|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 10:09:51
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sami, kje ste bili na morju? Krk? Kak je blo? Jap,Krk...Šilo ... Saj ne vem,kje naj začnem Šli smo na slepo izmed treh možnosti izbrali po prvi oceni najslabšo,za kar je kriv moj mož (itak so vedno dedi krivi,ne),ki pa se je potem po naši ustaljeni praksi razvila v prav lep kratki! dopust. In že razmišljamo,kdaj gremo spet...v Šilo, ofkors Aja,Katy,se mi zdi,da si se ti par strani nazaj pritoževala nad peščenimi plažami.Istega mnenja sem bila jaz,trdila sem,da je najboljša kombinacija zunaj prod,notri pa mivka (kot imajo,mimogrede,v Sol Polynesii ),ampak sedaj je mulc star pet let in drobiž in mu kvalitet prodnate plaže nekak ne uspevam več predstavit kot najboljše in tako se sčasoma pač ukloniš volji močnejšega . Šilo mi je pa všeč,ker imaš dopoldan res dosti sence na plaži,popoldan smo pa hodli bolj pozno na plažo in čofotali tudi do devetih. Eh,sem napisala celi roman... super, da ste uživali. Kratko pa sladko pravijo, ne. glede mivke pa kar pričakujem, da bom nekoč primorana tudi mivko sprejet, ker moj dragi jo obužuje, za otroke pa je tudi fajn. Jaz sem namreč bolj skale tipica. Že od nekdaj sem se na morju družla s fanti in pol tak veš: skakanje na glavo iz najvišje možne skale. potapljanje, metanje morskih kumar, da o tem, da sem večinoma časa na plaži preživela v teniskah sploh ne govorim. Skratka ono tipično za punčko. HAHAHA :)
|
|
|