|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
16.7.2010 16:00:10   
žabica13
No, pa sem se potolažila glede vremena in sem srečna da sem trenutno samo na 30 in morda kakšni stopinji. Me je ravnokar klicala mama da je v Novi Gorici 38 stopinj. Si kar predstavljam kako zrak kar "migeta"

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
16.7.2010 16:05:19   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

Kaj pa kuhate zdej v tej vročini, meni se ne da preveč ker takoj le še bolj vroče. Pa itak ne paše jest. Tako da danes delam kar zelenjavno rižoto in solatko in je čisto dovolj.

žabica13 - Jaz tudi bolj kuham zelenjavne rižote in paste pa solato. Zdaj je super, ko je že skoraj vsa zelenjava na voljo doma, s tapravim okusom.
Pa kakšno lečo - sojo na indijski način in krompir z zelenjavo. Mesa pa minimalno.
limma - vso srečo, naj se vse "porihta" tako kot je treba... user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
16.7.2010 16:49:17   
kai1
BarbiG, čestitke za hčerkiciuser posted image user posted image

Sem končno dobila nazaj računalnik. Mi ga je virus čisto požru, tako, da je bilo treba naložit vse programe na novo.
V sredo sem bila UZ v P. Kako sem se načakala. 3 ure, da sem prišla na vrsto. No vsaj klimo so imeli v čakalnici.
Naša miška je res čisto na spodnji meji, manjša za cca 2-3T, ampak, pretok tekočin je bp, Naredili so mi še morfologijo, vse ok. Potrdili so, da je resuser posted image , plodovnice je tudi dovolj. Tako, da je vse ok in glede na mojo velikost in velikost prvorojenca je čisto sprejemljiva velikost in teža, cca 2300g. Edino kar ni ok, je ,da je postavljena prečno. V pon. je bila na ritki, sedaj je pa že prečno, diagonalnouser posted image
Sedaj spim in ležim samo na levem boku, ampak nič se ne premakne. Še vedno me razteguje po diagonali.

V LJ. P so povsod obvestila, da so dovoljeni obiski za parterja in zdrave prvorojence.

vročina, no še ena, ki ni spala. Sem spala tja do 11.30, potem sem sepremetavala do 2.00 in nato šetala  po hiši do 3.00. Ko, pa končno zaspim, se mali zbudi okoli 5.30user posted image user posted image

popatki, sedaj se mi pojavljajo, kot menstrualni krči, ampak ne v intervalih, mogoče dopoldne parkrat na 20 min., potem pa enako zvečer ali pa ponoči. Trebuh mi pa itak nonstop otrdeva.

Tetra plenice, jih imam cca 25, povijalnih pa ene 8- pre več, ampak sem itak vse dobila.

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
16.7.2010 17:45:41   
kamelija
Hojla punce, tale vročina je pa res ubijalska! Včeraj sva bila z user posted image na pikniku pri enem kolegu ki ima hišo pri bloškem jezeru.
Ne boste verjele da sem dala ob enih zjutraj celo jopico nase. Ko pa sva se vrnilo v dolino in v hišo pa kot da sem stopila v kotlovnico!

Limma moj je tudi še v medenični vstavi ampak včasih se obrnejo čisto na koncu, tako da upajmo na najboljš!

Mayci jaz sem šla tudi gledat Mrk in sem naravnost mahnjena na te movije. Trilogijo Underworld pa tudi jaz zelo priporočam - hudi filmi!
Nimanorwen po katerem liku pa bi ti dala ime drugi user posted image če ni skrivnost? Meni je ful lepo ime Lucijan, pa to ne sam zarad igralca ampak mi je bil že prej ime všeč. No sam mojmu pa ni.

BarbiG čestitke za hčerkici!!!

Spanje je pa že prava umetnost tud zame, meni malo pomagajo podložene blazine in koutr, ki ga kar zajaham!

Kuhamo pa tudi pri nas bolj malo - še najbolj mi sedejo hladne testenine v solati, naješ se in še osvežujoče je - pa sadje in sladoled itak na kileuser posted image !

