|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
13.7.2010 13:56:37   
mayci
Dober dan souser posted image !

Še moje javljanje s pregleda: nepričakovano sem imela že prvi CTG-vse ok, voda super, naslednji pregled pa  21.7., ko bom v P kar pol dneva (moram priti že zjutraj ob 7.30 in bom imela tam zajtrk, kosilo in preglede čez dopoldan, potem pa upam, da me spustijo domov.user posted image
Bom pa imela takrat kontrolo krvi, urina, ctg, uz... ker sem imela v prvi nosečnosti  Hellp sindrom (oblika preeklampsije) in me zdaj moja G bolj natančno spremlja.user posted image

Je pa naš ta velik fant kar konkretno zakuhal, ponoči je imel spet vročino in zdajle, ko sem prišla iz pregleda sem mu jo namerila 39...user posted image Jutri zjutraj sva naročena pri zdravniku, upam, da je samo viroza...user posted image

Se tipkamo še zvečer!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
13.7.2010 14:05:53   
Aisha86
IZVIRNO SPOROČILO: spacebaby
Masha_M, žal imam tudi jaz tako G, ki mi čisto nil ne pove ali pametnega naredi! Zadnji vaginalni UZ mi je delala v 12 tednu nosečnosti user posted image , ne vem ne, koliko je naš fantek težek, velik, čisto nič. Ona samo pogleda, da ima glavico spodaj, da je plodovnice dovolj in to je to. ..... Da bi kdaj kaj rekla glede dolžine MV ali kakšnega testa za streptokok B???? Ha!

No, vsaj vsak teden imam pregled, da naredi navadni UZ, da vsaj user posted image vidim!

Da mogoče nimava istega G? user posted image sem te kr citirala, ker popolnoma isto deluje moj pregled...le da zdej zadnji mesec pred porodom hodim vsak teden na CTGje in to je to. Na kakršen koli pregled pa do PDP ja sploh nism naročena.

Masha_M - Streptokok - G mi je napisu napotnico, šla sem samoplačniško (13€) in zdej še čakam izvide)...Tinky, kaj tebi so jih poslali po pošti?

Solis - čestitke za bebico! user posted image user posted image

Počasi se že moji dnevi bližajo in zdej se vsako noč zbujam in sam razmišljam o porodu...trema me daje...in skos se neki jočem, tud zdej k sm prebrala, da je Solis rodila, sem eno solzo potočila. user posted image

Cunjic za bejbija sem dobila tolko da se bo zmešalo meni in moji mami (ona mi jih pere z oreščki-se je totalno navdušla nad njimi, jst si pa potem likam). user posted image In se obe zelo zelo strinjava, da rajš dobi človk kšno cunjo premalo pa si potem dokupi kukr pa meni k so mi kr nosili (in nč prašali če rabm sploh) in zdej niti ne vem kaj uporabljat, ker so mi vse ful lepe...ko bom/če bom mela kej cajta kdaj, bom prilepla slikco k je moja mama slikana s kupom otroških oblekic.

Drgač pa zdej z mojim dragim vsak dan pozno popoldne (nekje po 18h pa do 20,30h) greva do Kopra se kopat. In mi toooolk pašeeee da to ni res.  user posted image totalno sm navdušenauser posted image pa še teta mi je že sredi zime dala enodelne nosečniške kopalke in mi zdej pride še kako zelo prav, ker če bi imela moje dvodelne bi se kr čudno počutla z "nagim" trebuščkom.

Torbo si bom zdej te dni prpraula...še 20 dni mam do PDPja, kozmetike še nič in za zlikat še tolk, da razmišljam, če bi prjatlci plačala, da mi pride polikat. :))

No, sm se mal razpisala, pozdravček vsem in se kmalu tipkamo spet! user posted image

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
13.7.2010 14:58:13   
žabica13
hvala za vse informacije glede denarčkov od CDS. Najprej sem skori zakuhala, ker sem mislila da sem oddala 01.7 , potem sem videla da je bil 30.6 (lahko bi sicer že 25.6 pa je bil praznik, potem vikend, 2 dni prej 23.6 mi pa niso hoteli papirjev vzet user posted image ). Bom šla pogledat če so slučajno nakazali, potem grem lahko šoping za user posted image  do konca!

