|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mama, kje si?
14.7.2010 11:28:15   
katipi
Kerensa, kaj pa, če bi ti kontaktirala tvojo teto, ki živi v istem kraju kot Givanna Rodic, ki jo nameravaš poklicati? Mogoče bi ona lahko kaj izvedela... user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 651
14.7.2010 11:30:35   
Kerensa*
Ja, saj... naj bi že včeraj telefonirala, pa sem čisto ven padla zaradi FB. Bom danes po službi ziher.

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 652
14.7.2010 11:36:50   
Lolek in Bolek
Kernesa, sory ampak sledim temi šele zadnja dva dneva
A CSD pa ne ve, kam je mati izginila, kaj a ni mogoče preko njih želela pridobiti srečanje z sinom?
Sorry če brcam v temo?!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 653
14.7.2010 11:38:22   
aleži
saj si prav naredila in se spomnila. Tudi TV oddaje prosijo za pomoč, vsi kateri pogrešajo ljubečo osebe,..... prav si naredila. A si ji poslala s slikami, če je to ena in ista oseba?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 654
14.7.2010 11:39:00   
Lolek in Bolek
pa še nekaj; si poiskusila poiskati kontak z Maurom/Markom? Mogoče ti bo najbolj on pomagal v katero smer iskati

(odgovor članu Lolek in Bolek)
Neposredna povezava do sporočila: 655
14.7.2010 11:39:04   
katipi

RODIC G
905-891-3689
1329 Applewood Rd
Mississauga, ON L5E 2L9

Rodick G
905-547-8411
11 Clinton St
Hamilton, ON L8L 3J7

Lahko bi bila ena od teh dveh. user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 656
14.7.2010 11:41:30   
aleži
Kaj pa tvoj mož pravi, a ga sreča v službi ali ne delata več skupaj?

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 657
14.7.2010 11:41:37   
katipi
Če imaš točen naslov od svoje tete, bi lahko pogledala na Google Earth, kako daleč stran od nje so ti naslovi. user posted image

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 658
14.7.2010 11:41:39   
Urša
Meni se tudi ne zdi podobna po slikah.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 659
14.7.2010 11:46:23   
coris
meni se tudi to ne zdi ista ženska zaradi:
- džovana ima manjšo in bolj okroglo brado, gospa na drugi sliki ima precej izbočeno brado
- džovana ima v bradi črtico, ki je druga gospa nima
-džovana ima manjše oči, ki so bolj skupaj in nižje obrvi kot druga gospa

ste pa face vse ki pomagate

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 660
14.7.2010 11:46:26   
Kerensa*
CSD ne ve, kje je Džovana.
Maura/Marka ne kontaktiram več - ga bom, ko izvem kaj konkretnega.
Moj g. Mož in Mauro/Marko ne delata več skupaj.

E-maili poslani na slovenska veleposlaništva v:
- Albaniji
- Avstriji
- BiH
- Črni gori
- Grčiji
- Hrvaški
- Iranu
- Italiji
- Kanadi
- Luksemburgu
- Makedoniji
- Monaku
- Nemčiji
- Nizozemski
- Portugalski
- Srbiji
- Španiji
- Švedski
- Švici
- Turčiji
- Veliki Britaniji in
- ZDA.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 661
14.7.2010 11:55:32   
sanasan
kaj pa če se je Marko ustrašil (ali celo premislil)....jaz bi verjetno seuser posted image
morda so se mu stvari začele prehitro odvijatiuser posted image in ga je postalo strah razočaranja, soočenja z mamo....
jaz bi resnično poskusila najprej razčistiti z njim...če si je premislil, bi prenehala z iskanjem....pa četudi je izginotje prijavil policiji
ali pa rabi čas, da še enkrat dobro razmisli...

CARPE DIEM!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 662
14.7.2010 11:56:44   
Kerensa*
Ne morem vedeti, ali si je premislil ali ne, ker se ne javlja na GSM in ne odgovarja na SMS-e. Ima možnost, da mi preko novinarke sporoči, da si je premislil, vendar tudi tega ni storil.

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 663
14.7.2010 12:00:33   
sanasan
kaj pa če ga vprašaš preko novinarke....če bi si res želel najti mamo, bi verjetno zagrabil vsako priložnostuser posted image
kaj pa če je že kaj zvedel in ni ravno rožnata novica user posted image
ali je možno, da je kam odpotoval?
z njegovo pomočjo bi bilo vse dosti lažje...

