Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:09:27
arabela*
Mati......sem te že pogrešala)))))
_____________________________ Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:10:22
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Od I stric je dober tetover,pa če gre še I z nama,boš majn plačala.Pa še jaz se lahko naročim! jeeeeee.......komaj čakam...kdaj gremo?
_____________________________ Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:12:45
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Torej kava petek 16.7.2010, Mitnica med 9-10h. Vabljene! tak hitro? ja, saj je ok. Pol je itak hica. Mitnica? kaj to je tam oni kafič, če se pelješ proti Kamnici na levi strani, na vogalu? Pa neka igrala so zunaj? nobena me ne šmirgla To je Mitnica,ja.Mene ne bo,delam do 11-h!
_____________________________ Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega. Lea;3.3.2001 Maks;24.12.2007 Saš;2.4.2009 Teo;8.6.2011
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:13:00
arabela*
Kak fajn hladno imam.....jupi .....
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:13:07
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Od I stric je dober tetover,pa če gre še I z nama,boš majn plačala.Pa še jaz se lahko naročim! jeeeeee.......komaj čakam...kdaj gremo? cer babnce Kateri pa je to? Moj se je dal tetovirat pri Perotu -zelo zadovoljen...Jaz pa zbiram evrice in ko jih bo dovolj -sibam . Mislim pa ,da bom ze cez ene pol ure spala,ker sem cisto hin od te vrocine
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:13:39
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Torej kava petek 16.7.2010, Mitnica med 9-10h. Vabljene! tak hitro? ja, saj je ok. Pol je itak hica. Mitnica? kaj to je tam oni kafič, če se pelješ proti Kamnici na levi strani, na vogalu? Pa neka igrala so zunaj? nobena me ne šmirgla To je Mitnica,ja.Mene ne bo,delam do 11-h! ja in?.....pa se malo kasneje zmenimo in prideš tudi ti......noooo
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:14:04
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Torej kava petek 16.7.2010, Mitnica med 9-10h. Vabljene! tak hitro? ja, saj je ok. Pol je itak hica. Mitnica? kaj to je tam oni kafič, če se pelješ proti Kamnici na levi strani, na vogalu? Pa neka igrala so zunaj? nobena me ne šmirgla To je Mitnica,ja.Mene ne bo,delam do 11-h! Tudi brez mene. Imam miting z mojima instruktorjema
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:14:47
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Od I stric je dober tetover,pa če gre še I z nama,boš majn plačala.Pa še jaz se lahko naročim! jeeeeee.......komaj čakam...kdaj gremo? cer babnce Kateri pa je to? Moj se je dal tetovirat pri Perotu -zelo zadovoljen...Jaz pa zbiram evrice in ko jih bo dovolj -sibam . Mislim pa ,da bom ze cez ene pol ure spala,ker sem cisto hin od te vrocine jaz vem samo da v hotinji vasi en vredi dela......(mislim da se tako kraju reče)...pa na hrvaškem en...za ostale pojma nimam..kako in kaj delajo
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:20:44
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Od I stric je dober tetover,pa če gre še I z nama,boš majn plačala.Pa še jaz se lahko naročim! jeeeeee.......komaj čakam...kdaj gremo? Povej,pa se bom z I zmenla,da ga pokliče.Je pa v Sl. Bistrici.
_____________________________ Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega. Lea;3.3.2001 Maks;24.12.2007 Saš;2.4.2009 Teo;8.6.2011
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:21:17
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mati......sem te že pogrešala))))) Ooooo,vsaj ena!
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:22:12
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Od I stric je dober tetover,pa če gre še I z nama,boš majn plačala.Pa še jaz se lahko naročim! jeeeeee.......komaj čakam...kdaj gremo? Povej,pa se bom z I zmenla,da ga pokliče.Je pa v Sl. Bistrici. boš ti tud šla takrat?
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:22:36
arabela*
Matcar....kak si doma poštimala?
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:24:48
matcar
Sacherca, Drago je to.Včasih je bil v Košakih.
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:25:42
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Od I stric je dober tetover,pa če gre še I z nama,boš majn plačala.Pa še jaz se lahko naročim! jeeeeee.......komaj čakam...kdaj gremo? Povej,pa se bom z I zmenla,da ga pokliče.Je pa v Sl. Bistrici. boš ti tud šla takrat? Če bom dnar mela,ja.S tabo bom šla 200%.
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:26:31
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar....kak si doma poštimala? Tak,za silo. Sem ga malo na ignor vrgla,pa je že cotal za malo,ko polit cucek.
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:27:01
matcar
Aja,pa zob me je včeraj nehal bolet!
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:27:37
ly117
Evo mene nazaj.
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:28:32
matcar
Marta82 ,fulllll cuker je ta kužika.Pa T tudi,pravi mali mačo.Za tebe pa ,da se čimprej pozdraviš.
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:28:39
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če bom dnar mela,ja.S tabo bom šla 200%. kolk te to kaj stane.....pri tetki božji?
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:28:53
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,pa zob me je včeraj nehal bolet!
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:29:14
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Evo mene nazaj. dolgo si bila pod prho))
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:29:23
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,pa zob me je včeraj nehal bolet!
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:29:48
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tak,za silo. Sem ga malo na ignor vrgla,pa je že cotal za malo,ko polit cucek. tako je tudi prav
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:29:53
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Torej kava petek 16.7.2010, Mitnica med 9-10h. Vabljene! tak hitro? ja, saj je ok. Pol je itak hica. Mitnica? kaj to je tam oni kafič, če se pelješ proti Kamnici na levi strani, na vogalu? Pa neka igrala so zunaj? nobena me ne šmirgla To je Mitnica,ja.Mene ne bo,delam do 11-h! ja in?.....pa se malo kasneje zmenimo in prideš tudi ti......noooo Samo pol kafe spijem,pa šibam domov.Pol urce bi si lahko vtrgala fraj,ko sem glih tam blizu na šihtu.
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega... Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Katerega ginekologa priporocas someon Ima kdo kakšne izkušnje z naslednjimi ginekologi/injami?
BRUS NATAŠA
KOBAL BORUT
BARBIČ MATIJA
KOROŠEC SARA
KENDA ŠUSTER NATAŠA
LUČOVNIK MIHA
SKUK EVA