Kai1 uh, me take stvari kot se tebi zadnja 2 dni dogajajo razjezijo. Najprej tisto včeraj da ni na napotnico nujno, danes pa da ni ginekologa. mISLIM...Malo bi lahko pomislili kako se user posted image  počuti ob takem premetavanju sem in tja, pa poleg tega moraš nekako v LJ prit, in v tej vročini in s našimi bušiji se ni ravno luštno vsak dan v LJ vozit, ker imajo oni svoje muhe. Kai en velik user posted image  in en kup user posted image user posted image  da jutri dobro opraviš!

mayci in tinky čestitke za preglede user posted image

aisha86 to pa je fajn da se hodiš popoldne kopat. Mora tudi user posted image  pasat. Glede likanja sva pa na istem. Se že 3 dni spravljam likat, pa me ob tej vročini vse mine še preden dobro mislit o tem začnem.

Torba za porodnišnico user posted image  Najprej moram eno pametno boršo si sploh nabavit. Za vse kar je več kakor za v torbico sem navdušen uporabnik nahrbtnika. In mi je po 5 letih naredu štrajk, da noče bit več uporaben. Moram enega luštnega, ne prevelikega najt. Tega zdaj sem imela od Maya Maya pa mi je bil ful v redu. Moram pogledat kje je v LJ ta trgovinca.

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
13.7.2010 15:08:26   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

Torba za porodnišnico user posted image  Najprej moram eno pametno boršo si sploh nabavit. Za vse kar je več kakor za v torbico sem navdušen uporabnik nahrbtnika. In mi je po 5 letih naredu štrajk, da noče bit več uporaben. Moram enega luštnega, ne prevelikega najt. Tega zdaj sem imela od Maya Maya pa mi je bil ful v redu. Moram pogledat kje je v LJ ta trgovinca.

Maya Maya je v BTC-ju. Ena velika pod Emporijem, ena manjša pa v Hali A spodaj. Pa najbrž še kje...  

Aisha86 - sem ti kar malo "fovš" za kopanje. Tudi meni bi pasalo... Pa smo vseeno malo predaleč od morja, da bi šli samo mal zaplavat. Uživaj še zame!

Lepo vroče popoldne...

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
13.7.2010 15:20:16   
žabica13
Lenny1 najlepša hvala za info glede lokacije Maya maya. Moram it ko se malo shladi malo pogledat. Uh, ravno sem se hotela it malo vležt, in v najini mansardi trenutno 30 C! Me je vse minilo da bi bila gor. Včeraj mi je soseda rekla, naj si na terasi za spat ponoči naredim. Sploh ni slaba ideja user posted image  če bo ta vročina šla tako naprej!

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
13.7.2010 15:55:27   
Marčevka2010
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

marčevka2010 te lahko vprašam v kolikem času po izdani odločbi o paketu so ti nakazali denar? Na moji odločbi nič ne piše, kdaj naj bi bilo nakazano, 14 dni mislim da mora it mimo, potem pa ne vem kako so hitri...

Odločbo sem dobila 2.7., vlogo sem oddala 28.6. Torej v ponedeljek oddano, v petek dobljeno. Po moje so danes vsa nakazila za julij, ker imajo povsod enako.

Glede modrcev: vsi priporočajo kakšno številko ali dve večjega, jaz imam eno št. večje. Sem pa tako fajn pospravila nakupljeno, da sem enega prej našla, drugega še iščem. To je samo pri meni možno, plus stanovanje je majhno, ne vem kje se skriva. user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
13.7.2010 19:16:57   
nimanorwen
ojla souser posted image

