|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
15.7.2010 19:45:59   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Evo pa imamo novičke, naša Barbi je rodila dve E-jki user posted image user posted image user posted image .

Barbi, iskrene čestitke tebi in tvojima princeska, seveda pa je treba čestitati tudi očiju in bratcoma user posted image user posted image user posted image

čestitke vsej družinici, uživajte i se lepo cartajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
15.7.2010 19:49:42   
miklarom
mismis -evo mene, tukaj sem še,sem vedla da me že FBI iščeuser posted image  sam delam skos k nora, pa švicam v lastnem švicu in se utapljam v njem, še nismo na dopustu, še mormo kr delat, gremo šele 6.8.- 23.8., uff, kje je še touser posted image

gigi, zarči, hermy, maussi, fidi,kruce, lana70, in vse ostale lubčka za vse

< Sporočilo je popravil miklarom -- 15.7.2010 19:50:10 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
15.7.2010 20:19:15   
gigi1
Miklca bošček naš. Tudi jaz sem danes čisto zakuhala user posted image . Je res prav hudo vroče. Prvič v lajfu sem švicala v obraz. Zašajnala sem k un Mausikin vampirček user posted image . Sem se vozila eno kratko relacijo, pa je bil avto parkiran na soncu. Jaooooo...sem mislila, da me bo kap. Klima tud pod razno ni zagrabla. Bi morala verjetno prej zalaufat in enga v senčki pokadit, pa mi je bilo tud v senci tako vroče, da mi še dišeča palčka ni dišala user posted image
Baje je v nedeljo napovedana ohladitev. Pa da vidimo user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
16.7.2010 8:03:48   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Baje je v nedeljo napovedana ohladitev. Pa da vidimo user posted image

ja, na mrzlih 30.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
16.7.2010 8:27:50   
hermy1
Miklarom, vračam lubčka in naj ti bo čimmanj vroče!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
16.7.2010 8:36:04   
hermy1
Res je grozno, ta vročina...ko vas berem, se mal tolažim, da očitno je tud vam brez buška za znoret!!
Jaz mam že dva dni take hlebce (namesto nog), da kar res ni. Zadnjič, ko sem bila malo dlje v KC, me je čisto zdelalo. Nimajo klime po sobah in te kar kap, tud, če zdrav prideš tja in njihovi stoli po sobah za nosečke niso najbolj udobni.
Res bi morala biti zdaj več časa doma na off, pa kaj, ko imam toliko opravkov user posted image ! Včeraj smo imele babje srečanje in je blo super...super ni, da seveda nakaj ur skup sediš in te že vse tišči...je pa to malenkost v primerjavi s tem, da sem lahko videla njihove presenečene obraze, ko so me videle vso okroglo.
In tik preden pridem na srečanje se z eno slišiva po telefonu in komentira, kako ji je tudi zaradi njenih preštevilnih kil vroče in jaz omenim, da sem se tud jaz kar fino zredila. Seveda reče: "ja, ja, ti to samo tako govoriš, saj ni dolgo (moja opomba: novembra lani), ko sem te videla!!" No, kmalu se je lahko prepričala, da sem govorila čisto resnico user posted image  user posted image  user posted image !!! 
Grem se pa zvečer v medvedovo deželo hladit in v pon bom že čisto fit!!

Lubčke vsem!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
16.7.2010 9:36:18   
gigi1
Jutrčka user posted image

Zarči baje celo na 28 user posted image . Kdaj imaš ti UZ?

Hermy user posted image  si kar predstavljam kako so pogledale. Full sem vesela, da si tako v muvingu. V tako visoki nosečnosti in v naših letih res svaka čast user posted image  user posted image  user posted image

Lupčke vsem

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
16.7.2010 10:15:41   
zarja1

UZ odpade, user posted image  prišla v svojem stilu......Saj sem vedla kaj bo...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
16.7.2010 10:16:33   
zarja1
Miklica cmokam te nazaj.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
16.7.2010 10:21:51   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

UZ odpade, user posted image  prišla v svojem stilu......Saj sem vedla kaj bo...user posted image user posted image user posted image

No vidiš user posted image . Pa nisi rabila dabrostona user posted image  user posted image  user posted image
Srce malo manj naj te skrbi, pa se bo vse zrihtalo user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
16.7.2010 10:24:18   
zarja1

