|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
14.7.2010 8:53:09   
BK355
Dobro jutro souser posted image !

Sem prav vesela, saj sem (ob vaših izjavah glede denarja s strani Centra) pogledala na klik in glej... Nakazilo je bilo včeraj! user posted image Juhuhu!!! Dodaten denar vedno prav pride.

No, da se pohvalim... Sobica za našega user posted image je končana. V soboto sva kupila še zavese, pa stol za dojenje in zdaj mi je tako všeč, da bi kar sedela v sobici in si predstavljala, kako bo, ko bo najin user posted image spančal v posteljici. Ahhh...
Vse je oprano, zlikano, zloženo v predalčkih, skratka, pripravljeno na prihod novega člana.
Ob tem moram pohvalit mojega moža, ki mi res pomaga, razume moje "gnezdenje" in se ne pritožuje. user posted image   Še moja mami mi je pomagala pri likanju,... Oh, kakšno olajšanje.

Ja, ginekologinja je rekla, da bo fant, tako da je poskrbljeno za prestolonaslednika, ki bo v Sloveniji nadaljeval možev priimek, saj sva zaenkrat s tem priimkom edina pri nas. user posted image

Glede imena nisva imela težav, saj sem jaz zbirala za fantka, mož za punčko... Imava pa precej podoben okus, tako da sploh ni bilo težav. user posted image

Uživajte, pa v Kamniški Bistrici je res pravi raj za ohladitev, tako da zelo priporočam... user posted image

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
14.7.2010 9:17:43   
ooooo
jutro user posted image

ampak res je grozna vročina... zakaj gredo vse nevihte mimo obale??? user posted image me že kr skrbi kako bo dojenček prenašal to vročino, ker nimamo klime.... groza ej...

no, imejte lep dan... sploh pa tiste ko ste iz trenutno malo bolj hladnih krajev - uživajte v tem

(odgovor članu BK355)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
14.7.2010 9:40:26   
spacebaby
ledenkaa, kakšne imaš pa izvide glede vode? Saj verjetno ti jo vsakič pregledajo, kaj? Ker drugače bi bila šansa, da imaš vodo zanič, ampak to bi tvoja G verjetno že videla. Vsaj meni vsakič v laboratoriju prej pregledajo vodo.

Drugače ti pa predlagam čaj za mehur, imajo prav za nosečnice in spodbuja odvajanje vode. Meni je sestra v ZD rekla naj poskusim, ker mam vedno zanič vodo in deluje, mogoče še kar preveč, saj sem bila kar naprej na stranišču.

(odgovor članu ledenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
14.7.2010 9:51:47   
tinna25
zdravo punce!!!!

Da se malo javim. Nazaj vas še  nisem brala, zato tudi ne bom še komentirala. Že 17 dni sem v bolnici(hvala bogu mam od včeraj internet) , ker so se mi v 31 tednu začeli popadki in ker je maternični vrat skrajšan na 2 cm so me kar obdržali.....Napovedujejo mi še kake 3 tedne v bolnici.....user posted image user posted image

Sem pa kar razočarana nad MB porodnišnico - sestre super, vse prijazne, zdravniki (vsaj naša), pa te obravnavajo kot ne vem kaj. prvo mi reče v petek greste domov, pride petek reče 14 dni nič....mine 14 dni, reče 3 tedne še ne greste domov, da ne omenim da so me sam enkrat na začetku uz pogledali in to je to.....sploh ne vem kaj se spodaj dogaja....ali sem še zaprta, ali ne?? kar tak zelo vzvišan odnos. Ko pa je nekaj narobe, pa se sam gledajo in letajo gor in dol.user posted image

Lep pozdravček!