kako pridno čvekate, se vidi, da so se porodniške začeleuser posted image  jest bom pa živčn zlom fasala, ena od tavelikihuser posted image  že 2 dni čist nonstop neki mjavka in teži. čim nima vseh štirih tamalih, k še niso šli od bajte, na očeh, prec mjavka. in mam že rahlo poun kufr tega. mlada mačja svojat dirka po bajti okul bajte nad bajto pod bajto skratka povsod in tut njih mam počas dost. en mi je ušu učer ponoč na vrt in mamo zravn cesto in sm bla čist panična, da ga ne bi kej povozil. sm ga lovila ene 20 min, pomoje user posted image  je bla zelo jezna nad premetavanjem, kar sm čutila pol še celo nočuser posted image  se čudm, da mi kšn rebr ni počuuser posted image  in pol se mi je ta tamav muc, k sm ga lovila, v zahvalo še posrou u košaro za šopinguser posted image  sm res mislna, da bom živčna fasala in pol zutrej raj nism šla nč na RR, k če bi me pa tkt vn vrglu, bi pa pomoje računalnik sm skoz okn vrgla. za nameček pa še dnar za paket ni biu nakazan. mislm thanks a lotuser posted image  sm grem useen zanalšč jutr u šoping - babji dan z mami in sestro user posted image  cona btc in tržnca user posted image
kamelija - čestitke za user posted image ! velik veselja, čim več jih crklejte! pa živcev vm tut velik želim user posted image  se mi zdi, da je to kr dobr trening za user posted image user posted image
listek1 - pomoje ni panike, če je user posted image  mou manjša ... kušna sta pa vidva? k najina je pa čist prevelika ... sm ka pa čmo. važn, da je plodovnca ok.
torba za v p - nrdila sm prvi korak - vse zadeve kar jih rabm od dokumentov sm spakirala skp h materinski user posted image  bom mela pa en tak mejhn kufrčk od samsonite, mi ga bo moja mami posodila, ker nimam drgač nč pametnga - same torbice za na fax, k so glih mou premejhne. aja pa blazince za joške sm prestavla eno omaro bližje vratom user posted image
limma - evo, tole maš en hud komad od moonspell če se ti lušta pogledat - men so carski - mou pozirajo ampak ok. ful je dobr nrjen. sicer je rahlo "antikrščanski" kar mi je dost bedn, ker je to pa res taka hvaležna tematika, nič lažjega k čez to udrihat, ampak komad je zakon, pa še pevc se vidiuser posted image  evo: http://www.youtube.com/watch?v=egK4GnkruYA   - to je tut en od komadov na cdju za v porodnišncouser posted image  drgač pa ja jamesov vokal je men najlepši moški vokal, kar jih obstaja. če ne bi bla noseča, bi šla junija na koncert njihov v italijo ... tk da upam, da ni biu zadnuser posted image  in pa modrc ti je raznesl na koncertu?user posted image user posted image user posted image hudo ejuser posted image  to pa so spominiuser posted image
modrci za dojenje - jest sm mela učasih košarco H user posted image čista groza, vm povemuser posted image  zdej pa kukr shujšam, zmer so zabetonirane Duser posted image  tk da bom kr une ponucala. sm si jih spravla v opomin, da tega pa nikul več.
tinky - moja mami je bla tut 17 let babca in odsvetuje. tk da jest ga ne bom. pa še drag je čist preveč. drgač pa misl pozitivno, da ne boš šla čez rok, sej veš, psiha dela čudežeuser posted image
mayci - super za pregled! pa upam, da se sinko čimprej pozdravi user posted image
aisha86 - dej slikej cunceuser posted image  bul preveč k pa premou!

zdej si grem pa eno fajn solato s tuno narest pa s paradajzom mmmmm končno je sezona. lepo se mejte in se tipkamo!

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
13.7.2010 19:34:36   
žabica13

user posted image

user posted image

PDP
NICK
(STAROST) KRAJ bivanja in poroda  (ŠT.nos.-ŠT.otrok) SPOL NASLEDNJI PREGLED 
KG+/-

1.8.2010
Spacebaby (29) Tržič (1., 0) user posted image
Tinky (32) Koper/Izola (2, 1) ,  KG + 8 NP 19.07 (CTG) user posted image
miska333 Postojna (1., 0) user posted image
Lenny1 Ljubljana (1., 0) KG + 7 NP 14.07 user posted image

