nimanorwen
|
jutro punce! jest sm dons spala do pol enajstih! sm mogla kr dvakat na uro pogledat, če prou vidm! ob 5 sm se zbudila, ker je moj revež mogu na šiht k ma dop ta tedn, pol me je pa kr zmankal. pomoje je to zadnič za naslednji 2 leti, da sm tuk aju robin hood je biu zakon film, tk da, če ma kera preveč cajta al pa se bo čakanje preveč vleklo, priporočam! je seveda ceu čs filma pridno sodelovala v boju dons me čaka pa še en babji žur juhuhu. deci - mogoče je to tk - v nosečnosti se ženskam stopnjuje gnezditveni sindrom, moškim pa sindrom neumnosti moj je biu učer pol ful srce in mu bom za nagrado dons nrdila jetrca v omaki s pirejem, je biu že učer čist blažen žabica13 - probej terapijo z lato po buči popadki - ja, menda jih usaka drgač čuti ... trebuh otrdi, pa spodej me nekk stisne al kk bi rekla, tk v notranjosti, sploh ne znam opisat. usakič k grem na wc ful gledam, če bo mogoče čep vn padu (pa mam šele 15. rok, ne vem, kaj mi je ) ooooo - revček, vsak dan se ene 2x spomnim nate, da moraš praksirat ... tk da še namest tebe zabušavam upam, da bo hitr minil! mayci - srečno s ponovnim uvajanjem v vrtec! a te čaka še kšn ženski večer? kr pejta s tisto prjatlco robina hooda gledat, da bova izenačeni brce - ne štejem, ker brca skus, čist je utrgana. sej je luštn in use, sm kar je tumač je pa tumač. barbet - za tvojo svakinjo ... boga ... upam, da jima to ne bo uzel poguma ... jest se full zavedam, kuk mava midva srečo, ker sm takoj zanosila, nobenga splava prej ... si ne predstavlam sploh. in pa tak odnos dohtarjev ... mislm ... no comment. jomi - uživej v peglanju! sm use ful sovražte peglanje, jest sm čist hepi, da lhk peglam. doma ns je blu 7 in je blu super, zdej pa sm 2 in sm čist nesrečna, k je ful mou za peglat lenny1 - še zmer hodš na pilates???? dobra si! jest sm do nosečnosti delala navadnga, ampak ful hmal sploh nism mogla več, niti nosečniškega ne. sm pa še zmer ful gibčna - komot si nohte na nogi nalakiram in brijem in vse uživej s prjatlco! žabica22 - dej povej, kaj je naredu, k me ful ferbc matra zdej se bomo še mou smejale drugač je pa normalno, da se zadnih par tednov umirjat začne (razn seveda moje, k še bl nori!). važn, da ga čutiš. sm useen poklič, da boš mirna. glede malinovga čaja sm ga pa kr pred bajto nabrala, tk k je lenny1 nrdila. sm je zanč k svina. tk da če ne bo nobenga efekta, ga naslednjo ne bom pila. zdej grem pa mou zabušavat naprej. kuhno sm itak že pospravla, drugo bom pa "pol" dons nej bi vozičk pršu in sm skus nekje okul vrat, da bom hitrej odprla, k pride (pol po možnosti ga pa sploh ne bo dons). lepo se mejte pa srečno na pregledih!
|