Roberta69
|
Anju, ma ja saj če dolgo in brezobremenjeno (tukaj mislim, da se otrok lahko doji, kadar pač hoče ) dojiš, si res duda in flaška , ampak jaz moram reči, da niti slučajno nimam občutka, da to kdaj ne bi bilo v redu in mislim, da je bilo dojenje do takrat, ko je to pač želel, zelo lepa popotnica zanj v življene, saj dojenje od koristi s "kemijske" plati prinaša še mnogo več s čustvenega vidika... Sem pa totalno presenečena, da se je kar naekrat tako lepo zaključilo, se še spomnim, ko sem pred časom brala, kako sta šla vi2 proti koncu... Drugače pa moj mali še vpraša za mleko, ampak ne toliko da bi pil, ampak kar tako in ko sem mu jih pokazala, se je samo prislonil zraven in nasmehnil, kakor da bi rekel: "Sem vesel, da sem jih imel, zdaj pa jih z veseljem predjam bratcu ". Včeraj je pa drugače našega škrata čist metalo. Čez dan ni spal niti pet minut, popoldne je preživel z babico in prišla sta okoli 21 (mi je bilo že čudno, da še ni dol padel, ponavadi utrujen vedno zaspi že v avtu), potem pa ni nikakor zaspal do 23.30 , nato se je pa že čez dve uri zbudil in kar ene pol ure jokal, naju oba zbudil, vlekel za roke, da naj gremo v dnevo sobo, kar orng jokal, z nogami udarjal ob posteljo, skratka groza, pa sploh nimam pojma, kaj mu je bilo HB je potem spal do jutra, ampak samo do 7-ih Jaz imam spet delovni vikend, je šel v hribe, škrat pa z babico novim dogodivščinam naproti. Upam, da ta teden uspemo vse poštimat in gremo naslednji vikend že na morje . Drugače bo pa naslednje poletje tako in tako naše (porodniška in to).
|