2.8.2010
Zoya27 (31) ok.Celje/Celje (2., 1), KG +13 kg NP 14.07.2010 user posted image
kajsica
anonimna
monika
MB
Malena29 Maribor/MB (1., 0) user posted image

3.8.2010
BarbiG
Szk
Biba77
Aisha86 (23) KP - Kras/Postojna (1., 0) user posted image

5.8.2010 
Pikicabuka
saša36 Celje (2., 1) user posted image

6.8.2010  
BK355 (1., 0) NP 19.7.2010

8.8.2010 
Listek (2., ?)  user posted image Predviden datum za CR: 03.08.2010
Barbet (32) Ljubljana (1., 0) NP 16.07.2010  user posted image
Dreamy. (26) Ljubljana (1., 0) + 10 kg NP 21.07.2010(zunanji obrat) in 22.7.2010 user posted image
Claudia99 (23) (1., 0)
NP 19.07.2010 user posted image

9.8.2010
cebelica81 (1., 0)
anchy82 (27) (2., 1.)  + 7,5
kg user posted image

10.8.2010  
pika.ana (30), maribor, 1., 0, punčka user posted image  + 3kg
danana
ooooo (22) (1, 0) NP 16.07.2010
strelka (22) (1, 0)
Solis (32) Ljubljana (2., 1) + 8,5 kg NP 19.07.2010 user posted image

11.8.2010 
jeny
mayci (29) (2., 1)  Kamnik + 8 kg NP 13.07.2010
sky77 Ljubljana (3., 2) 
Masha_M (28) Ljubljana/Postojna (1., 0)  + 16 kg
NP 20.07.2010 user posted image

12.8.2010 
Bambina22 (33) Ljubljana

13.8.2010      
mateja30
Sinja
vvvv (30) +5kg
aandrejka (25) (1., 0)
Ploha (22) Gorenjska (2., 1) + KG 10 NP 14.07.2010
Mamica26 (1., 0) user posted image

14.8.2010
ledenkaa user posted image
Anneda (31) Kamnik/Ljubljana (3., ?)   -2kg
Ina11 user posted image
Lepka (29) Ljubljana NP 23.07.2010 user posted image  

15.8.2010
tijica
arubba
tjaša79
Papi75  (34) Pragersko (2., ?) + KG 3
Nimanorwen (25) Grosuplje (1., 0) NP 29.07.2010 (UZ)  user posted image
Bushi (25) Cerknica okolica (1., 0) user posted image

16.8.2010   
kai1 (30) okolica LJ. (4.,1.)  + 7,5 kg NP 21.07.2010 user posted image
Mushroom

17.8.2010
Amoss (24) Maribor  (2., ?)  +1,5kg
Marčevka2010 (31) okolica Lj. (2., ?) + 10 kg NP 03.08.2010 (CTG) user posted image
Žabica22 (22) Ljubljana (1., ?) +17kg NP 23.07.2010 (CTG)  user posted image
limma (2., 1 user posted image ), 
+ 0 kg NP 14.07.2010  user posted image
Kamelija Ljubljana
Mini13

18.8.2010
hermy1 (44) (5.,3.) user posted image
Spela30 (30) okolica Celja (1., 0) 
Nanes (24) Primorska + KG 4 user posted image
FirstTimeMummy (24) Ljubljana (1., 0) NP 15.07.2010  user posted image
Zlatolaska (22) Medvode (1., 0) user posted image
NatašaC (30) Litija/Treb - Ljubljana (3., 2)

19.8.2010
Tinna25 (PDP po M 31.8) (26) Maribor (1., 0) user posted image

20.8. 2010
tasi84 (25) Gorenjska/Radovljica (2., ?)
mali slonček (25) (2., ?) 
cebelica2010 (33) Ljubljana (2, 1)

22.08.2010 
irma78 (31) Ljubljanaž/Lj. (2., ?) 
Bacek (31) Gorenjska (3., ?) user posted image
BarbaraGS Ljubljana user posted image

