|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
17.7.2010 12:41:59   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: igmipi

Punce, sem že spraševala, pa se nobena ni javila - A je katera že kej odprta?

igmipi, jaz imam 1.8. PDP pa še nič ne kaže, da bo kaj. user posted image

Sicer pa nimamo klime, res je hiša zraven gozda, vendar zdaj tudi to ravno ne pomaga. Zdaj mi je žal, da me klima ni zanimala, ampak kaj čmo...

Dopoldanski sprehod na Rožnik je bil pa prav fin, hlad dreves, zdaj pa spet savna...

Lep dan!

p.s. Mayci, mislimo nate! user posted image

(odgovor članu igmipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
17.7.2010 13:48:29   
Aisha86
hejla vroče user posted imageuser posted image

Joi mi mamo klimo sam jo vžgeva samo ponoči, ker je montirana na hodniku kjer so sobe...tko, da podnevi skačem pod mrzu tuš in malo trpim. user posted image

Evo, mi2 mava tud zdej vse naštimano za bejbija sam še svojo torbo morm prštimat ma kr odlašam in odlašam, ker bom mela isto potovalkico s katero zdej hodva z mojim na večerna kopanja. Sej zdej sm se spovnla, da bi lahko vsaj na en kupček si vse zbrala pa pol sam not vržem če bo za šibat. user posted image

Drgač pa sm bla včerej že na drugem CTGju (1x na teden hodim) in baje je vse OK, nobenih znakov popadkov.

In še neki bi prašala...zadnjič je ena tle gor napisala, da je v Celju (al MB?) EA zastonj in da jo lahko dobiste kadarkoli. Ma meni ni logično zdej zakaj ima ena nosečnica iz Celja večje pravice kukr ena iz Postojne kjer je EA 180€?? Sej ne da sm kej proti, HB-vsaj ene da pršparajo in konc koncev tud jst je ne nameravam vzet, sam res če pogledaš po drugi strani ni fer? Kaj se vm zdi? Kdo to sploh financira in odloča o temu?

Aja, jst mam eno usnjeno oblazinjeno podlogo na previjalni pa nm je v MŠ rekla da nej to vse lepo razkužmo ma sm pozabla - kaj kr z unim 70% alkoholom k sm ga kupla za bejbija?

No, se tipkamo spet kej kmalu do takrat pa lepo se mejte in dršte se hladnih prostorov! user posted image

Mayci, tud jst držim pesti, da bo vse OK!

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
17.7.2010 14:20:27   
limma
Midve s hčerko sva bili pa danes že ob 7.00 zunaj, ampak mi je že ob 8.00 postalo slabo.... no, potem naju je user posted image pobral z avtom in smo šli na kavo in na igrala pri lokalu, HB v senčki user posted image

Najprej moram komentirati veselo novico,
ploha, suuuuper user posted image user posted image user posted image Veš, kako sem vesela zate user posted image user posted image user posted image Čudno se mi zdi, da nisi čutila obračanja, ker jez čutim vsak gib, točno vem, kje si rokice, itd user posted image Najbrž si bila že tako zaležana in polna zdravil. Zakaj si pa morala ležati na levem boku? Ker je to boljše za user posted image - to vem, ali ker je imel na tisti strani nogice? Jaz ugotavljam, da se veliko bolj premika, če ležim na desnem boku, kjer ima nogice..... tako, da to prakticiram user posted image

mayci, user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti!

sasa36 in kai, meni so user posted image merili v 35t+1d in je imela od 2100-2200g, s tem, da mi jo je drug G en teden prej izmeril 2300guser posted image Je pa v enem tednu zrastla za en teden (po meritvah mojega G), tako da je baje OK... ne vem, zakaj s tem toliko komplicirajo.. sploh, ker je bila tudi prvorojenka bolj lahka in jaz sem tudi drobna.

