Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 15:08:57
|
|
|
|
petea
|
No, sem tudi jaz zdaj dala vodo gret. Samo pri nas imamo bojler s toplotno črpalko, tako da grejemo vodo z ohlajanjem temperature zraka v hiši. Za manj kot pol cene dvojna korist. Če pa še to ne bi pomagalo, pa se še najde kakšna rešitev.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 15:32:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Hm,.... a ima katera kak pameten predlog, kak bi jaz začela hujšat oz. nehala jest vse kaj mi pod roke pride??!? no to tudi mene zanima
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 15:32:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Lenči najboljša dieta je manj jej. To vidim po sebi , pa ne večerjat. Saj to vsi vemo. Ona sprašuje kak do tega prit.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 15:32:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya .mantrarija z M spet, ker noče spat...pa je full utrujena...joj kak me to bedira,da se mi bo zrolalo lepega dneva zarad tega ....ob štirih pa je bo zmanjkalo,potem ko je že prepozno L se je tudi zdaj namantral da je zaspal. Sicer mi je že na poti domov, samo se mi je zbudil ko sem ga ven vzela. Zdaj pa zaspan tak, pa nebi je do pa nebi spal. No HB ga je vseeno sfalilo. Mi je pa tudi malo mankaklo pa bi se meni tudi zrolalo.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 15:32:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa mimogrede še nekaj o moji mami: zdaj sem 2 meseca poslušala, da bota šla na hrvaško na dopust, no ona2 pa sta se zdaj odločla, da greta v makedonijo. Moja dva sta pa ravno danes prišla iz makedonije.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 15:33:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ite v kišto s tem kofejem ...pol pa najboljše da se kar nekje bližje zmenimo.....pa je to to .....jaz lahko pridem.....ni omejitev ...al pa kar petke pustimo,pa problem rešen....zmente se Sem sicer nova na temi "kofetanje",pa mi tudi v petek nekam najbolj leži ,imam pa pomembno vprašanje...SPET...kje je Lešnik?? v Brezju A ni to še vedno Pobrežij?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 15:33:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ...kje je Lešnik?? lahko je v sladoledu, čokoladi, pecivu...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 15:33:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Torej kava petek 16.7.2010, Mitnica med 9-10h. Vabljene! Pridem. Sam ne vem če ne bom pozna ko mam tak daleč za it.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 15:34:10
|
|
|
|
ly117
|
Mater babe danes pa sem vas jaz komaj dohajala. Zdaj ko sem pa vse prebrala pa ste vse skliznile.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 15:47:27
|
|
|
|
koala
|
Dan Jaz sem tudi tu sami ono o dvojčkih imaš popolnoma prav. botrca faj se mejte na Otoku. V petek pa jaz tudi pridem čekaj vmes ne pride..
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 15:48:49
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mater babe danes pa sem vas jaz komaj dohajala. Zdaj ko sem pa vse prebrala pa ste vse skliznile. jaz sem še kuj tu pa jaz še tudi nekaj bluzim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 16:29:10
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ite v kišto s tem kofejem ...pol pa najboljše da se kar nekje bližje zmenimo.....pa je to to .....jaz lahko pridem.....ni omejitev ...al pa kar petke pustimo,pa problem rešen....zmente se Sem sicer nova na temi "kofetanje",pa mi tudi v petek nekam najbolj leži ,imam pa pomembno vprašanje...SPET...kje je Lešnik?? v Brezju A ni to še vedno Pobrežij? Ne, je že Brezje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 16:30:38
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Torej kava petek 16.7.2010, Mitnica med 9-10h. Vabljene! Dobro ste se zmenle. Kaj bi se samo na mene ozirale. Se opravičujem, da sem vam sploh gnjavla Če bomo v čet prišli nazaj v MB, pol mogoče pridem na kavico, ker mava zaj izjemoma avto, ko je moj na "bolniški".