23.8.2010
Biona (34)
Maribor
CAT Ljubljana
(3, ?)

24.8.2010
Kameljia Ljubljana + 19 kg NP 20.07.2010

25.8.2010
žabica13 (32) LJ okolica/Goriška    NP 20.7.2010 + 10 kg user posted image
novamami (28) Kočevje / Ljubljana (1., 0) NP 20.7.2010  +5 kg user posted image

26.8.2010
lumpa6 (37) Ljubljana (7., 5.) user posted image
nikitek
Ninci (32) Lj (3.,user posted image )
27.8.2010
miska08 (28) Maribor (2., ?) user posted image

28.8.2010
liam.90 (1., 0)
Loly89 (20) Primorska (1., 0)   

29.8.2010
LIDIJA_SANJA (2., ?) 
LenaSmol (27) Ig  52 kg
Uurshika Gorenjska (3., 2) user posted image
Jomi (28) Trbovlje (1., 0) - 1 kg NP 22.07.2010 user posted image

30.8.2010    
Uršula83 (26) (3., 1)   +3,7kg 
NP 22.07.2010 (UZ) in 23.07.2010

Avgustovskih  2010 je 84

ŠTEVILO user posted image  = 20
ŠTEVILO user posted image = 16
ŠTEVILO user posted image  = 48

SKUPAJ user posted image  = 84                     

user posted image  

Z NAMI SO ZAČELE :
- Nefretiti user posted image      

PREGLEDI V JULIJU:
14.07.2010 - Lenny1, Zoya27, Limma in Ploha
15.07.2010 - FirsTimeMummy
16.07.2010 - ooooo in Barbet
19.07.2010 - Solis, Claudia99, BK355 in Tinky
20.07.2010 - Novamami, Žabica13, Masha_M in Kamelija
21.07.2010 - Žabica13 (odvzem brisa za streptokok B), Dreamy. (zunanji obrat) in Kai1
22.07.2010 - Jomi, Uršula83 (UZ) in Dreamy.
23.07.2010 - Lepka (CTG), Uršula83 in Žabica22 (CTG)
29.07.2010 - Nimanorwen (UZ)

PREGLEDI V AVGUSTU:
03.08.2010 - Marčevka2010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
  • Še nekaj strani:
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
13.7.2010 20:29:14   
anchy82
Še tukaj... SOLIS, čestitke ob rojstvu princeske Ane! user posted image user posted image user posted image Komaj čakam, da poročaš kako je bilouser posted image Čim hitrejše okrevanje vama želim in hitro vrnitev domov k svojimi dragimi!

mayci in tinky čestitke za preglede user posted image user posted image

Torba za porodnišnico... tudi jaz še nimam pripravljeneuser posted image Jutri mislim it še po nakupih za user posted image , ker sem tudi dobila danes nakazilo pomoči ob rojstvu otroka - JOJ, MI BO PRAV PRIŠLOuser posted image user posted image

Zdaj 2 dni sem se končno spravla in začela pripravljat stvari za user posted image , Vitine stvari sem pa zložila v novo omaro, ki sem jo kupila samo za ta namen. Ampak morem tud sama priznati, da pranje še nekak gre, speglanga pa nimam še niiiičuser posted image . Kr čakam na ohladitev, ki pa je še dooolgoooo ne napovedujejouser posted image .

Prejšnji torek sem imela pregled in mi je moj G, tako kot vedno, naredil UZ, pregledal vodo, pritisk, teža. Naš user posted image je z glavco dol obrnjen, tako da je že v glavični vstaviuser posted image user posted image . Plodovnice je dovolj, velik je tudi, glede teže pa ni nič rekel. Sama sem do zdej pridelala +10 kg. Imam pa v četrtek ob 12!!! prvi CTG, po tem pa bom hodila kar v porodnišnico, ker gre moj G na dopust. Do PDP imam še 27 dni in že res komaj čakam, ker zeloooo slabo spim ponoči, ful hodim na WC, pa kolki me bolijo in križ, tako da komaj hodim, ko se zaležim.user posted image user posted image V prvi nosečnosti teh problemov sploh nisem poznala, zato mi je zdej vse to toliko težje... ampak se tolažim, da že finiširamuser posted image .

Zdaj je šla moja mala princeska z babico na kolo in sta se malo odpeljali, jaz pa hitro na RR.