Pri nas pa klima laufa na polno... si ne predstavljam, da je ne bi imeli.. pa toliko sem imela za povedati, ko je user posted image vztrajal, da jo kupimo user posted image

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
17.7.2010 14:30:20   
rožica5
Živjo user posted image !

Povejte mi, a vam kaj zatekajo noge? Jaz imam rok 27. 8. in imam noge precej, precej zatečene. Sicer baje to ni nič hudga, sam prijetno pa tud ni - kr precej boli. Upam, da kolikor toliko dobro prenašate vročino user posted image .

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
17.7.2010 15:32:10   
Tinky
user posted image user posted image
po ne vem kolkem času, sem zdej odkinkala eno rundo. Je taaaako pasalo

Aisha, tudi jaz se sprašujem zakaj je treba nekje plačat EA, nekje ti jo pa šenkajo. Ni fer, itak da ni, ma kaj čmo. Meni se zdi 190 EUR full preveč, zato si je ne bom privoščila, čeprav bi jo z veseljem sprejela, če bi bila brezplačna.

Glede razkuževanja, pa JA, vse sem razkužila z 70 % alkoholom. Omare, previjalno, itd..

Mayci, pošiljam ti kup user posted image user posted image user posted image

rožica, ti ne bom v pomoč, ker mi noge nič ne otekajo

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu rožica5)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
17.7.2010 15:38:18   
Tinky
Drage moje, veste kolko stopinj je zunaj????????
37,8!!!!!!!
Žabica moja, bodi srečna da te ni v teh koncih.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
17.7.2010 16:30:38   
žabica13
tinky to imaš pa tako prav! Kdor ne proba le stežka verjame, da je lahko kje tako pasje! 

EA tudi meni se ne zdi prav da so take razlike, bi bilo že bolje potem da se povsod plača, pa je cena povsod polovična recimo, ne pa nekje 190, drugje pa zastonj. Ali pa ta bris za streptokok bi tudi lahko na zdravstvo naredili... ali pa vsaj opozorili na to.  

Je pa babica v MŠ razlagala da v LJ porodnišnici tako šparajo, da dobiš le prvi paket vložkov, potem ti jim morajo prinesti. Na en način imamo kot družba vedno več, na drugi pa vedno manj.

Gležnji...žal so mi začeli zadnji teden otekat. user posted image  Dam čimvečkrat noge kam na višje, pomaga sicer kaj dosti ne, je pa vsaj občutek malo "lažji".

Lega otročka - veste da meni moja G. do zdaj še ni pretipala trebuha in ugotavljala kako leži user posted image  zdaj v torek imam pregled in nadomestnega G. in upam da si bodo čas. Je pa imelo dete prej prave akrobacije, pri meni se dogaja tako da se zelo visoko premika trebuh z enega konca na drugega. Domnevam da je to ritka. Čeprav se mi je prej zdelo ko je kolcal da kolcanje prihanja nekje z desne strani.

nimanorwen upam da uživaš na Kolpi!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
17.7.2010 16:44:10   
Aisha86
rožica5: meni so noge začele zatekat takoj ko je vzuni prtisnla ta hujša vročina. tko, da zdej že en mesec mam prov slonje noge...zadnje dni pa že tako ful, da me že bolijo/žgejo. Sej mislm, da veš, ma bom glih tko povedala, da čim manj oz. nič slanga in noge ne samo privzdignjene ampak kr naravnost na zid. Rok mam 3.8. sam baje ne zgine takoj ta zatečenost. user posted image

Aja, kaj keglove vaje kej delat? Joi, jst prov nč...ni dobr to...

