|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
18.7.2010 12:19:01   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: igmipi

Sem šla pogledat numerološki izračun imena, bova 6 dobila ;)

igmipi, najin user posted image  bo tudi 6. Lep opis user posted image

saša36, dobro opravi, držimo pesti!

tinky, še malo... saj bodo hitro ti dnevi mimo...  

(odgovor članu igmipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
18.7.2010 14:02:27   
nimanorwen
ojla!

evo, po dveh tednih normalno diham in živim. in jemuser posted image  me je moj (skesani?) mož pelou u supernovo na pice, kupu si je 3 pare hlač, men 2 majčki (za po porodu), zalogo bavarie (brezalkoholn per), kilo čokolade (kinder) in tiste igračke za na voziček za user posted image user posted image user posted image user posted image  aja pa še 3 paketke vir80 mi je tut kupuuser posted image pa še na sladoled. se je odkupu. sm še zmer trdi, da ne smrdi user posted image user posted image  upam, da pride voziček jutr al pa v torek, kumej čakamm!
žabica22 - najprej hvala ti za jutranjo dozo smehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj presneti deci, to so težki umetnikiuser posted image  sm pol dala svojmu za prebrat, pa je biu prec pametn, da bi tvoj mogu sm razdeliuc pa kabl kupt. sm mu rekla, da je lhk kr tih. itak sm bla v dnevni sm do pol 4, ker so me komarji žrli (v spalnci jih je namreč pobiu oz. mava itak mrežo in jih praktično ni). sm hotla bit pol zanalašč zutrej slabe vole, ma je biu tvoj post tuk smešn, da nism mogla bituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sasa36 - držta se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tinky - user posted image user posted image user posted image  ma so zgleda res usi deci isti user posted image  pazi, da se teo ne pokvariuser posted image  pa pazi na grlo, zdele res ni pametn zbolet.
popadki - učer sm mela ta 3.ga!user posted image  pomojem bom res prej k 15.8. ... 29.ga bom rekla v p, nej me pogleda vaginalno ... aja žabica13 - v petek mam ctg

a kej pijete malinov čaj? jest ga zdele 2 dni pa ni nč kej ekstra okusn. skor k voda. mrbit dam premou listov? pol zvečer grem pa v kino robin hooda gledat, jutr pa babji posloviln žur treh generacij (moja mami, mami od prjatlce, k je novembra rodila in je zmer govorila, da ona že ne bo mela otrok, jest in moja user posted image  v cantini mexikani)user posted image  u tork mačke na bled peljem ... pol se pa čudim, da sm čist fertikuser posted image  uživejte!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
18.7.2010 14:32:09   
sasa36
Evo mene nazaj!
Hvala za vaše user posted image user posted image user posted image je pomagalo!

CTG je o.k-pulz skače od 130 -150,popadkov ni videti(do 10).

Naredila mi je še UZ-mali user posted image je tolk divjal,da ga je komaj lovila po trebuhu.Mere so sicer na spodnji meji,ampak glede na mene sugurno ne bo velik.Namerila je tam nekje 2400-2500g.Pretoki so O.K-plodovnice je še dovolj,posteljica pa je že zrela in pripravljena.
Tako da ko bo bo-je rekla-ČAKAMO!!!!!

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
18.7.2010 15:05:12   
kamelija
Čestitke vsem za dobre novičke s pregledovuser posted image user posted image user posted image

Veste kaj se mi zdi da na tele naše moške vpliva sprememba vremena (čeprav bi se lahko še malo bolj shladilo ampak HB da se je vsaj malo)
,jaz sem se tudi z mojim včeraj pičla. Pa ko bi bilo vsaj vredno prepira.

Tiste ki že imate popadke, kako pa jih čutite a kaj boli?

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
18.7.2010 15:10:17   
Masha_M
Jaz imam skozi cel dan ogromno tistih "običajnih" materničnih krčev, se pa zdaj dogaja da počasi skoraj vsak dan dobim tudi kakšnega zmerno bolečega, ki bi se mu najbrž že lahko reklo popadek. Vsekakor pa še daleč od tega, da bi bilo redno in da bi kaj kazalo na porod.