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
14.7.2010 10:05:49   
žabica 22
tinna25 držim pesti da bo vse ok s tvojim user posted image . Kar se pa tiče dohtrjev pa user posted image user posted image user posted image mi grejo kocine in lasje pokonci kako se obnašajo!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
14.7.2010 10:23:19   
dreamy.
hej  user posted image

tale vročina že res ubija..pa še ponoč sem skor pop..user posted image k nism mogla spat, niti ne tok zarad vročine, ampak k nikakor nism našla udobnega položaja in sem se vrtela kot ena vrtavka..

limma : zunanji obrat imam pri dr.kavčič se mi zdi..me je sestra v zd naročila..baje je dr. pušenjak na dopustu..
upam da res uspe..majčken me je strah, k baje ful boli..hmm bomo vidl a ne oz. predvsem občutluser posted image ..upam sam da bo ostal na mestu potem, da se ne bo nazaj obrnil..

drugač sem pa jst tud končn oprala vse cunce pa zlikala, pa lepo zložila v omaro, sam torbe pa še vedno nimam čist pripravljene, nekak se mi je še ne dauser posted image ..pa moj user posted image mi že ene 2,3 tedne skoz sprašuje, pa kdaj bom že prpravla torbo, k če bo mogu on kej prpravt bom sam njegove stvari dobila v P user posted image

marčevka2010 ja mene je moja G naročila v sosednji ordinaciji, ker se vrne 26.7..tko da sem mela ta tedn že pregled v sosednji ordinaciji, pa naslednji tedn mam spet...naj bi bila pa v 36/37 tednu..

zdej grem pa še mal noge v luft držat, ker mam res grozn zatečene gležnje, sploh v tem tednu k je took vroče

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
14.7.2010 10:36:46   
žabica13
tinna25 user posted image user posted image me je že skrbelo zate, ker te dolgo ni bilo tu, za morje pa vem da si se odločila da ne greste. Uh, to pa ni ravno lepa novica, ampak glavno da sta še 2v1! Upam, da ti ni prevroče v bolnici in da se da zdržat. Saj še malo pa boš mamica in bo tudi to pozabljeno! Drži se in se nam čimprej oglasi s kako lepo novičko.

ooooo pri nas je tudi tako vroče, čeprav nisva v mestu (vsaj to), imava pa mansardo ki se tako segreje, da je meni že napol za znoret. Upam, da user posted image  počaka vsaj do sredine avgusta, ker takrat se ponavadi vsaj malo že shladi.

tinky zna bit da boš res naslednja za novem seznamčku, pismu saj ti maš samo še dobra 2 tedna do roka! user posted image  Nič, hitro it torbo pripravit user posted image  da ne bo mož potem skupaj jo sestavljal. Kako bosta pa s Teotom ko bo treba v P.?

Dopusti ginekologov - moja G. je z začetkom julija šla na neko dodatno izobraževanje v Ameriko in je dalj časa ne bo. Tako da mi je predlagala h komu naj naslednjič grem, in so me brez težav za pregled naslednji teden naročili pri enemu ali eni drugi G. (uh, ima še katera strah pred moškimi ginekologi??) - vem samo priiimek in sem zdaj panična da to slučajnooooo ni moški) user posted image

CDS - čeprav sem oddala 30.6 in odločbo dobila 02.07 bom dobila šele v avgustu user posted image . Sem klicala danes zjutraj. Ah, ah babe smotane, pa sem bila na CDS 23.6 (2 dni prej kot bi lahko, ker je bil 25.6 ko bi lahko oddala praznik, nato pa vikend vmes) in mi ni hotela vloge vzet. Kaj čmo, bo pa naslednji mesec čeprav bi ta mesec bolj prav prišlo. Še dobro da mojemu ta zadnji mesec ful v pisarni pomagam in imam tako malo "v dobrem"

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
14.7.2010 11:17:23   
Tinky
Sem čisto fuč. Sem malo pospravila, na koncu še posesala - NAPAKA, zdej je v hiši taka savna, da komaj diham. Klime si ne upam prižgat, da se Teo ne prehladi.
Pa še kuhat moram, ma glih študiram, da bom naredila na hitro eno pašto s tuno.

tinna, ma zakaj moraš pravzaprav bit v porodnišnici, če te niti ne pregledujejo? Sej počivaš lahko tudi doma?!?! Drži se!

