|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mama, kje si?
14.7.2010 12:23:26   
katipi
Kaj pa, če bi kontaktirali kakšnega preverjenega jasnovidca? user posted image

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 676
14.7.2010 12:24:59   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: katipi
Kerensa, pokliči ga z druge številke, če se na tvojo ne javi, pa boš videla, če se bo oglasil. user posted image

Nope, ne grem se hinavščine. Če se mi namerno ne javlja, potem ga ne bom silila v to (ali prigoljufala v to). Saj sem... "bič" na trenutke, ampak v takšnih primerih pa ne.

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 677
14.7.2010 12:26:19   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: katipi
Kaj pa, če bi kontaktirali kakšnega preverjenega jasnovidca? user posted image

E-mail jasnovidki (ki ni medijska osebnost) je že poslan.

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 678
14.7.2010 12:33:48   
katipi
Ne vem, če bi bila to hinavščina... Bolj je hinavsko to, da te najprej prosi za pomoč, potem pa ne odgovarja na klice. user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 679
14.7.2010 12:36:08   
darja.mark
Sem mal brskala po netu in naletela na enega 'fanta'

je fotograf in znan blogger, star 32 let, pol Srb in pol Švicar.

No poglejte si link...mogoče (čeprav mala verjetnost) da je njen sin? user posted image  Kaj pa vem, nikol se pa ne ve, sem pa pozabla kolk je Marko star, sam mislim da je starejši ane? Lahko da je mela še kakšnega pol...

http://www.creatorsinn.com/index.php/2009/08/yvan-rodic-chyu/#more-1066

sem ga pa najdla tut na fb-ju, ma več profilov, na 2 sem mu poslala prošnjo za prijateljstvo

Ustvarjanje je zakon :)

https://www.facebook.com/pages/Darja-Ustvarja/261668923903669

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 680
14.7.2010 12:36:14   
Kerensa*
Vsak zakaj ima svoj zato. Moj ZAKAJ je javen, njegovega ZATO pa ne vem. Vse ob svojem času, pravijo. Tudi to bom izvedela.

Grem via la služba počasi in se vam javim od tam.

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 681
14.7.2010 12:36:56   
Lolek in Bolek
draga Katipi, ne glede hinavščine v tem primeru. Ne poznamo vseh okoliščin. Bogve, kdo vse mu je že žugal po gsm-ju takoj po objavi. In te grožnje so lahko pustile to posledico!
Skušam se samo vživeti vanj, pa je že to prehudo.....

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 682
14.7.2010 12:37:11   
Kerensa*
Darja - ne bo šlo. Marko je rojen 13.2.1978 (podatek je že bil javno objavljen v medijih).

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 683
   [Brisano sporočilo]
14.7.2010 12:41:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
14.7.2010 12:56:01   
Lolek in Bolek
pa še nekaj, potem pa počasi preneham, ker me jezi
Še najbolj pa to, da sta mu rejnika ves čas govorila slabo o mami. Packa sta. Česa sta se bala. Pogledati resnici v oči. Sta vedela ves čas morda, kje je mama? Morda dobivala pisma? Jih skrivala pred njim? Itak se slej ko prej izkaže, da ima laž kratke noge. In po vsem tem naj jih spoštuje? seveda, z vsem spoštovanjem.
Če bi bila prava rejnika in se jima ne bi šlo samo za ne vem kaj, bi mu pomagala poiskati mamo in mu ne bi nesramo lagala. Danes bi jima bil morda bolj hvaležen kot lasten otrok, tako pa bosta dobila, kar sta skrivala pod preprogo. Laž. Jaz jih niti v snu ne povoham več. Bogsigavedi, kako sta šele ravnala z njim

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 685
14.7.2010 12:59:45   
ronja
Če bi bila Giovana resnično gluhonema še danes, verjetno ne bi imela telefona - oz. se ne bi javljala nanj... Samo pomislek... Lahko pa je bila gluha, pa ne nema, če je grozila okoli hiše, kaj bo naredila.

kerensa, z rejniki ti nisi govorila (ne z markovimi posvojitelji, ampak z rejniki, ki so oba imeli od njenega 15 do 18 leta?)

(odgovor članu Lolek in Bolek)
Neposredna povezava do sporočila: 686
14.7.2010 13:05:09   
Urša
Mislim, da sta že pokojna.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 687
14.7.2010 13:08:51   
darja.mark
Mogoče nista hotela povedat ker sta se bala da bi ga izgubila...al pa res nista nič vedela

je pa v članku pisalo:

''Marka je ta par, brez svojih otrok, posvojil, ko mu je bilo dve leti. Đovane nista srečala nikoli, trdita. »Ne veva ničesar drugega o njej, le to, kar so nama povedali drugi. Midva sva le dala prošnjo za posvojitev otroka. Na voljo sva imela dojenčico iz Črne gore, na katero bi morala še čakati, ali fantka, to je bil Marko. Z gospo iz socialne službe smo se peljali v rejniško družino, kjer je bilo več otrok, in pokazala je na Marka. To je bilo tako - vzemi ali pusti. In sva ga vzela. Takrat je bilo s posvojitvami drugače, kot je danes. Le še podpišeš in je tvoj. O njegovi preteklosti sva vedela le to, da je nezakonski sin,« se spominja Jožefa.''