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
18.7.2010 15:57:51   
žabica13
ejla,

uh da nes sem pa jaz jezna. Sem vam že prej tipkala pa je vrglo elektriko ven user posted image  in sem zgubial cel post, pa še računalnik preden se spet spravi k sebi traja. To pa je vaška elektrika, najhujši je ker to zgine za par sekund, ampak zadosti da ti vse vrže ven.

A ni fajn vreme danes? P'rav paše ta ohladitev. Sem ga izkoristila za likanje. Kdo bi si mislu da likanje tetra plenic vzame toliko časa?!? Sm mislila da je tik tak...japajade. Zdej me čaka še en grozeči kup, samo moram malo počivat vmes, ker me noge bolijo ko zmešane.

Danes in včeri pa imamo očitno vse take dneve da nas naši dragi jezijo. Moški. Kaj čem še drugega napisat. Midva z mojim se tudi non stop nekaj malega cufava, od obljube da bo ta vikend uredil dnevno ni nič. Ker je bilo bolj važno da sinetu bazen na vrt postavi, da gresta tenis igrat, zdaj mu mora pomagat PC igrat user posted image ...skratka raje se niti ne jezim ker bom drugače znorela. Vsak dan nek nov razlog, samo lahko bi si še za user posted image  vzel vsaj uro ali dve danes in malo delal (saj jaz tudi likam ko nora, pa kosilo delam, pomivam po njem, ). Zdaj bi pa še šel na Kolpo za 3 dni ta teden, in sem rekla da ne grem popolnoma nikamor dokler doma ne poštimamo stvari. Niti ne bi mogla uživat ko pa doma še posteljice za user posted image  ni.

Uh, zdej ko sem se spomnila na posteljico je začelo spet iz mene malo puhat. Grem izkoristit in likat, da vsaj v kaj koristnega to transformiram.

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
18.7.2010 20:25:30   
ooooo
no, pa se še jaz malo javim... sem postala prav lena, kar pripisujem ubijalski vročini...

njaprej čestitke BabriG za punci

pa čestitke Moniki za uspešno prestalo operacijo
in pa vsem čestitke za uspešne preglede user posted image

moj naslednji pregled je 23.7., ampak meni so tej ctgji totalno glupi... zadnjič sem porabla 2 uri v porodnišnici...user posted image še nas bojo mantrali zgleda...

dugače praksa se opravlja... mi je pa kr fajn... hrbet se mi zdi da je boljše... samo je še vedno neprijetno... še malo še malo... pa se ne bom več imela nad čim pritoževat user posted image

tinna zate pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image da te še kej domov pošljejo pred porodom

drugače me veseli da ste kljub lažnim alarmom se bolj ali manj ok... še malo, še malo... pa bo vse lažje user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
18.7.2010 21:13:01   
mayci
Ploha, super, da se je user posted image obrnil v pravo smer!!!user posted image user posted image Zdaj pa držimo pesti, da ga ne zamika vrteti se spet nazaj...user posted image

Žabica22, user posted image tvojemu postu sem se pa tudi jaz iz srca nasmejala!

Saša36, super, da je vse v redu z user posted image , bo pač malo manjši, bo pa zato mogoče malo lažji porod...user posted image

nimanorwen, te je pa tvoj dragi danes res razvajal user posted image , paše a ne.user posted image Pa uživaj na babjem večeru! user posted image

žabica13, verjamem, da te jezi, da zadeva še vedno ni urejena...oh ti moški, včasih so res eni veliki otroci...user posted image

oooo, kmalu se ne bo več treba pritoževati nad bolečim hrbtom, hehe, se bo pa nekaj drugih stvari našlo..user posted image Še dobro, da imamo tale forum, pa da lahko malo potožimo druga drugi o vseh težavicah.. user posted image

Jaz pa jutri peljem mojega fanta po treh tednih spet malo v vrtec, za štiri ure čez dopoldan, da se malo navadi, ker bo moral biti v sredo, ko grem na pregled v P od 6h zjutraj do 3h popoldan tam user posted image in ga moram počasi spet malo pripraviti na vrtčevsko vzdušje.