< Sporočilo je popravil rina22 -- 12.7.2010 16:33:47 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 16:31:57
|
|
|
|
rina22
|
Glede tatoojev.... jaz bi ga tudi mela. Mojega probam prepričat, da bi si oba dala tetovirat prstana, pa mi nekak ne uspeva Mi je full fajn, če maš npr. namesto poročnega prstana vtetoviranega. Pa še fuuuuuuuuull lepo izgleda
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 16:32:43
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ite v kišto s tem kofejem ...pol pa najboljše da se kar nekje bližje zmenimo.....pa je to to .....jaz lahko pridem.....ni omejitev ...al pa kar petke pustimo,pa problem rešen....zmente se Sem sicer nova na temi "kofetanje",pa mi tudi v petek nekam najbolj leži ,imam pa pomembno vprašanje...SPET...kje je Lešnik?? v Brezju A ni to še vedno Pobrežij? Ne, je že Brezje Mi smo celo še par hiš proti Pobrežju doma, tak da smo čist na začetku Brezja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 16:33:22
|
|
|
|
rina22
|
pardon.. sem hotla urediti..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 16:38:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ite v kišto s tem kofejem ...pol pa najboljše da se kar nekje bližje zmenimo.....pa je to to .....jaz lahko pridem.....ni omejitev ...al pa kar petke pustimo,pa problem rešen....zmente se Sem sicer nova na temi "kofetanje",pa mi tudi v petek nekam najbolj leži ,imam pa pomembno vprašanje...SPET...kje je Lešnik?? v Brezju A ni to še vedno Pobrežij? Ne, je že Brezje Mi smo celo še par hiš proti Pobrežju doma, tak da smo čist na začetku Brezja Ok, hvala.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 16:39:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Torej kava petek 16.7.2010, Mitnica med 9-10h. Vabljene! Dobro ste se zmenle. Kaj bi se samo na mene ozirale. Se opravičujem, da sem vam sploh gnjavla Če bomo v čet prišli nazaj v MB, pol mogoče pridem na kavico, ker mava zaj izjemoma avto, ko je moj na "bolniški". Se nimaš kaj opravičevat. je na žalost nesreča prišla vmes. Bomo pa se drugič tam dobli.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 16:41:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mater babe danes pa sem vas jaz komaj dohajala. Zdaj ko sem pa vse prebrala pa ste vse skliznile. jaz sem še kuj tu Te sem pa jaz ravno kosilo jedla. Pol pa še hitro skočla v trgovino, zdaj se pa hladim z lučko. Ko bo pa lučka zginla pa gre suženj - beri jaz posodo pomit.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 16:45:05
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Torej kava petek 16.7.2010, Mitnica med 9-10h. Vabljene! Dobro ste se zmenle. Kaj bi se samo na mene ozirale. Se opravičujem, da sem vam sploh gnjavla Če bomo v čet prišli nazaj v MB, pol mogoče pridem na kavico, ker mava zaj izjemoma avto, ko je moj na "bolniški". Se nimaš kaj opravičevat. je na žalost nesreča prišla vmes. Bomo pa se drugič tam dobli. ja, bomo vidli, kak bo. če pač komu bo. ni pa res smiselno, da bi se vse sem vozle samo zaradi mene.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 16:45:51
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mater babe danes pa sem vas jaz komaj dohajala. Zdaj ko sem pa vse prebrala pa ste vse skliznile. jaz sem še kuj tu Te sem pa jaz ravno kosilo jedla. Pol pa še hitro skočla v trgovino, zdaj se pa hladim z lučko. Ko bo pa lučka zginla pa gre suženj - beri jaz posodo pomit. jaz tudi gtrem zaj posode pomivat moj pa lepo počiva meni pa švic teče v potokih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 17:22:36
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Meni pa je šel piercing v popek po 2 letih. Juheeeej, sem prišparala 40€, za ponovno luknjo Upam, da mi čimprej Pero odgovori kdaj bo imel cajt da mi tatoo obnovi, pol pa sem kot nova jaz pa bi se dala tetovirat...gre kera z mano....me je strahhhhhhhhhhhhhh Jaz bi se tud dala tetovirat!!! Mene je tud strah Pa lukno v popku sem si tud šla že delat, pa je hvala bogu bil ravno tisti teden zaprt, ker je bil na dopustu Sem si ful oddahnila, ko sem prišla tja in je pisalo, da so na dopustu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 17:31:26
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pa grem po Jana v vrtec pol pa upam, na otok . Fajn bodite. fajn čofotajte in lep avatar! Luštn poba
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?