![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 10:22:04
|
|
|
|
urskaf
|
Saj bom, ob 13. bom že vedla. Ne vem kaj ima kaj moj v planu, tak da se moram najprej z njim zmenit. Saj mislim, da bo šlo. Kje bi se pa tokrat dobile?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 10:26:44
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha ja verjamem da vama sploh ne bo hudega.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 10:27:41
|
|
|
|
Anonimen
|
urskaf: tokrat pa ve predlagajte prostor!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 10:29:11
|
|
|
|
urskaf
|
lidik? Ideja?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 10:29:56
|
|
|
|
lidik
|
T.Z. jaz imam predlog: če se bosta strinjale seveda: mehiška v sparu. Glede na to, da se že jaz tja spravljam celo večnost bi bilo kar super, bi končno le prišla do nje. Pa še tebe bi imela zraven, da bi mi lahko svetovala kaj si naročiti.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 10:32:54
|
|
|
|
Anonimen
|
hmmm a veš da so v mehiški zamenjali lastnika, tako da ne upam NIČ svetovati. bomo vse 3 bolj kot ne preizkušale zadeve
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 10:35:34
|
|
|
|
lidik
|
pa ne mi rečit no. Kaj to pomeni, da sem se tako dolgo spravljala tja, da zdaj ni rečeno da bo še dobro? No pa drugače ideja je ok? Se strinjata obe? Urskaf imaš ti tudi kakšno idejo?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 10:41:31
|
|
|
|
urskaf
|
Glede takih stvari sem pa jst žal brez idej. Z mojim nič kaj ne hodima okoli, pa bolj malo poznam take stvari. Kitajsko in Picikato smo že obdelale, drugo pa res ne poznam.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 10:45:39
|
|
|
|
lidik
|
hja sej naju tudi zdaj nekaj prijema da če greva kam ven, greva kam dlje. Zadnje čase imava destinacijo proti Kršekm. Sva ugotovila, da se nama je fino prej malo peljat.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 10:49:01
|
|
|
|
urskaf
|
Midva sva pa prej vedno šla raje jezdit kot pa nekam na kosilo al pa večerjo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 10:52:56
|
|
|
|
Anonimen
|
lidik ne vem... za probat je tko da jaz sem za. urskaf: vi2 sta pa itak imela svetovne zmenke kakšno kosilo... sem lačna tud cel dan, če me pol jezdit pelje
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 10:54:59
|
|
|
|
urskaf
|
Ja, se čist strinjam!!! Sem pa tudi za.
< Sporočilo je popravil urskaf -- 19.7.2010 10:55:27 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 10:57:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ej zadnjič sem prišla cela navdušena domov pa mojmu razlagam o tem kak mate konje pa kak bi js to po porodu šla mal tvojga okupirat pa tko naprej pa tko nazaj... no in včeraj filozofiram zvečer mojmu, da me mal skrbi kak bo bit tok časa doma pa to pa mi pribije: "ej če ne druga boš šla pa do urške..." pa js: "kire urške?!" pa on: "ja sej je urška ona k majo konje ane? boš šla do nje s tamalim pa konje pogledat pa tko..." sem bla čiiist šokirana, da si je IME zapomnil, ker ma spomin za imena k zlata ribica... lih 3sekunde.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 11:01:12
|
|
|
|
Arwenko
|
Kaj pa Pomaračna zraven mehiške??
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 11:05:07
|
|
|
|
Anonimen
|
majo dobro hrano?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 11:06:07
|
|
|
|
lidik
|
vidiš T.Z. kako je priden - te tako pozitivno preseneča. Torej potem mehiška - jupi končno mi bo uspelo priti tja. Zdaj samo še urskaf sporoči, pa se zmenimo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 11:07:25
|
|
|
|
Arwenko
|
Meni imajo ful dobro hrano. Super solatke, ful dobre lignje, pa takšne piščančje trakce fajne...to so meni najljubše. Moj pa največkrat je pico ali testenine in pravi, da je tudi vse super.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 11:08:52
|
|
|
|
Anonimen
|
aha, no prvo, da se dogovorimo če se sploh dobimo jutri, potem pa bomo žrebale kje
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 11:09:09
|
|
|
|
lidik
|
Arwenko to v mehiški?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 11:09:51
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. aha, no prvo, da se dogovorimo če se sploh dobimo jutri, potem pa bomo žrebale kje ja imaš prav. Kr lepo počakajmo da vidimo če imamo vse čas, pa se potem menimo, da se ne bodo meni prehitro sline cedile.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 11:11:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. aha, no prvo, da se dogovorimo če se sploh dobimo jutri, potem pa bomo žrebale kje ja imaš prav. Kr lepo počakajmo da vidimo če imamo vse čas, pa se potem menimo, da se ne bodo meni prehitro sline cedile. mnja, še dobro, da sem jedla zdajle vmes... mislim... me se pa res znamo zlakotiti. ne, arwenko pa misli Pomarančo zraven mehiške...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 11:13:30
|
|
|
|
urskaf
|
T.Z., pa mene si vsak tak z lahkoto zapomni. In pa normalno, če ne prej, se bomo spomladi lepo dobile vse tri, pa vozičkale. Malo pri nas, malo pri vas, malo nekje vmes ... Meni je načeloma vseeno ali Pomaranča ali Mehiška, ker itak ne vem kak imajo kje. Zdajle pa malica!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 11:18:03
|
|
|
|
Anonimen
|
dober teeek!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 11:20:02
|
|
|
|
Arwenko
|
lidik...Pomarančo sem imela v mislih ja. Tista mehiška meni nikakor ne sede, ful slabe izkušnje pač, sicer iz Lj poslovalnice, ne iz te tukaj v Celju, pa vseeno. Ampak ve se kr zmenite kje vam najbolj ustreza, jaz se bom samo priklopila, če lahko sploh
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 11:29:36
|
|
|
|
obcinarka
|
no jaz pomalicala.... apetit pa še kar... in kar... mam še banano+nektarino+activio+polnozrnate kekse+čaj za nosečnice jaz pa včeri zvečer se pregrepila v mcdonaldsu in pojedla 2!!!!! cheesburgerja.. že pol leta nism bla tam in so me ble same lušte!!!!!!!!!! jah bejbe, kaj naj rečem.. uživajte na čveku v pomaranči, limoni, al meksikanu... kjerkol že.. delovne vneme pa nimam preveč..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTop ideje za nosečniške pustne maskeČe si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.