žabica13, ko bom une 3 dni v porodnišnici, bosta moja dva poskrbela za Teota, če bo moj mož delal (pri njemu se itak nikoli ne ve). Potem bo pa itak mož 5 tednov na dopustu, vmes bo treba še Teota uvajat v vrtec in bo kar pestro.

Sem pa tako jezna user posted image user posted image
Bratrancu od moža sva posodila gugalnik za dojenčka in igralno podlogo več kot leto nazaj. Ta čas je dojenček itak zrasel in ga je mož pred cca 2. m poklical, da naj mu vrne posojene stvari, ker bi rada imela poštimane stvari še pred rojstvom pupe.
Do prejšnjega tedna itak ni blo ne duha ne sluha in ga mož spet pokliče in mu tip reče, da se glih odpravljajo na morje, da bo pa mami pustil stvari in, da lahko prevzameva pri njej.
No, in danes zvem, da so lepo odpeketali na morje. Njegovi mami niso nič pustili in nima pojma o ničemer. Nobeden ne ve niti kdaj se vrnejo.
Za pop*izdit no. Kako so lahko nekateri ljudje takšni. Prosit jih je treba, da vrnejo izposojene stvari. Ma halooo. In pitaj boga v kakšnem stanju bom dobila nazaj.
Maaaaa kako sem jezna user posted image user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
14.7.2010 11:22:55   
mayci
Lep pozdravček še od mene, avgustke!

tinna, pošiljam ti goro user posted image user posted image user posted image , da bo čas v bolnici hitro minil in boš stisnila k sebi svojo štručko! Drži se, punca! user posted image

žabica13, škoda da dobiš dinarčke šele avgusta...user posted image , no, pa saj bodo tudi takrat prav prišli, samo da bodo...user posted image

Hvala vsem za lepe želje za mojega fantka, sva bila danes pri zdravniku in ima malo vneto grlo, sva pa dala kri, da vidimo ali je samo viroza ali morda bakterijsko (v tem primeru bomo na antibiotiku), rezultate pa še čakava. Upam, da je samo virozica...user posted image

Zvečer grem pa še zadnjič pred prihodom user posted image v kino, greva s kolegico, moj bo pa varuška..user posted image Se že veselim!

Aja, pa danes se je pričela moja porodniška! user posted image Zdaj smo pa res že pri koncu, noro....user posted image

Za seznam: naslednji pregled 21.7., kilogrami +9 user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
14.7.2010 11:24:11   
jomi
Živjo souser posted image !
Mene tudi tale vročina ubija,pa kr noče je bit konc ... :(
Glede zatekanja nog meni fuuuuuul pomagajo kompresijske nogavice proti krčnim žilam. Sej so res debele in vroče, ampak me noge pol manj bolijo , pa veliko manj zatekam. Toplo priporočam vsem!!!! Preden sem jih začela nosit sem od jutra pa do večera vsaj 3 kg nabrala (same vode-itak, ponoči sem pa to z lulanjem na 1 uro izgubila), odkar jih pa nosim pa ni omembe vredno. Da ne govorim kako so se zmanjšali nočni obiski wc-ja....
Sem pa danes dobila Dianatal gel - ne vem če bo kaj pomagal, če ne drugače bo pa vsaj placebo efekt user posted image
Ful ste pridne tiste ki vam celo likat uspe v tej vročini. Jaz sem živa samo od 6-9zjutri, pol pa po 7 uri zvečer spet oživim, pa mi kako likanje sploh ne pade na pamet.
Uglavnem, vsem veliko sreče pri pregledih, naj se vam vse težavice rešijo in čim lažje prenašanje vročine vam želim!!!!
LP

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
14.7.2010 11:31:02   
sasa36
Pa to ni res kako je vroče,vroče,vroče!Jaz imam sicer prižgano klimo,ampak kot da ne deluje.Saj piha,ampak mal bolj na hitrco stopim,pa sem čist mokra-grem pod tuš pa sem že spet mokra.Zakaj nismo januarja........

