|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
17.7.2010 6:48:20   
baki
a sam jst bluzim tle goruser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 501
17.7.2010 6:59:58   
Urša08
user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 502
17.7.2010 7:04:44   
baki
o uršika hvala za zajtrkuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 503
17.7.2010 7:06:19   
Urša08
jutro

Moja nočka user posted image . Sploh ne vem kaj jima je bilo, Žiga je skoz neki jokcal, potem še Nejc tko da sem do dveh hodila od enga do druzga. Mah ob 6 pa že aufuser posted image .

Včeraj smo mal feštali, je blo lušto. Vsem hvala za čestitke. Danes pa ob pol devetih prideta mojedva po tamaledva in ju oidpeljeta na vikend, midva pa šibava mal v ikeo in toysa. Zvečer pa na vikend do jutri.

Kolumbo sem tok vesela, da sta z Majem doma, čim prej naj se pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanci boste danes uživali v hiški? V glavnem vam želim čim prejšnjo vselitev v vaš domekuser posted image

Baki super da je Nik tolk vesel traktorjauser posted image user posted image user posted image user posted image Bo sedaj pri Niku tvoj prišel na račun pri igračahuser posted image user posted image user posted image Kako je Katja?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 504
17.7.2010 9:13:37   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tarja!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Danes je prav poseben dan saj praznuješ svoj 3 roj. dan. Naj otroštvo tvoje bo razigrano, veselo, predvsem zdravo in veliko veliko lepih trenutkov s sestrico , mamico in očijem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

za mamico
user posted image

Lepo praznujte

Zmalo zamudo tudi od mene in Mihailauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 505
17.7.2010 10:21:55   
sjmm
helov from slo!!!!!!!!!!

mi smo back.....v stanvanju peklenska vročina...u kuhni mam 30 stopinj, brez heca

pot smo ubrali drugo...je bla ful krajša in znosnejša

sledi pranje in šoping...PRVO GREVA PO CICIBANKE ZA MAJA....DA VIDVA KVA JE Z NOGICOuser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo....sem ful vesela, da je Mak v domači oskrbi!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...PAZI TUD NASE MAMI NOSEČNICA!!!!!!!!!!

urša...pri nas imamo samo še fešta noči....sm kr mal izžeta....evo za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

gremo klimo nabavt!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 506
   [Brisano sporočilo]
17.7.2010 11:04:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
17.7.2010 11:38:33   
Čebel@
kolumbo....super da ste domauser posted image user posted image user posted image user posted image ......men je šaran grduser posted image

urša.......lep in ne preveč naporen vikend ti želimuser posted image user posted image user posted image

sjmm.......wellcome backuser posted image

Hana spančka,ima tok vroče v sobi za pop**user posted image ......je pa čist cela pikasta-verjetno od te vročineuser posted image .......dobila sem vabilo za celjenje in sicer za oktober,sem klicala P da se mormo drug mesec vidt zarad vrtca,pa je do konca meseca na dopustuuser posted image ....včeraj sem imela zanimiv pogovor z gos. direktorco(sem bila pri njej 40 minut)user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 508
17.7.2010 11:58:21   
sunny24
Dan!
Toplo, fullllll... Mamo že 35C...Ma za pop.izdit...Včeri je blo cel dan 36 in celo 37C in smo se kuhali na full!
Nč, včeri sem delala do 3h, zjutri je moj miš šou na morje s taščo...Jo že pogrešam...komi čakam pondelk, da jo vidim in zmuckam! user posted image Danes pa na šiht ob 22h pa do 5h...Dolga bo!

