|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
19.7.2010 13:10:36   
FirstTimeMummy
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

A se je kateri otroček že spustil? Naj bi se nekje ta zadnje tedne, a ne? Ker moj je meni že čisto v joške zlezel, pa če se usedem v polležeči položaj se nekako še bolj naguzi in takrat skoraj dihate več ne morem. Tako da že kar malo čakam kdaj se bo spustil. Kaj pa popki, a so vam ven stopili? Moj je ko en periskop, še skozi majco se vidi da ven štrli user posted image

Meni je na pregledu v petek rekla, da ima glavico že čiiisto spodaj in jo lahko tudi že otipa, poleg tega imam pa maternični vrat že čisto zmehčan, tako da bo naš user posted image verjetno malce pohitel, jeeeejuser posted image user posted image user posted image G je rekla, da predvideva še kakšne tri tedne (ne garantira), ampak se mi je čep že odluščil pred enim tednom in mislim, da bom ena prvih srečk med nami, kljub temu, da imam uradni datum 20.8.

Popek mi pa zaenkrat še vztraja 'na noter', ampak se mi zdi, da mi ga bo vsak čas vrglo ven - trenutno je 'izenačen' z ostalo površino trebuščka...

Punce, a ste si že/si nameravate narediti odlitek trebuščka?? Meni bo moj user posted image danes zvečer naredil odlitek, ko vročina malo popusti. Že komaj čakam, mislim da bo to ful lep spomin na štručko v pečiciuser posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
19.7.2010 13:18:32   
limma
Sem s pregleda in nimam najboljših novic... ctg sicer OK, user posted image še vedno malo manjši, ampak danšnjemu G (v P te vedno gleda en drug in vsak ima svoje mnenje user posted image ) pa premala količnia plodovnice sploh ni všeč in če je v sredo ne bo več, ostanem v P in sledi CR user posted image Slabe volje sem do neba in naprej.... PDP imam čez slab mesec (17), tako da se mi nikamor ne mudi.... Držite pesti za naju z user posted image .

Naslednji pregled torej 21.7.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
19.7.2010 13:18:43   
kai1
ojla, punce

HB za tole ohladitev. Se vsaj malo lažje diha in spi.
Sem pa takoj v akcijo stopila, pa vsa okna pomila. Sedaj , pa še nekaj cunj operem, pa kosilo skuham, potem, pa mislim, da bo dobolj za danes.

popek, mi ni iztopu, pa tudi ta strija, črta, čez trebuh se mi ni naredila. Tako kot v 1. tudi ne.

Barbet, user posted image  za tvojo svakinjo.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
19.7.2010 13:27:45   
Tinky
limma, držim pesti, da bo vse ok!
Ma me tej G presenečajo vedno bolj. Kot da bi nekdo študiral v Ameriki, en v Sloveniji in en v Afganistanu. Kako ti lahko vsak drugače pove???

Linea negra, se meni v tej nosečnosti ni naredila, v prvi user posted image pa čisto na koncu in je bila komaj vidna. Imam pa tokrat nenormalno dosti celulitisa. Še malo pa ga bom imela na stopalu. Pa full čudno se mi zdi, ker full pijem user posted image

AJa, sem vam pozabila napisat, da ker je bila full gužva na ctg ju in, ker so bile porodne sobe prazne, so me dali na isto posteljo, kot sem dve leti nazaj rodila. Mi je bilo full grave, ker sem podoživljala tiste trenutke. Še malo, še malo pa bom spet globoko dihala na eni izmed tistih postelj.

pa 26. julija je polna luna, tko da računam, da se bo kej začelo....upam user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
19.7.2010 13:55:38   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

limma, držim pesti, da bo vse ok!
Ma me tej G presenečajo vedno bolj. Kot da bi nekdo študiral v Ameriki, en v Sloveniji in en v Afganistanu. Kako ti lahko vsak drugače pove???