Če katero zanima moja tel je 070819-032,pa naj mi javi kake novosti,bom zelo vesela.

Jutri imam UZ,da vidim kako je moj user posted image user posted image zrastel,potem pa samo še čakam kdaj me "pokličejo" za pot v Rim.

Čestitke vsem za preglede!!!!

Tinky-tudi meni je že vse "na pot"-vročina,križ,trebuh,noge............Skratka tečna sem......

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
14.7.2010 11:54:47   
Zoya27
pozdravljene souser posted image

končno sem s pregleda. stanje posteljice se še vedno slabša, ampak pretoki so pa menda ok, tako da ni razloga za paniko. tudi kg so ostali na istem. user posted image sedaj gre tudi moja G na dopust, me je pa naročila 21.7., na naslednji pregled, ki ga bo opravila kar med. sestra (pregled urina, pritisk, teža). kri mi itak več sploh ne preglejuje, je rekla da moram do konca pit legofer. v glavnem, če bo vse bp, bom samo pri med.sestri, če pa bi bilo kaj posebnega, pa me bo pogledala G, ki jo nadomešča. oz. je rekla, da če bi otroka slabše čutila, naj grem direkt v bolnico na ctg.

včeraj sma si z možem šla ogledat porodnišnico v Celju in sma bila pozitivno presenečena, tako da bom verjetno kr v Celju rodila (sem namreč kar nekaj slabih zgodb slišala in sma že iskala opcijo, da bi spet rodila v Izoli).

med bivanjem v porodnišnici, bo tudi mojo punčko čuvala babica, kar pa ni tak problem, saj živimo v isti hiši.

tinna drži seuser posted image user posted image user posted image , pa da te čimprej spustijo domov

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
14.7.2010 11:56:16   
tinna25
Hvala vsem za lepe želje!!!

Tinky tudi jaz ne vem zakaj sem tukaj, ko pa me nihče ne pregleda user posted image user posted image user posted image  Saj sem rekla, da bi šla domov, sam saj veš kaki so - podpište na lastno odgovornost!!!!Vizita pa je prej zunaj kot pa notri v sobi. navadno traja pol minute za 3 pacientke.

Edino kar je, da gremo zjutraj vse z oddelka  kot račke na CTG in potem nazaj v sobo, kjer se kuhaš kot v savni, saj tukaj za klimo še niso slišali.

Upam, da grema z bebijom še vsaj 2 v 1 za kak teden domov, ker bi rada še kaj uredila.

lp

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
14.7.2010 13:57:46   
limma
Sem s pregleda... baby je še vedno malo manjši, še vedno v medenični vstavi :((, plodovnice je bolj malo, CTG ok, pretoki so v redu, v enem tednu je zrasel za en teden, tako da sem zadovoljna... moj G pa malo manj user posted image Povedala sem mu, da je imela tudi hčerka 2740g, ni bila zahirana, krasno je pridobivala na teži in ji nič ne manjka... ampak je rekel, da nikoli ne moremo vedeti (in me malo v slabo voljo spravil user posted image ).. skratka v petek, 16.7. imam pregled in CTG v porodnišnici, ker gre na dopust.

Že vidim, kako me bodo spet priganjali rodit, ko se bo bližal PDP, da o umetnih popdakih na suho ne govorim user posted image
Aja, tokrat se mora user posted image še prav obrniti... user posted image

dreamy, kam si poklicala, ko si se naročila na ZO? Prosim, sporoči mi telefonsko številko in ostale podrobnosti.. lahko tudi na ZS. Hvala user posted image

tinna, drži se! Upam, da gresta z user posted image čim prej domov user posted image

Ah, tečna sem in melanholično razpoložena... grem malo spat.

