|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
20.7.2010 9:54:21   
Anonimen
lol ja, kot da zato, ker pa imaš materinsko v torbici razmišljaš samo o nesrečah no... mater ti si tud smešna na momente. ampak včasih pa ni slabo pomisliti, da pa kaj se lahko naredi in storiti kaj, da preprečiš še hujše sra_je. ampak ti kar veselo razmišljaj "meni pa že ne"... upam da se ti res nikoli ne bo. če pa se ti bo pa upam, da ne bodo sekunde odločale.

(odgovor članu obcinarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2276
   RE: Celjske srečke nosečke
20.7.2010 9:56:42   
Arwenko
ja, meni je tudi sestra že na prvem pregledu rekla, da naj jo imam res zraven skoz, nikoli ne veš kako in kaj, to je kot zdravstvena izkaznica ali pa osebna, jo tudi imaš zraven. Mislim, saj ni zdaj za pretiravat, če greš 100m stran v trgovino, ampak takrat ko imaš torbico jo pa lahko imaš komot noter. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
   RE: Celjske srečke nosečke
20.7.2010 9:58:07   
lidik
obcinarka ja vsaka po svoje. Ok, se strinjam, da ni dobro biti prevelik panik, samo da pa včasih malo pomisliš in si malo previden, pa tudi ni odveč. Ampak ok, kot je T.Z. rekla, ti kar pridno razmišljaj o bebici in o posteljci pa še o drugi posteljici, pa o banjici, in res tudi jaz upam, da ne bo nikoli nič narobe.

Lej sej če drugače tebi to zgleda kot da kličemo nesrečo, ali kaj podobnega, pač ta post sputi in ga ne komentiraj.


< Sporočilo je popravil lidik -- 20.7.2010 9:59:31 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
   RE: Celjske srečke nosečke
20.7.2010 9:58:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

ja, meni je tudi sestra že na prvem pregledu rekla, da naj jo imam res zraven skoz, nikoli ne veš kako in kaj, to je kot zdravstvena izkaznica ali pa osebna, jo tudi imaš zraven. Mislim, saj ni zdaj za pretiravat, če greš 100m stran v trgovino, ampak takrat ko imaš torbico jo pa lahko imaš komot noter. 


podpis! nima to nič s tem, da razmišljaš kaj vse se bo zgodilo ampak s tem, da se zavedaš da kljub vsem pozitivnim mislim in željam lahko do česa pride. madona, bi bila zelo zelo optimistična, da se vsak dan v službo vozim pa da niti ne pomislim, da se lahko kaj zgodi. saj je dovolj samo to, da se nekdo zaleti od zadaj na križišču...

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2279
   RE: Celjske srečke nosečke
20.7.2010 10:07:19   
obcinarka
vidim da ste dans nastrojene na same............ zato komentirajte naprej...
če pa slučajn kaj vmes vprašam al pa kej...
hvala bogu da smo si različni, le kaj bi blo če bi bli vsi enaki!! sama žalost in dolgcajt...

ko boste na kakšni bolj "sproščeni" temi pa se vam mogoč še pridružim  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
   RE: Celjske srečke nosečke
20.7.2010 10:13:22   
Anonimen
LoooL

aja, ker ne živimo v pinki oblakih smo nastrojene? in ker dejansko kdaj katera pomisli, da lahko gre kdaj kaj narobe smo nastrojene? in ker ti poskušamo razložiti da je včasih preventiva bolje kot kurativa... smo nastrojene? ampak dobro, kot si rekla - če bi bili vsi isti bi bilo user posted image dolgočasno, ampak jaz sem pač oseba, ki ne mara ljudi, ki živijo v sanjah.

kar se pa tvojih vprašanj tiče pa... mislim, da smo ti odgovorile na vsa vprašanja. vedeževalka pa npr. jaz osebno nisem, da bi ti lahko povedala zakaj ti je danes slabo prej pa ti ni bilo ;)

vem, zate verjetno nesramno napisano, meni pa samo realno.

