42:55   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

lana - jaz sem tudi en večer brla mal o tem ekstenzijskem vzorcu in šla sredi noči klicat moža (je že spal), da je z našo A najbrž nekaj hudo narobe. user posted image user posted image  Ker se je tudi zvijala nazaj, v položaj lunce. Mal zmešana mama. user posted image  Res sva pol izvajala handling, pa P vprašala in je tako preverila in rekla, da je vse v najlepšem redu. Sam sva bila pa tudi čist panična.user posted image  No, vsaj jaz.

aha, lunco dela ja user posted image ..mah smo nekje bili, pa je nekdo videl, kako se Živa zvija nazaj, je skočila u luft, da to pa ni ok, da tega pa ne pustit in da naj grem do pediatrinje. Mater, sva bla čist preč, ker se je potem kot zanalašč cel dan tako zvijala. No, danes se je mogoče 2x v celem dnevu.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 180
21.7.2010 23:05:27   
lučka 25
Ah naša pupa ma pa težave user posted image user posted image user posted image  Že slab teden ima pikice, zdaj predvsem samo še na vratu. Sva bili pri P, pa je rekla da ni alergija na cepivo (je bila cepljena pred 2 tednoma), da to ni alergija, da je to od vročine,...v isti sapi da zdaj se tolko sokovov pije, pa je to alergija, kjlub temu da sem ji govorila ves čas, da pije samo vodo....ma sem bla prav razočarana, ker naju je po hitrem postopku odpravla ven.
Danes pa driska. Zjuraj 2x, potem pa cel dan mir do zvečer, ko je spet 2x driskala. Blato pa zelo smrdi. Zdaj sem mal čekirala na internetu, pa mi najbolj vse nakazuje na alergijo na mleko. Ker smo ji sedaj 14 dni dajali pri zajtrku kravje mleko. Ko je pila alpskega, ni bilo nekih težav, potem smo ji pa dali domače kravje mleko (prav s kmetije), razrečenega z vodo se je pa vse skupaj začelo. Tako, da ga bomo ukinili, probala bom če bo spet pila Aptamil (ker le tega mi od 10,5 mesca odklnja), če ne pa nič. Upam, da se uredi vse skupaj. Zdaj me samo skrbi, da bi ponoči spet kaj driskala, da bi dehidrirala......mah same skrbi user posted image
Grem spat, vsaj upam da bom lahko mirno zaspala. Neža pa tud upam, da bo spala mirno, ker danes je zaspala šele ob 21.30 zaradi vseh teh črevesnih težav. Nočko.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 181
21.7.2010 23:24:50   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dan. Kako ste kaj v tem vročem dnevu? Mi2 s Tomijem se ohlajava v bazenčku, zraven kakšen Uni al sladoled in je kar bolje.

Mi smo podobno user posted image  S to razliko, da mam namesto Unija rajši ta nov Radler ... njami user posted image

Semper - kdaj pa šibnete vi na morčka? Dej mi povej, a ti delaš doma vegeto al mezgo, sem že pozabla user posted image   

Oboje user posted image

Bumo, me veseli, da ste v redu, pa lepo praznujte 1. RD user posted image  Tudi naš še ne hodi. Ni panike. Ziher ne bosta na vseh štirih ostala user posted image

Lučka, pikepoke za N user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček, danes sem naredila en tak narastek iz bučk, recept od sestre Nikoline, pa paradižnikovo solato z mozzarelo in rukvico. Mljask, mljask user posted image

Lana, no vidiš, da so tudi ostale podobnega mnenja, kot sem ti že jaz napisala. Brez panike. Vse je OK user posted image

Goldy, ku-ku user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 182
22.7.2010 7:14:45   
gapii27
ojla babike

smo že pokonci od 06.00user posted image    no pa je zato bla mirna noč od 20.30 daljeuser posted image   kavico spijemo, te pa šibnemo malo na zrak...

reby bom bom bom...se bomo mal posončli ob jezeruuser posted image

šibat previjat tamaldva...

caw

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 183
22.7.2010 7:43:44   
biba007
Dobro jutro pupike - in seveda Kruce! Kavice pa že dolgo ni bilo, kaj? Ekola, ena času-primerna...
user posted image

Gapi, tsc tsc, važička! Mi smo spali od 22.00 do 02.45, pa od 03.15 do 5.55, zdaj pa že debelo uro dremuckamo v naročju z mamo v nizkem štartu za futranjeuser posted image ...

