|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
13.7.2010 0:17:59   
BLOOM 1
Ojla!!

Hvala za čestitke,upam da naš fantič ostane fantič dokonca user posted image !!!

Drugač, moram se malo považit,mi imamo klimatizirano hišo,celo,oz. vsaka soba ima svojo klimo (vgrajeno),lahko nastaviš temperaturo ( v vsaki sobi ) po svoje. Isto za sogrevanje +taljno. Pri nas je tko fajn,prijetno hladno la-la-la......user posted image . Vableni  user posted image user posted image .  

Danes sem bila  pridna,porihtala sem celo etažo,jutri pa še moramo pohištvo sestavit (dnevno sobo). Vsak dan neki...

Tudi jaz zatekam,noge še tko,tko,roke pa  katastrofa!!!!! Nemorem v pest stisnit,proti večeru pa fejst bolijo....Pa kislina me mantra,želodec imam nekje v grlu, jooooj.....user posted image

Dobro,grem spat,jutri je nov dan....

Lahko noč.

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
13.7.2010 7:05:09   
tinaaleks
Jutro!

Bloom- takoj pridem k tebi. Vidva sva si zrihtala klimo samo za spalnico, ker v vročini res ne morem spat, drugje pa že potrpin. Pa mi je bilo danes prav prevroče za spat! Ne me prašat kako. Kumi od 5 sem dobro zaspala, ko sem se shladila, ampak kaj ko je bilo treba že čez pol ure vstat. Pa še bi spala!

Drugače sva se pa včeraj z malo prav skurile, sva šle do knjižnice, ki ni tako daleč (2 postaji z busom-in še to sva se peljali), ampak obe prišli čisto skurjeni nazaj. Je kazal termometer še ob 7 zvečer 32 C. In pravijo da se bo vročina še stopnjevala??? Ja kam pa?user posted image

Danes, takoj po službi se bom odpravila do kolegice, ki je ravnokar zanosila, pa ima že težave z krvavitvami in krči, tako da samo upamo da bo vse ok. Ima komaj v četrtek pregled pri svoji gin, tako da je težko za čakat. Mi je kar grozno, ker jaz nisem imela težav, ona je pa najprej potrebovala precej časa, da je zanosila, potem pa še tole. Jo moram malo spravit v dobro voljo.

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
13.7.2010 9:42:57   
Pokora
Aloha!

Tinaaleks, me je kar zmrazilo ko sem prebrala od tvoje prijateljice. Sem imela takoj pred očmi marec, ko sem bila sama na istem. Krvavela tokrat na srečo nisem, so bili pa krči. Pred tem pa že 3je SS. Res ji privoščim da ji rata! Jaz sem na začetku imela STROGO prepoved VOŽNJE (jo imam še vedno, samo ne več tako strogo, ampak jaz se tega kar držim), ker so pri vožnji taki tresljaji da lahko tudi zaradi tega pride do SS. Naj gre res samo do zdravnika. Pa počiva naj, naj se ne napreza, NIČ dvigovati, bohnedej kakšen bazen (to že kasneje), ko bo imela trebušček - nič masaže trebuščka, namazat samo na hitrco in še kaj bi se našlo. To vse je meni svetovala prijateljčina mama ki dela v Leonišču in ima kar nekaj stika s takimi primeri. Držim pesti da se jima lepo izide!!!user posted image

Punce, jaz sem tako smotana da joj! Ker ne smem okoli skakat, morala sem pa spravit avto na servis (tačas ko sta mož in sin na morju in ga mož ne rabi). Pa sem prosila lastnika servisa, ki živi v sosednji vasi, če gre lahko on z mojim avtom v službo, mi ga poservisirajo, pa mi ga nazaj pripelje. Pa pravi da ni problema, naj mu ga okoli 8h pripeljem. Pa sem jaz danes malo pred osmo pri njemu, je doma samo žena, on že zdavnaj v službi. Ga kliče, mi ga da na telefon, mi on pove da me je včeraj ZVEČER ob osmih čakal... user posted image  No sva se zmenil da mu ga danes okoli 8h pripeljem. Še dobro da ni daleč - 3min peš nazaj domov.