(odgovor članu obcinarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2281
   RE: Celjske srečke nosečke
20.7.2010 10:16:01   
Arwenko
Občinarka...ne bodi tak zamerljiva no. Skušamo samo povedat, da je materinska knjižica uradni dokument, ki bi ga naj imel s seboj, tako kot imaš osebno izkaznico. Zaradi tega ni nobena nastrojena. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
   RE: Celjske srečke nosečke
20.7.2010 10:22:25   
lidik
obcinarka nobena ti noče nič slabega in nobena te nič ne napada. Samo smo ti pač poskušale razložiti, da mogoče je pa včasih dobro tudi kaj pomisliti na takšne stvari. Amapk sej res smo si ljudje različni in ja prav je tako. Samo ne smeš pa zameriti drugi osebi njeno razmišljanje. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
   RE: Celjske srečke nosečke
20.7.2010 10:24:05   
obcinarka
zaradi tega kar sm pokomentirala še ne pomeni da živim v oblakih, v življenju sem že marsikaj doživela in sem presneto realna.. zato o tem ne bi..
vsak ima pravico povedat svoje mnenje, zato sem ga tudi tako jaz kot ti
kar se pa kakšnega firbcanja tiče... za vedeževalko ne vem kdo bi konkretno tebe oklical, je pa enmal res da posti tule letijo na treh relacijah, zato mi je tu in tam mal blesavo da se sploh kej vključim al pa  komentiram , vprašam... ker navsezadnje sem se prijavla  da zvem, preberem kaj koristnega,tudi nekoristnega predvsem tistih z izkušnjami...
smo pač različni, kaj čmo...
ko sm pa dans prebrala sm prebrala pa bolj kot ne ja bom nosla mat. knjižico, ja ne bom, ja jo nosim...ne razumet narobe, ampak zato mi je mal butasto cel dop. že o tem... priznam pa da pofirbcam k novembrkah, ki pišejo krasne izkušnje in marsikaj zanimivega... to pa ne pomeni da jih vi ne..
btw.. sm 2x dans omenla da mi je slabo..  čudno, ker nkol nism mela težav s tem, pa kar se banjice tiče sm pofirbcala kakšno mnenje mate... včasih že kakšno skupno tarnanje ali pa kaj podobnega naredi čudeže.. i   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
   RE: Celjske srečke nosečke
20.7.2010 10:30:12   
Arwenko
občinarka...se opravičujem, ampak tega tvojega zadnjega posta pa sploh ne razumem...v čem je zdaj problem? A v tem, da se o materinskih pogovarjamo? Ali v tem, da niso vse skočle na tvojo pripombo o slabosti? Ali v banjici? Ali v čem tretjem?

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
   RE: Celjske srečke nosečke
20.7.2010 10:35:57   
lidik
obcinarka nočem biti nesramna in ja mogoče bi bilo boljše da ne bi komentirala, samo vseeno - tebe zdaj moti, če se cel dopoldan o materinski pogovarjamo, kaj pa to, ko smo se o posteljcah, pa posteljnini več kot en dan pa ni bilo nič narobe.


(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
   RE: Celjske srečke nosečke
20.7.2010 10:39:19   
Anonimen
obcinarka:

oprosti ampak to, da napišeš, da ne boš razmišljala, da se kdaj kaj slabega lahko naredi ampak samo o tem kaj boš lepega doživela se meni ne zdi realno. me ne moreš prepričati da je.

vedeževalstvo je bilo mišljeno sarkastično, ker si praševala ZAKAJ ti je slabo - tega ne morem vedeti. zato pravim, da nisem vedeževalka (drugič bom pisala s podnapisi a velja?) je pa tako, da se slabost pogosto začne "iz danes na jutri" in... kaj naj ti tu napišemo?

relacija postov iz treh smeri: morda, ker nobena od nas ne sprašuje vedno ena in istih stvari. danes debatiramo o materinski, včeraj smo o nečem drugem. o posteljicah, 3d in ne vem čem še vse smo tudi pred kratkim (mislim, da si ravno ti o tem spraševala). zato sem ti tudi odgovorila, da sem o tem že pisala.