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
17.7.2010 17:44:27   
žabica 22
Hej čveke user posted image

mayci drži se user posted image user posted image user posted image
ploha user posted image user posted image sem prav vesela da se je user posted image ubrnil

nimanorwen tudi jaz si ne upam stopit na vago ker mi kar slabo rata ko zagledam svoje kg user posted image .
FirstTimeMummy samo da ste se imeli fenomenalno!user posted image kar se pa tiče vročine ti pa čisto verjameme da se dol lažje diha kot tukaj user posted image

Današnja noč je spet razred zase jaz sploh ne vem več kaj nej delam sama s sabo ker mi je tako vroče da je zauser posted image .Zračim ponoči to najino stanovanje samo prav nič ne pomaga večuser posted image . Sem se zbudila najmanj 6x user posted image , pred šesto zjutraj sem pa že jedla jabolko pa napolitanke user posted image - potem sem šla pa nazaj še malo poležat in sem hb zaspala do pol devetih. Tiste, ki imate klime doma vam pa prav zavidam user posted image .

zatekanje nog moj pravi da sem njegov medvedek user posted image , imam od kolen navzdol tako zabuhle tačke da to še pomojem niste vidle, da o nartu in pa o gležnih ne govorim user posted image .

Do pdp-ja me loči samo še en mesec user posted image user posted image upam da odkorakam kej prej v p. user posted image
Danes sva bila z mojim user posted image v šopingu in sva kupila še par stvari za user posted image , tako da rabiva samo še par malenkosti   iz lekarne in smo zaklučili z nakupovanjem za enkrat user posted image . Tok imajo luškanih stvari zauser posted image da bi človek kar vse pokupu, kar vidi. Sva pa včeraj šla iskat jogi, so naju presenetili so rekli da bova morala počakati do konca tega meseca pa so ga dobili v 2 dneh user posted image , Tako da sva danes otroško posteljo prestavila iz otroške v najino sobo in sem potem hitro na jogi še naštimala rjuho, da malo lepše zgleda user posted image . Komej čakam da se nama user posted image pridruži.

Ste kaj razmišljale kako boste user posted image oblekle ob odhodu domov iz porodnišnice, če bo takšna vročina?

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
17.7.2010 18:24:35   
Marčevka2010
Tudi jaz imam točno še en mesec do PDP-ja. Bova videli ali bo kaj prej ali kasneje. user posted image

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
17.7.2010 18:42:12   
Masha_M
igmipi: V 26. tednu sem bila odprta 1,5 cm, po tistem (in roko na srce tudi pred tistim) pa mi G ni več delal vaginalnega UZ, tako da je možno da je ostalo na istem, ali pa se je kaj nazaj zaprlo, glede na to, da bom očitno brez težav dočakala 38. teden.

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
17.7.2010 18:57:38   
igmipi
ojla vsem,

kar se tiče otekanja nog, jaz se hecam, da sem kot pingvin s temi nogami...user posted image , drgač mam pa dve brisači v zmrzovalniku, da si jih pohladim, pomaga pa lihk za 1/2 h, pol pa še ledke gor dam, pa tuširam noge od prstov navzgor - sem nekje prebrala da to nuca proti krčnim žilam... a katera kaj ve kako bi se še dalo kej pomagat?

..danes je zame 36+0, še kak teden zdržim, pol bi pa šla najraj kar rodit...

komi čakam jutri da se mal shladi..

mejte se

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
17.7.2010 19:12:43   
mayci
Dober daaan, user posted image !

Jaz sem prišla domov!user posted image user posted image Hvala vam za pikepoke in lepe želje. Včeraj me je čaz dan potem že skoraj nehalo boleti, ko pa sva šla z mojim user posted image z avtom na Rudnik, da bi šla samo v Obi nekaj kupit, me je čisto zvilo, samo da sem stopila iz avta... Hodila sem čiiisto počasi, cel spodnji del trebuha me je tako bolel, da je bilo za znoret. No, pa sva se šla kar pokazat v P, so mi naredili ctg, pa jim ni bilo všeč, da je vmes otročku nekaj utrip padel, tako da naju je naročil za čez dve uri (ob 21.30) na ponovitev ctg-ja. Ta drug je bil potem v redu (otročkovo srce super), so se pa pričeli pri meni pojavljati redni popadki (sicer blagi) in še temperaturo sem imela (sem pa še čisto zaprta in mv je dolg še 3 cm). Zato so me potem kar zadržali in danes popoldan spustili domov.user posted image

Takoo sem vesela, da sem spet ok in da sem nazaj pri vas.user posted image Se pa stvari očitno počasi pripravljajo, saj mi je na dopoldanskem ctg-ju spet risalo hribčke (eden je šel celo do 80, jaz pa nič čutila, razen rahlega pritiska)...

