Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.7.2010 13:53:59
|
|
|
|
babysolza
|
ojla lunca Lepo prosim, ne s takimi, da ti je fajn v tej vročini - meni se zdi kot umiranje na obroke, mučenje res. Že tako al tako ne prenašam vročine najbolje (sem doma z ene hribovske vasi, se očitno fajn pozna), vse kar je čez 27 stopinj je že preveč. Po drugi strani je pa fajn slišat, da enim to paše - danes sem tudi enga kolega srečala, je čist cvetel, da takoj podpiše, da bi bilo skozi tako. Sem ga skoraj nab... Držim pesti za skorajšnje brezpleničarstvo - pri nas smo rezervirali termin za to naslednji teden, ko gre k moji mami na počitnice za par dni. Jaz je ne morem skoz dvigovat in prekladat, mojemu se pa tudi najbolj ne da. Sicer pri varuški gre na kahlico, navadili sta se že, da gre takoj, ko se zbudi, sam je potem večinoma v plenički. Pri nas ni neke prave volje pri naju dveh, da se lotiva tega projekta, priznam.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.7.2010 13:55:00
|
|
|
|
babysolza
|
grem še mal na balkon ležat, komi diham
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.7.2010 14:00:28
|
|
|
|
slovenka
|
pupe, no evo, od danes...
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.7.2010 14:04:35
|
|
|
|
slovenka
|
Pa še ena
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.7.2010 14:08:36
|
|
|
|
mate0ja
|
Mljask, tele vaše dojenčke bi kar pojedla. Joj kako se otrok spremeni v šestih tednih da ne govorim v pol leta. Čeprav se meni ni zdelo, da se naša ful spreminja na tujih prej opazim . Meni tud vročina paše. Samo v avtu ne. Tam rabim pa hlad a imam tako srečo, da moja mala gajbica nima klime. In ko pridem domov grem najprej v kopalnico, ker bi majico lahko ožela. Aja pa da vam povem kaj je T včer izjavila. Midve sva šli okrog pol sedmih vn pred blok (mamo eno zelenico kjer se lahko podi) in ona teži, da mora ati zraven. On pa zleknjen na sedežno ko ... sej ne vem primerjave in ji rečem, da naj mu naroči, da naj gleda poročila, da nama bo potem plahko poročal. In ona gre do njega in pravi ati glej televizijo da se boš lahko poročil. Pa jo vpraša kdo je to reku. Pravi mami je rekla da se boš poročil, če boš televizijo gledal.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.7.2010 14:17:43
|
|
|
|
lunca14
|
Kosilo se kuha,je končno prišla voda. Tms....prej sem ti pozabila povedat taglavno.............tvoja je pa tak cukerček in čist je podobna m.sta si čist identični,res je pravi mali smejko . Pa asica,ti pa tud maš prigode tole z lovlotom,sam jaz ga vseno nebi postrigla ,pri nas tud majo vse moje za punce,dokler ne spregovorijo. ..............GREM OBRNIT ČEVAPE.........
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.7.2010 14:24:59
|
|
|
|
lunca14
|
SPET DVA CUKERČKA,kok lepa sta obadva skupi,pa m.je že pravi dečko,pa čeprav ne poznam očija,mislim,da je čisto njegov,res so dojenčki za pojest,luštni da bi jih popapu. In mateja tvoja pa ma ideje,gledaš tv in se poročiš in kaj je oči komentiral na to. bs....ja kaj čem če pa res uživam na toplem,pa tud švicam ne velik,groza mi je mraza ,poletje 30 stopinj,to je zame. ............grem spet čevape obrnit........
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.7.2010 14:34:02
|
|
|
|
lunca14
|
no pa ste mi vse pobegnile,ja nič rem pa spet čevape obrnit .
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.7.2010 15:00:22
|
|
|
|
TaMaSa
|
Meri in Safija si nista tut sekundo podobni. Pa nc ugovarjat, ker ju vsak dan gledam . Gledam slike od M., ko je imela pol leta....ves cas sem mislila, kolk je lustkana, najbolj, pa blabla, zdaj, ko jo recimo da primerjam z S., je pa kar mal cudna Tali pri 2letih, Meri pri pol, in Meri zdaj. pa se Majcka v Slo., na vikendu..
< Sporočilo je popravil TaMaSa -- 15.7.2010 15:03:46 >
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.7.2010 15:06:02
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka pupe, no evo, od danes... ja malicka smo dolgi. pa nogice, prstki...je zlo velik a? Lustkan, lustkan!
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.7.2010 15:12:17
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ooooooo, kako otročki! Slovenka, ko gledam sliko tvojega sinka, kar vonjam dojenčka zraven , ko pa takooo dišijo. Pa tvoja lepotica Sofija in bratsko-sestrska ljubezen---najlepše slikce so to, ko se ti mali stiskajo! In TMS, tvoja mala/velika princesa Safija. Kako lepa dojenčica! Samo ne morem verjeti, da je že tako velika. In Meri- princesa mala, ni kaj, Tali tudi. Lunca, kaj pa delate, da ni vode? Jaz kar pipe pustim odprte in ko voda pride----SLIŠIM. Sedaj pa razmišljam, kje v naših koncih bi našla en tak dober prostor za piknik, pa nekaj igral, pa da ni to pri nikomer doma.....
