nimanorwen
|
ojla so ! kuk ste dons napisale! spet bom mogla use pokomenterat in spet bo ceu roman ... buhnedej, da me vn vrže a se vm sploh da brt moje spise uglavnem, jest sm glih s šopinga in je blu zakon pa še nikul nism 6 ur zdržala, ponavad se po hitrem postopku naveličam, tega dons sm se pa tuk veselila (ker itak že 1000 let nism šla kupvat ničesar razn hrane u merkator ), da sm še zdele čist naspedirana pa bodoča babi je kupila oblekico za iz P, tk da bo full lepa pol zvečer pride še ena prjatlca s fantom na obisk,tk da je pestro. drugač pa ne vem, moji tastaridve sta čist hin od vročine ... a mislte, da ju lahko mou stuširam? da ni to preveč mučenje? k sta res fertik. k eno sm enkat že, ker je šla v sosedov gnoj brazdat pa je kr prenesla ... kaj mislte žabica13 - jest tut šele avgusta dobim dinarčke, tk da nisi sama v svoji žalosti nov seznamček je pa super, zelo si pridna za g pa tut jest ne maram moških, da bi kosmate tace vame rinu ne hvala ok mou pretiravam, ma vseen. še he ženski najraj ne bi šla sm baje so pa ženske na splošno bl grobe. Marčevka2010 - moje zdele 3 tedne ni in jo nadomešča drug zdravstveni dom (ampak jest bom šla kr h mami na šiht) in je treba jt tja ... me je na uz pa kr v P poslala. tk da poglej, kdo uradno nadomešča tvojga g pa upraš, če rabš it na ctg ... škodl pomoje ne bi. BK355 - čestitam za sobico ooooo - boga ej ... praksa, vročina pa še težave v križu ... revček kk bo dojenček prenašou pa nč bat ... v maternici je 37 stopinj in jim bo čist fajn v tej vročini. usaj za neki je dobra...zato pa nej bi bli novorojenčki kljub poletju z dolgimi rokavčki in hlačkami (oz. pokriti s plenico), ker se jim regulacija temperature še ne vklopi čist prec in je super, da je vroče. tinna25 - joj boga, jest sm se pa že sprašvala kje si! boga ej! sm veš kaj, bul da si v bolnci (čeprou je najbrž za znort dolgčas ), kjer imaš vse na dosegu roke (vso pomoč), k pa da bi se doma živcirala za vsako stvar ... so vsaj resno stvar uzel. bul preventiva, k pa da bi blu res kej narobe. tinky - dej ti počas nehej pospravlat ... da si ne boš kej sprožila prej drugač pa no comment za tole posojanje! pa kaj ljudem ni jasn k bojo nazaj se bojo pa neumne delal " ja kk pa to, da mama nč ne ve". GROZA. jest sm se že zdavnej odločila, da bom stvari posojala samo najožjim - se prav familiji in pa 3 prjatlcam in nobenmu drugmu in mi čist dol maha, kaj si folk misli. mene tut take stvari ful jezijo. a jih bo pol tvoj na morje klicou? mislm da jih ni sram!!!!! mayci - ti maš tut ženske dneve zdele ane najprej šoping, zdej kino - tk k jest, sm da sm bla u kinu pred šopingom, jutr grem pa tut kaj gresta gledat? in uživejta! pa naj se sinko čimprej pozdravi ... ful je luškan limma - držim pesti, da bo vse kul! igmipi - dobrodošla pa isti pdp maš k jest pa kaj se opravičuješ, pol bomo itak naprej čvekale na starševskem forumu, tk da več ns je, bl je luštn pa čestitke vsem za preglede ... jaja, bliža se lepu se mejte!
|