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
16.7.2010 18:24:28   
igmipi
user posted image Pozdravljeneuser posted image ,

evo še mene, tudi jaz nisem spala-do 3 je šlo v dveh štukih, pol pa še med 5.30 in 6.15, tko da jap, še en zombi več..

Najprej čestitke novim mamicam user posted image , tudi midva že komaj čakava da greva v Rim...

Za vse tiste, ki se vam otročki nočejo na glavo postavit močno, močno stiskam pesti, da si premislijo.

Kako je pri nas? danes sem 35+6 in sem s pregleda(nadomestni G). Torej odpiranje se je ustavilo, ocenjena teža 2680g(jaz sem pa mini paket 155cm in 45kg prej, upam, da ne bo prevelika, kdo bo rodil...user posted image ...).
So me pa na ctg dali, in je ta mala tolk norela, da so mislili, da imam popadke(vrednosti so bile med 50-70)...ker pa bolečin ni, je G reku, da je pač ta mala tolk živahna..(je taka že celo nosečnost ;), nama bo vetra dala...lol)

drgač pa imam pdp 15/8, ampak se z mojim meniva s tamalo, da bi raje mal prej šli rodit...npr 26/7 je polna luna...user posted image , oba že tolk čakava ;)...

sicer pa tudi jaz pijem magnesol, pa tudi meni nič ne pomaga, trebuh mi kar naprej neki zatrdeva.., pa ni za se sekirat..

tolk no na htrco, mejte seuser posted image

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
16.7.2010 18:25:10   
žabica13
sem pozabila prej pokomentirat spacebaby upam da se bo zadeva s streptokokom uredila. Upam da bodo antibiotiki pomagali. user posted image user posted image

kai1 samo da je s tvojo punčkico vse v redu, kakšen gram in centimeter manj ni važen, glavno da je vse ok! Drži se še naprej!

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
16.7.2010 20:28:02   
Ploha
da še vam sporočim user posted image

punce moje...danes dopoldne sem šla na CTG, niso najdl srčka, pol le naštimajo, me nekaj šlatajo...sestra je rekla drugi sestri (slišila je cimra) naj me kar v porodni zadržijo. In res po 45 minutah prideta sestra in zdravnica.Me prašata kako čutim otroka, če je še na ritki, pa sem rekla da ne vem. Pa če želim lahko pogledajo. Pa sm rekla ja prov. In kaj je blo. Otrok se je sam obrnil in je rekla, da grem takoj domov, vesela sem bla k radio.

user posted image user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
16.7.2010 20:31:40   
kai1
Ploha, superuser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
16.7.2010 20:32:43   
Tinky
Joj Ploha, NE STRAŠI, me je skoraj kap, ko sem začela brat tvoj post user posted image
Ma super, sem tako vesela zate.

Sem bla na šopingu, za crknt!!!!!!!!!!
Zdej se dva dni ne premaknem iz bajte.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
16.7.2010 21:04:18   
žabica13
Ploha čestitke da se je detece samo obrnilo! Juhej, pa ti ne bo treba vikenda v neklimatizirani porodnišnici preživet, ma kar je najbolj važno, oba sta prišparana za ZO.

Kako pa ginekolog ugotovi kako leži otroček če ne dela UZ? Malo butasto vprašanje. A ve, čutite kako ležijo. Jaz edino čutim da se mi včasih ful visoko naguzi, in se mi zdi da je to preveliko da bi bila glavica.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
16.7.2010 21:09:43   
Tinky
žabica, meni z rokami otipa trebuh in tko ugotovi kje ima glavico.
btw, si vidla zs, ki sem ti ga poslala zjutraj?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
16.7.2010 21:20:50   
žabica13
tinky sem vidla, se ravcno spravljam odpisat user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
16.7.2010 21:21:05   
nimanorwen
ojla souser posted image !