Toliko zaenkrat, jutri pa vas preberem še za nazaj! user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu igmipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
17.7.2010 20:02:47   
igmipi
mayci user posted image pozdravljena nazajuser posted image , midve se še ne poznava, ker sem jaz nova, smo pa vse družno zate navijaleuser posted image

meni je v petek tudi hribčke na ctg risalo (50-70), ker pa ni blo bolečin mi je G reku, da je to ta mala tolk živa....tko ko pa tvoje vrstice berem pa nisem več zihr...

vse dobro želimuser posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
17.7.2010 20:04:36   
žabica 22
mayci user posted image user posted image user posted image Hb samo da je vse ok, in da si spet med nami user posted image

marčevka upejve da naju že 26.7. odnese do p, takrat je polna luna če pa ne takrat pa najkasneje 10.8. ko bo še ena polna luna user posted image . Kje boš rodila?

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
17.7.2010 20:51:00   
Ploha
mayci: sam da se je dobro rešilo user posted image user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
17.7.2010 20:52:49   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: žabica 22

mayci user posted image user posted image user posted image Hb samo da je vse ok, in da si spet med nami user posted image

marčevka upejve da naju že 26.7. odnese do p, takrat je polna luna če pa ne takrat pa najkasneje 10.8. ko bo še ena polna luna user posted image . Kje boš rodila?

o kul, takrat grem jaz user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 17.7.2010 20:53:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 3467
17.7.2010 20:54:46   
Ploha
limma: taka so bla navodila, pa poln mehur sm mogla met, da bi se otroček sam obrnu prav. In se je user posted image user posted image zdej mam pa spet druga navodila, čim manj sedet, al ležat al pa hodit...pa čim bolj morm praznit mehur.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
17.7.2010 22:19:24   
žabica13
mayci super da si doma! In HB da se je vse uredilo. Saj včasih je bolje kakšen pregled več naredit in kot ti kako noč noter prespat pa bit miren, kakor da te dvomi razjedajo kaj je. Zdaj pa le počivaj lepo, in še kak teden lepo doma počakaj. Še en kup user posted image user posted image  da bo do konca zdaj vse v redu!

igmipi je za poskusit tele tvoje nasvete glede zatekanja. Pri sebi najprej sploh nisem opazila zatekanja in ker imam in na rokah in na nogah bolj drobne kosti in še ko so zatekli ni bilo za videt hudo. Ko pa sem videla da je tista kost ki ponavadi ven kuka na gležju se skrila, sem si pa rekla ajajaj!

A je blo kej dežka pri vas? Pri nas (okolica lj) le za vzorec, vsega skupaj je padalo mogoče 15 minut. Se počutim tako nažrto da ni res. Nepričakovano sem najprej dobila ponujen mareličen štrudl s skuto in itak da nisem bila karakter za rečt ne. In potem sva bila vabljena še do enega znanca, ki je krompirček in kalamare v pečici spekel. In itak...spet sem raje jedla čeprav nisem bila lačna. Zdej pa imam občutek da bom počila!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
17.7.2010 22:46:42   
nimanorwen
ojla punce!

