Reby
|
Dan. Kako ste kaj v tem vročem dnevu? Mi2 s Tomijem se ohlajava v bazenčku, zraven kakšen Uni al sladoled in je kar bolje. lana - kot sem ti že rekla, po mojem pri 4 mesecih ni to-to, ampak babja firbčnost. Tako da brez panike. Vse bo ok hermy - sem že mislila, da si rodila, ko sem te zagledala tuki, pa vidim, da nisem nč zamudla. Ste pa padli pod 1 mesec, bomo kmalu dihal. Kar se tiče levčkov, pa sem jaz hotela levčka in Tomi naj bi bil levček (kot mamica), pa me je zafrknil in potegnil v devičko (kot ati) barbi - upam, da najdeš čas, ko boš bolje in se še kaj tukaj pofočkaš. Komi čakam, da pridem pocartat mali princeski. Goldy - a vi šibate na Gorenjsko? Bi se lahko kaj ustavili v LJ, ko greste nazaj. Kdaj ma možek veliko fešto? sonček - spanje brez zbujanja se nadaljuje, tokrat sicer v malo krajšem ciklu, ampak je 9 ur čist solidno. Tolk še nisem bla nikol naspana Upam, da je L zdrav. Pošiljam lupčka! podganca - vidim, da ste dočakali zobek. Superca. blanči - kje se skrivaš? Semper - kdaj pa šibnete vi na morčka? Dej mi povej, a ti delaš doma vegeto al mezgo, sem že pozabla kimsy - lepo, da ste tudi vi uživali na morčku. A je mala pupika imela preveč energije, da še ponoči ni spala? lučka - vi pa tut v soboto na lepše. Uživajte, kolikor se da. Sobota je en tak lep dan oz. datum? Potem pa v avgustu velja za date z Nežo in Zojo, mojsonček je že potrdila. Pa še sonček bi tut lahko prišla. A ste dobili Calgel? gapii - dej, če greš še kaj na Gorenjsko, se javi, pa se prpelem do Zbilj, to sploh ni daleč. Bumo - pogrešam kakšne nove slikce Lane. Bibon - LB je cuker od cukra, večkrat pošpegam filmček, ja ja. Fargi - ja kako sem pa jaz zgrešila slikce na FB? Morm hitr it počekirat Ajsi - kako je v vrtcu? Maks uživa? Kruce - čestitke za 1. zobek. Ste se pa načakali.
|