Ne vem, tinky, ampak se fuul sekiram.user posted image ima šele 220g (tudi nameri ga vsak drugače), tako da se mi res še ne mudi... upam pa, da je vse v redu z njim, ker temu današnjemu G RES ni bilo všeč, da dovolj pijem in ni dovolj plodovnice user posted image user posted image

Linea negra, se meni v tej nosečnosti ni naredila, v prvi user posted image pa čisto na koncu in je bila komaj vidna. Imam pa tokrat nenormalno dosti celulitisa. Še malo pa ga bom imela na stopalu. Pa full čudno se mi zdi, ker full pijem user posted image

Pri meni je enako z lineo negro. Celulits imam pa po riti... upam, da kasneje izgine sam od sebe user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
19.7.2010 14:07:14   
žabica13
LIMMA držim pesti da bo v sredo vse v redu, in da ti  ne bo treba ostati v P, niti CR, da user posted image  še malo zraste. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
19.7.2010 14:37:42   
Marčevka2010
IZVIRNO SPOROČILO: žabica 22

marčevka upejve da naju že 26.7. odnese do p, takrat je polna luna če pa ne takrat pa najkasneje 10.8. ko bo še ena polna luna user posted image . Kje boš rodila?

Ne 26.7. je malo prezgodaj, 10.8. se pa že fajn sliši. user posted image  Tudi jaz sem tuhtala, če bo luna kaj pospešila, bomo videli.
Jaz grem v Postojno, pa ti?

Mayci super, da si vredu.user posted image

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
19.7.2010 14:45:53   
igmipi
user posted image  ola punce,

HB za to ohladitev...danes pop pridejo pogledat za klimo naštimat...user posted image

user posted image  za svakinjo od Barbet(kako so lahko tako nečuteči ti dohtarji, kot da jima ni dovolj hudo ...) in za Limno - res upam, da bo vse ok z vama, vseeno se pa zavedaj, da danes že ful stvari porihtajo četudi se user posted image  rodi ful prezgodaj, bi ti pa res privoščla vsaj še kake 14 dni in vaginalni porod...

Ena izkušnja - šempetreska bolnišnica:
ko sem bla 30+ sem bila na pregledu in med drugim tudi na UZ. Je bla ena punca pred mano na vrsti, pa je že v čakalnici nekam objokana zgledela.. No ko sem bila na UZ je pa stvar izgledala tko: mi namaže G trebuh, neki ni bla dobre volje, v tistem prileti sestra in ji reče, da jo babica kliče nujno na CTG. Pol prideta G in babica zeleni nazaj in je stvar potekala v 1 min in skupaj z mojim pregledom sem še vso diagnozo od une punce poslušala - huda bradikardija, utrip sam še 70, pejte jo pripravit za carski, pridem takoj....
Boga punca in njen mož - je babica komentirala, da je HB vsaj mož priseben in je že laufau po voziček...
No meni je šibala z UZ k nora po trebuhu, pol pa vse spustila in tekla na oddelek, so me sestre porihtale do konca, pol pa sva z mojim morala tudi midva na oddelek, ker mi je G pozabla podpisat papirje, tko da sva vso akcijo vidla - v 2 min je bil CR narejen, so tekli s tistim otročkom na pediatrijo, mož pride ven, se usede blizu naju, ga vprašam (s strahom)- A bo ?, pa mi reče da ja, da sej je mel otrok 1400g.

Tudi G je bla zadovoljna videt ko mi je papirje prinesla, tako da vidiš Limna marsikaj se da danes uštimat. Poznam pa tudi par, ki je rodil otročka konec 6m, težkega 970g, pa je punčka danes stara že skoraj 2 leti in je tudi vse ok(res pa je bila v LJ več kot 2 meseca..).

Kar se tiče čtre - jaz jo imam že od kakega 20t naprej in celulta do kolen..user posted image , kaj čmo...

No tko na hitrco, mejte se

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
19.7.2010 15:00:07   
Marčevka2010
Limma upam, da ne bo treba v P in na CR, da bi bilo dovolj plodovnice in, da mali še zraste.user posted image

Drugače pa HB, da je malo manj vroče. Včeraj je tisti dež prav osvežil vse skupaj in se je ponoči dalo super spat. Sicer je sedaj zunaj verjetno vroče, v stanovanju je fajn, niti ne rabim klime prižigat.

Igmipi uf, to so pa hitro naredili. Ampak ni fajn videt, vsaj jaz bi bila čisto preč.

Celulita imam ful,  po noggah, zadnjici, obup vglavnem. Se mi očitno fajn dela, pijem veliko, a ne pomaga veliko. Linea nigre nimam, verjetno, ker imam zelo zelo svetlo kožo po telesu. Strije še nobene (trkam!!!!!), upam, da me ne napadejo zadnje dni, ko ene imajo živo rdeče, da ti slabo postane.