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
14.7.2010 15:38:44   
Lenny1
Dan drage souser posted image !

Tudi jaz s pregleda. Vse ok, imela UZ (kot vedno - res sem hvaležna zdravnici...) in pa tudi prvič CTG. Srček od  user posted image  bije normalno, ni se hotel zbudit, samo, ko ga je sestra malo "porukala".
Imam srečo, da je moja zdravnica nazaj s 3-tedenskega dopusta, tako, da bo sedaj skoz tukaj. Da mi vsaj ni treba k nadomesti, oz. v porodnišnico. No, čeprav, saj je ostalo samo še dobra 2 tedna. user posted image

Za seznam: kg +8, naslednji pregled: 22.7.

Tinna25 - upam, da ti čas v bolnici nekako mineva in da boš kmalu s svojim user posted image , če te ne mislijo spustit domov... Pa da ni preveč vroče v sobi...

Žabica13 - super tudi za nov seznam! Da se bo še hitro polnil... In seveda velika hvala, da tako lepo skrbiš za vse!

Vsem veliko sreče s pregledi, zadnjimi tedni...  in lepo se "tipkamo"...

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
14.7.2010 15:59:25   
igmipi
Pozdravljene vseuser posted image ,

sama se prvič oglašam tukaj, sem vas pa seveda že večkrat bralauser posted image , upam da niste jezne ker se takole v finišu pritikam zraven...

Na kratko:
Čakamo punčko, 1. otrok, zredila sem se za 14 kg, pdp mam 15.8.

Drgač mam od 20t zmehčan MV, ki pa je bil do prejšnjega petka lepo zaprt- G mi je komentirala, da imam pač mehko tkivo in da bom pa rodila verjetno hitrej ;)

No preteki petek sem imela pregled in me je nadomestna G(moja je na dopustu) presenetila, da sem 1cm odprta in da se mi MV krajša...je rekla, da bo lahko že čez 1 teden al pa tudi ne...tko, pol mi je pa ukazala počivat, da bi vsaj polnih 35 zihr donosila...

me zanima če je tudi katera od vas že kaj odprta? Če mi zna katera svetovat kaj lahko pričakujem, kolk hitro bo nastopil začetek poroda...

tko, se enkrat opravičilo vsem ker sem takole vpadla..user posted image

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
14.7.2010 16:02:43   
dreamy.
limma: glede zunanjega obrata je m.sestra moje G vse uredila, tud poklicala, se zmenl, me naročila ipd. Moram kar potrkat, da kokr berem mam ful fajn G, pa še tale med.sestra k je pr njej je tak srček..k ma drugače dve sestri, pa je tista ta druga mal bolj zoprna..
Mislim pa da delajo razporede sproti po tednih, ker nazadnje k sm mela pregled, konec junija, še niso mel raporeda, pa me je potem ta med.sestra v pon.klicala, da me je naročila za naslednji teden.
Mogoče kar najbolj da pokličeš v porodnišnco ljubljana.