Joj, še to... ne vem katera je dala svojo tel.št., da lahko javimo, ko bomo rodile... No, bi lepo prosila, če jo lahko še enkrat objavi, da si shranimuser posted image Hvala

Uživajte zdaj, ko je malenkost malo hladneje, jutri bo spet grozno vroče. Mi pa še klime nimamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
13.7.2010 20:35:44   
žabica13
Anchy82 sem se javila da v prvi polovici avgusta pobiram sms-e o rojstvih, ker imam PDP šele 25.8. Tako da moj gsm je 040/429-425.

Se bo pa morala še katera javit za drugo polovico user posted image  ko bom šla še jaz v Rim

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
13.7.2010 20:36:25   
sky77
IZVIRNO SPOROČILO: nimanorwen

jest bom pa živčn zlom fasala, ena od tavelikihuser posted image  že 2 dni čist nonstop neki mjavka in teži. čim nima vseh štirih tamalih, k še niso šli od bajte, na očeh, prec mjavka. in mam že rahlo poun kufr tega. mlada mačja svojat dirka po bajti okul bajte nad bajto pod bajto skratka povsod in tut njih mam počas dost. en mi je ušu učer ponoč na vrt in mamo zravn cesto in sm bla čist panična, da ga ne bi kej povozil. sm ga lovila ene 20 min, pomoje

joj kako mi je to poznano. Se postavi ob 5 zjutraj pod okno spalnice in začne krulit. Pa da o tem, da hoče zlezt noter, sploh ne govorim. Jo lastni mladiči sploh ne registrirajo več. Pol jim pa ptiče lovi in martinčke prinaša da jo vsaj povohajo. user posted image

Grem počivat. Sem dobila novo omaro, jo generalno spucala in že nafilala s cunjami. In še ta vročina, pa tamalidve tečki. Res sem čisto crknjena

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
13.7.2010 20:38:20   
hermy1
Evo, mene tudi s pregleda...naša bo izgleda tokrat samo dolga bolj,...ne tud težka...je rekel moj, da bo že ob rojstvu anoreksična user posted image  user posted image ! No, G ni nič komplicirala, da bi bilo kaj kritičnega...naslednji pregled čez 14 dni, 27.7., ko bo tudi prvič CTG. Moram še ene tablete za slabokrvnost jemat, ker se ni nič popravilo po sirupu, ostalo ok.
Torba zame že skoraj pripravljena, likanje, pranje pa naslednji teden.
Čestitke tudi ostalim za preglede!

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
13.7.2010 20:38:50   
žabica13
aja, še denarčki od CDS-ja, sem šla prej pogledat pa jih še nič (CDS Vič). Sem vložila 30.6, odločbo pa dobila 02.07. Upam da pridejo še v juliju, ker mi 15.8 ne bodo niti približno tako prav prišli kot ta mesec. Imam ravno en mesec brez dohodka vmes (ker sem 31.5 sama dala odpoved) in za sproti že mam prišparano, samo za do konca nakupit za user posted image  bi pa prav prišlo. Ostale vidim da ste vse danes dobile, se bojim da so me na seznam za avgust dali user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
13.7.2010 21:24:08   
Marčevka2010
Jaz bi pa vprašala na center kjer si oddala vlogo, mogoče bo v parih dneh vseeno. Po moje bi morala dobit, ker si do konca meseca oddala. Čisto verjamem, da je bolje sedaj dobit, da nakupiš potrebno. Drug mesec bo že kriza po trgovinah hodit, meni je že sedaj slabo, ker imam jutri take načrte, pa še ta vročina, upam, da uspeva vse nabavit, brez da mi ne postane slabo kje. user posted image  Pa še trebuh je vsak dan večji, težji.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
13.7.2010 21:42:03   
žabica13
user posted image

DATUM ROJSTVA:    MAMICA:      PDP:          IME OTROKA:           TEŽA:          DOLŽINA:
user posted image   11.07.2010              SOLIS          10.08.       ANA                           2310 g

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
13.7.2010 21:44:28   
žabica13
user posted image

Datum rojstva:    Mamica:      PDP:          Ime otroka:        Teža:          Dolžina:
  11.07.2010        SOLIS        10.08.         ANA                    2310 g

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
13.7.2010 21:46:19   
žabica13
Upam da ne boste hude name ker sem nam že nov seznam ustvarila user posted image  Če mate kake predloge kako ga popravit dajte povedat, da bo vsem ok

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
13.7.2010 21:48:40   
ledenkaa
Punce pozdravljene po dolgem času.