Rebiček, priletiš do Zbilj? Mogoče pa še Lučko nahecamo, pa gorenjskolazečo Goldy? Kaj naj rečem ... Bibon tudi nima dalečuser posted image . Sicer pa, ko sem že ravno štopala, od Monsa do nas je po novem genau 12 minutk - smo že skorajda čisto funcionalni žabarjiuser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 184
22.7.2010 7:56:27   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Tako, da ga bomo ukinili, probala bom če bo spet pila Aptamil (ker le tega mi od 10,5 mesca odklnja), če ne pa nič. Upam, da se uredi vse skupaj. Zdaj me samo skrbi, da bi ponoči spet kaj driskala, da bi dehidrirala......mah same skrbi user posted image

Lučka, ko je bla moja mala mala (leto pa še malo), sta imeli obe salmonelo in je bilo obilo driskanja in bruhanja in to seveda  poleti. In takrat sem ji v lekarni kupila eno mleko (HN25???), ki naj bi tudi preprečeval drisko in ga je pila zelo dolgo, ker takoj, ko smo poskusili z navadnim, je spet imela drisko. Je pa to res že skoraj 20 let user posted image , ampak verjetno tam že kaj vedo!! Je pa v tej vročini res sranje, če pride do sranja, ko so že tako hitro dehidrirani user posted image ! Hitro rešita!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 185
22.7.2010 8:01:06   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Dobro jutro pupike - in seveda Kruce! Kavice pa že dolgo ni bilo, kaj?  

Rebiček, priletiš do Zbilj? Mogoče pa še Lučko nahecamo, pa gorenjskolazečo Goldy? Kaj naj rečem ... Bibon tudi nima dalečuser posted image .

Bibon, res hvala za kavico...taka pa paše, ker men je že sedaj vroče!! Likam cotice user posted image  user posted image !

Pri Zbiljskem jezeru sem bila pa ravno prejšnji teden (sramota - prvič), pa je res prav luštno...morem mojega mal tja povabit, ena romantika dokler sva še sama user posted image ! Gor v restavraciji mi je pa tud kul, ko se lepo celo jezero vidi, za kakšno poroko?! 

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 186
22.7.2010 8:07:21   
biba007
Iiiiiiiiiiii, helou Hermy!!!! Si nas prišla mal pošnofkat? Pridnauser posted image . Še mal, še mal, pa boš tudi uradno pofočkana - karma gor-al-dol, tole ti ne uide user posted image A si že v nizkem štartu?

Lučka, naj ne bo prehudo ... mogoče bo pa res le vročinsko. Držim pesti, da bi se vsaj driskica ekspresno odjavilauser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 187
22.7.2010 8:13:21   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Dobro jutro pupike - in seveda Kruce! Kavice pa že dolgo ni bilo, kaj?  

Rebiček, priletiš do Zbilj? Mogoče pa še Lučko nahecamo, pa gorenjskolazečo Goldy? Kaj naj rečem ... Bibon tudi nima dalečuser posted image .

Bibon, res hvala za kavico...taka pa paše, ker men je že sedaj vroče!! Likam cotice user posted image  user posted image !

Pri Zbiljskem jezeru sem bila pa ravno prejšnji teden (sramota - prvič), pa je res prav luštno...morem mojega mal tja povabit, ena romantika dokler sva še sama user posted imageGor v restavraciji mi je pa tud kul, ko se lepo celo jezero vidi, za kakšno poroko?! 

Ekola, pa se nam pridruži še ena srečkica nosečkica! Super, se bomo vzajemno stimuliraliuser posted image user posted image .
Le še datum dogovorimo.
Mimogrede, če se ne motim, imajo tam med drugim tudi ultra-orjaške palačinkiceuser posted image .
Saj pravim, multipna stimulacijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 188
22.7.2010 8:27:02   
Goldy
bibon - mogoče se pa dogovorimo za Zbilje??user posted image  Sam mi2 bova imele očka s seboj! Sicer pa mi se itak nekje dobimo kaj?? Bova na vezi?