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
14.7.2010 16:52:46   
nimanorwen
ojla souser posted image !
kuk ste dons napisale! spet bom mogla use pokomenterat in spet bo ceu roman ... buhnedej, da me vn vržeuser posted image a se vm sploh da brt moje spiseuser posted image  uglavnem, jest sm glih s šopinga in je blu zakon user posted image user posted image user posted image  pa še nikul nism 6 ur zdržala, ponavad se po hitrem postopku naveličam, tega dons sm se pa tuk veselila (ker itak že 1000 let nism šla kupvat ničesar razn hrane u merkatoruser posted image ), da sm še zdele čist naspediranauser posted image  pa bodoča babi je user posted image  kupila oblekico za iz P, tk da bo full lepa user posted image  pol zvečer pride še ena prjatlca s fantom na obisk,tk da je pestro. drugač pa ne vem, moji tastaridve user posted image user posted image sta čist hin od vročine ... a mislte, da ju lahko mou stuširam? da ni to preveč mučenje? k sta res fertik. k eno sm enkat že, ker je šla v sosedov gnoj brazdatuser posted image pa je kr prenesla ... kaj mislteuser posted image
žabica13 - jest tut šele avgusta dobim dinarčke, tk da nisi sama v svoji žalosti user posted image user posted image  nov seznamček je pa super, zelo si pridna user posted image  za g pa tut jest ne maram moških, da bi kosmate tace vame rinu ne hvala user posted image  ok mou pretiravam, ma vseen. še he ženski najraj ne bi šlauser posted image  sm baje so pa ženske na splošno bl grobe.
Marčevka2010 - moje zdele 3 tedne ni in jo nadomešča drug zdravstveni dom (ampak jest bom šla kr h mami na šiht) in je treba jt tja ... me je na uz pa kr v P poslala. tk da poglej, kdo uradno nadomešča tvojga g pa upraš, če rabš it na ctg ... škodl pomoje ne bi.
BK355 - čestitam za sobicouser posted image user posted image user posted image
ooooo - boga ej ... praksa, vročina pa še težave v križu ... revčekuser posted image user posted image user posted image  kk bo dojenček prenašou pa nč bat ... v maternici je 37 stopinj in jim bo čist fajn v tej vročini. usaj za neki je dobra...zato pa nej bi bli novorojenčki kljub poletju z dolgimi rokavčki in hlačkami (oz. pokriti s plenico), ker se jim regulacija temperature še ne vklopi čist prec in je super, da je vroče.
tinna25 - joj boga, jest sm se pa že sprašvala kje si! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boga ej! sm veš kaj, bul da si v bolnci (čeprou je najbrž za znort dolgčasuser posted image ), kjer imaš vse na dosegu roke (vso pomoč), k pa da bi se doma živcirala za vsako stvar ... so vsaj resno stvar uzel. bul preventiva, k pa da bi blu res kej narobe.
tinky - dej ti počas nehej pospravlat ... da si ne boš kej sprožila prej user posted image  drugač pa no comment za tole posojanje! pa kaj ljudem ni jasnuser posted image user posted image  k bojo nazaj se bojo pa neumne delal " ja kk pa to, da mama nč ne ve". GROZA. jest sm se že zdavnej odločila, da bom stvari posojala samo najožjim - se prav familiji in pa 3 prjatlcam in nobenmu drugmu in mi čist dol maha, kaj si folk misli. mene tut take stvari ful jezijo. a jih bo pol tvoj na morje klicou? mislm da jih ni sram!!!!!user posted image
mayci - ti maš tut ženske dneve zdele ane user posted image user posted image  najprej šoping, zdej kino - tk k jest, sm da sm bla u kinu pred šopingom, jutr grem pa tutuser posted image  kaj gresta gledat? in uživejta! pa naj se sinko čimprej pozdravi ... ful je luškan user posted image user posted image
limma - držim pesti, da bo vse kul!
igmipi - dobrodošla pa isti pdp maš k jest user posted image user posted image user posted image  pa kaj se opravičuješ, pol bomo itak naprej čvekale na starševskem forumu, tk da več ns je, bl je luštn user posted image

pa čestitke vsem za preglede ... jaja, bliža se user posted image  lepu se mejte!

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
14.7.2010 20:54:16   
Ploha
Jst grem tud jutr na ZO, no se bojo jutr odločal al ja al ne. Ma se bom raj psihično pršimala, da bom not ostala, in če me slučajno pošlejo dam, bom vesela k radio user posted image .

Drgač pa vroče za znort user posted image user posted image .

