Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 15.7.2010 19:45:59
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Evo pa imamo novičke, naša Barbi je rodila dve E-jki . Barbi, iskrene čestitke tebi in tvojima princeska, seveda pa je treba čestitati tudi očiju in bratcoma čestitke vsej družinici, uživajte i se lepo cartajte
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 15.7.2010 19:49:42
|
|
|
|
miklarom
|
mismis -evo mene, tukaj sem še,sem vedla da me že FBI išče sam delam skos k nora, pa švicam v lastnem švicu in se utapljam v njem, še nismo na dopustu, še mormo kr delat, gremo šele 6.8.- 23.8., uff, kje je še to gigi, zarči, hermy, maussi, fidi,kruce, lana70, in vse ostale lubčka za vse
< Sporočilo je popravil miklarom -- 15.7.2010 19:50:10 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 15.7.2010 20:19:15
|
|
|
|
gigi1
|
Miklca bošček naš. Tudi jaz sem danes čisto zakuhala . Je res prav hudo vroče. Prvič v lajfu sem švicala v obraz. Zašajnala sem k un Mausikin vampirček . Sem se vozila eno kratko relacijo, pa je bil avto parkiran na soncu. Jaooooo...sem mislila, da me bo kap. Klima tud pod razno ni zagrabla. Bi morala verjetno prej zalaufat in enga v senčki pokadit, pa mi je bilo tud v senci tako vroče, da mi še dišeča palčka ni dišala Baje je v nedeljo napovedana ohladitev. Pa da vidimo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.7.2010 8:03:48
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Baje je v nedeljo napovedana ohladitev. Pa da vidimo ja, na mrzlih 30.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.7.2010 8:27:50
|
|
|
|
hermy1
|
Miklarom, vračam lubčka in naj ti bo čimmanj vroče!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.7.2010 8:36:04
|
|
|
|
hermy1
|
Res je grozno, ta vročina...ko vas berem, se mal tolažim, da očitno je tud vam brez buška za znoret!! Jaz mam že dva dni take hlebce (namesto nog), da kar res ni. Zadnjič, ko sem bila malo dlje v KC, me je čisto zdelalo. Nimajo klime po sobah in te kar kap, tud, če zdrav prideš tja in njihovi stoli po sobah za nosečke niso najbolj udobni. Res bi morala biti zdaj več časa doma na off, pa kaj, ko imam toliko opravkov ! Včeraj smo imele babje srečanje in je blo super...super ni, da seveda nakaj ur skup sediš in te že vse tišči...je pa to malenkost v primerjavi s tem, da sem lahko videla njihove presenečene obraze, ko so me videle vso okroglo. In tik preden pridem na srečanje se z eno slišiva po telefonu in komentira, kako ji je tudi zaradi njenih preštevilnih kil vroče in jaz omenim, da sem se tud jaz kar fino zredila. Seveda reče: "ja, ja, ti to samo tako govoriš, saj ni dolgo (moja opomba: novembra lani), ko sem te videla!!" No, kmalu se je lahko prepričala, da sem govorila čisto resnico !!! Grem se pa zvečer v medvedovo deželo hladit in v pon bom že čisto fit!! Lubčke vsem!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.7.2010 9:36:18
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Zarči baje celo na 28 . Kdaj imaš ti UZ? Hermy si kar predstavljam kako so pogledale. Full sem vesela, da si tako v muvingu. V tako visoki nosečnosti in v naših letih res svaka čast Lupčke vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.7.2010 10:15:41
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči baje celo na 28 . Kdaj imaš ti UZ? UZ odpade, prišla v svojem stilu......Saj sem vedla kaj bo...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.7.2010 10:16:33
|
|
|
|
zarja1
|
Miklica cmokam te nazaj.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.7.2010 10:21:51
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči baje celo na 28 . Kdaj imaš ti UZ? UZ odpade, prišla v svojem stilu......Saj sem vedla kaj bo... No vidiš . Pa nisi rabila dabrostona Srce malo manj naj te skrbi, pa se bo vse zrihtalo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.7.2010 10:24:18
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Srce malo manj naj te skrbi, pa se bo vse zrihtalo če bi to znala......sploh službeno sem čist adijo. Bo treba kaj menjat počasi.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.7.2010 10:24:18
|
|
|
|
gigi1
|
Jaz sem šla včeraj k okulistu, k se mi zdi, da zadnje čase ne vidim dobro unega čist tadrobnega tiska. Se mi je režal, da čisto dobro vidim za svoja leta (!). No dal mi je dioptrijo 0,75 samo za drobni tisk . Pa še rekel, da nekje v roku pol leta...bo pa res treba počasi špegle za drobni tisk nabavit
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.7.2010 10:25:18
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jaz sem šla včeraj k okulistu, k se mi zdi, da zadnje čase ne vidim dobro unega čist tadrobnega tiska. Se mi je režal, da čisto dobro vidim za svoja leta (!). No dal mi je dioptrijo 0,75 samo za drobni tisk . Pa še rekel, da nekje v roku pol leta...bo pa res treba počasi špegle za drobni tisk nabavit ooooo, jaz grem naslednji petek, na daleč sem ko slepa kura. Zadnjič sem skor mojga zamenjala...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.7.2010 10:26:31
