|
RE: Mama, kje si? 14.7.2010 23:37:41
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara. Kerensa, to je moje zadnje oglašanje na to temo na RR! Iščemo Džovano, Marko je nedosegljiv!(nezaiteresiran) Za koga si jst žrem živce? V službi nimam interneta, že cel teden dopoldan maltretiram sodelavko, da pri njej vskočim na RR... ko pridem domov, najprej na RR...kosilo zamuja... moj je rekel, da sem ta teden izgubila samo sebe...res je... kličem 3x v Španijo...iščem vse možne džovane, dzovane,giovanne,rodič, rodic... iščem veze na policiji... Za koga? Če jo boš najdla (v kar dvomim, ker je vse skupaj izmišljeno) mi sporoči na gmail! Adio! Tudi jaz že cel teden počnem samo to, pa al' sem doma al' pa v službi. Še spat ne hodim več ob relativno normalnih urah. Ampak ajde, to sem si zapičila v betico in... nimam kaj. Ne, zgodba zagotovo ni izmišljena, je pa res, da ne vemo, kaj se dogaja z Maurom/Markom. Na Bojanjem vrhu Interneta res nimajo (v hiši Maurovih/Markovih posvojiteljev), poleg tega pa je tudi on popolnoma neračunalniški tip človeka. Zakaj je GSM nedosegljiv, zakaj se mi cel teden ne javi, ne vem, bom pa ugotovila. Že zaradi sebe, če ne zaradi ostalih, ki pri iskanju pomagate. Še prejšnji teden, od objav v časopisih dalje, je bilo tako, da je tisti, ki je hotel kontaktirati Maura/Marka, poklical novinarko oz. novinarja, mu pustil svojo številko in navedel razlog, zakaj želi govoriti z Maurom/Markom, potem pa je novinar/ka posredoval/a številko Mauru/Marku, on pa se je sam odločil, ali bo poklical ali ne. Ne, v Kanado pa zdajle ne bom klicala. Not in the mood.
|
|
|