|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
14.7.2010 10:24:39   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: nika1
Kaj pa vas ohladi ?

Jaz vzamem 2 deci jabolcnega in 1 deci vode, obvezno rezina limone not in led po zelji. Ful osvezilno, pa ni presladko ali preredko, bolj odzeja kot juice. Tista limonca not ful zapali. Vceraj sem pri kosilu spila 2 taka, torej pol litra user posted image . Najbrz bom drugic kar pol litra narocila iz prve.

Vcasih narocim zase in mulcka eno, pa mi on skoraj celo zeksa, tako da moram njemu posebej vsaj 2 deci zrihtat. Tudi ne gre vec, da narocim eno porcijo zase in delim z njim, ker ostanem lacna user posted image .

Ohladi tudi, ce zmocis papirnato brisacko in se z njo potapkas po zatilju, zapestjih in gleznjih. Lahko tudi po ostalih delih telesa, ce si recimo v oblekici. Jaz sem vceraj kupila osvezilne robcke za telo, da jih lahko nosim s sabo v ta namen. Pa ne nosim vec hlac, samo kiklce ali oblekice do kolen, zgoraj morajo nujno bit spagce ali brez rokav, ce je samo kratek rokav se ze topim. Sem pa v kratkih rokavih ze od ferbuarja, marca user posted image .

(odgovor članu nika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
14.7.2010 10:35:17   
tinaaleks
urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

To je osnovno, potem je seveda še papir za paket.

(odgovor članu nika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
14.7.2010 10:37:54   
Pokora
Najki1, ja zdaj mi že dovolijo iz postelje vstat.user posted image Drugače pa po mojem, če načeloma nimaš drugih problemov, po prvem tromesečju ni več take panike. Samo mislim da so G vseeno raje previdni.
Caroline1, res je, na začetku ko moraš ležati (in to iz ful tempa kar na enkrat ležanje), se ti skoraj zmeša. Potem se malo navadiš, pa po prvem tromesečju je lažje, ker (vsaj jaz) greš lahko malo naokoli - v smislu počivat pred hišo in kakšen kratek, kratek sprehod.

Caroline1 user posted image user posted image  za ledviceuser posted image user posted image  Le tako naprej!!!

Evo punce, ena zdrava malica za nas, ki nas mika junk food:user posted image user posted image user posted image

user posted image

Jaz že zdaj razmišljam kaj si bom za kosilo skuhalauser posted image  Po mojem bo kar Tajski rdeči curry. Ga mam ful rada, sam bi usen raj en junk. Jutri bosta fanta doma in ko bo šel mož iz službe ga bom pa kar v Mc-a poslalauser posted image

Je pa zanimivo, da jaz v Mc-a drugače sploh ne zahajam. Si ga privoščim/o samo na kakšnem potovanju ko je treba na hitrico kaj pojesti. Pa še to ponavadi najdemo kaj drugega za v usta dat. Zdaj bi pa stalno samo to jedlauser posted image

Tukaj tudi ni bilo nič dežja, pa bi takooo pasal. Sem pa videla kaj je bilo v Murski Soboti, jauser posted image  Je tuki kera iz Sobote, ki si je lahko privoščila plavanje po ulicah?

Nika1, meni je bilo zelo odsvetovano, oz. celo prepovedano kopanje v bazenu, ampak jaz sem poseben primer, ker imam rizično nosečnost. Problem bazenov je namreč v tem, da tam baje kar mrgoli bakterij, ki lahko povzročijo vnetje in posledično prezgodnji porod...

Kar se papirjev tiče, so meni na CSDju rekli, da se vse ureja dva meseca pred rokom. Se pa iz prve nosečnosti spomnim, da sem v službo morala nesti neko potrdilo da sem res noseča - sem ga dobila pri G. A je to še treba?

(odgovor članu nika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
14.7.2010 10:44:14   
tinaaleks
Vidim, da imamo vse kar približno isti okus, ker že zdaj razmišljam, da mojega pošljem zveč v MC po solato. MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM kaj bi pasala.

