NatašaC
|
Ojla! Da vas še jaz malo pokomentiram. Ja, tudi meni je zdaj ene 2 dni vroče. Prej je blo čist ok, zdaj pa tut z mene teče. Jest mi pa ne paše, kar mi je čist ok, saj to pomeni, da se ne bom redila. Zalog mam pa itak dovolj, tako da dojenčku nič ne manjka. Sem mela v torek pregled in dobila napotnico za PDC (priprave na carski). Pa mi je moja G rekla, da naj grem kar v ponedeljek tja z napotnico, da me bodo še enkrat pregledali. Sem poklicala za vsak slučaj (da ne bi slučajno zastonj šla) in mi rečejo, da še dobro da kličem, ker me morajo naročit na datum. Tako da drug teden nimam nobenega pregleda in bomo celo na morje mogoče lahko šli (če se bo mojemu prst zacelil, ker se je pon urezal v prst in ima 2 šiva in ni preveč ok, da bi v morje tak skakal, pa še fanta po njem, tako da smo dopust že prestavili). Še dobro, da mamo namen it v kamp in nimamo nič rezervirano. Bomo šli, ko se nam bo zljubilo. Čeprav si že zelo želim it, da bomo mal sami in ne bo stalno neko delo ipd. Ka je stalno nekaj in potem moj reče, zakaj sem tečna, časa zame pa nima. Jst bi se tut crklala pa pogovarjala, sam njemu to kar ne potegne, ker ma stalno neki. Ah. Včeraj sem celo prvi stroj oprala - se mora še posušit, pa se mi kar ne mudi še. Da o likanju niti ne razmišljam, ker je vroče. Ma bomo že. Rada bi dobila Pušenjaka za CR in sterilizacijo, pa vprašanje, če bo uspelo. Zdaj ga ni, pride avgusta. Moja G mi je rekla, naj kar težim zanj, sam bomo vidli, kot se bo dalo kaj zmenit. Lahko je rečt, težje nekaj dobit in se zmenit. Saj vem kako je s tem tam v porodnišnici. Nč, grem mal fantoma težit, če gresta kaj spat. Smo bli na obisku pri moji sodelavki, pa sta se kopala tam in smo šele priracali domov.
|