jest sm spet lepo vandrala okul do prejle in sm čist fertik. bom vsaj zaspala lhkuser posted image  jutr grem pa z mami na kolpo, se hecava, da je to za naslednih 10 let zadnič, k greva nekm sami za ceu dan, ponavad je (vsaj) sestra zravn (oz ena od njiju al pa vsaj en od bratov al se pa že kdu drug vštuliuser posted image ). tk da sva šli v merkatorja nabavt samo nezdravo hrano in neumne cajtnge, tk da jutr bom JEDLA user posted image  drgač sm bl k ne na solatah. se sploh ne upam na vagouser posted image pa ful mou jem ampk prou čutm, kk se razbohotujemuser posted image  eee drugač pa hvala za pohvale, da sm zabavna, sm bl je zabavno brat tele štorije k pa jih doživlat.
predn pozabm - a ma kera sling? a je fajn? mou gruntam, da bi ga nabavla, ker se mi zdi za jesenski čs ful praktičn. kaj mislte?
žabica13 - no, sm da se bo tvoj zmigov! če pa ne -sej veš - z lato po buči user posted image user posted image user posted image
lenny1 - zmerej pozabm vprašat - a govoriš hindi?
kai1 - držim pesti, da se user posted image  obrne!
popadki - mela učer ta prvega in sm čist ponosna in presrana hkrati user posted image  trd buši pa tut ful velik, sm bolel je pa učer prvič. mwahaha, še mou, pa gremo user posted image
igmipi - jest tut na luno računamuser posted image  mrbit bova pa skpuser posted image
ploha - super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tinky - kaj si lepga kupila? user posted image
kamelija - ja, underworld je zakon! sm men je ta tretji del najbolši, daleč najbolši. nasledn user posted image , če bo user posted image , bo pa imela ime po Sonjiuser posted image  do tega filma tut pomislna nism na to ime, ta lik mi je pa tuk dbest, da bo Sonja. Lucian je tut men lepo ime, sm mou preeksotično za nš prostor. igrauc mi je pa hud, ker ni tipičn lepi deček (no ja, sm men so itak sami taki mou čudni dobriuser posted image ) dost bul k pa un iz prvih 2h delov. k je itak mogla selene use bed tipe nalomt, od njega je blu bl švohuser posted image

grem še mou šivat. dons sm čist blazna glede tegauser posted image  joj sm še šivala pa zapravlala bi pa okul bi vandralauser posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
16.7.2010 23:32:59   
Lenny1
ploha - super novica za petkov večer user posted image

nimanorwen - hidi malo govorim, pišem in počasi berem. Razumem pa skoraj nič. Pazi to: imajo 22.000 dialektov user posted image

Vsem skupaj želim prijetno noč, predvsem tistim, ki ste imele probleme s prejšnjo...

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
17.7.2010 6:29:38   
Tinky
Jutro user posted image

Zunaj je 25 sopinj in ura je 6 user posted image user posted image
Dovolj imam vročine!!!!!

Greva rožice zalit, se tipkamo kasneje.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
17.7.2010 6:51:37   
jomi
Jutro!
Tinky - jst mam tud že čist dost!!!! Ne morem več prenašat te pajse!!!! Pa še ponoč se nč ne shladi :(

Ploha - sem skoz mislila na tebe, pa sem zdej ful vesela, da se je mala sama obrnila. Pa ti to nisi nč čutla?! Pomoje ti je trebuh kr dobtr zaplesu :)

Drgač pa kako se hladite, tiste k nimate klime? Jst sem šla včeraj popoldne kar u klet, pa sem oba psa na 5mm zabrila - sta ful luštna zdej :) Sam pol mi je tud tm vroče ratal....

Grm počas - upam da preživimo še tale peklenski dan in da danes ne gre nobena rodit, ker pomoje ni glih primerno....

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
17.7.2010 7:47:03   
spacebaby
Dobro jutro!

Tako, tudi moje rožice so že zalite, mi je uspel pred soncem. Drugače je tukaj še kaj znosna temperatura, no, še kakšne pol urce bo, potem bo pa začelo žgati......
Danes pa nisem mogla dolgo spati, so me že preveč kolki boleli od vsega tega ležanja na boku! Še malo, pa bomo spet lahko ležale na hrbtu in trebuhu user posted image

Ploha, suuuuuper, da se je dete obrnilo!

Uživajte, skrivajte se pred vročino!