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 19.7.2010 15:03:54 >

(odgovor članu igmipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
19.7.2010 16:01:58   
žabica13
limma ti res želim, da detece ostane še kak teden v bušiju, a če bo slučajno potreben CR dandanes pri tej starosti navadno ni nobenih zapletov.

Jaz sem se rodila še manjša in prej kot je zdaj tvoj user posted image , cca. mesec in pol prekmalu, z okrog 2 kilogramoma. Pa je bilo to toliko let nazaj, pa se je vse uštimalo. Tako da limma vse bo ok, boš videla!

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
19.7.2010 17:10:10   
igmipi
ojla,

Marcevka2010: no sej mamico so šele čez kakih 15 min pol ven pripeljali, ampak važno je blo da so otročka hitr rešili.

Drgač pa je bla to za naju res kar konkretna izkušnja(dobr da je bil lihk moj z mano), ampak opogumljajoča - težko bi prej verjela kolk so hitri če je treba in da se res na fertik potrudijo za življenje, sicer je bla pa akcija kot v filmu sam mal manj panike se je čutilo...vsaj s hodnika- kaj je blo v porodni pa tako vedo sam tisti ki so bili noter....

Skratka vsa stvar naju ni tolk prestaršila, pač pa nasprotno sva se po tistem z mojim odločila, da greva rodit v Šempeter(in ne v Postojno) in mislim, da se nama je povečalo zaupanje v stroko(seveda pa je to bila najina G, ki je tudi sicer zelo cenjena porodničarka na našem koncu...., kjerkoli pa seveda lahko naletiš na take al pa na drugačne dohtarje...)

Sem pa prepričana, da v kolikor bodo Limmo spremljali, da bo vse ok, pa četudi rodi prej. Važno je, da so ugotovili kakšna je situacija, tako da Limma kar pogumnouser posted image

lpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3511
19.7.2010 17:14:55   
barbet
Ojla souser posted image !

Danes sem se pa tudi jaz pridružila nespečkam. Saj spim res čedalje slabše, ampak danes je bilo pa čisto mimo. Sploh nisem vedela, kam naj se dam in kako naj spim. Seveda me potem pa podnevi zmanjka - sem si rekla, da zdaj pa nič spanja podnevi in user posted image sem danes že eno uro odspala na kavču.

Sem pa včeraj spraševala o popadkih in glej ga zlomka me čez eno uro zgrabi prvi user posted image . Sem povedala user posted image , so mu oči abnormalno zrasle in je samo obnemel ... Pa zdaj moram res dokončno pripravit torbo za v porodnišnico, ker je že čist user posted image , če bo moral on kaj pripravljatuser posted image .

limma - držim pesti, da se stvari uredijo. Jaz sem imele pred tedni tudi premalo plodovne vode - mi je rekla veliko pit in počivat na levem boku (sem pa res prej bila ful aktivna v službi in kar pozabila na pitje) in se je poštimalo. Res pa je tudi, da smo že vse tako daleč, da ni panike, ampak je pa bolje če detece še mal uživa v trebuhu.

popek pa meni mislim, da ne bo izstopil (sem imela pred leti operacijo žolčnika in ravno nad njim prerežejo in zašijejo in se mi zdi, da ga to nazaj drži) - mi je pa prav zanimivo gledat nosečke z izstopajočim popkom.user posted image

likanje pa me v večini še čaka - samo za v porodnišnico sem polikala, pa še to sem vmes menjala vodo in mi je potem eno majčko (pa ravno ta novo) zasvinjalo user posted image user posted image in zdaj treba še 1x prat.

Imejte se lepo!!!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
19.7.2010 18:17:04   
limma
Drage souser posted image ,
najlepša hvala za vzpodbudne besede.... user posted image user posted image Zdaj pa spet jokam, ampak mi je malo lažje.

igmipi, hvala, da si se potrudila in opisala dogodek v vaši P. Res je lepo prebrati, da je bilo vse v redu in je otrokov oči tako pozitivno rekel, da ima že 1400g user posted image Saj jaz sem drugače tudi optimist, v službi vse vzpodbujam in "držim vzdušje", ampak včasih me pa kar na črno stran potegne...