Lep večer vam želim, pa se tipkamo jutri! user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
18.7.2010 22:22:29   
barbet
Živjo souser posted image !

Tudi jaz sem prav srečna, da se je malo ohladilo. Čeprav moram priznat, da je res kot je rekla moja ginekologinja, da ostali še bolj jamrajo kot me.
Sva pa z dragim tako lepo splanirala za Bohinj, potem pa sva delala domauser posted image user posted image , ker naj bi prišel napeljavat centralno ta vikend. Sva bila oba od vročine. Potem pa rečejo, da ta vikend ne more.user posted image
Ampak konec koncev nama je obema (meni pa sploh) fino, da sva že skoraj pri koncu z urejanjem bajte. In ta teden upava, da nama uspe vse podelat. user posted image JUPI.
Naši user posted image so pa vsi na podobno vižo narejeni. Moj bo vse naredil in je pravi srček, ampak včasih pa traja in traja in meni že pisker dviguje. Je pa res,da sem glede gnezditvenega sindroma zdaj še bolj nestrpna (pa tudi on je ugotovil, da je že čas), sicer sem pa bolj potrpežljiva in bolj v izi. Sploh pa zdajle, ko je vroče.

Otekanje nog
je pa na srečo pri meni minimalno - so mi malček otekle v tej vročini, pa mi je bilo že to čudno, da pa še gležnjev ne bi videla ...user posted image Se mi kar smilite tiste.

Hrbtenica nas bo pa bojda potem še bolj matrala, ko bo treba bejbe naokoli nosit (mi je pa prijateljica dala cifro nekoga, ki za hobi masira in bom najbrž kaj izkoriščala - njej prav prija pri sedemmesečnem sinku)

Popadki pa tudi mene zanimajo, kako se to kaj čuti. Meni samo mal trebuh kdaj otrdi. Na CTG pa tudi nisem imela nič popadkov - je G rekla, da je bil krasen. Na srečo mi ni treba v porodnišnico hodit, ker ima že moja gnečo, ko pa slišim, kako je v P user posted image .

A štejete brce? Mene kar mal panika, ko nekaj časa ne brca, pa še g mi je rekla, da jo moram vsaj 10 x čutit. No saj moja potem nadoknadi - začne pa močno razgrajat pozno popoldne ponavadi.

Sem pa še  user posted image zaradi svakinje, ker je bila noseča 3,5 mesecev in ji je dete umrlo. Saj ima že dva fantka, ampak sta želela še enega. Ima pa eno avtoimunsko bolezen (saj ne vem kaj) in ji nihče ni vedel povedat, ali lahko zanosi ali ne. Potem ji je kardilog praktično odobril. Zdaj se pa vsi nazaj držijo in jo "nadirajo". Pa odnos v porodnišnici je tudi bolj nehuman - povedo ti kot da ni nič: pač mrtev je.Pa kaj se sekirate, saj je samo skup celic ...user posted image user posted image user posted image In še v petek je to zvedla in čez vikend itak nič ne delajo - tako da gre jutri notri. Čist grozn.

Upam, da vas nisem preveč zamorila ...
Vsem user posted image , da se držite in imate fine preglede, držim pesti za vse.
Pa tiste, ki hočte prej rodit user posted image , upam pa, da bodo določeni, vključno z mojim, pa še neki časa notri.

En user posted image vsem!!!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
19.7.2010 6:11:08   
Tinky
DObro jutro,

naša noč ni bila posrečena. Teo je full slabo spal, se 10 x zbudil, ob 4 ih sem ga vzela v najino posteljo in zdej še drnjoha. Danes imam ctg in pregled, tako da z razlogom strašim ob tej uri user posted image

Bom samo glede popadkov komentirala, ostalo kasneje.
Baje, jih vsaka čuti drugače.
Uni ta izi, zgledajo kot menstrualni krč, ki se stopnjuje.