Najprej čestitke Solis, boš že čisto utečena in zverzirana, ko bomo me še ledino orale user posted image

Tudi za mano je danes pregled - zaenkrat vse ok, punčka pikira z glavo navzdol, po malem me mal ščipa za sramno kostjo, sploh pri hoji, pa me je ginekologinja prisrčno potolažila, da v zadnjem mesecu je redko katera, da je nebi kaj bolelo, kar sem pa tudi sama pričakovala.

Jaz sem bila tudi danes deležna prispevka ob rojstvu otroka, odločbo sem pa dobila 1.7.2010, še vedno pa nisem dobila odločbe za porodniško, ki bi naj jo nastopila v soboto. Imate ve že vse te papirje? Je potrebno potem še kaj v službo odnesti, ker jaz sem do petka na dopustu, potem bi morala pa nastopit porodniško?

Torbe še nimam ne zase, ne dojenčka kar nekaj odlašam, stvari so pa po večini že doma. Razen še eno posteljnino bom kupila. Prilagam link, če se bo še kateri zdelo zanimivo in jo potrebuje http://www.zibka.com/si/o_nas/

Zdej pa še eno vprašanje, če ima še katera takšna zapažanja - meni se zdi, da zelo malo lulam. Pa v tej vročini še ekstra pijem, potim sicer se, sam spet pa ne toliko, da bi mi kar dol teklo ampak na wc grem pa samo po kapljicah in zelo temne barve, pa me nič ne boli mehur. In seveda v poplavi vseh nosečniških sindromov, med katerimi je pri meni pozabljivost na prvem mestu, sem ginekologinji to pozabila omenit. Sem imela na listku napisano kaj bom vse danes vprašala ampaaaak sem listek pozabila doma user posted image

Držte se in bodite v senci.

Aja, pa še to, a vam je morda znano, če je LJ porodnišnica klimatizirana? Nekako se mi zdi, da do dojenčkov to ni ravno fajn, jaz pa priznam, da če bi bila zdele tam, se nebi branila kakšne sapice, čeprav, ko bo čas, me najbrž nebo nihče kaj posebej spraševal česa se nebi branila itak bomo pa skoz tja v košarce poleg nas lezle pa morda vročine še opazile ne bomo.

Naslednji pregled in prvi CTG imam 23.7.2010, sem pa "shujšala" za 1 kg, tako, da sem na + 10.

Neposredna povezava do sporočila: 3343
13.7.2010 21:49:25   
Marčevka2010
Seznam je super! user posted image

Dvomim, da je porodnišnica klimatizirana.

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 13.7.2010 21:51:33 >

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
13.7.2010 21:58:20   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenkaa

Zdej pa še eno vprašanje, če ima še katera takšna zapažanja - meni se zdi, da zelo malo lulam.

Meni je moja G rekla naj jem veliko lubenice,...da pomaga pri lulanju!! Poskusit ni greh user posted image  user posted image  user posted image !!

(odgovor članu ledenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
14.7.2010 0:11:14   
ooooo
jooooj, mene hrbet še vedno boli... kljub današnji masaži user posted image za sprostit te moje vozle na hrbtu bi rabla minimalno 10 masaž... in zdej ne vem kaj naredit da si pomagam... ker je muka opravljat prakso s tako bolečim hrbtom... samo bomo mogli zdržat nekako...
drugače pa vsem user posted image user posted image user posted image za uspešne preglede... sicer pa bi lahko kakšna še šla rodit počasi... sploh pa ve ko ste že dopolnile 37 tednov... ostale mormo še malo počakat... držim pesti da greste, sploh pa tiste ko imaste vsega dovolj... npr. tinky user posted image

