jomi
|
Drage sonosečke! Šele zdaj sem ugotovila, da imamo dve žabici No, da mal pokomentiram našo mlako…. Žabica 22 : Moj mali se pa vedno zbudi, če se uležem na desni bok, tega enostavno ne prenese. Malo potuhtaj, ziher ma tud tvoj mali kako finto, da ga spravi pokonci. Pa sprehod ga tud zbudi ponavadi… Žabica 13 : Spuščanje bušija – meni se nekako zdi, da me ne tišči več tako zelo, sam mam pa še 5 tednov do roka, tko da ne vem a sem se navadila, al pa je res malo bolj dol Popek - meni se je izbočil proti koncu 7 meseca – najprej je dobil samo strehico (izbočil se je samo zgornji del), sedaj je pa že cel kot en cucelj! Ful smešno! Prvič vidim dno svojega popka J , ker mam drugače ful globoko noter zašraufanega…. FirstTimeMummy – kako boš pa naredila odlitek trebuščka?! Limma – držim pesti, da ne bo treba na cr!!!! Drgač mam pa jst enga prjatla, ki se je pred 30 leti rodil fuuuul prezgodaj, imela je samo 600g, pa je sedaj ogromen dec, totalno zdrav in uspešen v življenju! Tko da pri teh tednih – ni panike sploh!!!! Aja, pa jst sem se rodila z 32 tedni, pa sem mel 2700, pa 47 in šla z mamico čez 4 dni normalno domov…. Me sploh niso meli za nedonošenčka… Pa mi tud nč ne fali Linea negra in celulit – okrog 5 meseca, sem jo imela, a je sedaj čisto zbledela, se jo ne vidi več. Glede celulita sem pa ena izmed srečnic (sedaj ko so slabosti mimo),ga imam sedaj manj ko prej. Sem ful shujšala na začetku, tko da mam noge pa rit čist tanke – me je sam trebuh, pa še tist celulit k je bil se je ful zmanjšal. Sej drgač sem bolj bajsi, sam 8 kil dol sam v rit pa noge se pa ful pozna, mam nosečniške cunje za 2 številki manjše, kot moje prejšnje… Popadki – Tiste, ki vam otrdeva trebuh, kako pa veste da imate popadke? Meni otrdeva od 18 tedna naprej, vmes je bilo malo več mira, sedaj pa spet malo bolj pogosto, pa še spodaj me tišči včasih… A potem je to to?! Čist sm zmedena glede tega… A ne bolijo ta pravi ko hudič?! Drgač sem pa jst tud čiiiiist vesela, da ni več tako vroče! Včeraj sem generalno kuhno pospravla, danes pa peglam in prekuhavam flaške… Komaj čakam da dobimo štručko!!!
< Sporočilo je popravil jomi -- 20.7.2010 10:49:48 >
|