Še 13 dni do pdp user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
19.7.2010 7:14:38   
Aisha86
oh ja...tud pri meni ni bilo mirnega spanca (spet!) user posted image ...sem se zvečer preveč napokala lubenice in sm mogla ponoči it 3x na wc. Ne vem če sem že povedala ma jst zadnji mesec in pol samo še od lubenice živim. Jo jem za zajtrk, kosilo in večerjo. user posted image Recimo, da je pojem polovico veliiike buče na dan in če mi je moj ne bi odnesu z mize bi jo lahko celo na enx zmazala. :)

No, grem zdej še malo posrfat po netu pa še pozneje kej pametnejšega napišem.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
19.7.2010 7:33:38   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Aisha86

...sem se zvečer preveč napokala lubenice in sm mogla ponoči it 3x na wc. Ne vem če sem že povedala ma jst zadnji mesec in pol samo še od lubenice živim. Jo jem za zajtrk, kosilo in večerjo. user posted image Recimo, da je pojem polovico veliiike buče na dan in če mi je moj ne bi odnesu z mize bi jo lahko celo na enx zmazala. :)

Men je moja G rekla, da naj je le veliko pojem in jaz jo pridno ubogam. Pijem težko na silo, to z lubenico pa gre! Sam men ni blo treba nič lulat...sem zgleda vse porabla user posted image !

Jest sem pa spala kot angelček!

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
19.7.2010 8:20:15   
jomi
Jaz sem pa vsa polomljena, ker očitno nisem več vajena dobr spat. Danes sem pa res spala kot ubita - samo 4xlulat, pa takoj sem trdno zaspala. Kr ne morem verjet da sem tok  spala, da sem kr zmatrana od tega :)
Pa sej mi nč ne paše - jamram, če ne spim, pa jamram če preveč dobr spim....
Danes mam planiran "projekt peglanje", ker je končno primerna temperatura. Desko bom preselila na balkon, pol pa maraton!!!! Pa da končno zmanjka kupa!
Pol pa če mi še kej energije ostane - pa generalno čiščenje kuhne. Kdaj je pa vs gnezditveni sindrom prijel? Jst mam še več kot 1 mesec do roka, pa me "gnezdenje" že kr cel mesec drži! Skor vse mam že tipi topi, pa še vedno najdem kaj za poštimat...
Barbet, ti pa rajš ne s takim novicam.user posted image Ful je grozn, pregrozn za semle....
Ploha, user posted image user posted image user posted image !!! Pa ti to nisi nič čutila?! Jst vem za vsako nogico, pa rokico kje jo ima... Potem pa ugotavljam kaj počne... Najbolj hecno mi je pa kadar kolca :)
LP pa se še tipkamo!!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
19.7.2010 8:46:55   
žabica13
user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
19.7.2010 8:47:22   
mayci
Dobro jutro!

Moja noč Je bila pa prav mirna, no dvakrat sem šla na wc, pa takoj zaspala nazaj..user posted image Še kolki me niso nič boleli.user posted image
Zdajle sem pa našega fanta že odpeljala v vrtec, pa bila v trgovini in sem trenutno pri zajtrku, svež sirov burek, mmm...user posted image
Potem pa branje, počitek in užitek do 12h, ko grem spet proti vrtcu.user posted image
Za zlikat nimam nič,  pospravljeno je (vsaj za silo), za user posted image vse pripravljeno, tako da si lenobo lahko malo    privoščim...user posted image
Tinky, srečno na pregledu! user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu jomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
19.7.2010 9:34:01   
spacebaby
Uh, koliko ste se razpisale za vikend, se vidi da me dva dni ni bilo blizu računalnika, je kar trajalo, da sem vse prebrala.

To sem se nasmejala vašim user posted image , tista od žabice in antene je bla pa najboljša!!!!

Drugače pa kar počivam, če ne, mi zvečer tako hudo trebuh otrdeva, včeraj me je še začelo malo boleti, da sem že skoraj mislila, da bo to to!