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.7.2010 15:14:36
|
|
|
|
lunca14
|
tms....jaz ti pa bom ugovarjala,ker meri in tali sta čisto isti,jih ne bi ločila po teh slikicah,če ne bi rekla,da sta obe gor,je pa tud tali zelo zelo luštna pupca se grem mal k mojmu pocrklat,potem pa po nejkota,pa lun bo že buden.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.7.2010 15:16:54
|
|
|
|
lunca14
|
oj as.nismo mi krivi za izpad vode ,in zakaj rabiš piknik plac,kje ob savi al pa tam kjer je brežiški most spodaj majo tak plac pa polno igral.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.7.2010 15:18:31
|
|
|
|
TaMaSa
|
lunca, ne M in T-ceprav si ravn tako nista.M. ima mini ocke modre, Tali velke zelene, ok. obe majhna usta, sv. lase, Meri bolj..., M in S si nista . ASica, kaj pa imate?
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.7.2010 17:35:20
|
|
|
|
slovenka
|
TMS, kaj druga in tretja slikica ni isti otrok ali kako? Meni izgleda AS, ja, Sofija ima rada, ko ju obenem previjam na postelji, se prostovoljno uleže zraven in si malega potem zakotali na bok, tako da se gledata in potem se ona izživlja in reži... Ga ima res zelo rada, samo to izkazuje včasih tako kot se ne sme, da malega boli... Mora hitro zrasti, da se bo lahko branil. Mi smo bili na banki, dragi in Sofija pa sta šla sedaj do zavarovalne zastopnice. Malega danes čez dan dajem spat v zibko, da se bo navadil in dobro gre. Lepo spi... prej je spal v spalnici v pritličju, kar na francoski postelji. Sedaj pa sem dve noči ugotovila, da ful lepo spi v zibki in ga sedaj še čez dan vadim... Grem delat En članek bi morala končati, pa mi tema ne diši
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.7.2010 22:36:10
|
|
|
|
TaMaSa
|
slovka, teb mede . Seveda je isti otrok, Meri a ne!! je kdo doma, oz. na RR?
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.7.2010 22:38:09
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 SPET DVA CUKERČKA,kok lepa sta obadva skupi,pa m.je že pravi dečko,pa čeprav ne poznam očija,mislim,da je čisto njegov,res so dojenčki za pojest,luštni da bi jih popapu. In mateja tvoja pa ma ideje,gledaš tv in se poročiš in kaj je oči komentiral na to. bs....ja kaj čem če pa res uživam na toplem,pa tud švicam ne velik,groza mi je mraza ,poletje 30 stopinj,to je zame. ............grem spet čevape obrnit........ poletje 30st. je tut zame, samo ne pa 38, to pa ubija!!!!!! za cevape ubijam!!!!!!! Njama, bi rekla Majcka
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.7.2010 22:39:34
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza grem še mal na balkon ležat, komi diham ze zdej ..porodna...
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.7.2010 22:40:45
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa Slovenka, kaksna M. in S. Ti to o mojih Ne, o svojih, jaz imam tudi otroke Sem si pa res od tebe sposodila kratice. Imam toliko otrok, da niti izpisovati več ne morem Moram še jaz najt hitro eno ime na M, da vaju bom medla. Mojca, Matej...
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.7.2010 22:50:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer. Eh, S in M si nista niti malo podobni. Največji cuker je pa S. Sej so vse 3 lepe,sam tamikena je pa res cuker. Slovenka, Maksim je res pravi bratec. Velik. Jaz pospravljam stanovanje, luftam...spakirano še nič.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.7.2010 22:52:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Spi se mi, lačna sem, vstat moram spet zgodaj, ker nisem utegnila it tankat popoldne ...eh, samo sranje danes.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.7.2010 23:06:28
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka Čer. Eh, S in M si nista niti malo podobni. Največji cuker je pa S. Sej so vse 3 lepe,sam tamikena je pa res cuker. Slovenka, Maksim je res pravi bratec. Velik. Jaz pospravljam stanovanje, luftam...spakirano še nič. Imas 100% prav. Tamali2 sta si podobni, kot noc in dan. Mal mislil, da je M. po moji stari mami, M. pa po moji mami. Njegovim itak da NISTA podobni Tali je pa itak cel oci. Tamala je pa res tooolk lustna. Saj vem, da ze tezim s tem, samo TKO JE!! Jaz sem tut lacna.. Kdaj potujete?
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.7.2010 23:08:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče sploh ne bomo. Sej pravim, danes je samo sranje. Avto nam ga spet nekej kvačka. Še dobro, da sem sploh do vas zadnjič pršla.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.7.2010 23:10:15
|
|
|
|
TaMaSa
|
Ves, je mami zadnjic rekla, kolk imas dober avto:) Pejt na fb, sem te nekaj vprasala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 15.7.2010 23:11:01
|
|
|
|
TaMaSa
|
Kaj pa je narobe sicer na danasnji dan? Sej ne bom nobenmu povedala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?