(odgovor članu jomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
17.7.2010 7:49:52   
Tinky
ura je 7:45, zunaj pa je že 29,7 stopinj!!!!!!!
Včeraj smo bli lahko zunaj vsaj do 9, ma danes je prav grave. Ne vem kakšen dan nas čaka.

Sem pa izkoristila to mojo tečnobo in si glihkar pripravila torbo za v P. SIcer sem se spraševala kaj sploh vzet razen kozmetike, ker itak dobiš vse v P. Od mrežastih gat naprej.

Nič, grem zdej zmazat en čokoladni krof user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu jomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
17.7.2010 8:08:54   
listek1
jutro user posted image

Mi smo tudi pokonci že od 6:20, ampak smo se še do 7:30 valjali po postelji user posted image  Zdele pa gledava z malim Avtomobilčke (to risanko znam že na pamet, tokrat jo gledamo user posted image ). Mi se gremo pa danes popoldne mal kopat, sicer ni morje, je pa vsaj voda user posted image

Tinky - dober tek, pa pridna, da si si pripravila torbo. Jest sem jo tud prejšnji teden.

Ploha - super, da se je pikica obrnila.

No midva sva se pa odločila, da gremo kupit klimo, ker tole je noooooooorrrrrrrrrroooooooo.

Lep dan punce, čeprav bo peklensko vroče

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
17.7.2010 8:27:50   
FirstTimeMummy
Ojla punce mojeeeee!

Smo nazaj iz dopusta, sem vas kr pogrešala ta dva tedna, moram priznat... Na hitro sem preletela vse postke, ki so se nabrali, komentirala bom pa potem kar za sproti, drugače bi si mogla vzeti celo dopoldne, ker ste tako pridne s tipkanjemuser posted image

Sem dobila kar 'kurjo kožo', ko sem prebrala, da imamo že tri dojenčke!!! Solis in Barbi: obema iskrene čestitke in veliko veselja ob cartanju vajinih zakladekov! Kar ne morem dojet, da bomo kmalu vse na istem!

Na hitrco, na morju je bilo f-e-n-o-m-e-n-a-l-n-o in mi sploh ni žal, da sva šla - je bilo pa res, da sem bila 'taglavna atrakcija' sredi Paga, ker ljudje očitno še niso nikoli videli noseče ženskeuser posted image user posted image user posted image Hec, mislim, da so strmeli zaradi veliiikega trebuha, v smislu: kam pa ti laziš, ženska, sej ti bo kmal ven padu??? Heheuser posted image user posted image user posted image user posted image Je moja G včeraj na pregledu komentirala, da bi morala imeti oblečeno majico z napisom: Oglašujem Zadarsko porodnišnicouser posted image user posted image user posted image

G mi je naredila tudi pregled, ker sem ji povedala, da imam 9občutek, da se mi je prejšnji teden čep odluščil in je rekla, da je stabnje super in da bi mogel user posted image iti ven ko šususer posted image user posted image user posted image Sem še zaprta, ampak je vrat že čisto zmehčan, tako da mi je rekla, da bo verjetno čez kakšne tri do štiri tedne dan D... Tako da smo bili včeraj na šopingiranju za vse preostale stvari za našga bejbija in v ponedeljek začnem z intenzivnim dezinficiranjem okoliceuser posted image Pa pranje, likanje, pospravljanje in reorganiziranje omar...

No, sem rekla, da bom kratka, pa sem se spet razmetala po tipkovniciuser posted image Upam, da vam ni prevroče in da vsaka najde kakšno senčko za sebe, jaz sem v Lj sredi betona čisto hin, na morju je bilo pri 37 stopinj čisto drugače za dihat! Pa spala sem kot top, tukaj pa cele noči 'zombiram' naokrog..

Se tipkamo, lepo se imejte!!!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
17.7.2010 9:53:35   
žabica13
En lep dan vsem! Vidim da ste ene tudi danes zgodnje, meni je uspelo prav sladko spat celo noč (razen da sem imela vmes moro, da je na omari en polmetrski črn in kosmat pajek user posted image )

Najprej vam malo lepo novičko sporočam - dobila sem sms od mayci da je od včeraj zvečer v porodnišnici, ni rodila, žal pa vam več ne znam povedat. Mayci vas vse lepo pozdravlja!