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Srce malo manj naj te skrbi, pa se bo vse zrihtalo če bi to znala......sploh službeno sem čist adijo. Bo treba kaj menjat počasi..... Saj se bo tudi v službi zrihtalo. Zdej je mal vroče pa vsem piskre odpira
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.7.2010 10:27:10
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jaz sem šla včeraj k okulistu, k se mi zdi, da zadnje čase ne vidim dobro unega čist tadrobnega tiska. Se mi je režal, da čisto dobro vidim za svoja leta (!). No dal mi je dioptrijo 0,75 samo za drobni tisk . Pa še rekel, da nekje v roku pol leta...bo pa res treba počasi špegle za drobni tisk nabavit ooooo, jaz grem naslednji petek, na daleč sem ko slepa kura. Zadnjič sem skor mojga zamenjala... Dokler ga na bliz ne zamenjaš je še vse pod kontrolo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.7.2010 10:27:11
|
|
|
|
mismis
|
evo me, a dons bomo tuki čvekale, k se meni tko ne da delati Zarja, super da je prišla, tiste dabrostone pa kar stran vrži, da ne boš več v skušnjavi Žižek, a si dobila mms, a se kaj vidi Miklica moja, me veseli, da si med nami, čeprav poredko, vidim da počasi približuješ dopustu, važička. Lubčke tudi jaz nazaj pošiljam. Hermy, superca da si še tako mobilna, pa to mesec pred rokom, kdaj točno pa imate rok, saj vem da piše na tickerju, pa priznam, da se mi ne da računati, ko je pa tako vroče
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.7.2010 10:28:14
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jaz sem šla včeraj k okulistu, k se mi zdi, da zadnje čase ne vidim dobro unega čist tadrobnega tiska. Se mi je režal, da čisto dobro vidim za svoja leta (!). No dal mi je dioptrijo 0,75 samo za drobni tisk . Pa še rekel, da nekje v roku pol leta...bo pa res treba počasi špegle za drobni tisk nabavit ooooo, jaz grem naslednji petek, na daleč sem ko slepa kura. Zadnjič sem skor mojga zamenjala... se mi zdi, da je bil to sam oizgovor, da ne vidiš, da si ga kar malo zanalašč zamenjala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.7.2010 10:29:13
|
|
|
|
gigi1
|
Miša dobila thks.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.7.2010 10:40:09
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jaz sem šla včeraj k okulistu, k se mi zdi, da zadnje čase ne vidim dobro unega čist tadrobnega tiska. Se mi je režal, da čisto dobro vidim za svoja leta (!). No dal mi je dioptrijo 0,75 samo za drobni tisk . Pa še rekel, da nekje v roku pol leta...bo pa res treba počasi špegle za drobni tisk nabavit ooooo, jaz grem naslednji petek, na daleč sem ko slepa kura. Zadnjič sem skor mojga zamenjala... se mi zdi, da je bil to sam oizgovor, da ne vidiš, da si ga kar malo zanalašč zamenjala hmmmmm, to je on tud namignil...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.7.2010 10:41:57
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Srce malo manj naj te skrbi, pa se bo vse zrihtalo če bi to znala......sploh službeno sem čist adijo. Bo treba kaj menjat počasi..... Saj se bo tudi v službi zrihtalo. Zdej je mal vroče pa vsem piskre odpira ni sam vročina.......Folk je len v božjo m.....že od zime
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.7.2010 10:42:38
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jaz sem šla včeraj k okulistu, k se mi zdi, da zadnje čase ne vidim dobro unega čist tadrobnega tiska. Se mi je režal, da čisto dobro vidim za svoja leta (!). No dal mi je dioptrijo 0,75 samo za drobni tisk . Pa še rekel, da nekje v roku pol leta...bo pa res treba počasi špegle za drobni tisk nabavit ooooo, jaz grem naslednji petek, na daleč sem ko slepa kura. Zadnjič sem skor mojga zamenjala... se mi zdi, da je bil to sam oizgovor, da ne vidiš, da si ga kar malo zanalašč zamenjala hmmmmm, to je on tud namignil... seveda je, saj vem, kako strelci funkcioniramo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.7.2010 11:54:43
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis seveda je, saj vem, kako strelci funkcioniramo super banda ste....rada vas mam
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.7.2010 13:40:36
|
|
|
|
zarja1
|
meni ni dans a ma za čist nič....... Glih ta fotka je zame primerna.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.7.2010 14:18:56
|
|
|
|
mausikaa
|
ojla babuške moje, vidim, da se Hermici da še najbolj migat v tej vročini jaz sem nekako podobna uni na Zarjini slikici...mater zvečer kar padem dol...upam, da se bo počasi ohladilo in bomo lažje dihali, ker tole je pa počasi že preveč
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.7.2010 14:36:42
|
|
|
|
Fidolina
|
cmokce vračam Miklici in itak vsem da vas malo podražim. Takoj zdajle, greva jaz in moj lepi Fido (kužonček), na breg kristalno čiste in zelooo mrzle vode - vkup z dvema piščančjima bedrcema - pečenima, in kumaričino solato s krompirjem. Pirček pa se bo v vodi ohladil na enih 8 stopinj. Op.: en bedrčk je za Fidkota. Naj vam ne bo preveč vroče
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
RisankeMichonne RRAli otroku vsak dan dovolite, da gleda risanko/e?Da (
56%)
Ne (
44%)
Število vseh glasov: 25Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!