Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 17:39:50
|
|
|
|
Lenči_
|
Lepo ste načvekale Mi smo pa bili ta čas pri pediatrinji. Naša M. tehta pri 4 mesecih in 1 tednu 8200g in je 69 cm velika . Dobili smo tudi drugič cepleni. Tudi jaz bi prišla k Mitnici, samo nimam avta, sem pa kr daleč vstran, da bi pešaka vsekala. Saj, če ne bi bilo tak vroče bi ga komot! :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 18:55:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Glede tatoojev.... jaz bi ga tudi mela. Mojega probam prepričat, da bi si oba dala tetovirat prstana, pa mi nekak ne uspeva Mi je full fajn, če maš npr. namesto poročnega prstana vtetoviranega. Pa še fuuuuuuuuull lepo izgleda ja kaj pa....če se skregata partnerja?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 18:56:02
|
|
|
|
marta82
|
Pri mojih doma pa imamo novo psičko Tojo:
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 18:57:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 meni pa švic teče v potokih mi pa smo sedaj klimo kupli...tak da upam,da bo že ponoči fajn hladno
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 18:57:41
|
|
|
|
marta82
|
Pa še dve Tinejevi:
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 18:59:07
|
|
|
|
marta82
|
Drugače pa sem bila danes pri zdravnici. Imam angino. Dobila Ospen 1500. Upam,da bo zdaj hitro boljše.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 18:59:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Jaz bi se tud dala tetovirat!!! Mene je tud strah no potem pa najbolje da midve greva skupaj in ena drugo opogumljama
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 19:00:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ , sem pa kr daleč vstran, da bi pešaka vsekala. Saj, če ne bi bilo tak vroče bi ga komot! :) od kje bi šla peški?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 19:00:49
|
|
|
|
arabela*
|
marta...lep kužek...pa lep Tinej... za tebe pa
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 19:22:17
|
|
|
|
rina22
|
saraya, mislim, da je tatoo še najmanj, kar te veže, če greš narazen, če maš že otroka. Ne vem, meni to ne predstavlja nič obremenilnega, tudi če bi šla narazen. Mi je noro lepo in si tudi noro želim tega marta, takega kužeka si moj full želi sem mu ga pokazala, pa je spet bil v sedmih nebesih je pa zelo lep da o Tineju sploh ne govorim... lepotec mali s to frizurco res raztura za tebe pa da se čimprej pozdraviš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 19:23:25
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Naša M. tehta pri 4 mesecih in 1 tednu 8200g in je 69 cm velika . super naša je stara 11m, pa ma komaj 9 kg
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 19:57:09
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Jaz bi se tud dala tetovirat!!! Mene je tud strah no potem pa najbolje da midve greva skupaj in ena drugo opogumljama hehe.. lahko ja.. samo imam zdaj trenutno ta izgovor, da dojim in žal ne morem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 19:58:33
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ , sem pa kr daleč vstran, da bi pešaka vsekala. Saj, če ne bi bilo tak vroče bi ga komot! :) od kje bi šla peški? MELJE .. pomoje rabim kakih 45 min. pešaka.. samo je prevroče zdaj. Drugače bi mi prav prišlo za mojo rito!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 19:59:31
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Naša M. tehta pri 4 mesecih in 1 tednu 8200g in je 69 cm velika . super naša je stara 11m, pa ma komaj 9 kg ja.. pri nas imamo v družini težke kosti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 20:00:43
|
|
|
|
Lenči_
|
marta82 super slikce! Lepi kuži!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 20:10:55
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ , sem pa kr daleč vstran, da bi pešaka vsekala. Saj, če ne bi bilo tak vroče bi ga komot! :) od kje bi šla peški? MELJE .. pomoje rabim kakih 45 min. pešaka.. samo je prevroče zdaj. Drugače bi mi prav prišlo za mojo rito! saj če hočeš pridem jaz po tebe mimogrede. Pa dava avtosedež not, pa je to to. Ti samo reči.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 20:12:14
|
|
|
|
katy83
|
zdaj pa gremo z malim malo podelovadit, pa ka skopat, pa spat. Mogoče se še potem kaj javim, če ne bom preveč utrujena, ker me malo že nekaj v bed vleče.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 21:11:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Torej kava petek 16.7.2010, Mitnica med 9-10h. Vabljene! Dobro ste se zmenle. Kaj bi se samo na mene ozirale. Se opravičujem, da sem vam sploh gnjavla Če bomo v čet prišli nazaj v MB, pol mogoče pridem na kavico, ker mava zaj izjemoma avto, ko je moj na "bolniški". Se nimaš kaj opravičevat. je na žalost nesreča prišla vmes. Bomo pa se drugič tam dobli. ja, bomo vidli, kak bo. če pač komu bo. ni pa res smiselno, da bi se vse sem vozle samo zaradi mene. Pa nehaj že komplicirat, saj se enkrat dobimo tu, enkrat tam. Bomo se že enkrat doble pri tebi.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 21:17:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa nehaj že komplicirat, saj se enkrat dobimo tu, enkrat tam. Bomo se že enkrat doble pri tebi. podpis
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 21:17:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya marta...lep kužek...pa lep Tinej... za tebe pa Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 21:18:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 saraya, mislim, da je tatoo še najmanj, kar te veže, če greš narazen ja no...pa saj veš kak sem mislila...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 21:18:35
|
|
|
|
ly117
|
Grem pod tuš. Pridem nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 21:23:24
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa grem na balkon na ledeni bandidos....in druženje z mojim predragim partnerjem pridem malo kasneje
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 21:46:24
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:06:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Meni pa je šel piercing v popek po 2 letih. Juheeeej, sem prišparala 40€, za ponovno luknjo Upam, da mi čimprej Pero odgovori kdaj bo imel cajt da mi tatoo obnovi, pol pa sem kot nova jaz pa bi se dala tetovirat...gre kera z mano....me je strahhhhhhhhhhhhhh Jazzzzzz!!!!! Od I stric je dober tetover,pa če gre še I z nama,boš majn plačala.Pa še jaz se lahko naročim!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?