V bazene jaz kar grem, nimam nobenih problemov, pa tudi tamponov nimam. Je potem odvisno od vsake nosečnice posebaj koliko je občutljiva. Že zdaj bi kar skočila v vodo, pa da mi nekdo potem nosi hladno pijačo kar v vodo. Če bi že šla ven, bi se uglegla na ležalnik pod senco, kjer bi mi nekdo pihal s kakšnim palmovim listom.. Mi je mal fantazija zajatrala...user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
14.7.2010 10:46:15   
Pokora
Najki, joj kakšnega jedca imateuser posted image user posted image  Mi se pregovarjamo skoraj za vsak grižljaj. Je mali čisto po možu - enostavno ni lačen. Lahko bi sicer cel dan jedel sladkarije, samo ga zelo bremzava, ker če se s sladkarijami baše, potem drugega ne je. Ima pri dobrih štirih letih 14kg. Je pa suhec že od malega in so me vedno ko je imel pregled pri P fuuul sekirali zaradi nizke teže (pri enem letu je imel 8200g). Potem sem se pa odločila da se ne bom sekirala in zdaj lažje živimuser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
14.7.2010 10:49:39   
Pokora
Tinaaleks, a bi tole?user posted image
user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
14.7.2010 11:09:43   
janaja
Zdravo sonosečke,

eto mene po dolgem dolgem času, končno se lahko tudi v službi konektam na ringaraja in obljubim da bom bolj pridne.
Naši trebuščki rastejo sto na uro, še malo ( gre kr prehitro) :)
Naslednji pregled imamo 4.8.2010 imeli pa bomo eno malo Rebeko

Pa se tipkamo,

Lep pozdravček,

Janaja

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
14.7.2010 11:11:18   
tinaaleks
pokora- a moraš kazat take slikce!!!! Bi šla takoj, če bi mi seveda nekdo pazil mojo, da bi imela res čas samo za lenarjenje.user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
14.7.2010 11:21:23   
missD
se pa lahko zadovoljimo s temle:
user posted image

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
14.7.2010 12:06:31   
Pokora
Tinaaleks, mali lepo rokavčke gor, premažeš jo z Jupolom, da je ne skuri, pa enga finga kelnarja šarmiraš, da ti jo mirkauser posted image
MissD, a ne bi raje enega koktejlčka v takem bazenu? Kako sta kaj tvoja mladička? Mata kej žurke ko je tako vroče?

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
14.7.2010 12:16:58   
tinaaleks
Seveda, je šarmiranje zelo preprosto z enim otrokom in še enim v trebuhu. Milsim, da se mi vsi izognejo na  km daleč. user posted image  Včasih je bilo lažje, zdaj pa samo še ženske gledajo za mojim možek, kako je skrben očka,... oh in sploh,...user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
14.7.2010 12:18:28   
missD
vsekakor bi tak bazen bil 1A. sploh če bi lahko zraven spila še eno jagodno margerito...mmmm. ampak ker tega v ljubljani ni se bi zadovoljila tudi z banjo.

žurke je premila beseda... G mi je rekel da sta v medenični vstavi in bosta tako tudi ostala...ampak glede na to kaj ta 2 delata sta se pomoje že 100x obrnila, samo čakam da bo kje kakšen komolec ven pogledal.

bom pa probala to z jabolčnim sokom vodo in limono za osvežitev...prejle sem si po nesreči skoraj nalila 2dl domačega šnopsa, ker je bil v hladilniku v flaški za vodo pa sem mislila da je dal oči vodo hladit...user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
14.7.2010 12:49:12   
nika1
Oj
no da mi ni samo vroče, sem pa še lačna postala, ja res ne moreš verjeti,
da ti v nosečnosti tako paše Mcdonalds, no sej se ga izogibam, me pa
najbolj premami njihov Msound Sladoled z čokoladnim oblivom... kako bi zdele pasal...
pa še tečna sem danes, čist tečna, no vbistvu se smilim sama sebi jah kaj čmo,

Tinaaleks hvala za info oz. linke -... bom pridno vse sprintala in izpolnila

A večinoma punce kar denar vzamete pri teh paketih, jaz bom tudi tokrat kar denar vzela pa je...