Jaz pa sploh še na nobenem ctg-ju nisem bila in verjetno tudi ne bom, tele dva tedna kot imam še do roka. Samo napotnico za amnio mi je dala za en dan po roku :)

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
19.7.2010 10:27:22   
Lenny1
Dobro jutro drage souser posted image  in lep teden!

Mogoče pa ta teden dobimo še kakšnega user posted image .?

Jaz sem pa dobro spala to noč, čist brez zbujanja in obiska wc-ja... Se pozna, da se je malo ohladilo in upam, da danes ne bo že 30+.

Popadkov nič ne čutim in moram napisat, da se jih že prav veselim. In upam, da pridejo kmalu. user posted image  Trebuh imam pa kar precej trd, predvsem proti večeru.

Danes pa pizza s prijateljico in zvečer še zadnjič nosečniški pilates.

Vsem ki imate preglede pa veliko sreče in veselja...

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
19.7.2010 10:41:09   
žabica 22
Oj čveke

Sem vam včeri zvečer napisala post, ker je moj dragi po dolgem času gledav zvečer tv user posted image in glej ga zlomka mi je vse skupi ven vrglo tko da sem kar lepo leptopa pospravla in šla spat user posted image sem bila besna kot user posted image tako da žabica te čisto zastopim kako ti je ko ti ven vrže vse skupaj. Sem pa bila tudi jaz pridna in sem si speglala goro cunj in pomila šipe pa še po tleh mi je uspelo pomiti- samo še pucam- gnezditveni sindrom. user posted image
žabica user posted image jaz res ne vem kaj je včasih s temi našimi deci. Upam da ti čim prej sestavi posteljo za user posted image , če ti je pa ne bo me pa pokliči ti jo bom pa jaz prišla pomagat sestavit. user posted image

Vse, ki imate danes preglede želim da jih čim bolje opraviteuser posted image

Kar se pa tiče naših dragih user posted image pa sploh nebi komenterala ker sem se včeri cel dan smejala temu kaj je naredu in vsakič ko me je vprašu zakaj se smejim mu nisem povedala ker bi se 100% skregala. Lahko bi še kaj napisala kaj ušpiči samo potem bi že mislile da sva za v polje user posted image . Čeprav pravi moj da smo norci vzunej pametni so pa notri user posted image - malo heca user posted image

današnja noč sem se 2x dvignila pa še to zato ker me je spodni del trebuha tako bolel user posted image . Je pa ta moj otroček od včeri neki preveč meren in sem čist tečna. Na sladko ne odreagera več, ker se pomoje revček že kopa v čokoladi in ne v plodovnici user posted image   tako da ne vem kaj bom naredla. Bom poklicala g da vidim kaj mi bo rekla.

spacebaby oh te naši ginekologi sploh človek ne ve kdo je čuden oni, ki so šolani ali mi" lajiki". user posted image
mayci ti samo vživej dokler lahko user posted image , pa ta tvoj burek mi je prav skomine naredu user posted image
aisha86 jaz pa vse kar spijem v meni ostane in sem taka kot ena balon že user posted image .
Za čudo odkar je ta dva dni čuden vreme nimam več takih hlodov namesto nog user posted image

nimanorwen jaz se itak skos smejim tvojim  postom user posted image , kje si kupila malinov čaj- da probam še jaz to če bo kaj pomagalo. user posted image

sasa36 user posted image user posted image za pregled in ctg , samo da je vse ok z user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3493
19.7.2010 11:29:53   
spacebaby
Punce, mogoče veste, kako je s streptokokom B, je kar drugače če ga odkrijejo pri Sanfordovi preiskavi urina ali če pri odvzemu brisa?
Ker kakor sem brala je to nožnična okužba oz. okužba porodnega kanala, jaz pa ga imam očitno v urinu?

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
19.7.2010 11:33:50   
sasa36
BOLI ME GRLO,TEČE MI IZ NOSU IN IMAM ZOBOBOL-SI LAHKO ŽELIM ŠE KAJ VEČ!!!!!!!!!!!!!