Drugače pa nč kej novega...Cel teden skori nismo bli nič zuni zarad vročine, edino zvečer gremo malo ven ko se recimo da "ohladi" na samo 30C...user posted image user posted image user posted image

Aja, Gaji so pokukale vse petke vn...Al sm to že napisala??? user posted image user posted image user posted image

kolumbo, user posted image user posted image user posted image za Majkla!!! Naj bo čimprej spet OK!!!

ajvy, z malo zamude... VSE NAJBOLJŠE TARJI!!! user posted image user posted image user posted image

sjmm, welcome home! user posted image   Kaj ste pogruntali glede nogice?
Gaja je kak teden nazaj mela neke čudne...Ji je kar koleno klecalo in je padala, noga je sploh ni držala...Pol sm jo pa h dohtarju spokala, pa nič ni...user posted image user posted image user posted image

Nč, sem pozabla ostalo...Se pardoniram...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 509
17.7.2010 14:24:46   
sjmm
dan again!

smo kupli cicibanke...so k ulite...že hodi bolje....bom mal počakala z dohtarjem, da naš P pride k ker drug lahk u iber zakomplicira

hvala za welcome back pozdravčke!!!...ne morm verjet kok vas človk lahk pogreša!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo....naj se hitr zadeve normalizirajo in dobiš VSA piščeta v štalco!!!!

EVO JUHCE:....

POROVA... na maslu popražiš narezan por, dodaš kak krompirček nakockan...pokuhaš, začiniš...sol, mogoče mal bio kocke al karkol takega uporabljaš...kuhaš tok cajt k se kuha krompir, dodaš mal sladke smetane...če želiš...nujn ni....pol pa zmiksaš, po potrebi dodaš še mal vode, če se i zdi pregosto....zravn kake kockice kruha

ENAKO NARDIŠ...ČE ZA OSNOVO VZAMEŠ...KORENJE ALI KOLERABO ALI STROČJI FIŽOL ALI BUČKE ALI KOROMAČ ALI GRAHEK ALI KORUZO ALI SLADKO ZELJE....

LAHKO PA NAKOMBINIRAŠ VEČ VRST ZELENJAVE..NPR: 

KORENJE + KOLERABA...POSEBEJ SKUHAŠ MALO RIŽA IN GA NA KONCU DODAŠ

KORENJE + KOLERABA + GRAH

KORENJE + KROMPIR + GRAH

KROMPIR + SLADKO ZELJE...KO JE SKUHANO POLOVICO VZAMEŠ STRAN ...ZMIKSAŠ...DODAŠ NAZAJ....POSEBEJ SKUHAŠ TESENINE...KRPICE IN DODAŠ...OKUSNO IN NASITNO

PA ŠE KORENČKOVA Z VLIVANČKI......NA MALO MASLA ALI OLJA POPRAŽIŠ 2 ŽLICI ZDROBA...NE SME PORJAVETI, DODAŠ NARIBANA 2 KORENČKA...MALO POPRAŽIŠ, DODAŠ ŽLIČKO SLADKORJA, ZALIJEŠ, ZAČINIŠ....KUHAŠ..5-10 MINUT, NARDIŠ VLIVANČKE JIH ZAKUHAŠ NOTER IN PRIDE ZELO OKUSNA JUHCA...HRANLJIVA ZARADI JAJČKA IN ZDROBA

NO, TOKLE MAM ZDELE CAJTA, ČE ŠE KEJ RABIŠ, SAMO POVEJ!!!!!!!!!!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 510
   [Brisano sporočilo]
17.7.2010 15:05:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 511
   [Brisano sporočilo]
17.7.2010 15:09:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 512
17.7.2010 15:10:00   
rebeka84
pozdravljene!

kako preživljate dneve v tej vročini? mi hodimo na morje za čez dan ali pa smo pred blokom v senčki. v stanovanju imamo zelooo veliko vročino. na tapravi dopust gremo šele 5.8. najprej bomo šli v bosno, potem pa še za en teden na pag.

slabosti pojenjajo. nuhalno svetlino imam naslednji teden pri dr. Pušenjaku. upam, da se bo kaj videlo. naju že radovednost daje...

