Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:31:45
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 evo mene. o kosilu se menite? Midva bova danes veni ražnjiče spekla, jaz pa bom solato paradajz+murke+paprika naredla, pa je to to. + kisla smetana...njami,sem že lačna spet nisi še jedla? pa si naredi in veselo na delo Moje kosilo sem požrla že pred dvema urama
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:35:41
|
|
|
|
arabela*
|
gotova....vse sem zdaj porihtala...perilo obesla,zunaj vso travo porezala....pospravla....pometla..umila pod,posodo.. .zdaj pa si zaslužim počitek
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:36:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,tak odgovor bi pa prej pričakovala od Saraye saj me pred deseto itak ne bo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:38:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya gotova....vse sem zdaj porihtala...perilo obesla,zunaj vso travo porezala....pospravla....pometla..umila pod,posodo.. .zdaj pa si zaslužim počitek pridna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:39:16
|
|
|
|
botrca
|
Tiste ki ne veste, kje je vas bo ena od nas ki vemo vodla pa je stvar rešena .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:39:48
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 evo mene. o kosilu se menite? Midva bova danes veni ražnjiče spekla, jaz pa bom solato paradajz+murke+paprika naredla, pa je to to. + kisla smetana...njami,sem že lačna spet nisi še jedla? pa si naredi in veselo na delo Moje kosilo sem požrla že pred dvema urama Moj pravi da midva nimava kosil ampak imava kovečerje. (kosilo+večerja)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:40:41
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Torej kava petek 16.7.2010, Mitnica med 9-10h. Vabljene! tak hitro? ja, saj je ok. Pol je itak hica. Mitnica? kaj to je tam oni kafič, če se pelješ proti Kamnici na levi strani, na vogalu? Pa neka igrala so zunaj? nobena me ne šmirgla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:40:47
|
|
|
|
botrca
|
Jaz sem tudi vse pospravila, dala posodo prat in zdaj grem gledat če je še kaj tople vode če ne grem centralno zakurit, da se bomo lahko tuširali . Potem pa, če bo vse po sreči (beri: če bo ata lahko) se gremo malo kopat na otok.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:40:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tiste ki ne veste, kje je vas bo ena od nas ki vemo vodla pa je stvar rešena . itak
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:41:02
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tiste ki ne veste, kje je vas bo ena od nas ki vemo vodla pa je stvar rešena .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:41:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca če ne grem centralno zakurit, da se bomo lahko tuširali . ne nori no
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:45:39
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Torej kava petek 16.7.2010, Mitnica med 9-10h. Vabljene! tak hitro? ja, saj je ok. Pol je itak hica. Mitnica? kaj to je tam oni kafič, če se pelješ proti Kamnici na levi strani, na vogalu? Pa neka igrala so zunaj? nobena me ne šmirgla Domača naloga narejena-sem šla pogledat kje je to čudo od Mitnice in močno se mi zdi,da imaš prav
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:49:54
|
|
|
|
arabela*
|
Katy83...ja tam je to
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:50:31
|
|
|
|
arabela*
|
Nič..grem kosilo na mizo pripravit,pa familijo s postelj zmetat... lep dan
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:54:46
|
|
|
|
sami0804
|
ej,naj me katera popravi,če razmišljam narobe: dvojajčni dvojčki so,ko se oplodita dve jajčeci hkrati in so lahko različnega spola; enojajčni dvojčki pa nastanejo,ko se že oplojen o jajčece deli na dva dela in so enaki in predvsem istega spola... al.sem kaj zašuštrala??
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:54:48
|
|
|
|
botrca
|
Ja Kathy tam je Mitnica kot si rekla . Saraya centralno kurimo samo da vodo zagrejemo. Da ne misliš kot moja pametna tašča ko mi je lani 1x v tem času rekla kaj hodim kurit a me zebe ...budalo babje.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:55:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ej,naj me katera popravi,če razmišljam narobe: dvojajčni dvojčki so,ko se oplodita dve jajčeci hkrati in so lahko različnega spola; enojajčni dvojčki pa nastanejo,ko se že oplojen o jajčece deli na dva dela in so enaki in predvsem istega spola... pravilno sedi 5
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:59:10
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Katy83...ja tam je to no, super. Se vidimo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 15:00:09
|
|
|
|
petea
|
Oj, botrca, ko sem prebrala, da greš vklopit centralno, je še meni postalo vroče.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 15:01:55
|
|
|
|
katy83
|
jaz grem zdaj tudi malo pospravit, da ne bo prišo moj iz službe, pa reko, da sem imela noge v luft pa na relax čao, babike
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 15:02:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Oj, botrca, ko sem prebrala, da greš vklopit centralno, je še meni postalo vroče.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 15:03:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz grem zdaj tudi malo pospravit, da ne bo prišo moj iz službe, pa reko, da sem imela noge v luft pa na relax tolk le glej ja
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 15:03:43
|
|
|
|
botrca
|
Jaz pa grem po Jana v vrtec pol pa upam, na otok . Fajn bodite.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?