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
19.7.2010 18:57:04   
igmipi
user posted image  limma: kadarkoli..

vse k smo tle na forumu stiskamo pesti ena za drugo, tolk pozitive pa tudi mora en rezultat dat user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3514
19.7.2010 19:19:08   
BarbaraGS
ojla punce :)

Tudi pri meni se ze malo premika vse skupaj, ceprav glede na prvi porod, ko sem rodila cez rok, si ne upam prevec upati, da bo ta nas prestolonaslednik prisel kaj prej ven.
Bomo videli kaj bodo rekli zdravniki zdaj na pregledih 23.7. in 26.7., ker imam hudo nosecnisko sladkorno in verjetno bo mali velik.
Lazni popadki so ze bili, sam se se spomnim tapravih in taksno neredno zvijanje me ni prevec prestrasilo. Komaj diham v tej vrocini in sem tudi sama vsa zatecena ko en sloncek. Hvala Bogu je poletje in imam lahko japanke ali pa sem bosa.

Premalo plodovnice: jah to res vsak G pove po svoje. Pri prejsnji nosecnosti zadnji mesec nisem imela skoro nic plodovnice, pa se G ni nic sekirala. Je pa res, da je bila neodgovorna in slaba G in ja ni nic v zvezi z mano sekiralo :)

(odgovor članu igmipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
19.7.2010 20:36:37   
ina11
Prav zanimivo branje so ti vaši posti user posted image ...

Moj popek je še na mestu, linea negra pa tudi (sicer rahla). Celulit-ne upam niti pogledat, prej ga namreč nisem imela. Definitivno bo treba trenirat. V bistvu tako komaj čakam, da bom lahko šla zopet tečt. Prejšnja leta sva namreč z dragim tekla skoraj vsak dan od pomladi do jeseni. Pa še kuža je imel nekaj od tega...

Hermy1 glede akupunkture:

Prvi obisk je za mano. Bilo je malo neprijetno-neka čudna bolečina... Ne vem, če je to vzrok, ampak od takrat naprej kljub parim vročim dnem več nisem imela otečenih nog, tudi na wc ponoči hodim redkeje. Tudi sramna kost me več ne boli, čeprav sem prej ob večerih komaj hodila. Spala sem sicer že prej vredu. Če je vsem tem pozitivnim stvarem kriva akupunktura-hvala bogu, če pa je samo  psiha,  še 1x hvala boguuser posted image . Samo, da pomaga!

Jutri imam drugo terapijo, ki bo daljša, in potem še najmanj 3 (če me prej kaj ne prehiti...)

Limma, upam, da bo vse dobro! V sredo tudi mene čaka prvi ctg. Upam, da bo vse ok z mojo malouser posted image .

In ja, danes tudi mene čaka likanje. Ni je stvari, ki bi jo bolj sovražilauser posted image . Še sreča, da moj dragi ne nosi srajc...

< Sporočilo je popravil ina11 -- 19.7.2010 20:39:09 >

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
19.7.2010 21:28:23   
Lepka
Holja souser posted image !

Prav prijetno vas je prebirati, predvsem veliko lažje kot kaj napisati user posted image . Ja likanje je tudi moja nočna mora, tko da so me že večkrat vprašali, če hočem sobo zamašit z oblekami. Poleg tega, pa se je moj dragi ravno to poletje odločil, da pa je mogoče čas, da začne nosit srajce ... no še sreča, da imava eno sobo namenjeno prav odlaganju in sušenju oblek in drugo, da zna tudi sam likat, ker če bi mene čakal....

Pri meni je tudi popek že viden skozi majico, HB pa o strijah še ni duha ne sluha...upam, da tako ostane. Ne popuščajo pa težave z želodčnimi krči - sem bila zadnjič spet urgentno v P in so nekaj grozili z gastroskopijo in hospitalizacijo user posted image

Komaj čakam petek, ko imam končno pregled po mesecu in pol. Seveda upam na najboljše, vendar izkušnje iz začetka te nosečnosti me še kar strašijo, čeprav je že skoraj konec.

Limma - držim pesti

Bodite v cvetju user posted image

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
19.7.2010 21:29:36   
mayci
limma, naj se vse lepo izteče!! user posted image user posted image

popek tudi meni še ni "skočil ven", je pa že kar nekaj časa čisto ploščat oz. poravnan z ostalim trebuhom.user posted image

linea nigra se je pri meni tudi v tej nosečnosti pojavila, vendar je zelo rahla, skoraj neopazna.user posted image