mayci - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sej čist možn, da je res blu preveč vandranja okul ... upam, da boš hitr doma in se kej javiš! no sej zdele sm pršla do konca sporočil in vidm, da si domauser posted image user posted image  zdej pa pazi, kaj delaš, nč več šopingiranja, če nočeš bit naslednauser posted image
igmipi - v ljubljano grem rodit ... torej se najbrž ne srečava. odprta pa ne vem če sm, nism mela vaginalnga pregleda že od januarja ... bom rekla 29.7. v p na uz, nej me pogleda, kakšno je stanje.
lenny1 - nč se prehitr hvalt, da se še nč ne dogaja, se stanje lahku zelo hitr spremeni user posted image a ti ne bi pasal it kšn dan prej rodit?
firsttimemummy - dobrodošla nazaj user posted image  ja, nosečke smo prava atrakcija, vame tut ful buljo, ampak tku, dobrohotno ... sej sm res gigant, pomoje jim ne bi blu nč jasn, če bi rekla, da mam še 4 tedne do koncauser posted image
torba - jest sm dala not: roza(!!!!user posted image ) japonke za v wc-je in okul hodt (k jh ni škoda in bojo šli sm še v kanto), blazince za joške, plenice zase (beri une ogromne vložkeuser posted image ) za čiščo in pa kup gat št. 48 ker unih mrežastih NE bom dala nase. sej brisačo dobiš tm? tk da še žajfa, deo in krtačka pa materinska in to je to ane?
akrobacije - jest ne vem, kdaj se misli user posted image  umirit. v uni knigci od pušenjaka piše, da kao od 35t naprej se začne počas umirjat, sm moja je vse bl nora. najraj upre rit v vrh trebuha, nogce pa v levo steno. mam čist trikotn trebuh pol in ni glih prijetno. pa tut sicer skus nori. mi je polovico časa slabuuser posted image
keglove vaje - ne lub se mi v tej vročini. pa mende najbl zaležejo za fajn porod. jebi ga, naslednićuser posted image
klima - nimam je in obupujem in zgublam živce, pol me pa še moj taku jezi, da sm čist user posted image user posted image  in mi je še bl vroče. naj vam obrazložim: dons je biu super dan na kolpi, sm voda je mou pretopla za moje pojme (27 stopinj) ampak ok. moj je biu doma, da bi prebelu spalnco. in tip je lepo počaaas ustou (namest, da bi ustou ob 7, dau vn zibko in zic hitr prebelu in bi se ceu dan sušil), lepo počaaaaaaaaaas pojedu, lepo se odpelou u lj na banko neki "nujno" zrihtat in se počaaaaaaaaas lotu belt ob enih. mislm a si prf*****?????? pridem dmu, itak je zatohlu ful, spalnca smrdi po barvi k svina (itak, ker kukr ga poznam je prou počas belu in je trajal 100 let), sušil se je pa mrbit 5 ur do zdele. mislm fak. in kaj je najbul??? on trdi, da SPLOH NE SMRDI. mislm ne me hecat. tuk sm jezna, tuk sm jezna ... prou ceu dan mi je pokvaru. tk da grem spat v dnevno na tla, dala sm si 2 kovtra, bom že prežvela. in še kr trdi, da ne smrdi, da se men sm zdi. sej ne zajebe doskat, sm k pa, je pa še vse za nazaj. joooj, kr ubila bi gauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image k bi vsaj prznou ja zafrknu sm, ne pa da neeee, sploh ne smrdi. jao ejuser posted image tuk sm jezna, da sploh ne bom mogla zaspat pomoje, pa tuk sm bla dobre vole, k sm dmu pršlauser posted image

nč, upam, da se boste vsaj mou naspale, nočko

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
17.7.2010 23:03:09   
žabica13

user posted image

user posted image

PDP
NICK
(STAROST) KRAJ bivanja in poroda  (ŠT.nos.-ŠT.otrok) SPOL NASLEDNJI PREGLED 
KG+/-

1.8.2010
Spacebaby (29) Tržič (1., 0) user posted image
Tinky (32) Koper/Izola (2, 1) ,  KG + 8 NP 19.07 (CTG) user posted image
miska333 Postojna (1., 0) user posted image
Lenny1 Ljubljana (1., 0) KG + 8 kg NP 22.07 user posted image