če bi to znala......sploh službeno sem čist adijo.user posted image  Bo treba kaj menjat počasi.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
16.7.2010 10:24:18   
gigi1
Jaz sem šla včeraj k okulistu, k se mi zdi, da zadnje čase ne vidim dobro unega čist tadrobnega tiska. Se mi je režal, da čisto dobro vidim za svoja leta (!). No dal mi je dioptrijo 0,75 samo za drobni tisk user posted image  user posted image  user posted image . Pa še rekel, da nekje v roku pol leta...bo pa res treba počasi špegle za drobni tisk nabavit

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
16.7.2010 10:25:18   
zarja1

Jaz sem šla včeraj k okulistu, k se mi zdi, da zadnje čase ne vidim dobro unega čist tadrobnega tiska. Se mi je režal, da čisto dobro vidim za svoja leta (!). No dal mi je dioptrijo 0,75 samo za drobni tisk user posted image  user posted image  user posted image . Pa še rekel, da nekje v roku pol leta...bo pa res treba počasi špegle za drobni tisk nabavit

ooooo, jaz grem naslednji petek, na daleč sem ko slepa kura. Zadnjič sem skor mojga zamenjala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
16.7.2010 10:26:31   
gigi1

če bi to znala......sploh službeno sem čist adijo.user posted image  Bo treba kaj menjat počasi.....user posted image

Saj se bo tudi v službi zrihtalo. Zdej je mal vroče pa vsem piskre odpira user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
16.7.2010 10:27:10   
gigi1

ooooo, jaz grem naslednji petek, na daleč sem ko slepa kura. Zadnjič sem skor mojga zamenjala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dokler ga na bliz ne zamenjaš je še vse pod kontrolo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
16.7.2010 10:27:11   
mismis
evo me, a dons bomo tuki čvekale, k se meni tko ne da delati user posted image

Zarja, super da je prišla, tiste dabrostone pa kar stran vrži, da ne boš več v skušnjavi

Žižek, a si dobila mms, a se kaj vidi

Miklica moja, me veseli, da si med nami, čeprav poredko, vidim da počasi približuješ dopustu, važička. Lubčke tudi jaz nazaj pošiljam.

Hermy, superca da si še tako mobilna, pa to mesec pred rokom, kdaj točno pa imate rok, saj vem da piše na tickerju, pa priznam, da se mi ne da računati, ko je pa tako vroče

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
16.7.2010 10:28:14   
mismis

se mi zdi, da je bil to sam oizgovor, da ne vidiš, da si ga kar malo zanalašč zamenjala user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
16.7.2010 10:29:13   
gigi1
Miša dobila user posted image  user posted image  user posted image  thks.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
16.7.2010 10:40:09   
zarja1

se mi zdi, da je bil to sam oizgovor, da ne vidiš, da si ga kar malo zanalašč zamenjala user posted image user posted image
hmmmmm, to je on tud namignil...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
16.7.2010 10:41:57   
zarja1

Saj se bo tudi v službi zrihtalo. Zdej je mal vroče pa vsem piskre odpira user posted image

ni sam vročina.......Folk je len v božjo m.....že od zimeuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
16.7.2010 10:42:38   
mismis

hmmmmm, to je on tud namignil...user posted image user posted image user posted image

seveda je, saj vem, kako strelci funkcioniramo user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
16.7.2010 11:54:43   
zarja1
seveda je, saj vem, kako strelci funkcioniramo user posted image

super banda ste....rada vas mamuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
16.7.2010 13:40:36   
zarja1
meni ni dans a ma za čist nič.......
Glih ta fotka je zame primerna.user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
16.7.2010 14:18:56   
mausikaa
ojla babuške moje,

vidim, da se Hermici da še najbolj migat v tej vročini user posted image
jaz sem nekako podobna uni na Zarjini slikici...mater zvečer kar padem dol...upam, da se bo počasi ohladilo in bomo lažje dihali, ker tole je pa počasi že preveč user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
16.7.2010 14:36:42   
Fidolina
cmokce vračam Miklici in itak vsem user posted image

da vas malo podražim. Takoj zdajle, greva jaz in moj lepi Fido (kužonček), na breg kristalno čiste in zelooo mrzle vode - vkup z dvema piščančjima bedrcema - pečenima, in kumaričino solato s krompirjem. Pirček pa se bo v vodi ohladil na enih 8 stopinj.
Op.: en bedrčk je za Fidkota.

Naj vam ne bo preveč vročeuser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke
Michonne RR

Ali otroku vsak dan dovolite, da gleda risanko/e?

Da (56%)

Ne (44%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!