žabica22
ne se preforsirat... čeprav vem da je delo treba naredit... ampak če se le da tudi malo počivaj... me pa veseli da se je dragi končno lotil dela... čeprav malo pozno... ampak sej veš... bolje pozno kot nikoli user posted image

dreamy
vso srečo na zunanjem obratu... da bi bil uspešen in da bi bila čim bolj sproščena user posted image user posted image user posted image

mayci user posted image user posted image user posted image za tvojga fantka da se mu temperatura čim prej zniža

listek upam da bo vse kul in ti ne bodo sprožli user posted image user posted image user posted image

žabica13 upam da vseeno dobiš te dni nakazilo čeprav močno dvomim glede na to da so ga druge danes dobile user posted image user posted image user posted image seznam je pa super user posted image

kai srečno jutri v P pa upam da se ne boš preveč načakala user posted image user posted image user posted image
nimanorwen upam da se muca umiri pa čim več lepih nakupov želim user posted image

zdej pa... juhu... spaaaat...user posted image
lahko noč punce

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
14.7.2010 8:33:53   
žabica13
user posted image
user posted image

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
14.7.2010 8:36:54   
žabica 22
Jutro user posted image

Včerej se vam nič nisem javla ker se mi po pravici povedano ni dalo user posted image

Vglavnem včerej sem bila na odvzemu brisa za streptokok in je negativen user posted image user posted image user posted image , potem so me klicali iz pikapolonce da je po 3 tednih končno prišla postelja za našega user posted image , in sva jo šla popoldne ko je moj prišel iz službe takoj iskat in jo imava že sestavljeno user posted image , potem sva pa še zvečer isofix naštimala v avto- tako da imava skoraj vse, razen kozmetike.user posted image In potem me je moj user posted image peljav še na kosilo in na 2 kepici sladoleda in sem ga čudežno dobro prenesla user posted image .

klima v porodnišnici Lj je samo v porodnih sobah- tako je nam babica rekla v mš.
torba za v porodnišnico- sem predučerejšnem še svojo naštimala tako da notri vržem samo še lanolin kremo in je tipi topi vse pripravljeno. user posted image
paperji za csd jih še nisem oddala user posted image - jih bom v petek, ali pa mogoče še danes user posted image . Kaj ste dale svojim delodejalcem da so seznanjeni z vašo odsotnostjo?- meni moj teži da nej nek paper prinesem njegovi računovodkinjiuser posted image -tako da sem sedaj fotokoperala predvideni datum poroda, ki sem ga dobila pri g za ta paket za enkratno denarno pomoč.
mayci- držim pesti da se tvoj sinček čim prej pozdraviuser posted image
ledenkaa- meni se isto dogaja in sem taka kot krof- vsa zabuhla ker mi voda zastaja v telesu- jaz sem šla v 2 dneh 2kg gor user posted image user posted image .
nimanorwen user posted image user posted image user posted image sem se prav nasmejala tem tvojim mačkom user posted image

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
14.7.2010 8:37:41   
Marčevka2010
Pozdravljene punce!
Me zanima, če ima vaš ginekolog dopust vas je naročil h kakšnemu drugemu? Ker mene je dal zaradi tega čez 4 tedne na pregled. Mi je kar malo dolga. user posted image  Takrat bom že v 38. tednu.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
14.7.2010 8:46:23   
Tinky
Dobro jutro,

midva sva bila že zunaj, sva zalila rožice, metala kamenčke in se lovila. Je pa že tako soparno, da nisem več zdržala. Ma kdaj se misli kej ohladit? To ni več normalno!
Včeraj smo bli spet na plaži, ma je blo prav grave. Voda je tako topla, da se niti ne osvežiš!

Žabica13, super za seznam in močno upam, da bom jaz naslednja na spisku user posted image

Marčevka, moja G gre v ponedeljek na dopust in me je normalno naročila pri nadomestnem G.

Danes si bom pripravila torbo za v P. Upam user posted image
Sem tako lena, da se komaj premikam.

mayci, kako je s sinčkom? Upam, da se hitro pozdravi.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?