Prejle sem na stopnicah (notri v hiši) našla majhno bogomoljkico. Sploh nisem vedela da te živalce živijo pri nasuser posted image

Bloom1, a to mate centralni sistem hlajenja in gretja ali imate prav v vsaki sobi klimo? Jaz je pa letos sploh še nisem zalaufala. Imamo notri tako prijetno hladno, da do sedaj ni bilo potrebe. Ponoči je vse odprto, da je prepih in se fino shladi. Zjutraj tam kjer sije sonce zaroletam in pozaprem vsa okna. Po mojem jo bom danes prvič zalaufala, ker se mi zdi da je bilo že zjutraj vroče - se je očitno hiša pregrela.

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
13.7.2010 9:51:32   
pixieM
Pozdravljene srečke user posted image !

Kako ste kaj? Mene danes razganja od veselja, ker popoldne odrinema na morje!!! Juhuhu. Veselim se spredvsem tega, da se bom naspala. Ker se doma nikakor ne morem. Mi je prevroče, se ne morem naštimat,... Tako da upam, da ne bo prevelike vročine na morju (čeprav so napovedi drugačne), sicer pa lahko dremam kakor mi paše, ker ne bo treba v službo. Pa še kopala se bom lahko! Komaj čakam. Se mi zdi, da se nič nis premenilo od kar sem zanosila, a sem včeraj ugotovila kako motim se! Noge mi očitno malo zaotekajo - sicer nič hudega, opazila sem po čevljih, ki so mi bili celo dokaj prav (imam zelo ozko in nizko nogo, tako, da čevlji ''visijo'' na mojih nogah), joške imam itak ogromne, ker mi kopalke skoraj niso več prav (nad tem je moj zelo navdušen user posted image ), zredila sem se itak sam v rit, eh... sprememb še in še.

Razprodaje - včeraj sem šla malo pogledat. Eh, nič pametnega. Očitno mi ta moda zdaj sploh ne ustreza. Najbolj bi mi pa pasalo, če bi znižali nosečniške kavbojke v H&M. So mi ful všeč ene, ampak 50€ pa ne dam. No, za dvojne že, ampak za ene pa ne. Hotela sem si tudi kupiti nove kopalke, pa nič ne bo. Neke čudne barve in potiski, da ne govorim o tem, da je vse podloženo!!! Čeprav zdaj študiram, da mogoče nebi bilo slabo, če je modrc podložen, glede na to, da bom morava imeti vstavljene blazinice, ker ''točim''user posted image .

Danes sem bila v laboratoriju, sem dala kri in potem mi je sestra zakomplicirala, ker mi G ni označil katere preiskave je treba narediti. Pa sem povedala, da mi je bilo rečeno toksoplazma in indirektni Combsov test, pa ni veljalo. Morem nazaj h G, da mi označi in potem spet nesem papirje v laboratorij. Komplicirajo za brezveze!!!

Tako, da punce uživajte ta teden, jaz vas berem spet v ponedeljek. Za slovo pa še slikica, ki sem jo naredila v nedeljo (26.teden - po novem mnenju G, čeprav mi je pustil PDP isti):
user posted image

Uživajte!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3604
13.7.2010 9:55:32   
pixieM
Da še samo pripomnim nekaj glede slike: slikano je opoldne, zvečer se mi zdi, da je večji. Naslednja slika trebuščka bo posneta zvečer!!!user posted image
Aja, in a vidite kako lepe strije že imam? Sicer niso posledica nosečnosti, ampak hitrega hujšanja in debeljenja. Upam, da pri teh strijah tudi ostane.

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
13.7.2010 10:52:11   
tinaaleks
pokora-saj prijateljici zdej vedno težim, da mora ležati in mislim da me tudi uboga (sem stroga mamauser posted image ), še knjige ji moram pripeljat, da bo lahko kaj brala, ker je taka kot jaz. Najhujš je nič počet in da moraš samo ležat... Ne vem kako bi jaz zdržala, samo na koncu rečeš za user posted image  pa vse.
Tudi nobenemu še ni povedala da je user posted image , razen možu in seveda meni. Tako se je sedaj znebila vsakodnevnih vprašanj kako si, po drugi strani pa je boljp, da lahko kaj poveš in malo jamraš (no, za to ima mene- sva skozi na vezi preko maila, tudi ko sem jaz v službi-delo lahko počaka, prijateljica nikoli).

pixie-kje pa imaš ti sploh trebušček? Če je pri 3Xmami njen naročil 3sobno stanovanje, ima pri tebi kvečjemu garsonjero ali raje šotoruser posted image . Takega bi imela tudi jaz, ne pa da hodim naokrog že kot raca in se počutim skoraj kot invalid-me je v soboto, ko smo bili na bazenu moral dragi dobesedno potegniti iz bazena, ker se nisem mogla dvignt ven-je bil trebuh ovirauser posted image .