Danes sva bila z mojim dragim spet malo v Ljubljani, v Merkurju sva kupila še ene ploščice, jaz pa sem "morala" še malo v Mothercare in seveda spet malce zapravljala..user posted image Kupila sem si brezšivni modrček za dojenje, pa komplet navadnih gatk za po porodu (ker sicer nosim samo tangice, nakatere bi pa bolj težko pritrdila tiste prelepe vložke, ki nas čakajo..user posted image ) in dva pajacka s kratkimi rokavi in hlačnicami za našega user posted image . Saj sem bila skromna, a ne? user posted image Me je sicer mikalo, da bi še nabavljala cotke, ampak sem se zadržala, bom rajši počakala, da prikuka naše detece na svet, da bomo 100% glede spola..user posted image

Božajte bušije, pa se tipkamo kmalu! user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
20.7.2010 6:37:43   
listek1
dobro jutro user posted image

jest skor celo noč nisem spala, ko pa sem že zaspala sem se zbudila ob 5:30 in gledala na uro. No in sem rajši vstala, si skuhala kavico, moja fanta pa še drnjohata user posted image  

Mayci - sem vesela, da se je izteklo tako kot se je. bom držala pesti, da pikica še malo zdrži pri tebi. Sva pa z mojim zadnjič mal gledala tvoje slikce in sva se tok nasmejala uni k je tvoj sinček v banji za masko user posted image  Res je car user posted image .

Limma - drži se

Tinky - pozabljivost je žal del nosečnosti ane user posted image  mene je samo strah, da bom enkrat Davida kje pozabila.user posted image

Celulit - za izvoz ga je.

Popek - je skočil ven že skoraj na začetku in se mi ga vidi tudi fajn čez majco.

Linea nigra - se spet malo vidi, ampak je v prvi nosečnosti kar hitro izginila.

No, lep dan vam želim punce, pa naj vam bo čimmanj vroče. Jest grem počasi zbudit moja fanta, en gre v službo, en v varstvo, mami pa na pregled za pritisk. Pol pa mogoče še mal v  šoping. Se javim kasneje.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
20.7.2010 6:48:24   
žabica13
user posted image
user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
20.7.2010 6:53:14   
Masha_M
Dobro jutro! Jaz sem danes bore malo spala, ker me je precej šikalo in zbadalo tam okrog jajčnikov, ampak daleč od tega, da bi bilo kaj rednega. user posted image

Zdaj se pa odpravljam na turnejo okrog zdravnikov: najprej diabetolog na Polikliniki, potem pa ginekolog.

Aja pa popek je zaenkrat še lepo notri, temna črta je pa tanka in šibka. Pa full je smešna, ker gre do popka, od tam naprej pa naredi stopnico in se nadaljuje 1cm bolj v desno. user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
20.7.2010 6:59:32   
Tinky
DObro jutro,

sem tako slabe volje user posted image user posted image
Sva se z mojim spičla na vse zgodaj. user posted image user posted image user posted image

SPala sem tudi za en d...

Ah....

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
20.7.2010 7:18:29   
Masha_M
Tinky: user posted image

Midva sva se pa predvčerajšnjim zvečer tik pred spanjem, a sva na srečo porihtala včeraj popoldan. user posted image Skratka, you're not alone. Vse smo malo razdražljive in popadljive v tem zadnjem mesecu. user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
20.7.2010 7:55:43   
žabica 22
Jutro punce user posted image

Danes začnem uradno s porodniškouser posted image user posted image user posted image , limma in marčevka2010 vidve tudi ane? user posted image

marčevka2010 v lj. p naj bi rodila čeprav sem vmes razmišljala o postojni samo se mi pa pot preveč vleče do tja, tako da če bi bil kaj ekspresen porod bi pomoje že na lomu kje rodila user posted image .
tinky user posted image sej bo- ne bit slabe volje.
mayci user posted image za tvoj šoping včeri. A imajo kaj zniženja na moderce? Jaz sem si tam 2 kupila in sta mi ful vredu samo je bila pa tudi fuuul vredu cena- 40 eur za enega user posted image

popek od kar se mi pozna trebušček mi skos ven štrli user posted image , linea nigra je pa zelo švohcena , se pa vidi da jo imam user posted image

limma držim pesti da bo s tvojim user posted image vse ok, pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo user posted image user posted image

nimanorwen ti bom potem kej napisala zej šibam k frizerju- končno user posted image
aja drugače je pa moj user posted image začel potem ful migat pa skakat tako da sem bila pomerjena, in nisem klicarla ginekologinje.

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
20.7.2010 8:05:58   
žabica 22
Glihkar sem domov dobila odločbo da sem na porodniškem dopustu user posted image

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?