VESELA BOM VSAKEGA DOMAČEGA RECEPTA!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3495
19.7.2010 11:34:26   
Tinky
Matr sem jezna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zjutraj peljem malega k mami v varstvo in lepo pozabim gsm v Teovi torbi, tko da sem šla v Izolo brez telefona. In kokoš brez glave kakršna pač sem, si nisem mogla organizirat dopoldneva, kot sem si zamislila. Ni mi preostalo drugega kot spokat kufre in it nazaj domov user posted image user posted image

Na pregledu bp, ctg je bil sicer malo bolj živahen kot sicer, ma to itak nič ne pomeni. Kile so pa še vedno na istem, že par mesecev grem gor dol za par dag.
Sem G vprašala, če se lahko še kopam v morju, je rekel, da ja s tem, da naj ne skačem na plohuser posted image .
Naslednji ctg in pregled imam 26.7.

spacebaby, streptokok B ti lahko odkrijejo le z odvzemom brisa

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3496
19.7.2010 11:36:39   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: sasa36

BOLI ME GRLO,TEČE MI IZ NOSU IN IMAM ZOBOBOL-SI LAHKO ŽELIM ŠE KAJ VEČ!!!!!!!!!!!!!

ja, popadke user posted image user posted image

se hecam user posted image

Delaj si inhalacije, grgraj olje 31, če ga imaš. Meni je full pomagalo.
Za zobobol pa čimprej k zobarju!!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
19.7.2010 11:43:27   
nimanorwen
jutro punce!

jest sm dons spala do pol enajstih! sm mogla kr dvakat na uro pogledat, če prou vidm! ob 5 sm se zbudila, ker je moj revež mogu na šiht k ma dop ta tedn, pol me je pa kr zmankal. pomoje je to zadnič za naslednji 2 leti, da sm tuk ajuuser posted image  robin hood je biu zakon film, tk da, če ma kera preveč cajta al pa se bo čakanje preveč vleklo, priporočam! user posted image  je seveda ceu čs filma pridno sodelovala v bojuuser posted image  dons me čaka pa še en babji žur juhuhu. user posted image user posted image user posted image
deci - mogoče je to tk - v nosečnosti se ženskam stopnjuje gnezditveni sindrom, moškim pa sindrom neumnostiuser posted image user posted image  moj je biu učer pol ful srce in mu bom za nagrado dons nrdila jetrca v omaki s pirejem, je biu že učer čist blaženuser posted image  žabica13 - probej terapijo z lato po bučiuser posted image
popadki - ja, menda jih usaka drgač čuti ... trebuh otrdi, pa spodej me nekk stisne al kk bi rekla, tk v notranjosti, sploh ne znam opisat. usakič k grem na wc ful gledam, če bo mogoče čep vn padu user posted image  (pa mam šele 15. rok, ne vem, kaj mi jeuser posted image )
ooooo - revček, vsak dan se ene 2x spomnim nate, da moraš praksirat ... tk da še namest tebe zabušavamuser posted image  upam, da bo hitr minil!
mayci - srečno s ponovnim uvajanjem v vrtec!user posted image  a te čaka še kšn ženski večer? kr pejta s tisto prjatlco robina hooda gledat, da bova izenačeniuser posted image
brce - ne štejem, ker brca skus, čist je utrgana. sej je luštn in use, sm kar je tumač je pa tumač.
barbet - user posted image user posted image user posted image  za tvojo svakinjo ... boga ... upam, da jima to ne bo uzel poguma ... jest se full zavedam, kuk mava midva srečo, ker sm takoj zanosila, nobenga splava prej ... si ne predstavlam sploh. in pa tak odnos dohtarjev ... mislm ... no comment.
jomi - uživej v peglanju! sm use ful sovražte peglanje, jest sm čist hepi, da lhk peglam. doma ns je blu 7 in je blu super, zdej pa sm 2 in sm čist nesrečna, k je ful mou za peglatuser posted image
lenny1 - še zmer hodš na pilates???? dobra si! jest sm do nosečnosti delala navadnga, ampak ful hmal sploh nism mogla več, niti nosečniškega ne. sm pa še zmer ful gibčna - komot si nohte na nogi nalakiram in brijem in vseuser posted image uživej s prjatlco!
žabica22 - dej povej, kaj je naredu, k me ful ferbc matra zdejuser posted image se bomo še mou smejaleuser posted image user posted image drugač je pa normalno, da se zadnih par tednov user posted image  umirjat začne (razn seveda moje, k še bl nori!). važn, da ga čutiš. sm useen poklič, da boš mirna. glede malinovga čaja sm ga pa kr pred bajto nabrala, tk k je lenny1 nrdila. sm je zanč k svina. tk da če ne bo nobenga efekta, ga naslednjo user posted image  ne bom pila.