2.8.2010
Zoya27 (31) ok.Celje/Celje (2., 1), KG +13 kg NP 21.07.2010 user posted image
kajsica
anonimna
monika
MB
Malena29 Maribor/MB (1., 0) user posted image

3.8.2010
BarbiG  - RODILA 14.07.2010 PUNČKI ENEJO IN ELO user posted image user posted image
Szk
Biba77
Aisha86 (23) KP - Kras/Postojna (1., 0) user posted image

5.8.2010 
Pikicabuka
saša36 Celje (2., 1) user posted image

6.8.2010  
BK355 (1., 0) NP 19.7.2010

8.8.2010 
Listek (2., ?)  user posted image Predviden datum za CR: 03.08.2010
Barbet (32) Ljubljana (1., 0) user posted image
Dreamy. (26) Ljubljana (1., 0) + 10 kg NP 21.07.2010(zunanji obrat) in 22.7.2010 user posted image
Claudia99 (23) (1., 0)
NP 19.07.2010 user posted image

9.8.2010
cebelica81 (1., 0)
anchy82 (27) (2., 1.)  + 7,5
kg  NP 28.07 (CTG) user posted image

10.8.2010  
pika.ana (30), maribor, 1., 0, punčka user posted image  + 3kg
danana
ooooo (22) (1, 0) 
strelka (22) (1, 0)
Solis (32) Ljubljana (2., 1) + 8,5 kg user posted image -RODILA 11.07 PUNČKO ANO user posted image

11.8.2010 
jeny
mayci (29) (2., 1)  Kamnik + 9 kg NP 21.07.2010
sky77 Ljubljana (3., 2) 
Masha_M (28) Ljubljana/Postojna (1., 0)  + 16 kg
NP 20.07.2010 user posted image

12.8.2010 
Bambina22 (33) Ljubljana

13.8.2010      
mateja30
Sinja
vvvv (30) +5kg
aandrejka (25) (1., 0)
Ploha (22) Gorenjska (2., 1) + KG 10
Mamica26 (1., 0) user posted image

14.8.2010
ledenkaa + 10 kg NP 23.07. (CTG) user posted image
Anneda (31) Kamnik/Ljubljana (3., ?)   -2kg
Ina11 NP 21.07.2010 user posted image
Lepka (29) Ljubljana NP 23.07.2010 user posted image  

15.8.2010
tijica
arubba
tjaša79
Papi75  (34) Pragersko (2., ?) + KG 3
Nimanorwen (25) Grosuplje (1., 0) NP 29.07.2010 (UZ)  user posted image
Bushi (25) Cerknica okolica (1., 0) user posted image
IGMIPI (1., 0) + 14 kg user posted image

16.8.2010   
kai1 (30) okolica LJ. (4.,1.)  + 7,5 kg NP 21.07.2010 user posted image
Mushroom

17.8.2010
Amoss (24) Maribor  (2., ?)  +1,5kg
Marčevka2010 (31) okolica Lj. (2., ?) + 10 kg NP 03.08.2010 (CTG) user posted image
Žabica22 (22) Ljubljana (1., ?) +17kg NP 23.07.2010 (CTG)  user posted image
limma (2., 1 user posted image ), 
+ 0 kg  user posted image
Kamelija Ljubljana
Mini13

18.8.2010
hermy1 (44) (5.,3.) NP 27.7. (CTG) user posted image
Spela30 (30) okolica Celja (1., 0) 
Nanes (24) Primorska + KG 4 user posted image
FirstTimeMummy (24) Ljubljana (1., 0)  user posted image
Zlatolaska (22) Medvode (1., 0) user posted image
NatašaC (30) Litija/Treb - Ljubljana (3., 2)

19.8.2010
Tinna25 (PDP po M 31.8) (26) Maribor (1., 0) user posted image

20.8. 2010
tasi84 (25) Gorenjska/Radovljica (2., ?)
mali slonček (25) (2., ?) 
cebelica2010 (33) Ljubljana (2, 1)

