Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 9:21:30
|
|
|
|
zarja1
|
ma mi že dva tedna zamuja...me bo ja razmeslo.... A počakam al pokličem?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 9:22:30
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Srce ne pliiz. Ne na lastno pest. Pogovori se z G. Jaz sploh mislim, da je bolje, da počakaš, da se ti ciklus uredi. tuki se jaz čisto strinjam z Žižet, pojdi do G, da te malo pogleda, potem ti bo pa on povedal kako in kaj z Dabrostonom. Ne jemlji ničesar na lastno pest, ma to smo že pri tebi predebatirali (se spomniš polomije z endometrijem). prav je tudi pomembno, da se ti vzpostavi tvoj naravni ciklus.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 9:25:23
|
|
|
|
gigi1
|
Če se prav spomnim G pravijo, da izostanek M do 6 mesecev sploh ni zakrbljujoč. Saj veš...hormoni...živci...vse lahko upliva na to. Veš kaj jaz mislim , odločitev je seveda tvoja.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 9:29:37
|
|
|
|
gigi1
|
Aja..če se ne boš šla pokazati in misliš samo poklicati v stilu: "meni pa zamuja že 14 dni, sem vsa napihnjena in bi si jo rada sprožila z Dabrostonom..." Ti bo G rekel OK, samo, da te skine... Torej naroči se, naj te pogleda z UZ in se pogovori z njim v stilu kaj misli ali je bolje čakati na naraven ciklus in te stvari.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 9:31:33
|
|
|
|
mismis
|
Podpis pod tole , kar je naša vsevedna Lojzka napisala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 9:33:32
|
|
|
|
zarja1
|
bom klical...... in zagušil do totalke..... pa da jih vidimo......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 10:02:11
|
|
|
|
Roži_
|
Hello, moje velike klepetulje Sem vas prišla malo pogledat in pozdravit Kako ste, a se kaj martinčkate in hladite s pivom? Samo da ste mi vredu, to je najbolj pomembno Zarja1, kdaj greš v akcijo? Bodite mi še naprej fajn, pa se še oglasim kej
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 10:17:35
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 počakam do konc tedna, če ne začnem z Dabrostonom, a prav? Zarči, rajši počakaj, tko kot pravi Žižika ne na svojo roko...daj si čas...sej te razumem, tudi jaz sem neučakana pa bi prehitevala po desni in po levi, samo ne smemo...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 10:18:54
|
|
|
|
mausikaa
|
BABE KAJ JE ZDAJ Z NAŠIM SREČANJEM?? alo datume na plan! julija bo težka, a zafiksiramo avgust? recimo tam okoli 14-ega?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 11:27:07
|
|
|
|
gigi1
|
O Roži kako si ti kaj? Mausika najbolje bi bilo, da Kruce in Lana povesta kdaj bi imela čas. Mislim pa, da bo Miša ravno takrat na dopustu. Če se hočemo dobit v polni postavi bo treba na september počakati. A če bo takrat mraz, bo Kruce zamudil vse dekolteje
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 11:30:41
|
|
|
|
gigi1
|
Miša kaj novic od Barbi? Sem čist nestrpna.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 11:35:24
|
|
|
|
mismis
|
Žižek, žal še nič novičk od Barbi, sem tudi jaz nestrpna. Sem ji že zjutraj poslala sms, da vse mislimo na njih tri. Če bodo kakšne novičke, takoj sporočim, že zato da bova zrihtale z čestitko drugače imam pa jaz planiran dopust šele od 23.8. dalje, tako da sva 14.8. še sigurno v LJ. jaz pa zdaj šibam domov, je moja srečala moje hlače dizaster, še dobro da nimam po Zarjino belih oblečenih
< Sporočilo je popravil mismis -- 14.7.2010 11:37:00 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 11:39:29
|
|
|
|
mausikaa
|
pri Barbiki še nič novega, ko zvem - povem mater se ji mora kolcat, tolk vsi mislimo nanje
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 11:46:11
|
|
|
|
gigi1
|
Ufff Miša šibaj domov. Pls sporočite, ko bo kaj novičk od Barbi. Sem kar živčna.. Mausi, če bosta Lana in Kruce lahko potem sem tudi jaz za 14.8.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 12:00:38
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis jaz pa zdaj šibam domov, je moja srečala moje hlače dizaster, še dobro da nimam po Zarjino belih oblečenih boga.... , jaz pa že dva tedna v belih hlačah, kiklah, oblekcah.....pa ništa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 12:01:20
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pls sporočite, ko bo kaj novičk od Barbi. Sem kar živčna.. jaz tudi......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 12:02:30
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ Hello, moje velike klepetulje Sem vas prišla malo pogledat in pozdravit Kako ste, a se kaj martinčkate in hladite s pivom? Samo da ste mi vredu, to je najbolj pomembno Zarja1, kdaj greš v akcijo? Bodite mi še naprej fajn, pa se še oglasim kej oooo Roži Kako si kaj v tej vročini? Jaz še kr čakam , upam, da še letos pridem do pingvinčkov.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 13:29:52
|
|
|
|
gigi1
|
Mausiiiii kaj novičk? Aaaaaa jaz sem že čist preč...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 13:33:25
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mausiiiii kaj novičk? Aaaaaa jaz sem že čist preč... jaz še samo čekiram, pa tu pa tam.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 13:35:05
|
|
|
|
gigi1
|
Jaz moram ven skočit za pol ure. Če bo kaj novic med tem pliiiiz pošljite mi sms. Hvala!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 13:47:02
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mausiiiii kaj novičk? Aaaaaa jaz sem že čist preč... jaz še samo čekiram, pa tu pa tam..... nič še ni novičk ko bo kaj javim takoj! sicer pa zjutraj je bila naročena, torej da jo pripravijo, pa če je še kakšna urgentna prej, potem se zna vse skupaj zavlečt, pa da jo potem spokajo, pa da pride k sebi, možek bo itak zmeden, tko da malo bomo morale še počakat ampak smo pa neučakane, kot da bi same rojevale ... btw. dones sem full vesela, ena full sipatična pupa mi je zaupala da bodo januarja zibali, full sem vesela zanjo, no s kančkom grenkega priokusa, ampak vseeno - vesela sem zanjo!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 14:18:52
|
|
|
|
zarja1
|
Ko se rojeva RR , potem cela druščina diha, predihava, švica....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 16:40:34
|
|
|
|
mismis
|
Evo pa imamo novičke, naša Barbi je rodila dve E-jki . Barbi, iskrene čestitke tebi in tvojima princeska, seveda pa je treba čestitati tudi očiju in bratcoma
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 16:51:11
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Evo pa imamo novičke, naša Barbi je rodila dve E-jki . Barbi, iskrene čestitke tebi in tvojima princeska, seveda pa je treba čestitati tudi očiju in bratcoma Jupiiiiiii . Čestitam. A se ti je Barbi oglasila? Upam, da je ona prišla k sebi.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......