FirstTimeMummy
|
Ojla punce mojeeeee! Smo nazaj iz dopusta, sem vas kr pogrešala ta dva tedna, moram priznat... Na hitro sem preletela vse postke, ki so se nabrali, komentirala bom pa potem kar za sproti, drugače bi si mogla vzeti celo dopoldne, ker ste tako pridne s tipkanjem Sem dobila kar 'kurjo kožo', ko sem prebrala, da imamo že tri dojenčke!!! Solis in Barbi: obema iskrene čestitke in veliko veselja ob cartanju vajinih zakladekov! Kar ne morem dojet, da bomo kmalu vse na istem! Na hitrco, na morju je bilo f-e-n-o-m-e-n-a-l-n-o in mi sploh ni žal, da sva šla - je bilo pa res, da sem bila 'taglavna atrakcija' sredi Paga, ker ljudje očitno še niso nikoli videli noseče ženske Hec, mislim, da so strmeli zaradi veliiikega trebuha, v smislu: kam pa ti laziš, ženska, sej ti bo kmal ven padu??? Hehe Je moja G včeraj na pregledu komentirala, da bi morala imeti oblečeno majico z napisom: Oglašujem Zadarsko porodnišnico G mi je naredila tudi pregled, ker sem ji povedala, da imam 9občutek, da se mi je prejšnji teden čep odluščil in je rekla, da je stabnje super in da bi mogel iti ven ko šus Sem še zaprta, ampak je vrat že čisto zmehčan, tako da mi je rekla, da bo verjetno čez kakšne tri do štiri tedne dan D... Tako da smo bili včeraj na šopingiranju za vse preostale stvari za našga bejbija in v ponedeljek začnem z intenzivnim dezinficiranjem okolice Pa pranje, likanje, pospravljanje in reorganiziranje omar... No, sem rekla, da bom kratka, pa sem se spet razmetala po tipkovnici Upam, da vam ni prevroče in da vsaka najde kakšno senčko za sebe, jaz sem v Lj sredi betona čisto hin, na morju je bilo pri 37 stopinj čisto drugače za dihat! Pa spala sem kot top, tukaj pa cele noči 'zombiram' naokrog.. Se tipkamo, lepo se imejte!!!
|