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
13.7.2010 11:59:47   
Pokora
Pixie-M, si ti prepričana da si oktobrka? To sploh ni nosečniški trebuh, to je tak trebušček kot bi bila malo napihnjena zaradi slabe prebave.user posted image  Super jeuser posted image  Smo ti po mojem vse z večjimi bauhiji kar malo fovš.
Uživaj na morju in daj si duška s spanjem!

Tinaaleks, je kar težko ko iz ful tempa obležiš. Meni je bilo na začetku za zmešat se. Pa ko nič ne smeš počet, imaš časa za razmišljanje na pretek in ti same neumnosti hodijo po glavi. Jaz sem zavestno probala ne razmišljati kako se bo izteklo, samo ni šlo. Vmes sem bila že tako panična da sem si plačala en UZ (v Dravljah), samo da so mi povedali da je pikica še živa. Ampak pomirjena sem bila pa itak samo tisti dan - naslednji dan pa že vprašanja v smislu kaj pa če srček ne bije več... Pauser posted image  da si vzameš čas za prijateljico!

Neposredna povezava do sporočila: 3607
13.7.2010 12:51:00   
tinaaleks
Prijatelji so tisti, ki ti na konci vedno ostanejo. Jih imam malo, pa tiste prave. In ta je edina kateri lahko povem vse, dobro in slabo. Tako da, user posted image  za take prijatelje.

Je pa videti, da so vsi na dopustih, ker je tukaj pravo mrtvilo, pa tudi v službi se pozna, da je manj dela. Samo nad tem se nikoli ne pritožujemo ne?user posted image

Pokora- a je sedaj vse v redu, ali imaš še vedno kakšne probleme?

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
13.7.2010 13:11:36   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Bloom1, a to mate centralni sistem hlajenja in gretja ali imate prav v vsaki sobi klimo?
[/quote

To je komplet:toplotna črpalka pa konvektorji oz.taka naprava,ali kako naj povem,kao radiator....s tem da ko je vroče hladi (deluje kot klima),če pa je mrzlo  sogreva kot radiator. Upam da sem praviljno napisala.Skratka,ekološko varčna hiša,nima dimnika,vse ka vleče iz zemlje vrne nazaj.

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
13.7.2010 13:13:24   
pixieM
tinaaleks - faca si! Res sem bolj pri tamalih, kar se tiče velikosti trebuščkov, ampak tudi moja mami je bila bolj drobcena, ko je bila noseča z mano. Sem očitno njene gene podedovala user posted image . Ampak ljudje, ki me poznajo že opažajo, da nekaj raste. user posted image Bravo zame! Pa tudi, ko pogledam slike od 10.tedna... se mi zdi, da je trebuh zdaj ogromen.

user posted image za tvojo prijateljico! Pravi prijatelji so zlata vredni! Upam, da se ji vse dobro izteče. Si znam predstavljati kako grozno je. Sama sem 3x krvavela in vem kakšna panika te grabi pri srcu. Jaz sem šla kupit Angelsund samo zaradi tega, da sem lahko poslušala srček in s tem tolažila sama sebe. Saj je lahko reči: Kar bo, pa bo! ampak nikoli ni tako. Jaz sem se pred mojo mami delala strašno močno, v resnici pa me je stiskalo pri srcu kot zmešano! Res držim pesti, da bo vse ok!

Neposredna povezava do sporočila: 3610
13.7.2010 13:15:29   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Pixie-M, si ti prepričana da si oktobrka? To sploh ni nosečniški trebuh, to je tak trebušček kot bi bila malo napihnjena zaradi slabe prebave.user posted image  Super jeuser posted image   

To pa tudi jaz vprašam user posted image user posted image .....
Dobra si....

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
13.7.2010 13:21:25   
BLOOM 1
Aja,pa še poročilo z pregleda:

Mali raste. Kilce +12.700user posted image .Železo 109 user posted image (himoglobin),drugač pa vse b.p..N.p. 17.08 .

Zdaj pa grem ....