FirstTimeMummy super za dopust! Naslednji pa že v troje!

Drugače sem pa malo gledala po koledarju danes, in se tej naši PDP-ji tako bližajo da ni res. Jaz zase mam itak občutek da bom šla v Rim okrog lune, ker že tko ful name vpliva. To pa je okrog 10 pa okrog 24. 8. Bomo vidli. Zdej mam pa še malo delovne volje, pa grem do konca kopalnico spucat, prej sem začela pa je že vse teklo z mene in sem mogla pauzo naredit.

Upam da bo danes dež!!!!

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
17.7.2010 9:54:26   
žabica13
tam pri mayci sem hotela napisat, da vam malo manj lepo novičko sporočam, pa sem se zatipkala

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
17.7.2010 10:40:27   
anchy82
mayci... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti pošiljam, da bodo novičke kmalu lepe in da bo vse ok!!!

Jaz pa to noč, kot že nevemkoliko, spet nisem skoraj nič spalauser posted image . Ampak ta noč je bila pa hudičevo vroča... sem se zbujala vsako dobro uro, ker sem bila čisto mokra...kot miš, potem se mi je že začelo vrteti, tako da sem fuuul vode pila, hodila na wc... Mislim, GROOOZAAAAuser posted image user posted image Kdaj bodo res kakšne ohladitve??? Računam na danes...

Sem se prej odpravila tudi malo peglat. Ampak sem si likalno desko in likalnik lepo prestavla na balkon, kjer vsaj malo pihlja, in počasi pripravljam oblekce za našega user posted image , pa za mojo pridno Vito moram speglati oblekc, da bo imela vse lepo v omari zloženo, če mene kej prime. Danes me že od jutra nekaj špika... Joj, upam, da bom kmalu tudi jaz na vrsti za rodit!!user posted image Čeprav pri Viti sem rodila 1 dan po PDP... zato tud zdaj mislim, da ne bom te sreče, da me bo kej prej zagrablo. Bi pa rada prej še vse porihtala...user posted image user posted image

Včeraj smo pa šli z mojim bratcem v Čateške se kopat... user posted image user posted image user posted image Ker smo domačini, smo šli od 18. do 20. zvečer - in bilo je suuuupeeer!!! Sam zavzet se moremo pa se vsest v avto in se odpeljat do bazenov... ampak ker smo preblizu, je še to težko ponavadi...user posted image user posted image

V četrtek sem imela pa prvi CTG in ni še nič kazalo, da se kaj dogaja.... Od ponedeljka je moj G na dopustu, zato imam zdaj napotnico kar za v bolnico za CTG... Mi je pa naročil, da naj grem spet na CTG 28.julija, razen, če me bo že prej kej začelo grabit. Bom kar v ponedeljek poklicala v njihovo ambulanto pa se kar naročila, ker res ne bi rada celo dopoldne čakala na CTG in mi naj kar datum povejo!

Za zdaj vas zapuščam, ker grem dalje likat!!! Držte se v senčki!!!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
17.7.2010 11:11:59   
igmipi
user posted image  evo še mene,

user posted image  me strašno veseli za ploho, zdaj bi blo pa super če bi se še ostalima to primerilo, pol ne bi blo treba ZO delat..držim pesti user posted image

spet nič spala, 5x na wc, zatečena..user posted image  in ja nimamo klime, hladim se z vrtnico, sam bom znorela in bom kar nabavla klimo, nič več odlaganja, ker če mam za bit noseča še do pdp 15/8 se mi bojo možgani skisali in hodit ne bom več moglauser posted image

nimanorwen - v katero P greš? jaz grem v Šempeter

mayci - kdaj pa ima ona PDP? držim pesti zanjo...

Punce, sem že spraševala, pa se nobena ni javila - A je katera že kej odprta?

mejte se!user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
17.7.2010 12:18:20   
žabica13
Mayci ima PDP 11.8. Saj v sms je napisala da upa da pride še malo 2v1 domov. Če bo kaj sporočila vam bom takoj napisala, po moje pa je zaradi tistega špikanja in bolečine morala v P. Mayci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?