Neposredna povezava do sporočila: 513
   [Brisano sporočilo]
17.7.2010 15:32:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rebeka84)
  Neposredna povezava do sporočila: 514
17.7.2010 16:33:40   
sjmm
KOLUMBO...ti se kr hecaj!!!!! naj hitro minejo vzroki za kake solzice, te pa čist štekam...pošiljam zdravilneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..za vso familijo...pa naj vas za doooollllgggggggggggggg cajta bolezni pr mer pustijo...k drgač se bom jz oglasla in red nardila!!!!

moj je imel ful nekih načrtom na dopustu od..urejanja dvorišča, pa peskovnik, pa kopalnica, pa streham in mal povišanja strehe...d dobimo 3 sobice gor.....no, mal je fotru zreferiral......user posted image user posted image user posted image user posted image ..on, ga je seveda na vseh področjih spodkopal z dolgoletnimi kao izkušnjami.....moj je podlegu in se zdej čist poklapanga počut....zdele en dan ga bom kr z valarjem.....mislm d je že cajt, da začne sam uresničevat svoje ideje in cilje...v glavnem..ta stara dva sta pazila na psa in zdej sta naštudirana veterinarja, če ne hujšuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..in že cel dan modrujeta......sem se zaklela, da gre cucek drug let al v hotel al z nami...pa če me hudič vzame...uf, sem vam mogla povedat...me je kr dušil....matr ma en folk veselje...pr tej nori vročiniuser posted image

ajde...grem cote premetavatuser posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 17.7.2010 16:34:54 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 515
   [Brisano sporočilo]
17.7.2010 17:41:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 516
17.7.2010 19:01:12   
Deja
Živijo dekleta!

Zopet se malo javljam -  da ne boste spet rekle da samo berem in nič ne napišem ...user posted image user posted image user posted image

Vsem bubančkom želim čimprejšnje okrevanje in veliko pikpokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem nosečkam - čuvajte svoje pikice - pa mal dol prešaltajte, ste vse tolk naspidirane (al se sam meni tako zdiuser posted image )

sjmm - tebi pa se moram posebaj zahvalit, ker zaradi tebe je moja beležka z recepti bogatejša za veliko okusnih jedi... se mož potem sprašuje ko kaj novega kuham, kje sem dobila recept in rečem da na RR - in potem ugotovi da tale rr niti ni tako slab  user posted image user posted image user posted image ...

No mi smo včeraj skoraj že meli uzbuno.... ker je bilo tako vroče nam je Žiga zvečer zakuhal - imel skoraj 39vročine, tako da smo meli v planu danes k zdravniku, sam sem mu pred spanjem dala 5ml Calpola, pa je bil zjutraj ko novi....
Aja pa mislim da je dobil vročinski izspuščaj.... vsaj upam da je to to, ker če ne, pol ma vodene koze (v vrtcu jih mamouser posted image )

user posted image kako imate svoje user posted image oblečene ponoči glede na to da je vročeuser posted image
user posted image koliko pojejo vaši user posted image , naprimer kolk kruha za zajtrk/večerjo, in kolk ostale hraneuser posted image
user posted image kolk kilc imajo kaj vašiuser posted image user posted image

Ja sej vem da sem zdaj zatežila z vprašanji...
nič lepo se mejte, pa se še kaj tipkamo!

lep vroč pozdrav s štajerskega konca!

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

Neposredna povezava do sporočila: 517
17.7.2010 19:09:43   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Živijo dekleta!

Zopet se malo javljam -  da ne boste spet rekle da samo berem in nič ne napišem ...user posted image user posted image user posted image

Vsem bubančkom želim čimprejšnje okrevanje in veliko pikpokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem nosečkam - čuvajte svoje pikice - pa mal dol prešaltajte, ste vse tolk naspidirane (al se sam meni tako zdiuser posted image )

sjmm - tebi pa se moram posebaj zahvalit, ker zaradi tebe je moja beležka z recepti bogatejša za veliko okusnih jedi... se mož potem sprašuje ko kaj novega kuham, kje sem dobila recept in rečem da na RR - in potem ugotovi da tale rr niti ni tako slab  user posted image user posted image user posted image ...