Lepo se mejte!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
13.7.2010 13:30:23   
pixieM
BLOOM1 in Pokora - sem oktoberkauser posted image !!! Res da čisto pri koncu, ampak sem. Moj user posted image je imel pred dvemi tedni 680g!!! Saj pravim naslednja slika bo posneta pozno popoldne, ko mislim, da je trebuh večji. Sem pa vesela, da mi zavidate, ker jaz zavidam vam, ki imate večje trebuščke.   

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
13.7.2010 13:30:28   
nejkec
Ideja kaj počet, če si prisiljen mirovat: jaz sem bila prve 4 mesece čisto out zrd slabosti in sem skoz ležala. Na začetku je itak pasal sam spat potem je pa dolgčas ratal in sm si eno serijo z interneta downloadala. Drgač ful nerada preveč tv gledam sam ne morš verjet kok to not padš. Sm jih po ene 3 urce na dan gledala pa je hitro dopoldne minilo dokler ni možek domu pršu. 

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
13.7.2010 14:07:42   
Pokora
Ja res se poznajo dopusti. Tinaaleks pšššš da nimaš prav veliko dela v službiuser posted image  Lahko vsaj z nami četaš!
Zdaj sem kar ok (tok tok tok), samo moram še vedno veliko počivati. Zaradi prekratkega MV imam cerklažo, pa zelo nizko nosim in če ne počivam dovolj se mi mala tako dol nažoka, da me tišči kot bi morala roditi. Na morfologiji v porodnišnici je bila tako nizko, da G nikakor ni mogla videti obrazka, ker se je z UZ že zadevala v sramno kost. Mi je takrat priporočala, da ko počivam naj si dam povšter pod rit - kot včasih ko so rekli noge goruser posted image

Bloom1 poznam ta sistem in razumem kaj si hotela napisati user posted image  Si zaradi nizkega hemoglobina dobila kakšen železov pripravek. Kilce pa, kaj naj rečem, jaz sem jih pridelala skoraj 8. Mi stalno hodi po glavi hrana. Se sicer trudim da čim bolj zdravo jem, diši mi pa itak sam junk. Danes se mi na primer fuul McDonalds lušta, pa na (v tem primeru) srečo ne smem okol skakat, tako da bom jedla kar pečene bučke in kuhan mlad krompirček z ogroomno skledo solate. Glede na to, da si ti prej napisala kako zatekaš, potem si polna vode in temu primerne so tudi kilce. To po porodu tako pošvicaš in polulašuser posted image

PixieM, itak je tako da nismo zadovoljni s tem kar imamo. Drugič pa res prilepi še eno večerno slikico, da vidimo kolk je zate ogromen trebuščekuser posted image  

Nejkec, hvala za idejo, ampak po parih mesecih se tudi gledanja TV naveličaš. Jaz imam u bistvu obdobja ko ful berem, pa potem ne morem več brat in gledam TV, pa pol mal obrnem. Pa je, evo, že pol leta okoliuser posted image  Se mi je pa na začetku res hotlo zmešat...

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
13.7.2010 14:56:44   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks
Bloom- takoj pridem k tebi. Vidva sva si zrihtala klimo samo za spalnico, ker v vročini res ne morem spat, drugje pa že potrpin. Pa mi je bilo danes prav prevroče za spat! Ne me prašat kako. Kumi od 5 sem dobro zaspala, ko sem se shladila, ampak kaj ko je bilo treba že čez pol ure vstat. Pa še bi spala!

jaz sem se danes ponoci kar preselila en stuk nize spat na kavc pri odprtem oknu... Od vceraj zjutraj se se nisem ohladila tud po hladnem tusu ne. enkrat bom kar po tleh padla k me bo zmanjkalo od vrocine. aja pa se totalno mi ubija koncentracijo in sploh ne morem razmisljat niti kam bi sla jest, ko mi tako mozgane kuri. kot b bila spet v prvem trimesecju s tisto raztresenostjo...

Imela pregled, naslednji pregled 17.8., cukr je v redi pod spodnjo mejo, voda v redu, malcica v redu samo zelezo imam 112, 120 je najnizja meja, tako da sem dobila dodatke. spet bo blato crno user posted image . Aja pa 900g sem nad zacetno tezo.

Uf Pokora a ti sploh dovolijo iz postle vstat? user posted image A to tvegano obdobje je samo prvo trimesecje? Pa ne mislim za tvoj primer sam tiste s krci in krvavitvijo na splosno. Eno poznam, ki je imela v obeh nosecnostih probleme in je obakrat prvo trimesecje par tednov skoraj cel mesec prelezala v bolnici. Pa je vdrugo vedela, da bo isto tvegano, moras imeti kar pogum zavestno zanosit, ce imas velike sanse za SS =[. Hvalabogu je oba donosila.

