majabar
|
BLOOM1, kar dlake so mi vstale po koncu, ko sem videla tvoj post. Velikokrat sem vprasala po tebi, a nobena ni nicesar vedela. Pomoislila sem dostikrat nate in upala, da si OK. SUPER za zdravega fantka! 3x mami,3 sobno za vsak slucaj, ni slabo:). Ja, na slikici sva midva na Baby Showerju. Pokora, na splosno so tu vsi bolj okrogli, a ne debeli. Ogromno sportajo in so fit. So pa v povprecjukar tezjikot mi. A jim je to zelo lepo in so zadovoljni. To mi je tu vsec. Ne stejejo kalorij, jedo brez slabe vesti in uzivajo v hrani. Moj tecaj peke je 10x po 2 uri, ta teden sem ga zamudila zaradi odhoda v Bogoto. Najki, bom nasla drugo slikico in jo dala gor. Ta mi je lepa,ker me boza po trebuscku:). nika, ja, je lepo videti toliko srckanih modrih stvari na kupu:). pixieM, trebuscek raste!! ;) Jaz se ne sekiram vec, ker je majhen. Vazno, da mocno brca in je mamica zadovoljna! Se na kratko o Bogoti. Potovala sva 10ur. Je kar slo. 400km ovinkov... Prisla sem na ministrstvo in ugotovila, da neuradna zveza, kisva jo sklenila tu, ni dovolj. Sva sla k notarju in prijavila se bolj uradno zvezo, stopnicko pod poroko. So rekli, da se na papir caka 3 dneve. Ce placava ekstra pa v dveh dneh, oz. ze naslednji dan popoldne. In sva placala. Naslednji dan popoldne so rekli, da ga se ni. Tretji dan dopoldne so rekli, da pride popodlne. A kaj, ko ministrstvo zaprejo ob 12ih. Tako sva se vrnila domov in naslednji teden spet potujeva tja. Bogota je ogromna!!! Na avtobusu je bilo 5x prevec ljudi. So me cisto stisnili, dragi me je cuval. Sla sva v muzej zlata, zelo lepo. Je pa kar hladno, ce ne sije soncek, okrog 15 stopinj. Nadmorska visina je 2600m, ze ob hoji po stopnicah sem se zadihala:). Sem sla pa prej davek za motor placat, sama:). Prav ponosna. Vsi zelo prijazni. Pred mano cca 30 ljudi v vrsti, a so me takoj dali na 1. mesto, ker sem noseca. Se splaca trebuscek pokazat, ceprav je majhen. Je bila zraven mene ena septembrka z dvojckoma in ogromnim trebuscom. In sem seveda tud svojega takoj malo ven porinila. Pa sem psisparala eno uro cakanja:).
|