Janaja,
ja čestitke za pupo z lepim imenom, mi bi jo tudi imeli punčko namreč
pa se naše dete še ni odločilo, da bi nam razkrilo kaj je, zgleda ,da je bolj sramežljive sorte, ker na vsakem pregledu tako skupaj noge drži...   

lp

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
14.7.2010 12:58:15   
missD
eno vprašanje, za tiste, ki ste kdaj že rodile.
Sama sem večino časa v Ljubljani, z dragim sva se pred tednom dni preselila v Logatec. Razmišljam pa glede carskega reza, vse bolj se nagibam k porodu v Postojni pa sedaj ne vem, kakšen je postopek, da se to tudi zgodi? Sploh če bom imela carski rez. G ti napiše napotnico potem pa kaj, greš enkrat tja in se najaviš?

(odgovor članu nika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
14.7.2010 13:23:08   
tinaaleks
missD-jaz sem tudi iz lj in bom že drugič rodila v Postojni. Jaz nimam carskega reza (vsaj prvič ga ni bilo), pa samo prideš tja in tam rodiš. Enak postopek kot bi rodila v lj. Za carski rez pa potem ne vem kakšen bi bil postopek.

Nika1- jaz bom vzela denar, imamo že vse doma, tako da mi paket ne pride v poštev. Pa tudi pri prvi sem tudi kar paket vzela.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
14.7.2010 13:34:31   
BLOOM 1
Ojla.

Kok pa je to v Evrčkah????

Mislim denar namesto paketa.

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

Neposredna povezava do sporočila: 3641
14.7.2010 13:38:19   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Evo punce, ena zdrava malica za nas, ki nas mika junk food:user posted image user posted image user posted image

user posted image  

Joooj,že voham,kako lepo dišiiiiiiiiiiiiii......user posted image

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
14.7.2010 13:44:11   
missD
IZVIRNO SPOROČILO: BLOOM 1

Ojla.

276,11 €  novorojencek.com

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
14.7.2010 13:48:53   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: missD

eno vprašanje, za tiste, ki ste kdaj že rodile.
Sama sem večino časa v Ljubljani, z dragim sva se pred tednom dni preselila v Logatec. Razmišljam pa glede carskega reza, vse bolj se nagibam k porodu v Postojni pa sedaj ne vem, kakšen je postopek, da se to tudi zgodi? Sploh če bom imela carski rez. G ti napiše napotnico potem pa kaj, greš enkrat tja in se najaviš?

tako je, jaz sem sla enkrat tja pogledat sobe in so mi lepo razkazali in to, potem so me se vpisali v knjigo za PDP pa za posebne porodne zelje, da imajo orientacijo kolk bo navala user posted image , za CR te pa po moje kar lepo narocijo na dolocen dan. Bi bilo fajn da gres tja osebno, se prej pa poklici, ce moras mogoce na pregled k njim predno te narocijo. Je pa tako, da si pri svoji gino do PDPja, potem pa porodnisnica dela vse preglede naprej. aja ce te preseneti zgodnji porod in poklices resilca, za katerega imas napotnico, te bo peljal v najblizjo porodnisnico ne izbrano. v glavnem za carski res iz zdravstvenih razlogov (recimo dvojcki) te vedno narocijo. Za navaden porod se sicer ni treba nic najavljat in to, jaz sem sla samo tako, da vidim porodnisnico in so sproti se mal zapisali. Imajo porodnisnice kar nekak v programu, da si jih pridejo lahko mamice ogledat.

nika1 jaz bom tudi kes vzela, sem ga tudi prvic. ta kes lahko se vedno porabis za stvari iz paketa in to po istih cenah, sam ne rabis vse kupt pa kombinirat pa ne vem kaj. imajo pa recimo lupinico maxi cosi, ki bi morala biti cenejsa kot drugje, ksno tako rec se splaca vzet. drgac mas neke bedne kombinacije, da sestavis paket za tocen znesek.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
14.7.2010 13:54:04   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: missD

IZVIRNO SPOROČILO: BLOOM 1

Ojla.