Ja imamo bogomoljkice, samo jih res zelo redko vidis =].

pixieM uzivaj na morju! mi gremo v cetrtek in se bom koncno ohladila!@!

Meni je pa velik trebuscek vsec, k te noben cudno ne gleda, zakaj si recimo v nosecniski vrsti na blagajni user posted image . Sam moj dragi je odklopljen... Pripelje pred stacuno in je fraj parkirisce za nosecnice in mamice z malimi otroki... In hoce hitr odparkirat kt da je za invalide. kategoricno pozablja, da vozi nosecnico in 16 mesecnika... Pa ga opomnim da lahko parkira tam un me pa cukasto gleda zakajuser posted image . aja pa cisto vse je pozabil iz prve nosecnosti, kot da sploh nisem noseca. da mi je nonstop vroce, da moram pazit pri hrani, da boli kriz in moram noge dvigovat, da NE SMEM NOSTI TEZKIH STVARI. ta je se bolj raztresen kot jaz...

Neposredna povezava do sporočila: 3616
13.7.2010 18:22:21   
caroline1
Oj. jaz bom umrla od te vročine...Kaj bi brez klime???

Sem bila na pregledu in je stanje boljše!!! Nas zelo veseli user posted image . Smo na UZ ledvic gledale 5 min otročka in njegove igrarije user posted image . Prijazna zdravnica res ful. Še vedo pa nismo uspeli ugotovit, a je pupek ali pupika. Sedi in noče pokazat. Noge zatekajo kot nore, sploh, če sem malo več v stoječem stanju! Mi gre kar na živce.

Jaz sicer nimam predpisanega ležanja...in tudi ne vem kako bi zdržala. Občudujem ženske, ki to zmorete. Verjetno pa v želji, da dobiš otročka, potrpiš marsikaj! In če si v nekaj prisiljen verjetno to sprejmeš.

PixieM- uživajte na dopustu. Jaz imam občutek, da ti ko se slikaš snameš trebušček user posted image .

Treba se bo iti ohlajat, ker se bo meni zmešalo.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
13.7.2010 19:06:30   
BLOOM 1
Ojla

Imeli smo točo in ornk naliv,cela reka je tekla mimo,ampak smo preživeli pa hiška tudi user posted image user posted image user posted image .Zdaj še samo dežuje.

Pokora,ja dobila sem LEGOFER sirup pa FEROGLOBIN (tega pa sem mogla plačat),baje boljš od legofera pa še vsebuje cink in vitamini skupine B.Pa ,baje, blato normalno ne pa črno,nevem bom vidla če je boljši.
Uf,glede hrane,McDonaldsova solata je ZAKON!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image .Vsak vikend moramo pečt,ker tudi čevapi pa klobasice so zakon user posted image user posted image user posted image .Pa pogače,pa tortice.......No ja tudi sadje in zelenjava user posted image user posted image user posted image user posted image .Ampak res,imam apetit user posted image .Nema veze kaj,samo da je HRANA   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pixie,lepa oktobrka si!!!! Tudi jaz bi taka bila,vitalna,ampak kaj,če pa nisem....user posted image

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
13.7.2010 19:17:01   
Najki
bloom1 ves da sem vam fous za naliv. js bi se kr pod njega postavila...pri nas je enkrat zagrmelo pa posivelo za pol ure pol pa spet sonce pribilo...

caroline1 super da so ledvice boljse =]. vajin pikolin se skriva kakor najin prvi user posted image . tam v 34. tednu sem koncno izvedela spol.

js v meku sam mccountry rada jem, se mi zdi vreden prebavnih motenj potem user posted image . v tej nosecnosti sem ze enkrat napadla meka, sicer se tam znajdem mogoce 2x na leto. aja pa jagodni sejk sem vzela zraven pa ciken nagce, da ne bi bila slucajno lacna.