Pozdravček vsem...šibam delat...user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 189
22.7.2010 8:28:25   
hermy1

Iiiiiiiiiiii, helou Hermy!!!! Si nas prišla mal pošnofkat? Pridnauser posted image . Še mal, še mal, pa boš tudi uradno pofočkana - karma gor-al-dol, tole ti ne uide user posted image A si že v nizkem štartu?

Že čisto v nizkem štartu...sam ne vem, kolk je pupica user posted image , brca sicer tako, kot, da bi skozi bušija rada prišla,...kakšni so pa njeni tazaresni nameni se pa ne ve...do naslednjega tedna, ko imam spet pregled!
Sem pa mal zahajam, da ne bo prekrut prestop user posted image  !!

Na Zbilje pa pridem, če mi bo zneslo, z veseljem!! Na stimulacijo...prehranske ne rabim, ker sem že brez nje lepo zaobljena user posted image !!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 190
22.7.2010 8:40:46   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

bibon - mogoče se pa dogovorimo za Zbilje??user posted image  Sam mi2 bova imele očka s seboj! Sicer pa mi se itak nekje dobimo kaj?? Bova na vezi?

Pozdravček vsem...šibam delat...user posted image

Goldy, super za očka ... saj veš, bo naš tudi zraven, ko se mama še ne zna solo vozit user posted image
U stvari: dupli super duper, da bomo videli še tole vaše mladomesouser posted image

Sicer pa - ITAK, veze-naveze so zakonuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 191
22.7.2010 9:04:39   
lučka 25
Dobro jutro. user posted image

Neža je bolje. Cela noč je minila mirno, je spala skoraj do 8h. Nič driske še do sedaj. Res pa bolj sumim kravje mleko, še posebej ker smo še pred pol leta imeli alergijo na kravje mleko, pa je zgleda za njo še pretežko. No, bomo videli.

Zbilje,....ja to pa ni problem. Res da z avtom ne vem če sem že bila, ampak s kolesom pa že večkrat in to še kot odtrok s tistim ta malim kolesom pri ene 7 letih user posted image , za tolk staro punčko priti iz Kranja do Zbilj pa tud ni kar tako. user posted image  Sej se nočem nič hvalt, ampak..............user posted image

No, sam mejte na misel, da nas od 24.7.-3.8. ni. Potem mam pa še do 25.8. dopust, potem pa.................................služba user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 192
22.7.2010 11:02:51   
sonček33
Ojla babe žabe.

A ste ok?
Kaj počnete v teh vročih dneh?

Reby, T. je sladek...pa prav na vseh fotkah je naštiman v pravo pozo ...po mamici? ... Lovrek je kar ok, malo kašlja, tako da smo zdaj malo spustili kopanje v jezeru...
pa polno pikic ima po hrbtu, zatilju... pravijo, da bi znalo biti od vročine..ampak meni se čudno zdi...

Semper, recept?

Danes kuham polpete iz čičerike, pečen krompirček z bučami pa tatarsko omako.

Lučka, čisto malo se zagotovo veseliš službe. Saj veš, da bo luštno. kam bo šla princeska v varstvo?

Seren, javi se!

Reby, a bo žurka za vikend?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 193
22.7.2010 12:45:54   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Semper, recept?

Jaz bi ga tut mela, sej zato sem vprašala user posted image

Danes kuham polpete iz čičerike, pečen krompirček z bučami pa tatarsko omako.

Njami. A tatarsko nardiš sama? Mmm, jaz bi pa jedla pohan sir s tatarsko.

Reby, a bo žurka za vikend?

Jp, čez cel vikend, soboto za prjatle, nedeljo žlahta (ja, zdej so tu že veličastna leta, ko drvimo proti 40 in je reba vedno bolj praznovat user posted image ) Pa še v soboto mamo eno poroko, ampak tist gremo samo v cerkev in na pogostitev po obredu, bo hitro mimo.

Ti maš zdej tut počitnice a ne? Tako, da boš ziher prišla v avgustu na Bled, če ne boste kam šibnili s flower power wagnom user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 194
22.7.2010 12:49:32   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Dobro jutro. user posted image

Neža je bolje. Cela noč je minila mirno, je spala skoraj do 8h. Nič driske še do sedaj. Res pa bolj sumim kravje mleko, še posebej ker smo še pred pol leta imeli alergijo na kravje mleko, pa je zgleda za njo še pretežko. No, bomo videli.

