pixieM
|
Pozdravljene srečke ! Kako ste kaj? Mene danes razganja od veselja, ker popoldne odrinema na morje!!! Juhuhu. Veselim se spredvsem tega, da se bom naspala. Ker se doma nikakor ne morem. Mi je prevroče, se ne morem naštimat,... Tako da upam, da ne bo prevelike vročine na morju (čeprav so napovedi drugačne), sicer pa lahko dremam kakor mi paše, ker ne bo treba v službo. Pa še kopala se bom lahko! Komaj čakam. Se mi zdi, da se nič nis premenilo od kar sem zanosila, a sem včeraj ugotovila kako motim se! Noge mi očitno malo zaotekajo - sicer nič hudega, opazila sem po čevljih, ki so mi bili celo dokaj prav (imam zelo ozko in nizko nogo, tako, da čevlji ''visijo'' na mojih nogah), joške imam itak ogromne, ker mi kopalke skoraj niso več prav (nad tem je moj zelo navdušen ), zredila sem se itak sam v rit, eh... sprememb še in še. Razprodaje - včeraj sem šla malo pogledat. Eh, nič pametnega. Očitno mi ta moda zdaj sploh ne ustreza. Najbolj bi mi pa pasalo, če bi znižali nosečniške kavbojke v H&M. So mi ful všeč ene, ampak 50€ pa ne dam. No, za dvojne že, ampak za ene pa ne. Hotela sem si tudi kupiti nove kopalke, pa nič ne bo. Neke čudne barve in potiski, da ne govorim o tem, da je vse podloženo!!! Čeprav zdaj študiram, da mogoče nebi bilo slabo, če je modrc podložen, glede na to, da bom morava imeti vstavljene blazinice, ker ''točim'' . Danes sem bila v laboratoriju, sem dala kri in potem mi je sestra zakomplicirala, ker mi G ni označil katere preiskave je treba narediti. Pa sem povedala, da mi je bilo rečeno toksoplazma in indirektni Combsov test, pa ni veljalo. Morem nazaj h G, da mi označi in potem spet nesem papirje v laboratorij. Komplicirajo za brezveze!!! Tako, da punce uživajte ta teden, jaz vas berem spet v ponedeljek. Za slovo pa še slikica, ki sem jo naredila v nedeljo (26.teden - po novem mnenju G, čeprav mi je pustil PDP isti): Uživajte!!!
|