276,11 €  novorojencek.com

Tudi jaz bom vzela keš user posted image

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
14.7.2010 13:58:42   
Pokora
Tinaaleks, a ni zanimivo kako moški postanejo zanimivi za babnice, ko vozijo male škrate naokoli (no priznam da tudi jaz rada pogledam kašnega takega očkauser posted image ). Je toliko pogledov (sploh če so sami), da je še moj opazil, pa ponavadi kaj takega ne vidi.

MissD, a tebi so že kar napovedali CR? Ker moja sestra ima tudi dvojčka, pa je rodila normalno. Sicer mesec in pol prezgodaj, en od dvojčkov je imel medenično vstavo, ampak sta prišla po naravni poti ven...
Po mojem če bi spila 2 dcl tistega šnopsa, ti sploh ne bi bilo več vroče - vsaj nekaj časa neuser posted image

Jaz bom tudi vzela kar denar namesto paketa, ker imamo u bistvu vse kar nucamo že od prvega, pa še od prijateljic dobim na posodo... Nimam pa pojma koliko znese če vzameš denar. Včasih je bilo tako da se je bolj splačalo vzeti paket (si če si seštel vse kar dobiš, si dobil več kot če si vzel denar), zdaj pa ne vem več kako je. Ampak to pride v poštev če ničesar nimaš. Če pa ne bi imeli lupinice, bi si pa po vsej verjetnosti sestavila paket z lupinico.

Sem zdajle dočakala poštarja z odločbo ZZZSja. Ne glede na to, kaj moj G pravi, me je bilo vseeno strah da mi ne podaljšajo bolniške, ker so baje te komisije zelo stroge. No pa so mi podaljšali bolniško do porodniške - verjetno sem zato morala poslati kopijo materinske, da so videli kdaj imam PDP. Pa je ena skrb manjuser posted image

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
14.7.2010 14:10:54   
missD
no za CR še nisem prepričana da bo. ampak kot sem brala če sta oba dvojčka v medenični vstavi ponavadi naredijo carski rez. ampak bomo videli, pustimo se presenetit. imam rada vsaj približno dodelan načrt za čim več možnosti.

meni so tudi podaljšali bolniško, tako da jo imam trenutno od 1.7. do konca avgusta. pa na bolniški sem že od 10.4.

glede paketa sem se jaz odločila, da rajši vazmem denar, kakšno stvar naročim preko trgovine recinko ali pa če še kje kaj najdem...ker vse tiste krame v paketih ne potrebujem (ščitnike za vtičnice,okna, knjige, brošure in zloženke...)

< Sporočilo je popravil missD -- 14.7.2010 14:12:40 >

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
14.7.2010 14:18:25   
tinaaleks
user posted image  za podaljšane bolniške!

Sej jaz bom pa kmalu na porodniški pa bomo na istemuser posted image .

Še 45 minut preživim v službi in grem po mojga škrata-sploh ne vem kaj bova delali v tej vročini. Je prišel direktor iz službene poti in je reku, da je zuni v Lj 36C. Pobralo me bo... Pa še avto je na soncu, tako da imam savno- tja pa nosečnice ne smemo!user posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
14.7.2010 20:15:13   
BLOOM 1
Joj,kje smo mi to????
Na 2 strani.....

Da nas malo dvignemuser posted image

Čvekice,kje ste?????

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

Neposredna povezava do sporočila: 3649
14.7.2010 20:35:08   
BLOOM 1
No,kje ste?????

Dajmo,rečmo eno o vozičkah user posted image

Vaš izbor,kaj bi vi imeli???

Jaz sem že čisto user posted image . Do zdaj smo imeli JANE SLALOM ,zdaj bi pa imela nekaj drugega.Prvo sem mislila IMPLASTA BOLDERJA3,pol pa Quinniya Bazza BLACK &WHITE,zdaj pa ne eno ne drugo. BUGABOO tud ne,PEGPEREGO SKATE-mogoooooooče. No ajmo,kaj se pa vam vidi?????

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......