|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
12.7.2010 10:02:09   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Hm,.... a ima katera kak pameten predlog, kak bi jaz začela hujšat oz. nehala jest vse kaj mi pod roke pride??!? user posted image  

Pametnih predlogov imam kolko hočeš,samo pri moji malenkosti vsi po vrsti kapitulirajo user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
12.7.2010 10:06:04   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Sami, kje ste bili na morju? Krk? Kak je blo? user posted image

Jap,Krk...Šilo user posted image ...

Saj ne vem,kje naj začnem user posted image
Šli smo na slepo izmed treh možnosti izbrali po prvi oceni najslabšo,za kar je kriv moj mož (itak so vedno dedi krivi,ne),ki pa se je potem po naši ustaljeni praksi razvila v prav lep kratki!user posted image dopust.
In že razmišljamo,kdaj gremo spet...v Šilo, ofkorsuser posted image user posted image
Aja,Katy,se mi zdi,da si se ti par strani nazaj pritoževala nad peščenimi plažami.Istega mnenja sem bila jaz,trdila sem,da je najboljša kombinacija zunaj prod,notri pa mivka (kot imajo,mimogrede,v Sol Polynesii user posted image ),ampak sedaj je mulc star pet let in drobiž in mu kvalitet prodnate plaže nekak ne uspevam več predstavit kot najboljše in tako se sčasoma pač ukloniš volji močnejšegauser posted image user posted image .
Šilo mi je pa všeč,ker imaš dopoldan res dosti sence na plaži,popoldan smo pa hodli bolj pozno na plažo in čofotali tudi do devetih.

Eh,sem napisala celi roman...

super, da ste uživali. user posted image  Kratko pa sladko pravijo, ne. user posted image

glede mivke pa kar pričakujem, da bom nekoč primorana tudi mivko sprejet, ker moj dragi jo obužuje, za otroke pa je tudi fajn.
Jaz sem namreč bolj skale tipica. user posted image  Že od nekdaj sem se na morju družla s fanti in pol tak veš:  skakanje na glavo iz najvišje možne skale. potapljanje, metanje morskih kumar, da o tem, da sem večinoma časa na plaži preživela v teniskah sploh ne govorim. user posted image
Skratka ono tipično za punčko. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
12.7.2010 10:08:40   
katy83

Hm,.... a ima katera kak pameten predlog, kak bi jaz začela hujšat oz. nehala jest vse kaj mi pod roke pride??!? user posted image

user posted image user posted image user posted image
to se jaz tudi sprašujem.
No, za začetek sem začela zvečer delat trebušnjake, pa laufat bom probala it vsaj 2x na teden. Me prav zanima kako dolgo se me bo ta norost držala, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
12.7.2010 10:09:51   
Lenči_

Sami, kje ste bili na morju? Krk? Kak je blo? user posted image

Jap,Krk...Šilo user posted image ...

Saj ne vem,kje naj začnem user posted image
Šli smo na slepo izmed treh možnosti izbrali po prvi oceni najslabšo,za kar je kriv moj mož (itak so vedno dedi krivi,ne),ki pa se je potem po naši ustaljeni praksi razvila v prav lep kratki!user posted image dopust.
In že razmišljamo,kdaj gremo spet...v Šilo, ofkorsuser posted image user posted image
Aja,Katy,se mi zdi,da si se ti par strani nazaj pritoževala nad peščenimi plažami.Istega mnenja sem bila jaz,trdila sem,da je najboljša kombinacija zunaj prod,notri pa mivka (kot imajo,mimogrede,v Sol Polynesii user posted image ),ampak sedaj je mulc star pet let in drobiž in mu kvalitet prodnate plaže nekak ne uspevam več predstavit kot najboljše in tako se sčasoma pač ukloniš volji močnejšegauser posted image user posted image .
Šilo mi je pa všeč,ker imaš dopoldan res dosti sence na plaži,popoldan smo pa hodli bolj pozno na plažo in čofotali tudi do devetih.

Eh,sem napisala celi roman...

super, da ste uživali. user posted image  Kratko pa sladko pravijo, ne. user posted image

glede mivke pa kar pričakujem, da bom nekoč primorana tudi mivko sprejet, ker moj dragi jo obužuje, za otroke pa je tudi fajn.
Jaz sem namreč bolj skale tipica. user posted image  Že od nekdaj sem se na morju družla s fanti in pol tak veš:  skakanje na glavo iz najvišje možne skale. potapljanje, metanje morskih kumar, da o tem, da sem večinoma časa na plaži preživela v teniskah sploh ne govorim. user posted image
Skratka ono tipično za punčko. user posted image user posted image user posted image

HAHAHA :)

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
12.7.2010 10:26:29   
botrca
Jaz sem tudi spala zeloooooo slabo, Jan je bil buden vsaj 2h, pa se premetaval, pa vroče je bilo kot v savni...pa user posted image user posted image user posted image . Bom šla pol spat, ker sem ful zaspana in ni mi za nič.