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
14.7.2010 20:59:31   
žabica13
o čvekice, kot vedno pridne user posted image

ste že kuhane, ali samo na pol kuhane? Od mene cel čas teče, se mi zdi da se potim ko nora, teče vse z mene... Sem imela namen it v gorico za kak dan, še preden grem v P., pa me je vse minilo. Ker že tukaj je tako vroče. Dol je pa poleti itak ponavadi najbolj vroč kraj, od nikjer ne povleče sapica, neka vlaga čudna v zraku, tako da ni za dihat dol. Tuki se vsaj ponoči shladi, dol pa še ponoči ne neha.

Sva pa bila danes na Podpeškem jezeru (jaz sicer brez plavanja), na ležalniku v senčki, potem pa še kratek šoping v btc-ju. Sem dokupila še tetra plenice, pa v mullerju sem ugodno dobila brisačko s kapuco, pa podlogo za pod rjuho da ne polulajo kaj...pa je seznam krajši! Na jezeru me je pa prou razjezilo ko sem gledala folk. Sta 2 pomola, kjer odrasli komot grejo noter. Za otročke je pa smo en dostop. In v cca. 10 minutah so 3 pripeljali pse namakat na tisti del kjer otroci hodijo noter. Grrr...... pa nimam nič proti kužkom, ampak proti ljudem ki niti malo ne pomislijo da se kužek njegov bo polulal 1 metr starn od malega otročka. Zato ker se lastniku kužka ne da naredit 100 metrov sprehoda in odpeljat kužka tja kjer ni kopalcev in ne bi prav nobenega motli. Ker naša kuža vem, da kakor samo tačke v vodo pomoči se polula.

tinky že to da se sami ne spomnijo da bi vrnili, je malo brezobzirno, da pa moraš še prosit in ne dosežeš nič - je pa že zelo nekulturno! user posted image

igmipi dobrodošla med nami! Upam da čimdlje zdržita 2v1! Uživaj še te zadnje tedne user posted image !

nimanorwen super za nakupe user posted image  a glede muck si najdla kako rešitev...tuširanje..uh, naša muca verjetno ne bi bila najbolj srečna če bi jo šla kopat. Morda so tvoje drugačne,ali pa tudi ne. Naša ful rada hodit ležat na keramiko, je pa tudi boga, ker ima dolgo dlako in si ne predstavljam kako ji je vroče v njenem puhu.

vsem čestitke za preglede!

sem kej pozabla komentirat, samo mi v tej vročini možgani dalj kot za 5 min. nazaj ne delajo user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
14.7.2010 21:00:51   
žabica13
Ploha tebi pa user posted image user posted image  za jutri, če bo potreben ZO naj uspe tako kot mora! Pa da ne bo preveč boleče!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
14.7.2010 22:41:43   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

Ploha tebi pa user posted image user posted image  za jutri, če bo potreben ZO naj uspe tako kot mora! Pa da ne bo preveč boleče!

hvala user posted image

sej ne vem če ga bojo jutr delal...v kr majo mal daljši postopek.

Imam pa tvojo številko, če se nam sama javla prek neta.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
14.7.2010 23:02:42   
barbet
Ojla souser posted image !

Se že nekaj časa nisem oglasila, vas ravno preberem, potem se mi pa ne da pisat. Sem pa tudi jaz vse oprala - kar imam (nekaj malih cinjic še dobim od svakinje, a je rekla naj se ne sekiram, če bom pa prej šla v porodnišnico pa dostavijo). Sem pa želela kupit oblekice le tiste, ki jih rabim iz porodnišnice, a so me cunjice premamile in je mož kar debelo gledal vse, kar že imam. user posted image Ah ja, prvi otrok ... saj ve najbrž to razumete.

Danes sem uspela celo na sprehod (že pred sedmo) - potem sem pa spala daljeuser posted image (se še kateri dogaja, da je zgodaj zjutraj čist budna, ampak čez eno uro pa čist zaspanauser posted image ).

Popoldne smo se pa šle prijateljice mal razvajat pa klepetat in je pet ur endvatri naokoli. Brez debate o user posted image pa itak ni šlo.

