Krysia
|
No, še jst mal vskočim .... grem pol pisat prošnje (oh, pardon, zdej se temu reče vloge) za službo. Zoja Miša, jst čist razumem tole s službo - da si je v bistvu ne želiš pred novim letom ... tak pristop sem jst mela, ko sem šla iz prejšnje službe (v stilu: "zdej bi mi čist pasal bit brez službe, da se do jeseni mal spočijem"), pa sem dobila tole, kjer sem zdaj do konc avgusta in mi je čist fajn ... je pa res, da mi vse te kolobcije s službo povzročajo en kup stresa ... in to se najbolj opazi, ko kdo preveč podreza v to (ko me npr. vpraša, če sem že poslala prošnjo ne eno šolo, kjer bi rada delala, kr ven padem, ker me to skoz mori, vloge pa še nisem poslala, ker mi še ni všeč tisto, kar sem napisala ... al pa kakšna podobna butatsta malenkost). Tko da ... je stresno in na žalost nas je kr velik, ki s emormo s tem ukvarjat ... Sayuri in Bella02, super za kavico in čvek! Buhtlčk, si šla jest? Drug teden en dan ti lahko pridem delat družbo pri malici ... Aja, pa seveda sem tud jst pomislila, da je velika novica to, da bo Gašper bratec ... mamo zgleda vse isto logiko Pa super za ritko brez plenic ... mi smo še svetlobna leta daleč od tega ... ampak bo že. Pa še ravnateljca v vrtcu nam je rekla, da naj ga zdej pred vrtcem ne odvajamo od plenic, da ne bo preveč sprememb naenkrat. Sej verjetn je tko mislila, da naj ga ne odvajamo zarad vrtca ... zdej na morju bo verjetn mal več brez plenic, ampak ne mislim pa nobenega odvajanja zganjat - kot je že tejkaz rekla (men se zd, da je bla onai) - noben še ni v plenicah ostal! Maja T., uau, Zara je pa res faca! In tako kot si napisala - čez par let bodo vsi približno na istem ... mi smo pa še vedno obsedeni z znamkami avtomobilov - po moje bi bla Rokova sanjska lokacija eno veliko parkirišče al pa avtosejem Za odvajanje od dude smo pa mi imel mal sreče ... je bla tako zgrižena, da smo Roku rekli, da je pokvarjena in pol je rekel, da jo moramo vržt v kanto. Sem mu rekla, naj jo kar on odnese in to je blo to ... ko je naslednjič omenil dudo, sem rekla, da jo je odnesel v smeti in on se je mirno sprijaznil s tem. Verjemi, da sme bla prepričana, da bo cel halo in imam celo kupljeno novo dudo (sam Rok tega ne ve ). Še zdej mi včasih omeni dudo, ampak se spomniva, da je šla v kanto in da so jo smetraji odpeljali pa je mir ... Mogoče mal težje zaspi, ampak ni prehudo ... Boš vidla, tud vam bo ratalo! Ryssa, fajn je prebrat da ste v redu. Naj tako tudi ostane! In me veseli, da ste končno enkrat imeli normalno izkušnjo z dohtarji ... Nič, grem tisto vlogo napisat ... itak ne vem, če majo kakšno prosto mesto, ampak mal se moram pa tud sama potrudit - mogoče me pa dajo v kakšen predal, pa se spomnijo name, ko bodo rabil eno strašno matematičarko
|