CARPE DIEM!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 664
14.7.2010 12:03:33   
Kerensa*
Imam podoben plan, ja. Ko in če se bo našlo karkoli oprijemljivega, ga bom poskusila ponovno kontaktirati, v nasprotnem primeru pa bom poklicala novinarko in ji rekla, da imam oprijemljiv podatek, vendar sem ga pripravljena sporočiti samo njemu.

Če bo poklical - super. Če ne bo niti takrat - I don't know.

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 665
14.7.2010 12:03:59   
Lolek in Bolek
kernesa, daj poiskusi ali pa katera druga to kartico z Ibice dati komu ki se profesionalno s tem ukvarja pogledat, da bi poslusil ugotoviti če je to sploh njena pisava.
kdo mu je izročil kartico in zakaj šele sedaj, je spet novo vprašanje (lahko gre zgolj za zamegljevanje lokacije-da bi jo drugje iskal)
Ali se to ve, kdo mu je izročil razglednico? Ta ki mu jo je, zakaj mu jo je tako pozno? Mogoče je pa to vir informacij o tej materi.
Pa še nekaj me bega ves čas. Kdo trdi, da je gospa pod dekliškim primkom in da danes ne nosi novega?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 666
14.7.2010 12:08:17   
Kerensa*
Razglednico bomo lahko dali grafologu šele takrat, ko bomo imeli kakšen drug dokument, za katerega bo ziher, da ga je napisala ona. Brez primerjave ne gre.
Razglednico so Mauru/Marko prejšnji mesec izročili na CSD. Zakaj šele sedaj? Ker je šele prejšnji mesec začel konkretno iskati. Zakaj mu je niso dali prej, čeprav so vedeli, kje je? Ne vemo.
Da ima Džovana še danes priimek Rodič, pa sklepamo po tem, ker je pod tem priimkom še vedno zavedena v CRP.

Neposredna povezava do sporočila: 667
14.7.2010 12:09:09   
Lolek in Bolek
pa še nekaj Kernesa, da ne berem 30 naklofanih strani, nisem čisto na tekočem;
-kaj so ti bili pripravljeni povedati v tem domu Malči Belčičeve? Se ve, kdo je njegov biološki  oče?

Neposredna povezava do sporočila: 668
14.7.2010 12:11:08   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Lolek in Bolek
kaj so ti bili pripravljeni povedati v tem domu Malči Belčičeve? Se ve, kdo je njegov biološki  oče?

V domu Malči Beličeve sem dobila podatek, da je bila v njihovih evidencah zavedena pod "neznana deklica" in ne pod "Džovana Rodič", iz česar se da sklepati, da so ji ime in priimek dodelili kasneje. Povedali so mi tudi datum, od kdaj do kdaj je bila pri njih (4.4.-4.9.'72), kar pomeni, da ne vemo, kjer je bila od avgusta '71, ko so jo našli, pa do 4.4.'72. In iz doma so jo premestili v Zavod za gluhe in naglušne v LJ. V evidencah doma Malči Beličeve je bila zavedena kot popolnoma gluhonema.

Neposredna povezava do sporočila: 669
14.7.2010 12:13:13   
Lolek in Bolek
mast me jezi vse skupi, no. Teli CSD-ji vseen kur*c, če jih ni. Pa da so ji preprečevali srečati se z njim, ma puško in pihnit tistega ki je onemogočal.....
To da se ne javlja, na gsm pa štekam. Očitno je doživel blazen pritisk nekoga in se je zavil v molk

Neposredna povezava do sporočila: 670
14.7.2010 12:15:25   
Kerensa*
To da se ne javlja, na gsm pa štekam. Očitno je doživel blazen pritisk nekoga in se je zavil v molk

Upam, da ni to...

Neposredna povezava do sporočila: 671
14.7.2010 12:20:54   
Lolek in Bolek
jaz je ne bi iskala med gluhonemimi, ker sklepam da jezka ni poznala, pa še preplašena je bila....Skratka čudna zgodba. Žalostna....Zelouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 672
14.7.2010 12:21:26   
katipi
Kerensa, pokliči ga z druge številke, če se na tvojo ne javi, pa boš videla, če se bo oglasil. user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 673
14.7.2010 12:22:55   
Lolek in Bolek
mogoče celo posiljena, kaj pa vešuser posted image , da so jo ruknili na brzino drugam

Neposredna povezava do sporočila: 674
14.7.2010 12:23:08   
Kerensa*
jaz je ne bi iskala med gluhonemimi

Jaz tudi ne, glede na to, da ljudje v Negastrnu pravijo, da ni bila gluhonema in glede na to, da je pokojna ga. rejnica CSD sama pisno obvestila, da Džovana vpije in grozi pred hišo.

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?