22.08.2010 
irma78 (31) Ljubljanaž/Lj. (2., ?) 
Bacek (31) Gorenjska (3., ?) user posted image
BarbaraGS Ljubljana user posted image

23.8.2010
Biona (34)
Maribor
CAT Ljubljana
(3, ?)

24.8.2010
Kameljia Ljubljana + 19 kg NP 20.07.2010

25.8.2010
žabica13 (32) LJ okolica/Goriška    NP 20.7.2010 + 10 kg user posted image
novamami (28) Kočevje / Ljubljana (1., 0) NP 20.7.2010  +5 kg user posted image

26.8.2010
lumpa6 (37) Ljubljana (7., 5.) user posted image
nikitek
Ninci (32) Lj (3.,user posted image )
27.8.2010
miska08 (28) Maribor (2., ?) user posted image
Rožica5

28.8.2010
liam.90 (1., 0)
Loly89 (20) Primorska (1., 0)   

29.8.2010
LIDIJA_SANJA (2., ?) 
LenaSmol (27) Ig  52 kg
Uurshika Gorenjska (3., 2) user posted image
Jomi (28) Trbovlje (1., 0) - 1 kg NP 22.07.2010 user posted image

30.8.2010    
Uršula83 (26) (3., 1)   +3,7kg 
NP 22.07.2010 (UZ) in 23.07.2010

Avgustovskih  2010 je 86

ŠTEVILO user posted image  = 20
ŠTEVILO user posted image = 17
ŠTEVILO user posted image  = 49

SKUPAJ user posted image  = 86                    

user posted image  

Z NAMI SO ZAČELE :
- Nefretiti user posted image      

PREGLEDI V JULIJU:
19.07.2010 - Solis, Claudia99, BK355 in Tinky
20.07.2010 - Novamami, Žabica13, Masha_M in Kamelija
21.07.2010 - Žabica13 (odvzem brisa za streptokok B), Dreamy. (zunanji obrat), Kai1, Zoya27, Ina11 in Mayci
22.07.2010 - Jomi, Uršula83 (UZ), Ledenkaa (CTG), Dreamy. in Lenny1
23.07.2010 - Lepka (CTG), Uršula83 in Žabica22 (CTG)
27.07.2010 - Hermy1 (CTG)
28.08.2010 - Anchy82 (CTG)
29.07.2010 - Nimanorwen (UZ)

PREGLEDI V AVGUSTU:
03.08.2010 - Marčevka2010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
  • Še nekaj strani:
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
18.7.2010 8:47:04   
žabica 22
JUTRO user posted image

Najprej ena user posted image za lepši in manj vroči dan user posted image

Sem upala da se bo ponoči kaj shladilo glede na to koliko se je bliskalo... Vsega skupaj  je padalo točno toliko kolikor je napisala že žabica 15 min user posted image . Je pa res da sem se v današnji noči dvignila 1x user posted image user posted image rekord user posted image . Tako da sem sedaj ko se pogledam v ogledalo podobna sebi in ne zombiju user posted image .