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
13.7.2010 19:17:02   
caroline1
BLOOM 1- sej bomo vse kar je odveč dale dol!!! user posted image  meni gre prav na jetra že tole ubadanje s kilami pa okroglostjo...1x se živi user posted image

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
13.7.2010 19:20:22   
caroline1
Najki- jaz se ti pridružim pod dežjem... user posted image  ja skriva se našo dete, pa kaj čemo...bo kar bo! res da lažje pupo daš v modre stvari kot fantka v roza...zato smo nabrali kar nekaj modrih in zelenih cotk. Vmes pa tudi kako roza, za vsak slučaj user posted image

Kar se tiče Mc donaldsa- sem tudi jaz parkrat na leto tam...ampak najboljši je big mac pa solata user posted image  mislim, da sem v nosečnosti uspela že 2x priti do tja

Neposredna povezava do sporočila: 3621
13.7.2010 19:24:55   
BRinME
pozdravljene...naj se še jaz malo oglasim, da ne boste mislile da sem umrla...user posted image
Smo tako v fazi gradnje stanovanja, da ni časa za nič drugega...kuham delavcem in jim strežem, tako da sm na koncu dneva crknjena in samo padem v posteljo...user posted image
Sem si pa danes vzela "dopust" od kuhanja in šla po nakupih v NG za našega user posted image ...sem nakupila posteljnino in prešito odejo...in nekaj žabic, bodijev,...user posted image

Sem videla en dan ste debatirale o posteljnini, jaz sem jo kupila v Zatexu in sem dala 10€ za komplet (kapna, prevleka za povšter) in 6€ za jogi rjuho za posteljčko 120 x 60. Prešita odeja 70 x 140 je blla pa 27€.
Zelo poceni, glede na to za so povsod drugje grozno drage te otroške posteljnine...user posted image

Drugače se pa z user posted image fajn počutiva...edino ponoči slabo spim...ma poskušam pa popoldne malo počivat...user posted image

Aja še nekaj me zanima...kdaj je dobro it na CSD začet urejat papirje za porodniško, itd...? A res ne da več G papirja za CSD in se gre tja kar z materinsko knjižico?

Neposredna povezava do sporočila: 3622
13.7.2010 19:56:00   
Najki
jaz se spomnim samo tega, da se vlogo odda 60 dni pred rokom. se pravi 30 dni pred rokom mora ze startat porodniska, rabijo pa ksne dva tedna, da izdajo odlocbo. ne vem pa glede potrdila od ginekologa.

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
14.7.2010 7:01:00   
tinaaleks
Jutro!

Še vedno brez dežja v LJ, zato je pa fajn zalilo MS. So dobili še bazen zravn.

60 dni pred rokom se lahko odda papirje, ki se jih dobi tudi na netu, samo bom vseeno šla kar tja iskat, da mal povprašam-sem vmes zamenjala službo in me zanima kako je s tem. Saj vem, da najbrž moram dati papirje tudi bivšemi delodajalcu, da izpolni izplačila, ampak vseeno grem raje tja, pa zagorovo dobim vse papirje, kot pa da kakšnega pozabim. Sem pač ziheraš.user posted image

Tako ali tako bom pa prva urejala te stvari, tako da bom potem že ekspert, da pametujem naprej.

Za potrdilo pa ne vem. Pred dvema leptoma je bilo potrebno potrdilo ginekologa, zdaj pa mislim da je odvisno od CSD-ja.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
14.7.2010 9:37:41   
nika1
Ojla
tale vročina me je pa čiso dotolka , dobesedno, ponoči sem slabo spala
skoraj nič, zdaj sem počutim kot ožeta cunja, pa še delat moram...
sej vem, da je vsem vroče, samo me nosečnice smo še bolj boge ane...
res bi mi pasal kakšen dan dva dopusta , da se malo odpočijem...
Pravijo, pa da treba veliko piti, predvsem vode to mi ni problem, hrana pa mi tudi ne diši najbolje...
ja še najbolje mi sede Ledena kava, ki pa se jo raje izogibam v lokalih kao zaradi sladoleda, pa si jo včasih raje kar sama pripravim doma..
pa dobro me ohladi, to imajo ful fajn v našem lokalu pri službi 2dc naravnega pomarančega soka + 1dc vode pa tak zdrobljen led je notri...mmmm zelo osvežujoče...
Kaj pa vas ohladi ?

Imate kakšen pomislike glede kopanja v bazenu oz. ali katera
uporablja te tampone kao za zaščito v vodi ?

Glede potrdila mi je sestra od gin. rekla,da ga ne izdajo več ,da kao
zadostuje materinska knjižica

Aja katere obrazce pa treba sploh izpolnit, to jih verjetno dobiš na spletni
strani od Centra z a socialno delo ?

lp
l

Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......