Upam pa, da user posted image ne pride pred rokom ven (vsaj prec še ne), da urediva celo stanovanje in jaz stvari za bebo pa torbo za porodnišnico (glede te je tudi mojuser posted image že na trnih - ostalo bo že poštimal).

Vročina - do včeraj se mi je zdelo, da jo prenašam kot prej, a sem zdaj že drugačnega mnenja. In je moj dragi vzel jutri dopust, da se greva mal v Bohinj osvežit. Pa še kuža bo tam čist vesel (mislim, da še teže prenaša vročino kot jaz-pa še nekaj je zaprt-revež).

Ginekologi so pa po mojih izkušnjah zelo vredu, se pa moraš malce psihično pripravit (meni niti ni tako težko - imam pa le dvakratno zelo pozitivno izkušnjouser posted image . Ko je bila moja na dopustu, jo je namreč nadomeščal en moški - pa je bil res kosmat moški user posted image -prvi šok, ampak bil je pa super za pogovarjat in pregled. Tako da - nič se bat!!!user posted image

igmipi - dobrodošla

tinna25 - naj ti bo čim bolj hladno v porodnišnici, pa glej s pozitivne strani na to in se pusti razvajat

pa še mal z zamudo ČESTITKE solis - imejte se krasno!!!user posted image user posted image

sem vas samo malo pokomentirala, ampak vsem želim čim lažje prenašanje teh vročih dni in užitke v zadnjem mesecu nosečnosti (no ja, ene imate malce več)user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
14.7.2010 23:36:18   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: tinna25
Tinky tudi jaz ne vem zakaj sem tukaj, ko pa me nihče ne pregleda user posted image user posted image user posted image  Saj sem rekla, da bi šla domov, sam saj veš kaki so - podpište na lastno odgovornost!!!!Vizita pa je prej zunaj kot pa notri v sobi. navadno traja pol minute za 3 pacientke.

Tinky, mogoče te lahko vsaj malo potolažim. Mene je isto doletelo v 26. tednu, s tem da sem bila takrat še v Španiji na svojem zadnjem dnevu dopusta. Ponoči sem dobila popadke, UZ je pokazal MV 2cm in odprtost 1,5 cm. CTG pa je risal redne popadke na 80%.

Na hitro so jih ustavili s tabletami, dobila sem injekcijo kortikosteroidov za pljučka in potem še 1 mesec tablet proti krčem maternice. Je pa res, da so v Španiji očitno malo bolje skrbeli zame kot tile naši zate.

In evo zdaj mene v 37. tednu, vse je bolj ali manj okej, fizično se počutim super, malček je zdrav, živahen in velik. Je pa res, da sem od tega dogodka naprej opustila vse fizične napore, največja aktivnost je bil kak krajši sprehod. Verjamem, da boš tudi ti okej in da bo malček počakal na varnem, dokler ne bo pravi čas zanj! Vse bo še v redu, boš videla. user posted image

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
14.7.2010 23:50:14   
BarbaraGS
Ojla punce!!!

Najprej cestitke nasi prvorojeni dojencici in njeni mamici!!!!!!!

Malo sem vas prebrala in vidim da se ze veliko dogaja. Mi smo prisli z morja, uzivali na polno (no predvsem nasa Eli), nimamo se nic zlikano oprano, da o torbi za v P ne govorim :). Nic nisem doma...se zdaj nisem in sploh ne vem kdaj in kako bom vse pripravila.
Drugace pa si moram dajat velike odmerke inzulina in sem dobila se dodatne preglede v P (poleg ginekologa).

Dianatal gel... jaz si ga bom kupila, sam pocakat moram, da mi povejo ali bo CR ali bom lahko naravno rodila. Ceprav sem sla v KR porodnisnico in mi je ena babica rekla, da naj ne bi pomagal proti raztrganinam in da ga tistim, ki hitro rojevajo sploh ne priporocajo. Brosura pa cisto drugace pise. Vprasanje je komu bolj verjeti. Imate ve kaksne drugacne informacije?

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?