Nimanorwen user posted image user posted image za roza japonke  user posted image , brisačo dobiš tam user posted image , pa fotokopijo poročnega lista, pa babca je rekla en kuli user posted image za podpisovat telegrame... Imam doma podobnega majstra user posted image tako da te čisto zastopim user posted image in upam da se nisi preveč polomljena zbudila!
Pazi to kaj je moj user posted image včerej naredu- tuki pri njegovih v hiši je tko narejeno da če njegovi gor gledajo tv ga midva vspodej ne moreva in sem enega lepega dne dam prinesla sobno anteno da jo bo na en kol nabiu in da nama bo vsaj delal tv. 1.8. bo natanko eno leto odkar sva se sem preselila in od takrat nama ni delala tv oz. je samo so bili programi črno beli user posted image pa še to je samo lovilo slo 1, 2 kar se tiče kanala a in popa ga tukej nisem vidla. No in skoraj po letu dni je on včerej šel do prjatla po en železen kol da bo to naredu in pazi zakaj-( ker se danes na kanalu a začnejo ob 22.45 jugoslovanski filmi in on to mora gledatuser posted image - pa še to nebi tega naredu če se nebi začeli te filmi, ker bojo v kratkem vlekli optiko in on je čaku na to optiko user posted image ) in frajer namest da bi probu kje bo antena najbolj lovila je on šel vzadi za bajto in skopu na blef lukno zabetoneru un kol v lukno nakar ugotovi da ima prekratek kabel do tvja user posted image in mu še pravim ej a nebi bilo dobro probat kje antena najbl lovi in on meni ma tuki je najbl zato ker je odprt prostor in bo 100% lovilauser posted image . Pride ta kolega k mu je dal kol in prnese še ta kabl zraven da sta to poštukala in da bosta do konca anteno naštimala in mene ta kolega kliče za bajto in grem gledat kaj je in pravi na drži si anteno ker jaz vam je ne bom celo življenje držu user posted image - 2m stran od tista kola user posted image . No po novem imava slo 1, in pa kanal a user posted image .

Šibam user posted image zbudit da se slučajno ne razvadi predolgo spat user posted image .

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
18.7.2010 10:14:59   
sasa36

Hojla!!!!

Ker je moj user posted image user posted image malo manjši,kot bi moral biti grem zdajle v P,da mi še enkrat naredijo UZ -v četrtek ji je nekaj nagajal in danes je moja G dežurna in bova naredile še enkrat UZ-upam,da pridem še domov 2 v 1.Pa še CTG imam.Poročam popoldan-držite pesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ČAO

Neposredna povezava do sporočila: 3473
18.7.2010 10:44:45   
igmipi
user posted image  ojla vsem!

ooo kolk je super k je mal shladilouser posted image user posted image user posted image user posted image , moje pingvinje ngice so lihk na 1/2 od včeriuser posted image

Ja tle na Vipavskem je padalo ene 1/2h, ma sam da ej mal shladilo - sploh se ne spomnim kdaj nazadnje je padalo tle....je pa še zmeri oblačno, mal sapica vleče in kar tko nej ostane, jest sem čist srečna...user posted image

Tko no Žabica 13 pridna si ko nas tako vse lepo beležiš

IGMIPI (1., 0) + 14 kg user posted image

Starost: 31, NP 23.7., pdp po menstri bi bil 8/8, pa so mi ga popravili na 15/8, drgač pa sem z Vipavskega konca

Sem šla pogledat numerološki izračun imena, bova 6 dobila ;)

Drgač pa prav lepa hvala vsem, ki prigode vaših predragih delite z nami, sem se že parkrat do solz nasmejalauser posted image

Sasa36 držim pesti, da bo vse ok

joj a ni super danes, končno lahko živimo..user posted image , mejte se

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
18.7.2010 10:57:03   
Tinky
Jutro,

igmipi, pol sva midve blizu user posted image Od kod pa točno si? Lahko tudi na zs.
Boš rodila v Šempetru al Postojni?

Joj ti moški, vsi so narejeni po istem kopitu user posted image
Danes zjutraj sem mojega na vse zgodaj nap......, da dvigne rit iz postelje, ker je ob močnem dežju še full pihalo in je odneslo Teov bazenček na sosedovo parcelo in ga je blo treba it iskat, pa pospravit. Sto krat mu moram eno in isto ponovit!
In pol si upa še vprašat, kaj mi je user posted image

Danes me full neki žgečka v grlu, upam da ne bom zbolela.
Še 14 dni do konca, dnevi se kar vlečejo in vlečejo in sem iz dneva v dan bolj neučakana!!!!!!

saša, držimo pesti in javi, ko odpraviš

< Sporočilo je popravil Tinky -- 18.7.2010 10:59:33 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu igmipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?