če je tebi tema butasta še ne pomeni, da tema dejansko je butasta - meni se npr. zdi praktična tema o materinskih knjižicah. sploh če s tem kateri ob nesreči prihraniš hujše posledice. npr. lidik ni vedela, da naj bi jo imela zraven in mislim, da če bo (bog ne daj seveda!!!!) kdaj kaj narobe ji bo morda prišla prav in bo vesela, da smo danes toliko o tem debatirale.

zgleda, da na tej temi pač nismo same takšne, ki bi govorile samo o opremi, o slabostih, o trebuhu in o otrocih. hvala bogu se znamo pogovarjati še o čem drugem in se ni zdaj svet ustavil ko smo zanosile. mislim, da vsaka od nas pove svoje težave, svoje menje in svoje izkušnje. o vsem in ne samo o "čudoviti izkušnji biti noseča". ker meni se življenje vrti še okoli cca 30 drugih zadev vsak dan in tudi tiste rada predebatiram. srčno upam, da bom ostala takšna tudi, ko bo tole moje detece privekalo na ta svet - da ne bom debatirala samo o otroku ampak še o milijon drugih zadevah.

Arwenko: po moje boš zdaj tudi ti nesramna. a imaš tudi ti kdaj občutek, da smo dolgočasne, da te nalašč ignoriramo, da...? če ga imaš se ti opravičujem. ker ti pač ne moreš biti v krogu "treh", ker se še nismo spoznale a veš user posted image

Lidik: user posted image pa sem mislila, da sem jaz nesramna.

(odgovor članu obcinarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2287
   RE: Celjske srečke nosečke
20.7.2010 10:41:11   
obcinarka
nisem zamerljiv tip človeka, tudi nobenih opravičil ne, ker ni nič za opravičit...je pa res da smo različni in prav je tako... nobene knjižice niso problem.. sam sm pokomentirala da ne o nesrečah-pa ne pomeni da jih kličete, pa da potem že reševalci pa ne vem kdo takoj vse......... ok,bom povedla zakaj.. kot otrok sem v prometni nesreči zgubila starejšo sestro ki mi je bla vse na svetu, stara  sm bla 7 let, pa z mamico sva se pripeljale na kraj nesreče.. slučajno.... zato mogoče kanček več.. zakaj NOČEM...
zdej pa h user posted image .. a bo ktera že povedla a boste kej banjico mele in kaj naj nardim da mi ne bo slabo???????????????????????????????????  

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
   RE: Celjske srečke nosečke
20.7.2010 10:43:45   
Anonimen
aja pa še to obcinarka: ti iščeš izkušnje, tukaj na tej temi pa imata otroke "samo" 2 osebi. in jaz ti iz izkušenj ne morem govoriti, ker je tudi zame vse prvič. in ne morem ti povedati ali košara za vozek pride prav, ker ne vem. bom pa vedela po septembru. tudi ne vem kakšna posteljica je boljša... verjetno ne bom vedela nikoli, ker imam kar eno podarjeno. pa ne bom vedela če bi bila katera druga pač boljša. prav tako ne vem kakšno banjico ampak je "na slepo" oz. je bila spet podarjena skupaj s previjalno. in se nisem obremenjevala s tem. vidiš... niti ene stvari ne morem napisati iz izkušenj...
in ko sem ti to zadnjič že napisala sem bila tudi nesramna... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2289
   RE: Celjske srečke nosečke
20.7.2010 10:43:52   
urskaf
No, no, punce!!! Mal me ni zraven, pa se kr kregate. user posted image
Vsaka ima pač svoje mišljenje. Nekatere so bolj na realnih tleh, nekatere bolj v oblakih, ni se treba zaradi tega kregat. Tak ko ste že rekle, HB, da smo si različni, je bolj zanimivo. Tukaj smo, da si izmenjujemo izkušnje, povemo svoje mišljenje in smo druga drugi v oporo. Res pa je, da te lahko kaj doleti, ko to najmanj pričakuješ in je dobro, da si tudi na kaj takega pripravljen. Jst npr. res nisem niti poštudirala, da bi morala imeti knjižico skoz zraven sebe, pa jo bom od zdaj naprej imela.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
   RE: Celjske srečke nosečke
20.7.2010 10:46:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka

nisem zamerljiv tip človeka, tudi nobenih opravičil ne, ker ni nič za opravičit...je pa res da smo različni in prav je tako... nobene knjižice niso problem.. sam sm pokomentirala da ne o nesrečah-pa ne pomeni da jih kličete, pa da potem že reševalci pa ne vem kdo takoj vse......... ok,bom povedla zakaj.. kot otrok sem v prometni nesreči zgubila starejšo sestro ki mi je bla vse na svetu, stara  sm bla 7 let, pa z mamico sva se pripeljale na kraj nesreče.. slučajno.... zato mogoče kanček več.. zakaj NOČEM...
zdej pa h user posted image .. a bo ktera že povedla a boste kej banjico mele in kaj naj nardim da mi ne bo slabo???????????????????????????????????  


ok samo to še potem pa res neham: na tvojem mestu bi pa jaz res še bolj razmišljala "kaj pa če", ker bi dejansko vedela kako hitro lahko do nesreče pride. ne bi paničarla ampak bi pa definitivno večkrat pomislila...

glede banjice: beri en post za tabo.
glede slabosti: jej, pij,... če ne pomaga ne vem, meni ni bilo niti enkrat slabo, tako da nimam izkušenj s preprečevanjem/zdravljenjem nosečniških slabosti. user posted image

(odgovor članu obcinarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2291
   RE: Celjske srečke nosečke
20.7.2010 10:51:09   
Anonimen
ok pa da zamenjamo temo, ker je res že glupo tole pingponganje sem pa tja... user posted image nisem pa hotela nobene užaliti ampak tudi če sem jo in če bo zato ob kakšni nezgodi imela materinsko zraven in bo to rešilo marsikaj bom pa tudi vesela, da sem jo. toliko še o tem!

kaj boste jedle? jaz si grem po kak rogljiček, ker mi že kruli!!! pa kave se mi lušta pa danes nimam kandidata/kandidatke za družbo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2292
   RE: Celjske srečke nosečke
20.7.2010 10:58:59   
Arwenko
Ne vem, mogoče se motim, ampak jaz tole temo dojemam kot bolj čvekatorsko, ker smo tukaj različne punce, z različnimi pdp-ji. Teme o tem, kaj se kateri dogaja so po moje bolj tiste "mesečne" ala novemberke, decemberke. Saj ne, da tudi tu nebi kakšne rekle, ampak zdi se mi, da je tale tema malo manj "obremenjena" z nosečniškimi težavami in ne-težavami kot one druge in meni je všeč tako.

In ja, tudi kakšen moj post kdaj ostane brez odgovora, pa ne skačem v luft, ja pa kaj če ostane, pač sklepaš, da druge nimajo komentarjev na to temo, kot da so jih dolžne dajat. Ampak takšna sem pač jaz. user posted image

Aja, mi bomo lepinjo jedli iz Rance v službi...mnjami, se mi že kr sline cedijo, ampak bo treba še eno urco počakat do malice. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
   RE: Celjske srečke nosečke
20.7.2010 11:03:36   
obcinarka
lej T.Z samo tole še... pa sva zaključile... ti razmišljaš tako, jaz pa drugače... to se ti ni zgodilo, zato niti promile ne moreš razumeti , ker ne poznaš tega občutka in slike ki je še živa izpred 28 let.. zato... prosim...
in še to.... parkrat si se oklicala za nesramno... jaz te tja nisem uvrstila, zato če že, poišči tisto ki tako misli.

lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
   RE: Celjske srečke nosečke
20.7.2010 11:04:08   
Anonimen
mmmm lepinjaaaa!!!
joj jaz imam same nore lušte zadnje čase. nič, grem nad rogljiček + jogurt + jabolko. bo bolj pametno user posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2295
   RE: Celjske srečke nosečke
20.7.2010 11:09:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka

lej T.Z samo tole še... pa sva zaključile... ti razmišljaš tako, jaz pa drugače... to se ti ni zgodilo, zato niti promile ne moreš razumeti , ker ne poznaš tega občutka in slike ki je še živa izpred 28 let.. zato... prosim...
in še to.... parkrat si se oklicala za nesramno... jaz te tja nisem uvrstila, zato če že, poišči tisto ki tako misli.

lep dan


kako pa ti veš kaj vse se meni je ali pa ni zgodilo? morda TOČNO to ne, ampak... kako veš? a se poznava že 20+let da veš kaj vse sem preživela/doživela?

kar se pa nesramnosti tiče pa: direkt res nisi tega napisala kar je pa med vrsticami pa.... mislim tudi, da si ti edina s katero sem sploh imela tu konflikt(e) in da mi ni treba nikogar iskati. tako.
zame je debata končana, zaključena.

(odgovor članu obcinarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2296
   RE: Celjske srečke nosečke
20.7.2010 11:18:42   
obcinarka
enako.. zaključeno, če pa šteješ to kot konflikt.. pa ga štej, jaz ne.. jaz temu rečem različna mnenja, stališča in razmišljanje, pa različni pogledi,občutki,   kar je edino prav..

napad pa je najboljša obramba, pravijo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
   RE: Celjske srečke nosečke
20.7.2010 11:22:33   
Arwenko
aja, če bo katera seznamček popravljala, naslednji pregled imam 31.8.

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
   RE: Celjske srečke nosečke
20.7.2010 11:24:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

aja, če bo katera seznamček popravljala, naslednji pregled imam 31.8.


imam občutek, da ima urskaf gužvo, tako da bom jaz tokrat

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2299
   RE: Celjske srečke nosečke
20.7.2010 11:28:32   
Anonimen
user posted image

PDP     Ime(starost) (štuser posted image , št.user posted image ) pregled, kraj,   spol, +kg, cm buši

SEPTEMBER
10.  nadka30(30)    (3,user posted image ,1user posted image )   2.8.    Slov.Konjice  user posted image   +9      98
18.  T.Z. (26)           (1user posted image , 0user posted image )   3.8.        Laško       user posted image    +7    112

OKTOBER

03.  arual2006(?)    (2user posted image ,1user posted image )     ?           Celje        user posted image      +9      ?
28.  mami_1979(30)(5user posted image ,4user posted image )   2.8.  Šmarje/Jelšah user posted image     +10  116

NOVEMBER
10.  mateja33(34)   (1user posted image ,0user posted image )     ?           Žalec         user posted image     +5      ?
23.  zalos(?)            (1user posted image ,0user posted image )     ?          Razgor       user posted image    +4     101
25.  pikamonca(31) (2user posted image ,1user posted image )   2.8.         Celje         user posted image   +<1     ?

DECEMBER
15.  urskaf(28)        (2user posted image ,1user posted image )   11.8.      Grobelno    user posted image    +3    100
15.  lidik(30)           
(1user posted image ,0user posted image )   20.8.      Šentjur      user posted image   +2,5     ?
26.  obcinarka(35)   (1user posted image ,0user posted image )   20.8.      Žalec        user posted image   +1       ?

JANUAR
05.  Arwenko(27)    (1user posted image ,0user posted image )    31.8.      Arclin         user posted image    +0      ?
14.  TMS82(28)        (1user posted image ,0user posted image )    ?           
Žalec         user posted image    +2       ?

FEBRUAR
02.  Oxer (?)           (2user posted image ,1user posted image )   20.7. NS      ?            user posted image      ?        ?


če sem kaj spustila naj se mi prosim napiše pa popravim a bo ok?

< Sporočilo je popravil T.Z. -- 20.7.2010 11:36:47 >

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?