Neposredna povezava do sporočila: 688
14.7.2010 13:30:49   
ronja

V članku piše, da se je novinarka pogovarjala z njimauser posted image . Verjamem, da o Giovanni nista nič vedela - ampak verjetno tudi rejniki niso smeli kar povedat, kje je zdaj Marko, ko je prišla Givoanna k njim ponj. Ne vem, zakaj bi bili zdaj zato slabi ljudje??? Onadva nista nič vedela, rejniki pa niso smeli povedat, kam so dali posvojenega otroka - saj to je praksa pri posvojitvah, kajne? Razen pri odprtih, teh pa takrat ni bilo...

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 689
14.7.2010 13:38:12   
malilump
Ste bile pa pridne včeraj popoldan in čez noč user posted image

Ob slikah so mi pa kar kocine poskočile, če na hitro pogledaš je podobnost res srhljiva. Ampak žal spet napačna Đovana.

Ko bi le našle kakšno oprijemljivo sled....

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 690
14.7.2010 13:39:42   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

V članku piše, da se je novinarka pogovarjala z njimauser posted image . Verjamem, da o Giovanni nista nič vedela - ampak verjetno tudi rejniki niso smeli kar povedat, kje je zdaj Marko, ko je prišla Givoanna k njim ponj. Ne vem, zakaj bi bili zdaj zato slabi ljudje??? Onadva nista nič vedela, rejniki pa niso smeli povedat, kam so dali posvojenega otroka - saj to je praksa pri posvojitvah, kajne? Razen pri odprtih, teh pa takrat ni bilo...

Po mojem nista bila slaba, trudla sta se po svojih močeh kolikor se je dalo!
v članku je povedal, tako
Odkril sem jih 16. junija letos, ko sem se po vsej mori, ki sem jo preživel, odločil poiskati svoje 'korenine', ker do takrat nisem vedel ničesar, razen tega, da me ni marala, da je bila grda ...« to se pravi,da so mu govorili o materi (kdo se ne ve???) ali pa so si samo izmislili in rekli kar tako iz obupa ko je hotel kaj preveč spraševat o družini in so se bali

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 691
14.7.2010 13:48:13   
Lolek in Bolek
pa zato še ni treba polnoletni osebi lagat o starših. Lahko bi ga usmerila na CSD že preje, ne pa ...... Navaja da jih je odkril. In kaj je bila zanj mora, tudi ne vemo. Lahko je trajalo leta in leta- kaj pa javno verjetno noče

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 692
14.7.2010 13:49:23   
Lolek in Bolek
bali česa? da polnoletna oseba pove, da bi rad spoznal svojo pravo mamo. Pa ljudje božji, kje pa živimo? V pamtiveku?

Neposredna povezava do sporočila: 693
14.7.2010 13:57:37   
aleži
podala sem samo teorijo in misel, nič drugega.
Resnica bo že prišla na dan!

Neposredna povezava do sporočila: 694
14.7.2010 14:02:46   
darja.mark
No očitno 'naša' Giovanna Rodi ni taprava in ste jo kontaktirale tudi nekatere tukaj, zjutraj sem ji namreč poslala na fb prošnjo za prijateljstvo, pa mi je napisala sporočilo, dodala me pa ni :

Giovanna Rodi 14. julij ob 13:54 Prijavi
Hello,

Are you looking for a Giovanna from Europe? I am not the one that you are looking for....good luck in your search :)

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 695
14.7.2010 14:03:42   
Lolek in Bolek
aleži, vem vem, nič slabega ne mislim. Samo kregam se. Ker ob že tako žalostni situaciji, potem še splet neugodnih okoliščin, zaradi strahu.... Definitivno.
In s tem so mu povzročili samo še večjo bolečino

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 696
14.7.2010 14:06:20   
Lolek in Bolek
darja a je to tista s fotografije v belem?

Neposredna povezava do sporočila: 697
14.7.2010 14:14:53   
katipi
Ja, to je tista. user posted image Zdaj vemo zagotovo, da ni prava. Je katera že kontaktirala katero od teh dveh?

RODIC G
905-891-3689
1329 Applewood Rd
Mississauga, ON L5E 2L9

Rodick G
905-547-8411
11 Clinton St
Hamilton, ON L8L 3J7

Neposredna povezava do sporočila: 698
14.7.2010 14:37:06   
katipi
http://maps.google.com/

http://maps.google.com/

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 699
14.7.2010 14:38:50   
katipi
Mi ne rata... 

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?