zdej grem pa mou zabušavat naprej. kuhno sm itak že pospravla, drugo bom pa "pol"user posted image  dons nej bi vozičk pršu in sm skus nekje okul vrat, da bom hitrej odprla, k prideuser posted image  (pol po možnosti ga pa sploh ne bo dons). lepo se mejte pa srečno na pregledih!

Neposredna povezava do sporočila: 3498
19.7.2010 12:03:55   
Lenny1
nimanorwen, a pa si malinove liste prej dobr posušila?? Men je ta čaj čist dobr, brez vsega ga pijem. Pa nisem drugače noben ljubitelj čajev.
Dam kar ene dve veliki žlici listov, pa prelijem s 3 dcl vrele vode. Pokrijem in čez kakšnih 15 minut precedim.
Ah, saj nič ne verjamem, da pomaga, ampak tako je dobr, da velik pijemo. user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
19.7.2010 12:48:22   
žabica13
Čveke dober dan!

Tistim ki ste lepo prespale noč user posted image , nimanorwen upam da ti do poroda še kdaj rata se tako naspat. Saj lahko pa bo zoja ko se bo rodila čez dan tako aktivna ko zdej v bušiju in bo pomoči spala.

tinky uh, škoda da si pozabla mobi in mogla plane malo spremenit. Kaj čmo, hormoni in nosečnost delajo svoje. Saj jaz sem pa šla zadnjič v lj, ustavim že pred šparom in hočem denarnico vzet da odpeljem voziček, in denarnice ni. Pa sm enih 35 km brezveze naredila, ko sem se samo vozila gor pa dol. Pa danes sem tudi bla v lj ker je našim živalcam zmanjkalo hrane (in bognedaj da daš jest napačno konzervo, dobiš prav ubijalski pogled, še posebej pes spušča take poglede če ni ta prava hrana, kakor da si mu najmanj največje zlo na svetu naredil) in sem pozabla kruh kupit. Glavno da nisem pozabla lubenice! Sm tudi čisto zmešana na lubenice! Njami najboljša poletna hrana (razen bučk) zame!

barbet en velik user posted image  za tvojo svakinjo. Tak odnos osebja je v že tako zelo težki situaciji popolnoma neprimeren, kakor da ji že tako ni dovolj hudo. Upam da se jim bo kljub tej izkušnji nasmehnila sreča z user posted image !

žabica22 probaj kak počep naredit, če noče začet na čokolado migat user posted image  Naš se tudi takoj premakne če se na hrbet uležem, to naravnost sovraži, že pri ginekologinji ko se moraš tisto minuto na UZ uležt se mu je zadnjič čisto zmešalo. Mene tudi vedno zaskrbi če se mi zdi da premalo miga, saj ponavadi potem nadoknadi, en del dneva je ponavadi ful živahen, ta drugi del dneva pa prespi.

A se je kateri otroček že spustil? Naj bi se nekje ta zadnje tedne, a ne? Ker moj je meni že čisto v joške zlezel, pa če se usedem v polležeči položaj se nekako še bolj naguzi in takrat skoraj dihate več ne morem. Tako da že kar malo čakam kdaj se bo spustil. Kaj pa popki, a so vam ven stopili? Moj je ko en periskop, še skozi majco se vidi da ven štrli user posted image

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?