No mi smo včeraj skoraj že meli uzbuno.... ker je bilo tako vroče nam je Žiga zvečer zakuhal - imel skoraj 39vročine, tako da smo meli v planu danes k zdravniku, sam sem mu pred spanjem dala 5ml Calpola, pa je bil zjutraj ko novi....
Aja pa mislim da je dobil vročinski izspuščaj.... vsaj upam da je to to, ker če ne, pol ma vodene koze (v vrtcu jih mamouser posted image )

user posted image kako imate svoje user posted image oblečene ponoči glede na to da je vročeuser posted image
user posted image koliko pojejo vaši user posted image , naprimer kolk kruha za zajtrk/večerjo, in kolk ostale hraneuser posted image

ponoči ima kratke rokave in ga dam v spalno vrečo čist tanko.kruha ne poje veliko.zjutraj spije 200 ml čokolina ali keksolina,pol greva ven poje pol žemlje,pol mu naredim pred spanjem sadje.ko se zbudi kosila to je okrog 14.30,pol pa še pop kako sadje pa kak keks in zvačer spet flaško.čeprav se mi zdi da cel dan sam neki je.

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 518
17.7.2010 19:10:31   
baki
aja se pozabla nik ima 12,5 kg

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 519
17.7.2010 19:14:47   
baki
urša katja se ima fajn na morju.sem dons govorla z njeno vzgojiteljicouser posted image user posted image .je full pridna

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 520
17.7.2010 19:18:11   
baki
deja tudo nik ima izpuščaje.take drobne mozolčke,sploh po ritki in hrbtu.jst mislim da je od vročine.jih ima zdej že ene tri dni.pa so bol vidni ko mu je vročeuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 521
17.7.2010 20:02:03   
baki
pri nas je začelo deževati.mislim da ne bo hudega.kr naj gre je suho kot poperuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 522
17.7.2010 20:10:48   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Živijo dekleta!

me veseli glede receptovuser posted image

naš ima samo body, ponavadi še brez rokavčkov...je kuhan čist vseeno

naš le redko je kruh za večerjo ali za zajtrk....edino nadrobljen v jogurtu...pač en kos ali malo žemljo

na dan pa tkole: 5-6h...200ml am

okol 9h....mlečni obrok...kruh+jogurt, čokolino, milupa kaša, kuhan gres ali polenta...200-230 ml

12h-12.30h....malica...skuta s sadjem, sadje..zmečkano+piškot, grisini+ milupa vanilijevo mleko, narezano sadje + 200ml soka Hipp, včasih kaka žemlja + pašteta..vegi

okol 15h...kosilo....200ml juhce, potem pa še ostalo, če imamo kako mineštro, dobi potem še puding ali kako skutico

tekom popoldneva....veliko pije, kako sadje, kak piškotek, kak korenček pogloda

19.30....podobno kot zajtrki, včasih palačinke, šmorn

pred spanjem ...200ml am-ja

te dni, ko je vroče, so mogoče obroki malo manjši in am hoče popolnoma hladen...pa z lubenico bio se skoz hladiluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 523
17.7.2010 22:01:40   
sjmm
pri nas so vsi popadal...so še zmatrani od vožnje

kok mamo cot, pa se mi zdi, da se sploh nismo velik preoblačiliuser posted image

smo mel palačinke za večerjo...padl na plodna tlauser posted image

zdej grem pa mal na teraso...mogoče je tam kaka stopinja manj..not je norišnca

sva šla klimo nabavt...dobila nič...sam une za 500e majo...pa kva še...to je pa tu mač...lov se nadaljuje

fajn bodite...naj vam v posteljo veje hladna sapica!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 524
   [Brisano sporočilo]
17.7.2010 22:25:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

spol, nuhalna svetlina
utripek

Kaksne so izkusnje pri dolocitvi spola otroka pri nualni svetlini? Pri dr. Kudrovi.

pravilna (86%)

zmotna (14%)

Število vseh glasov: 71

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!