Sami0804 dobrodošla nazaj in super, da ste se lepo imeli. user posted image user posted image user posted image
Lenči najboljša dieta je manj jej. To vidim po sebi user posted image , pa ne večerjat.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
12.7.2010 11:12:03   
Lenči_

to se jaz tudi sprašujem.
No, za začetek sem začela zvečer delat trebušnjake, pa laufat bom probala it vsaj 2x na teden. Me prav zanima kako dolgo se me bo ta norost držala, user posted image user posted image user posted image

ja svaka ti čast no, da se tak rekreiraš. Jaz pa razmišljam, da bi si en dan rolarje gor potegnila. Samo se bojim, da padem, ker sem pravi štor ratala z leti!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
12.7.2010 11:13:53   
Lenči_

Pametnih predlogov imam kolko hočeš,samo pri moji malenkosti vsi po vrsti kapitulirajo user posted image

hehe... ma bože pomože :)

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
12.7.2010 13:19:44   
arabela*
Me pa smo nazaj. Smo bile na sprehodi brez vozička....lepo vse do Mestnega parka...potem pa je tak zahajcalo,da groza....In sedsj smo notri....mantrarija z M spet, ker noče spat...pa je full utrujena...joj kak me to bedira,da se mi bo zrolalo lepega dneva zarad tegauser posted image ....ob štirih pa je bo zmanjkalo,potem ko je že prepoznouser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
12.7.2010 13:21:13   
arabela*

če ne dojiš....enostavno ne jej  oz..jej malo in predvsem zelenjavo in telovadba ob večerih..pa dost,dost hojeuser posted image ..Aja...pa vsak dan liter ananasovega sokauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
12.7.2010 13:40:35   
rina22
danuser posted image

punce, hvala za vse user posted image in user posted image res bi lahko bilo huje.. pa hb, da ni..

kavica - moj ima v čet prevezo in ne vem, če bomo v pet hodili v mb nazaj, ker gremo v sob na piknik. to še vam javim. naslednji teden pa grejo moji in od mojega na morje, pa še tudi točno ne vem, kje bomo, ker je drugače moja babica čisto sama.. tudi to še vam javim, ko bom vedla kaj več. je pa mi tak hudouser posted image sem bila fuuuull vesela, ko smo se menile, da bi se dobile pri lešniku, zdaj pa touser posted image pa kaj sem jaz zagrešila na tem svetu, da mi gre vse narobeuser posted image user posted image user posted image t5orej, ju3 ali v sre lahko ziher pridem, za dalje pa bom sporočila..

matcaruser posted image user posted image user posted image user posted image vem, kak je touser posted image user posted image upam, da vama uspe zrihtat vse.. ravnaj se po svojem srcu...

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
12.7.2010 13:45:58   
Sacherca
Jaz jutri ne morem - mam frizera dopoldan,lahko pa v sredo dopoldan..Zmenite se kako in kaj user posted image

Zdaj sem dve uri likala - hin bom user posted image Malo se posurfam te pa letim po skrata.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
12.7.2010 13:46:47   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

če ne dojiš....enostavno ne jej  oz..jej malo in predvsem zelenjavo in telovadba ob večerih..pa dost,dost hojeuser posted image ..Aja...pa vsak dan liter ananasovega sokauser posted image

ok, to z manj jej pri meni ne pali, ker manj skoraj ne gre,ok, če bi jedla malo več zelenjave pa sadja bi pomagalo verjetno, ja. Mi je pa zanimivo to z ananasovim sokom. Res al kaj?  Bom probala, čeprav nisem ravno nad temi ananasovimi soki navdušena.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
12.7.2010 13:47:58   
Sacherca
Ananasov sok je za oba dober - moža in ženo user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
12.7.2010 13:49:03   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Jaz jutri ne morem - mam frizera dopoldan,lahko pa v sredo dopoldan..Zmenite se kako in kaj user posted image

Zdaj sem dve uri likala - hin bom user posted image Malo se posurfam te pa letim po skrata.

dajmo se res zmenit za en dan, no. user posted image
Logično, da za katerikoli dan se zmenimo, pač nekomu ne bo pasalo.user posted image
kaj pravite? sreda? četrtek? petek? user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
12.7.2010 13:49:29   
katy83

user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
12.7.2010 13:50:13   
arabela*

user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
12.7.2010 13:50:28   
tasa_m
Halo, vas na hitrco pozdravim.
Delam muffine pa mam malo cajta vmes, da poškilim na RR user posted image

glede kofeja.
..mene oz.naju v nobenem primeru ne bo, ker jutri delam dopoldan, v sredo sem vmesna, pol pa šibam z 2 kolegicama na lušno..pijačka 2,3 pa bowling in večerjica, v četrtek pa sem popoldan. Petek & soboto pa sem fraj, tako kot danes user posted image user posted image Ve pa uživajte user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
12.7.2010 13:50:37   
arabela*

user posted image

bosta oba spucana u nulouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
12.7.2010 13:50:41   
sami0804

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
12.7.2010 13:50:47   
katy83
hihihi, kak je moja mama smešna:
me je klicala, pa vprašala kaj delava z malim, pa se rekla, da se mali igra, jaz pa na računalniku. Pa je rekla, kaj se te mali igra? človek ne jezi se? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
12.7.2010 13:51:28   
tasa_m

me je klicala, pa vprašala kaj delava z malim, pa se rekla, da se mali igra, jaz pa na računalniku. Pa je rekla, kaj se te mali igra? človek ne jezi se? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
12.7.2010 13:52:30   
arabela*
ma ite v kišto s tem kofejemuser posted image ...pol pa najboljše da se kar nekje bližje zmenimo.....pa je to touser posted image .....jaz lahko pridem.....ni omejitevuser posted image ...al pa kar petke pustimo,pa problem rešen....zmente seuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
12.7.2010 13:53:16   
arabela*
M je zaspala....jupiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
12.7.2010 13:54:37   
botrca

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
12.7.2010 13:54:58   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

M je zaspala....jupiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

se je splačalo pojamrat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?