No, samo, da je mala princeska bolje. HB, da ni več driske in da si hitro ugotovila, kaj naj bi bilo. Jaz mu dajem zaenkrat kravje mleko v pire krompir, pa kakšen mlečni riž in gres kuham. Kar tako mu ga še nisem dala za piti. Pa me je moja sestra začudeno spraševala, zakaj mu še kr Aptamil dajem.

Aja, pozabla sem povedat, da sva bila na sistematskem. Jaki sistematski, dolgocajtna pediatrinja ko ne vem kaj. Ni poslušala srčka, ne pogledala ušes in ne grla. Izmerli so ga, potem pa mu je v roke kocke porinla in gledala, kaj dela z njimi. Pa vodo sva dala, to je pa tut blo vse. NAjbolj mi je blo pa všeč, ko ji je eno kocko v glavo vrgel user posted image

Mere pa so:
77 cm veliki
10.500 g težki

Komad, ni kaj user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 195
22.7.2010 15:24:59   
ledenka
vidim, da se že res dolgo nisem oglasila user posted image  pri nas smo zadnje 2 tedna bolani user posted image  posledica vrtca... torej, od 4 tednov v vrtcu je bil dejansko 2 tedna doma. žal sem z njim zbolela tudi jaz, pa še moj je bil malo doma, seveda bolan... skratka, tko je, ni kaj. dopust pa, upam!!! naslednji teden, še kake 2 dni moram it v službo, potem pa bo.

povejte, kdaj se dobite na Zbiljah, morda, če nama bo čas dopuščal, prideva zraven user posted image

pozdravček vsem user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 196
22.7.2010 17:42:03   
lučka 25
ajsi, a pri vas pa bolni user posted image  Evo, za vse 3 user posted image user posted image user posted image

Reby, jap včasih ga znajo tudi P mal pihnit. Žal.

sonček, doooobrooo kosilo. No midva sva pa kar eno VELIKO skledo mešane solate pa pečen krompir. Ker meso nama v tej vročini ne tekne, kaj ostalega se nama pa ni dalo pacat

Drugače je pa Neža še 2x driskala danes, malo prej pa je bilo že trdo blato. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 197
22.7.2010 19:45:12   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

pa polno pikic ima po hrbtu, zatilju... pravijo, da bi znalo biti od vročine..ampak meni se čudno zdi... jih ma Z tudi - bo kar vročina potem sem bila jaz tudi v dvomih. No, do sedaj user posted image

semper* ta novi Radler ruuuleeeessss. Ga pravkar srkam user posted image user posted image user posted image

Lep pozdravček vsem & pikepoke za bubančke pa lupčka vsem vašim prinčipesam in šarmerom!

Aja - kar se tiče vožnje z otročki - midva sva nabavila tole žabico: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170191
Sem videla Z v ogledalo in bila pomirjena, da je vse ok. Je pa večinoma časa tak spančkala. Žabice je pa še sedaj aktualna - je na sovoznikovem sedežu, da se naša miss lahko gleda in si govori ''''pravljice'''' user posted image user posted image user posted image

ps: Lepotec Tomi user posted image & modrooka lepotička Kristina user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 22.7.2010 19:47:32 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 198
22.7.2010 22:14:25   
Goldy
semper* - že vse spakirano??? Jaz imam tako mal več kot pol.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 199
22.7.2010 22:20:33   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

vidim, da se že res dolgo nisem oglasila user posted image  pri nas smo zadnje 2 tedna bolani user posted image  posledica vrtca... torej, od 4 tednov v vrtcu je bil dejansko 2 tedna doma. žal sem z njim zbolela tudi jaz, pa še moj je bil malo doma, seveda bolan... skratka, tko je, ni kaj. dopust pa, upam!!! naslednji teden, še kake 2 dni moram it v službo, potem pa bo.

povejte, kdaj se dobite na Zbiljah, morda, če nama bo čas dopuščal, prideva zraven user posted image

pozdravček vsem user posted image  

OOO ubožčki, hitro se pocajtajte user posted image user posted image !!!

Pa še bolančkam user posted image user posted image user posted image , za hitro ozdravitev!!!

Seren, mi imamo tudi tako žabico, počasi nogice prihajajo do željenega cilja, da bodo ribice plavale ob brcanju user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?